Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre igazán jól aludtam el! Eddig is tudtam hogy hiányzik az esti elalvásnál a nagykacsa de most aztán teljesen beigazolódott ez! Esti lefekvésnél felvettük a pózunkat és édes picit megringatta a nagykacsát és már le is oldott az agyam. Nyami!
    A tegnapi napom ismét szarra sikerült. Esett a hó és nem kellett mennem dolgozni. Kíváncsi vagyok ma mennem kell e bádogozni vagy mehetek cserepezni. Már nem nagyon üldögélhetek itthon mert éhen halunk. Ahogy néztem a jövő heti időjárás előrejelzést lesz még pár havas/esős napunk. Már most tele van a tököm vele!!! Eső még eshet de hóból köszönöm szépen elegem van!
    Tegnap reggel kikísértem édest és cuncikát a hajnali buszhoz. Vitte az apjához Pestre. Már most nagyon hiányzik pedig még csak 1 napja nincs itthon. Ha már ott volt édes leszervezett egy barátnőzést a régi volt kolléganőjével. Elvolt pár órácskát vele. Mivel kártyából jósol kivetettek minket. Csupa jó dolog jött ki. Pl. örökre együtt maradunk és lesz cicusunk is nemsokára. Persze csak akkor ha már rendeződik édesék lakásának a dolgai. Van időnk. Kivárjuk... Én kislányt szeretnék bár nem tudom mit kezdek majd 3 nővel. :DDD Talán kicsit mazo vagyok? ;]
    Ma mindenképpen dolgoznom kell és holnap is! Az időjárástól függetlenül.
    Mivel itthon voltam elég sokat játszottam a stalker COP-al. Jó béna vagyok és kicsit bonyesz az a játék nekem. Unaloműzésnek jó volt.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Jól aludtam de hulla vagyok. A hidegben sokkal jobban elfáradok mintha normális időben dolgoznék. Sajnos ma reggel még hidegebb van. Remélem táltikám elindul mert az aksim eléggé a végét járja. Ma el tudok jutni olyan állapotba unokatesómnál a cserépvágással hogy a nagytető rész teljesen kész lesz ami azt jelenti hogy nem ázik be. Még van egy előtető és talán abba is belekezdek de ez nem biztos. Attól függ mennyire fagyok át és hogy mennyire fogok jól haladni. Meglátjuk.
    Tegnap csak az hogy tudjak dolgozni másfél óra kemény hólapátolás után jöhetett létre. Persze mindezt a tetőn! Nagyon fini volt. Ha minden igaz ma már ezzel nem kell foglalkoznom mert tegnap letakarítottam a vápát is és éjszaka nem esett hó. Persze jég az biztosan lesz rajta de azt majd lesózom vagy mit tudom én mit csinálok vele.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk valami jól. Cuncika a szokásos éjjelfelébredős formáját hozta. Érdekes hogy múlt héten amikor velem volt esténként nem volt ilyen. Igaz változtattam az esti lefekvés rendszerén de most hogy édes itthon volt este még a hagyományos eddig megszokott lefekvési procedúra zajlott. Majd alakul.
    Tegnap kutya hideg volt reggel. A kukim majdnem lefagyott a tetőn. Nem volt jó ötlet letakarítani előre a munkaterületet mert csinos jég keletkezett rajta amin megállni képtelenség volt. A fagyott hóba még csak csak megáll az ember de a jégen ami ráadásul lejt 30%-ot azon bizony nem. Ráadásul vápát kellett bevágnom ami még macerásabb. Azért bevágtam de nem volt éppen jó hangulatom. Majdnem 100%-ban elkészültem a nagytető vágásával. Még 1 napos vágnivalóm van és 1 nap míg lekúpozom.
    Ma bádogozni megyek. Remélem a héten lesz végig munka mert kell a pénz. A múlt héten nem sok pénzt kerestem ami nem jött jókor mert a héten albit kell fizetnünk. Majd valahogy kinyögjük.
    Cuncika rendben hazaért este. Pont akkor jött meg amikor mi megérkeztünk a péktől. Meg is lepődött hogy nem csak édes megy le érte hanem én is ott álldogálok. Igaz nem mentem oda hozzájuk nehogy volt párja nagyon zavarba jöjjön. Tudtam hogy úgysem köszönne én meg nem akartam ciki helyzetet teremteni. Szerencsére cunci már a felfelé vezető úton fogta a kezemet a lépcsőházban és nagy elánnal mesélte a korcsolyaélményeit. Együtt örültünk vele! Voltak a west end-ben korizni az apjával és az új csajával. Jó hogy már nem hangolják ellenünk. Mindenki lehiggad és lassan elkezdheti élni az új életét. Szeretnék igazi szürke zónát amikor nagyon nincs mit írni vagy csak boldogságról és örömteli eseményekről.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugtalanul aludtunk. Cuncikának fájt éjjel a pocija és ezért többször is fent volt. Naná hogy nem tudott mértéket tartani és telezabálta magát mindenféle csokival amit a Mikulás hozott neki. Sajnos még nem alakult ki az az alvás amikor mindhárman itthon vagyunk. Cunci rendre felébred este. Nem értjük a dolgot...
    El felejtettem lejegyezni hogy egy hete amikor vasárnap bementünk Fehérvárra a Mediában lemértük a súlyunkat és megdöbbenve láttam hogy majdnem 90kilót nyomok! :Y Eddig elvoltam 82-83 körül de most felcsúszott pár kilócska. Nem semmi hogy hízok. Édes is felszedett 1-2 kilót de szerencsére neki jól áll az a pár kiló. Így a nagykacsa szép karakteres lett. :D (nyami)
    Tegnap jó időnk volt és végig tudtunk dolgozni. Ma már esik az eső és hétvégére orkán erejű szelet mondanak dermesztő hideggel. Na az lesz az igazán fini....
    Cunci nagyon boldog volt a Mikulás napon. Az apjától is sokmindent kapott és a mi szerény Mikink is kitett magáért. Igaz csak módjával épp csak annyit hozott hogy meg legyen ez a nap is ünnepelve de cunci mindennek örül. És persze az oviban is volt csomag.
    Ma remélem dolgozhatunk bár esik az eső.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Letudtuk ezt az éjszakát is. Nem is tudom jól aludtunk e csak úgy eltelt.
    A tegnapi nap nem teljesen úgy indult mint ahogy terveztem. Esett az eső és ezért később kellett csak munkába indulnom. Szerencsére azért menni kellett. Ma már időjárás függetlenek vagyunk mert műhelymunkánk lesz. Ennek örülök mert holnapra viharos szelet és hideget mondanak. Az azért elég kellemetlen lenne a tetőn dolgozva átvészelni.
    Semmi karácsonyi hangulatom nincs. Édes már bevásárolt karira. Nem sok pénzünk van abból vett cuncinak 2 játékot aminek biztosan örülni fog. Majd a több ajándékot megkapja az apjától. Ő jobban keres mint mi.
    Én karira egy vízhűtő blokkot kapok a jézuskától a vga.-ra. ;] :D Szerencsére csak jövőre kell kifizetni így annyira nem aggódok emiatt.
    Megyek visszabújok édes mellé mielőtt bealszik.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Izgatottan aludtunk mindketten. Én fent voltam éjfél után másfél órácskát mert nem tudtam aludni. Az oka nagyon egyszerű. Hozzánk már megérkezett a Jézuska.
    Ő
    Nagyon izgatottak vagyunk. Ma még vesz édes egy másfajta tesztet megerősítésnek de ez már a második pozitív teszt. Nagyon izgulunk! Remélem minden rendben lesz velük. Voltak már jelek de nem merjük beleélni magunkat. Még nem! Ennél csodálatosabb karácsonyi ajándékot nem is kaphattunk volna a sorstól. Nagyon régóta próbálkozunk és szinte felfoghatatlan hogy végre itt van velünk. Nem is tudom mit írjak. Még nem merünk nagyon örülni neki mert vannak akik megkeseríthetik ezt az örömöt. Kell pár hét mire biztos lesz a dolog és mindenki tudomásul veszi a tényt és örül velünk együtt vagy csendben maradva tudomásul veszi a megváltoztathatatlant.
    Minden sikertelen hónapban voltak apró jelek amik bizakodásra adtak okot de hamar lelohadt az örömünk. Voltak nem kicsi késések és mégsem tapadt meg a cicus. De a mostani jelek már ordították hogy most eljött a mi időnk. Cicifájás már 1 hete, szexet nem kívánja édes és poci is rendetlenkedik. Reggeli émelygés meg minden ami ilyenkor alaptünet.
    Most erről nem tudok többet írni. Nagyon örülünk! Cunci a legizgatottabb hogy kistestvére lesz!
    Ilyen hír után kit érdekel a munkám... Lement a tegnapi nap is és ennyi.
    Ilyen szép napot mindenkinek mint az enyém lesz!

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt!

    Ismét egy nem végigalvós éjszakán vagyunk túl. 1-kor felébredtem és fent voltam majdnem 3-ig. Bezzeg amikor csörgött az óra akkor még tudtam volna durmolni.
    Ami a legfontosabb!! Már biztos!!! :C :C :C :DD :DD :DD Újra apuka leszek! Nyami! Én lányt szeretnék de végülis teljesen mindegy milyen nemű lesz csak olyan szép legyen mint az anyukája! Apró adalék hogy oroszlán lesz a picúr. 2 csillagjegyről tudok komolyabb véleményt mondani. A sajátom az ikrek ami ne legyen mert megőrülnék tőle. Magamat is utálom néha. A másik pedig az oroszlán ami pedig szerintem a legjobb lányban. Eddig 2 komoly kapcsolatom volt és mindkettő oroszlán jegyben született. Szóval az előjelek kedvezőek. Majd lezajlik a karácsony és keresünk orvost édesnek. Tegnap este gondoltam végig mi mindent kell még tenni mire megérkezik hogy nyugodt körülmények vegyék körbe. A szeretet és a szerelem adott az anyagi dolgokat pedig összespóroljuk.
    Tegnap műhelymunkán voltunk és ma is ott leszünk. Én még nem mondtam el senkinek az örömhírt bezzeg édes már mindenkinek elújságolta. Persze cunci azonnal elújságolta az apjának a hírt. Gondolom önfeledten örült ő is. ;] Még kell pár nap hogy össze szedjük magunkat. Listát kell készítenem a teendőkről és rengeteg anyagot el kell olvasnom a neten a terhességről. Fel kell frissítenem az adatbázist a fejemben mert rég volt az amikor az én gyermekeim születtek. Majd apránként.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit hullán ébredtem. Este később kerültünk ágyikóba mert szegény édes este ért haza Pestről ahová cuncikát vitte. Természetesen kimentem elé a buszhoz hogy ne csatangoljon éjszaka egyedül. Hazafelé elmesélte mi történt vele egész nap. Elsősorban még azok a fő történések hogy kinek mi a reakciója arra amikor megtudja hogy édes terhes. Persze ő csak 1-2 embernek mondta el és ők mint jófajta pletykafészkek terítették a hírt. Jó látni hogy pl. a főnökei nagyon sajnálják hogy hamarosan pótolni kell őt a munkahelyen. Itt apró lábjegyzet hogy a pénztárosi versenyt megszüntették mert akkora volt a zúgolódás azok között akik nem nyertek hogy a főnökség jobbnak látta hogy nem hergeli a dolgozókat. Tipikus magyar sztori. Nem tud senki örülni a másik sikerének inkább közutálat tárgya lett édes. Ennyi! És még mi akarunk ezzel a balkáni hozzáállással europához tartozni. Ugyan már... Azt meg egyenesen utálom amikor valaki azt terjeszti hogy a magyar nép vendégszerető! Szerencsére már kezdenek rájönni az emberek hogy ennek semmi alapja sincs és egyre kevesebbet hallani hogy bárki is ezt mondaná.
    Tegnap műhelymunkán voltunk. Jó is hogy nem kell kimennünk ebben a szar időben. Ma mondjuk unokatesómhoz megyek cserepezni. Már csak a kúpozás van hátra. Remélem hogy be tudom fejezni.
    Édes Ácsra megy dolgozni mert ma nyílik ott egy Penny market és kellenek a nyitási őrületre a gyakorlott pénztárosok. Remélem nem erőlteti meg magát. Most már gondolnia kell a cicusra is.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Épp beszélgetünk édessel az X faktorról. Nem nézzük már hetek óta egyik tehetségkutatót sem de most azért ledöbbentett hogy a szerintünk legjobb kiesett. Vagyis inkább hagyta a zsűri kiesni ezzel eltakarítva az utat a Takács elől. Már akkor sokkot kaptam amikor Keresztes Ildikó sírva intézett beszédet a nemzethez hogy szavazzanak a srácra nehogy újra párbajozni kelljen neki. Elképesztő hogy mennyire manipulált mindkét műsor. A megában is végig fenntartották a magasban Szíj Melindát és ezen a héten lehajították a magasból aminek az lett a következménye hogy az utolsó kettőben maradt amire a zsűri várt és ki is nyomta. Az a baj hogy eddig elcipelte a média a hátán és olyanok estek ki akik jobban megérdemelték volna hofgy a döntőbe jussanak. De kérdem én mit keres ott a Tolvai Reni? Nála azért bőven voltak jobbak akik kevésbé énekelnek hamisan. Na ennyit ezekről a komoly műsorokról...
    Mi jól aludtunk. A szokásos alvóspózainkat szépen le kell cserélnünk mert édesnek fáj a cicije és a poci is húzódik már. Szerintem hamar meg fogjuk találni a megfelelőt. Sajnos azok már nem lesznek olyan igazán közeliek. Szex terén is visszafogtuk magunkat. A cicusért mindent. Persze nem hanyagoljuk el teljesen de nagyon ritkult. Majd ez is alakul.
    Ma 10-re mennem kell Fehérvárra egy munkát megnézni. Ha már bent leszünk megnézzük a fenyőfát is. Valami kisebb fát veszünk mint tavaly. Olcsó és jó kell.
    Édes tegnap nyitási rohamban vett részt Ácson. Új Penny nyílt és kellet a plusz munkaerő. Nagyon szar volt neki.Szerencsére ma szabadnapos.
    Én egészen 11 óráig tudtam kúpozni de akkorra már annyira esett a hó hogy egyszerűen nem tudtam a tetőn megállni. Kukim kivan azzal hogy egész héten nem esett semmi amikor műhelyben voltam és most meg hogy tetőre kellett mennem azonnal hó esik.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A tegnapi nap nagyon nyugisan telt el. Reggel felkeltünk pici lustizás után és bementünk Fehérvárra. Tárgyalni kellett mennem egy fal megtámasztását. Karácsony előtt jól fog jönni az a plusz pénzecske. Utána elugrottam az egyik fórumtársunkhoz és megjavítottam a tetőjüket. Ez nem biztos mert egy régi ótvaros tető és ott bárhol ázhat. Remélhetőleg sikerült megtalálni a hibát és elhárítani. Ha már bent voltunk körbenéztünk fenyőfa ügyben. Vettünk is egy kis aranyos normant. A brico-ban darabáron lehetett venni és találtunk egy szép tömöttet ami 140 centi magas. 3500ft volt. Még vett édes kemény 80ft-ért szép kék díszeket is ugyanitt. Hazafelé beugrottunk még a tescoba enni és fenyőfatalpat venni. Nagyon elfáradtunk mire haza értünk. Egy kávé és fürcsi után ágyikóba is bújtunk. Most jött a nyami része ( ;] ) és utána alvás. Vagyis édes aludt én pedig leültem játszani a stalkerral. Este érkezett cuncika. Akkor ébredt fel édes. Cuncival semmi baj nem volt. Jókedvűen érkezett haza.
    Ma cserepezni fogok menni. A kukim is le fog fagyi ebben a metsző északnyugati szélben. :Y Nem válogathatok....
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Viszonylag nyugis éjszakán vagyunk túl. Cuncika köhögni kezdett ennek ellenére nem ébredt fel és ezáltal édest is hagyta aludni. Én meg mint akit agyonvertek úgy aludtam.
    Édes kezd igazi kismama lenni. Megkezdődtek benne azok a folyamatok amik ilyenkor lenni szoktak. Rosszullétek és fáradékonyság. Lelkileg is picit érzékenyebb lett. Szerinte sokat gépezek ezért figyelni fogok rá hogy ne érezze magát egyedül. Tegnap este megkaptam hogy ma reggel csak naplót írhatok és ki kell kapcsolnom a gépet. Persze naplóírás előtt a kötelező helyekre benéztem és most meg elaludt édes. Cuncika is itt alszik vele. Már fent van. Ő is olyan koránkelő lesz mint mi.
    Tegnap sikerült befejeznem a nagytető kúpozását. Kicsit szénné fagytam de legalább nem volt semmiféle csapadék. Már ennek is örülnöm kell... Ma szerencsére már műhelymunkán leszek.Legközelebb szombaton megyek tetőt készíteni. Remélem be is tudom fejezni. Majd meglátjuk.
    A stalkerral nehezen haladok. Már az idegeire megyek a topikjában annak a pár embernek aki segít. :D Elvileg hamarosan megérkezik a vizesblokk a gtx280-ra és egy passzív leadtek 8600GT fizikára. Nyami de csend lesz a gépemben. :DD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Viszonylag nyugisan aludtunk bár édesre már nem nehezedhetek úgy rá alvás közben mint eddig mert fáj a pocija és a cicije. És ez még eltart 8 hónapig. Simán kibírom. :D
    Persze megint esik az a szemét hó. Olyan boldog vagyok ilyenkor hogy azt el sem tudom mondani. Hóban vezetni nagyon utálok. Naná hogy nyoma sincs egy árva sózógépnek sem ilyenkor.
    Tegnap műhelyben dolgoztunk. Még a héten kitart ez a munka és jövő hét hétfőn egy ducolatot el kell készítenem. Sajnos egyelőre úgy néz ki több munkám nem lesz idén. Összeszámolgattam a pénzecskénket nyögve nyelősen átvészeljük ezt a két hetet munka nélkül de szoros lesz.
    Édessel rendben van minden. Éli a kismamák életét. Sokat pihenget munka előtt hogy bírja a kiképzést. Pont délutános szakban van amit mindannyian utálunk. Ez van. Ha teljesen rendben van a terhesség akkor is max 7(?) hónapot kell kihúznia. Vagyis nem tudom medig lehet kismamaként dolgozni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk jól! Édes hza bírt érni munkából éjfélkor cunci pedig lebetegedett és végig köhögte az éjszakát. Szóval nem sokat aludtunk.
    Ma nem viszi oviba cuncit édes hanem itthon tartja és gyógyítgatja én pedig amennyire tudok sietek haza a munkából. Még ma és holnap tudok dolgozni és nagyjából vége is az évnek. Más örülne ennek de én nagyon sajnálom mert jó lett volna még pár napot dolgozni de hát ha nem akkor nem. Majd valahogy kihúzzuk egy szerény karácsonnyal. Nekünk kevés is elég. A legfontosabb karácsonyi ajándékot már megkaptuk az élettől a többi pedig nem számít.
    Még azt a pici faltámasztásos munka is jövőre lett tolva vagy el is marad. Már nem is idegesítem magamat ezen de azért vége lehetne már a válságnak...
    A stalkerral szépen haladok előre. Ma reggel beugrok a 8600GT-ért ami a PhysX kártyám lesz. Maffia2-ben jól fog jönni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Mostanában nem túl jól telnek az éjszakáink. Cuncika is nyugtalanul alszik és többször is felébred. A délutános műszak miatt édes is elég fáradt. Ráadásul cunci tegnap reggelre belázasodott ezért nem ment oviba. Ma kénytelen lesz menni mert mindketten dolgozunk délelőtt. Persze már jobban is van. Picit köhög, de ki nem köhög az oviban?
    Semmi érdekes nem történt velem tegnap. Reggel beugrottam a 8600GT-ért és be is szereltem este. Nagyon nem nőtt tőle maffiában a sebességem de simábban fut a játék. Tulajdonképpen erre vettem. Ha lesz pénzem akkor lecserélem egy erősebbre. Na ez az ami nem mostanában lesz...
    Cuncit délelőtt elvitte az itteni egyik játékboltba édes. Az oviban minden csoportban 3 gyerek kapott egy 3ezer forintos bont amit itt lehetett beváltani. A hátrányos helyzetű gyermekek kapták. Választott egy pónit és egy Mini moust. Nagyon boldog volt tőle.
    Édes jól bírja a terhességet de fáj a háta.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma nem megyek dolgozni de mégis kidobott az ágy. Csak a szokásos hajnali gépezéshez ültem ide. Felébresztettem édest is akivel pár szót beszélgettünk. Most ő visszadurmizik én pedig játszok kicsit.
    Tegnap már ilyen utolsó napos munka volt. Dolgoztam de nem volt az a nagy tűz. Ha nem esik be semmi munka ebben az évben sajnos már nem dolgozok.
    A tegnap esti megadöntőből egy pillanatot sem láttam de azon kiakadok hogy a Reni nyert! :Y Ehhez nincs is mit hozzá fűznöm...
    Édes is és cunci is rendben van. Édesem mint egy mormotalány annyit alszik. :D
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már fent vagyunk egy ideje de csak most ültem ide naplót írni. Még beszélgettünk édessel a tegnap esti x faktorról. Ő végig nézte én pedig az első reklám után már aludtam. Valahogy nem érdekel már ez a műsor sem. Kicsit olyan mintha forgatókönyvszerűen zajlanának az események.
    Tegnap nyugis napunk volt. Rengeteg hó esett itt nálunk amit nagyon nem komálok! Csak a boltba mentünk le és itthon rendezkedtünk. Én porszívóztam édes és cucnika rakodott. Eszméletlen nagy kupleráj van cunci szobájában állandóan. Talán az egyedüli lejegyzésre való hír az az volt hogy édes felhívta szüleit és elmondta nekik azt hogy Adrinak kistestvére lesz. Mivel nem élnek együtt a szülei ezért külön tudhattuk meg melyik hogy reagál rá. Apja jobban fogadta anyukája pedig laza sokkot kapott. Még szerencse hogy most elmondta nekik mert január elején amikor megyünk hozzájuk vidám lett volna a hangulat a bejelentés után. :DDD Mire oda érünk az anyukához lehiggad és megemészti.
    Én végigértem a stalkerral. Tetszett a játék. Mára sok pihenést tervezünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma picit később ébredtünk de nem vészesen. Talán azért lehet ez mert kezd kikapcsolni a belső riasztásom ami működésbe lép ha érzi hogy elaludnék. Mivel ebben az évben valószinüleg már csak 1 napot dolgozom ezért ráérek durmolni.
    Ma van a napunk édessel! Az első olyan hófordulónk amikor tudjuk hogy velünk van szerelmünk gyümölcse is! Már az előzőnél is velünk volt de akkor még nem tudtuk. Nagyon imádom őket! Szerelmes vagyok beléjük!
    Tegnap teljesen eseménytelenül telt a napunk. Sokat pihengettünk miközben cuncika borzolta az idegeinket.Pl. kiborította evés közben a teáját és bezavarta édes átöltözni. Persze több se kellett a kis rosszaságnak beöltözött így :Y Magára rántotta édes fürdőruháit és ezek után strandosat kellett játszani vele. Kész ez a csirke... :Y
    Ma közösen elvisszük oviba és én itthon ténykedek. Lehet beszélek mamival és megkérem nézzen körül Fehérváron normális nőgyógyász után. Két ünnep között mindenképpen el kell már mennünk mert kb. 8 hetes lesz a pocaklakó.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma végre jól aludtunk. Hosszú idő után ez volt az első olyan éjszaka amikor senki nem ébredt fel. Igaz 4-kor a belső órám ébresztett édes vesztére mert pár puszival őt se hagytam aludni. ;]
    Tegnap eseménytelen napot tudtunk le. Reggel közösen elvittük cuncikát az oviba és hazafelé bevásároltunk. Édes 10-re ment dolgozni. Én elintéztem még pár telefont és Beugrottam Fehérvárra. Apámmal közöltem a lurkó érkezését és mamival is. Mindenki örült. Maminál sem volt az a döbbent csend amit vártam. Teljesen túltette magát már rajtam. Ennek örülök!
    Miután hazaértem gyorsan kitakarítottam és megéleztem a késeket amiknek igencsak kiment már az éle. Mivel köztes volt édes én mentem cunciért az oviba és a hazafelé úton futottunk össze édessel. Közösen bevásároltunk és jöttünk is haza. Cuncinak egy ideje be nem áll a szája. Folyamatosan beszél. Elképesztő egy csajszi! Persze mi így szeretjük őt. Akaratos, hisztis picsa. ;]
    Ma vizesblokkot fogok takarítani. A fürdőt és a wc-t fogom kitakarítani hogy karácsonyra szép tiszta legyen. Na nem mintha kosz lenne de azért a csempét nem pucoljuk minden nap.
    Ma van az évben az utolsó ovinap. A gyerekeknek valami ünnepséggel készülnek az óvónénik. Kíváncsi leszek mi lesz. Majd cunci biztosan elmeséli. :D
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugodt mélyalvós éjszakán vagyunk túl. Szerencsére cuncika is aludt végig.
    A tegnapi nap nem történt semmi érdekes. Reggel édes elment dolgozni én pedig elvittem cuncikát oviba. Ünneplő rucit is kellett vinni mert az óvónénik énekeltek nekik karácsonyi dalokat egy pici előadás keretében. Persze mint igazi kiscsaj cunci nagyon büszkén viselte a szép ruciját. Ő volt a legszebb a csoportban! Naná hogy az óvónéni is azonnal megdicsérte amitől ő teljesen elolvadt. Egyre lányosabban viselkedik. Be nem áll a szája és folyton öltözködik. Az biztos hogy az őrületbe fogja majd kergetni a pasiját. ;]
    Én miután hazaértem ettem és nekiálltam kitakarítani a vizesblokkot. Szép tisztaság lett! Mára már nem tervezek semmi komolyabb munkát mert cunci itthon lesz és biztosan le fog kötni minden időmet. Édes ma és holnap még dolgozik de legalább a 24.-e a miénk!
    Nagyon fáradékony szerelmem. Sok a rosszullét és jobban oda kell figyelnie az evésre is. Ha kevés a tápanyag a pociban már azonnal rosszullét a jutalom. Nagyon kell figyelnie rá! Két ünnep között megyünk dokihoz ha rendel az akit kiszemeltünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Én jól aludtam de édes nem. Este jól bezabált ami nem hagyta aludni pocikát. Még jó hogy mondtam neki hogy azt az utolsó kovászos uborkát a krumplis tésztával már ne tolja be. De beszélhet az ember neki... Sajnálom hogy nem hallgatott rám.
    Tegnapi nap teljesen eseménytelen volt. Cuncikának megkezdődött a téli szünet és én vigyáztam rá. Jól megvagyunk itthon. Játszottunk közösen és a dolgomat is tudtam tőle végezni. Mondjuk olyan nagy világmegváltó megmozdulást nem is terveztem tegnapra. Egyedül édes polcait rakodtam le és hajtogattam össze az összes ruháját. Nagyon nagy rendetlenség van a polcain. Képtelen úgy ruhát kivenni és vissza rakni hogy ne hagyjon kupit maga után. Elképesztő egy csaj! Már tudom kitől örökölte cunci ezt a rumliimádatot. :U
    Ma már csak takarítani fogok. Édes sajnos pont ma dolgozik olyan szakban ami a délelőttöt és a délután nagy részét is elveszi tőlünk. Szerencsére holnap már szabados lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szent este reggelén vagyunk. Cunci már persze fent van és nagyon izgul! Folyamatosan azt kérdezgeti mikor jön ma a Jézuska. Gyerekből van. :D
    A tegnapi napunk elég nehezen telt el. Édes egy félig köztes szakban dolgozott így se délelőttünk se délutánunk nem volt. Mindössze egy karácsony előtti bevásárlást ejtettünk meg. Olyan nagyon nem merültünk bele a költekezésbe mert nincs sok pénzünk. Egy nagyon szerény karácsony lesz az idei. Azért cuncika nem marad ajándék nélkül de nem annyi jut neki mint szerettük volna. Majd az apjánál többet kap.
    Édes még megpróbál kicsit durmizni hogy bírja a strapát. Rettenetesen fáradékony. Egyfelől érthető a dolog, másrészről nem voltam felkészülve arra hogy a terhesség ennyire megváltoztatja a kapcsolatunkat. Nyilván lemondásokkal jár a gyermek de azért ne kelljen már kukázni az egész eddigi életünket. Remélem az első trimiszter letelte után ha nem is teljesen, de visszatér minden a régi kerékvágásba.
    Szép karácsonyt mindenkinek!

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Csodálatos tegnapi napon vagyunk túl! Álomszépre sikerült! Semmi zavaró tényező nem zavarta meg ezt a meghitt ünnepet.
    Reggel korán felébredt cuncika. Hogy kicsit felkeljen a nap is megnéztük a shrek utolsó részét. Utána mentünk boltba. Mivel az ajándékok még nem voltak becsomizva ezért kitalálta édes hogy amíg mi felmegyünk a pékhez kenyérért ő beszél a Jézuskával hogy mennyire jól viselkedett cunci. Ebbe persze nagyon nehezen ment bele a kis csajszi. Azért sikerült rávenni. Hazaérve reggeliztünk és mindenki nekiállt a maga kis feladatát elvégezni. Édes főzött, cunci a szobájában pakolt, én pedig porszívóztam. Dél körül mindenki végzett. Ebédeltünk és felhoztuk cuncival a fát a pincéből. Nagyon izgatott volt már! Apró igazítás után gyorsan a talpába került a fa. Azután már felgyorsultak az események. Míg a lányok díszítették a fát addig én gyorsan elmosogattam és lefürödtem. Édes mielőtt végeztem bejött és mondta hogy hívjam át cuncit a szobájába valamiért és amíg mi ott leszünk becsempészi az ajándékokat. Így is tettünk. Mondtam cuncinak hogy az utolsó díszt még meg kell keresni. Átmentünk és kutattunk. Visszaérve már megjött a Jézuska. Először észre sem vette de ez csak pár másodperc volt. Rengeteget fotóztunk. Igazából nem is tudom mit töltsek fel mert annyi jó kép lett.
    A szemünk fénye díszíti a fát :B
    Édes is kiveszi a részét a fa felöltöztetéséből. ;)
    Az első nagy öröm! :D
    Ajándékbontás ezerrel ;]
    Ajándékbontás ezerrel 2. :DDD
    Együtt örülünk. :B
    Közös játék édessel. :)
    Én is póniztam picit... :))
    Kicsit megfáradva de még játékban... :DDD
    Neki is az első karácsonya bár még bent van a fini melegben :B
    A két csajom. :C
    Szerelmespár :B
    Megfáradva de boldogan. :B
    Ez csak pár kép abból a sokból amit készítettünk.
    Nagyon csodálatos lett ez a karácsony bár sokat nem tudtunk rá áldozni. Mindenki boldog és ez a legfontosabb!
    Ma viszi el az apja cuncit. 5 napig távol lesz. Már most hiányzik pedig még itt durmol az új pónikkal és Barbie-val az ágyában!
    Szép karácsonyt mindenkinek!

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma picit később keltem. Éjszaka fél3-kor fent voltam mert érdekeset álmodtam és ez felébresztett. Azt álmodtam hogy hármasikreket szült édes. :Y Az ezzel járó komoly megpróbáltatásokat álmodtam meg és picit besokaltam ettől. :DDD Na azért 3 ne legyen.
    A tegnapi napunk nagyon nyugisan telt. Reggel picit játszottunk cuncival de szinte azonnal kellett is öltöznie mert jött érte az apja. Most 5 naig nála lesz, majd 30.-án megy érte édes.
    Miután elment cunci teljesen nyugi lett. Minden elcsendesedett. Nagyokat durmoltunk. Két alvás között gépeztünk és tévét néztünk. Persze édesnek főznie kellett még délelőtt. Rengeteget eszik. Tiszta bélpoklos lett. Alszik és eszik. ;]
    Ma délután megyek a gyerkőceimért. Az esténket tutira feldobja a két dinnye.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A kisgépre szorultam mert a gyermekeim itt vannak. Mi egy ágybetéten aludtunk de nem volt túl jó éjszakánk. Hamarosan már nem tudunk itt aludni mert édes sem aludt jól.
    A tegnapi napunk délelőttje gyorsan elszállt. Megnéztünk egy filmet és elmentünk a non-stop-ba pár szem zöldségért. Azt a hóvihart nem kívánom senkinek .Majdnem olyanok voltunk édessel mint a delta elején a kutatók! :Y Elképesztő volt az az időjárás. Jól át is fagytunk.
    Ebéd előtt még lenyomtunk pár Jóbarátok részt és evés után elhoztam a gyermekeimet. Picit beszélgettem mamival is. Jól elvannak.. Enne nagyon örülök. A gyermekáldás sem érte sokként ami külön öröm számomra...
    Készítettünk este pár fotót a gyerekekkel de majd holnap töltöm fel őket. Jót játszottunk. Kaptak karácsonyra Amerikából jöttem-társast és azzal nyomtuk. Én még játszottam picit Imrus RC helikopterével is. Igazi nagy gyerek voltam. :DDD
    Ma délután mikor vissza viszem őket felfúrom a karira kapott lámpájukat is. Ezért már ne hívjanak szerelőt. Sajnos édes is dolgozni fog ma már. Délutános műszakba fog menni. Délelőtt telefonálnunk kell a nőgyógyászatra is időpontot kérni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugalmasan telt az éjszaka bár édes most sem aludt jól. Nem tudja elengedni magát mert nagyon figyel rá hogy feküdhet hogy a pici pocaknak ne "fájjon". Szerintem ez egyelőre felesleges aggodalom mert még pindurka a jövevény de ő ilyen.
    Ma délelőttös szakban dolgozott volna de elcserélte hogy el tudjunk menni nőgyógyászatra. Már készülődünk. Ő lefürcsizett és hajat mosott én pedig gépezek. ;] Szóval elvileg mától hivatalosan is kismama lesz. Reméljük minden rendben lesz vele.
    A tegnapi nap délelőttje elég lapos lett mivel az éjszakai szar alvás miatt csak kóvályogtunk édessel. Gyerkőcök felváltva gépeztek és ezzel el is voltak. Édes 2 után elment dolgozni és mi is indultunk haza. Elvittem a gyermekeimet és felszereltem az új lámpájukat. Érdekes egy szitu volt. Ott volt a mostani párja aki ránk se bagózott. Anyósom és sógornőm is ott volt éppen de ők se jöttek oda. Mami az aki a legnormálisabb a társaságból.
    Az ígért képek.
    Édes a gyerkőcökkel ;)
    Én is odaálltam :B
    Grrrrrrr...adod ide a helikopter távirányítóját?!?! ;] :DDD :P
    Na végre játszhatok! :DD
    Imrus jobban vágta ezt a dolgot mint én. :B
    Nagyon örülök hogy édessel jól elvannak a gyerekek. Szilveszterkor is jönnek hozzánk és végre együtt lesznek cuncikával is! Nagyon örülök ennek! Már nagyon hiányzik édes cuncikám!!! Még 2 nap.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szokásos alváson vagyunk túl. Édes még nem találja a helyét de szerintem ez nem is fog változni.
    Tegnap reggel bementünk Fehérvárra a nővédelmi központba nőgyógyászhoz. Mivel akit kiszemeltünk orvos szabin van ezért úgy voltunk vele hogy akihez irányítanak az megállapítja a terhességet és meglátjuk milyen kedves és talán ott is maradunk nála. Persze a neve alapján leinformáljuk a neten nehogy egy olyan doki legyen akinek sok műhibája van vagy nagyon panaszkodnak rá. Elsőre nagyon aranyos volt édes állítása szerint és a neten sem olvastam róla sok rosszat. Meglátjuk még. Sajnos az ultrahang csak azt állapította meg hogy valóban létező terhesség van de a picurka még nem látszódik. Maga a burok 28mm-es amiben fejlődik. Jövő hét csütörtökön vissza kell mennie mert állítólag akkorra már lesz szívhang és arra tud már olyan papírt adni amire az itteni védőnő ki tudja állítani a terhességi kiskönyvet. Ha a második találkozásnál is szimpi lesz a doki akkor lehet nála maradunk. Ezt majd édes fogja eldönteni.
    Délután édes dolgozni ment én pedig itthon ténykedtem. Takarítottam, mostam, mosogattam. Ma már elmegyek dolgozni mert be akarom fejezni a tetőt unokatesómnál. Remélem sikerül.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk jól. Édes többször is fent volt ezzel engem is felébresztett. Én picit hullán ébredtem mert a tegnapi munka közel 2 hét állás után kellemesen elfárasztott. Szinte jól esett a testemnek és lelkemnek hogy dolgozhattam. Mikor fiatal voltam kerültem a munkát és nem gondoltam volna hogy valaha 1x még kívánni fogom.
    Édes eszik pár falatot és indulunk Pestre cuncikáért! Végre!!!! Táltossal megyünk mert édes hajlamos a rosszullétekre és nem kockáztatjuk ezt.
    Tegnap délben elugrottam és vettem pár db. tűzijáték rakétát. Ezzel tudtam elcsalni Imrusékat hozzánk szilveszterezni. Itt lesz végre valahára mindhárom gyerkőc. Nagyon örülök neki! Már cuncika is tudja és nagyon izgatottan várja őket. Imádja a gyermekeimet, főleg a Zsanit.(fedőneve-Zsömi ;] )
    Végre készülhetnek közös képek. Annyira imádom mindhármukat hogy azt el se tudom mondani. Édes kezd erősen gömbölyödni. A kedvencem a kismamás kéztartás. Ez az amikor ölü helyzetben finoman átöleli a kis pocakdombot alulról. Ez szerintem génekben kódolt mozdulat mert kismama nem létezik enélkül a kéztartás nélkül. ;] ;] ;]
    Persze pocika is kapja a puszikat. Éreznie kell hogy az apukája nagyon szereti és várja már az érkezését.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Úgy terveztem hogy ma jó sokáig alszok hogy este bírjam az ébrenlétet. Na persze...Már 4 óta fent vagyok és olvasgatok. Vagyis 5-ig nem mertem felkelni hátha vissza alszok még egy kicsit. Bezzeg a kis mormotámnak nincs ilyen problémája. :DDD
    Tegnap kora reggel indultunk Pestre cuncikáért. Mivel itthon voltam és nem örülök annak ha édes szétfagy és rosszul lesz a buszon ezért táltival mentünk. Viszonylag gyorsan megjártuk az utat oda-vissza. Negyed 10-re már itthon is voltunk. Cunci nagyon aranyos volt. Miután haza értünk max.3x hangzott el mikor megy újra az apjához. Pontosabban hányat kell aludnia még hozzá. Igazából ezek csak rövid ideig tartó átmeneti dolgok. 5 nap után újra meg kell találnia a helyét itthon és nyugtáznia kell hogy ugyan úgy szeretjük mint mielőtt elment. Délután már minden rendben volt vele pedig édes dolgozott. Érdekes hogy észrevettem magamon azt hogy nagyon szívesen tutujgatom. Mint igazi apa a gyermekét. Ölelgetem és foglalkozom vele. Talán ezért is hiányzik annyira ha nincs itthon. Ha kérdezik tőlem hány gyermekem van , csak azért nem mondom hogy 3 mert aki kérdezi biztosan kikérné magának hogy cunci nem is az én gyermekem. Pedig ő is az!
    Ma délelőtt édes megy dolgozni mi pedig indulunk a gyermekeimért. Nagyon izgatott már cunci! Hónapok óta várja hogy találkozzon végre Zsaniékkal. Itt szilvesztereznek és elsején mennek haza. Jó lesz pár képet készíteni a 3 gyerekről. Már én is nagyon várom!
    Reggel el kell ugranom a postára mert 22.-én feladták már a GTX-re a vizesblokkot de még nem ért ide. Remélem nem keverték el! Bár kísérőlevéllel adták fel és a száma alapján lekereshető.

    Kellene valami évértékelőt írnom mert holnap nem tudok a gyerekek miatt.
    Sok minden történt velünk idén! Munkában sok sok év után saját lábra álltam a nyár végén. Nagyon érett már ez a dolog. A válság miatt kevés volt a munka és azt is csak áron alul tudtuk elvállalni. Volt hogy még ezt sem fizették ki. Sajnos azóta sem állunk valami fényesen anyagilag. Keresem a helyemet ahol legalább annyit meg tudok keresni hogy nyugodt életünk legyen. Egyelőre beérem azzal ami van és nyáron amikor több munka van akkor próbálok valamin változtatni. Majd alakul...
    A szerelemben viszont teljes a mámor! Végre sikerült az amire már nagyon régóta vágyunk! A Jézuska meglepett egy gyermekkel. Vagyis egyelőre még csak növekedik, de már velünk van. Voltak apróbb civódások édes és közöttem de semmi különös. Minden ami volt csak erősítette a szerelmünket vagy épp rádöbbentett hogy vannak határok amin nem léphetek túl. Nehéz eset vagyok az életben de édesem eddig mindent megoldott. :D
    Cuncinak igazi apukája lettem. Szerettem volna az lenni az elejétől fogva de mostanra értünk meg. Ő is szeret és elfogad. Kimondani nem mondhatja ki hogy apa de nincs is rá szükségem. Nekem bőven elég hogy úgy viselkedik velem mintha az lennék. Nem is vágyok többre vele kapcsolatban. Nyáron voltak nagyon mély pontok közte és köztünk. Voltak igazi sírva hisztizős hazaérkezései az apjától. Szép lassan kiderült hogy az apja áll a háttérben mert amióta van fix barátnője az apjának megoldódtak ezek a gondok. Ha meglesz a kistestvér akkor már ha akarná se tudná ellenünk hangolni mert annyira várja! Mivel gyerek még könnyen lehetett ellenünk hangolni. Azt azért nem lehet nem észre venni hogy az apja együtt él az anyjával és az egyedülálló nővérével. Gyakorlatilag hárman keresnek 2x annyit mint amiből mi élünk és mi albit is fizetünk ebből a pénzecskéből. Ebből fakadóan van bőven miből költeni cuncira. Nyilván cuncinak fájó ott hagyni a kánaánt mikor sokáig ott van. Mi "csak" a szeretetünket tudjuk adni és a legfontosabb dolgokat. Semmi extrára nem telik. (kivéve nekem ;] (na jó nekem se))
    Izgalommal várom a 2011-es évet. A munkában gyökeret kell vernem valahol. Vagy magánzóként vagy egy elfogatható bérért amiből megélünk egy munkahelyen. A magánéletben pedig gyarapodunk szerelmünk gyümölcsével aki végleg megpecsételi ezt a csodálatos szerelmet! (Anyukája a saját bevallása szerint is sokkot kapott amikor megtudta a nagy hírt -vasárnap megyünk hozzájuk:DDD )
    Pénzügyi dolgainkban remélem kisebb változások beállnak pozitív irányba. Nem kívánok sokat de azért a télnek szeretnék úgy nekivágni hogy egy pici tartalékunk van.
    Szép 2010 utolsó napját mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A tegnapi bejegyzés kimaradt mert itt voltak a gyerekek és a kisgépen nem volt kedvem szenvedni. Amikor már nem voltak itt akkor pedig nem volt kedvem írni. Ehhez nekem reggeli csend kell.
    A szilveszterünk nem teljesen úgy alakult ahogy megálmodtam. Délelőtt közösen indultunk el itthonról. Édes dolgozni indult mi pedig a gyerkőcökért. Elég visszafogottan fogadtak a gyermekeim hogy ott volt velem cuncika. Mikor hazaértünk velük akkor is nehezen oldódott a hangulat pedig mindent megtettünk hogy valami közeledés legyen. Szinte mindent visszautasított Zsani pedig cuncika nagyon igyekezett. Annyira boldog volt hogy itt volt Zsani és ő pedig le se tojta. Nagyon mérges voltam rá. Cunci rajzolt nekik és apróbb ajándékokat készített de nem érdekelte őket. Egyedül gyöngyözni tudtuk "befogni" a nagylányt. Akkor elengedte magát és felszabadultan játszott Adrival. Persze hamar ráeszmélt hogy ő tulajdonképpen nem is akar Adrival foglalkozni. Nem értem őt! Imrussal nem lenne gond csak Zsani ilyen dacos. Én meg nem tehetek róla hogy cuncikának Zsani kell. A kicsivel több mint 1 nap alatt kb. 3 értékelhető képet tudtam készíteni róluk. Azt hittem hogy este lesz közös tánc is de persze így hogy cunci is itthon volt ez is elmaradt mert a nagyoknak nem volt kedvük. A nyomorunkat az is tetőzte hogy édes este7 után ért csak haza a munkából. Gyors vacsi és mentünk le fellőni azt a pár rakétát amit vettünk. Nem volt valami nagy szám. Nagyjából azt teljesítette ami az ára volt. Azért élvezték a gyerekek. Főleg Imrus volt aki lázba jött a tüzijátékozástól. Miután hazaértünk még picit játszottunk de hamar készülődtünk a lefekvéshez. Mindenkinek elege volt a napból. 10 után aludtunk is mint a bunda.
    Az elseje talán még rosszabb volt. Gyerekek leosztották a gépet maguk között. 2 óránként váltották egymást a gépen. Amíg az egyik gépezett a másik látványosan unatkozott. Ez főleg Zsanira volt igaz. Felhívott 10 körül mami hogy lassan indul a gyerekekért. Fél12-re itt is volt. Egy szót sem beszéltünk semmiről. A gyerekek beültek a kocsiba és szia. Ennyi volt a nagy szilveszteri látogatás. Nem mutatta édes de ő is csalódott volt. Szegény cuncika mindent megpróbált de mégsem tudott közelebb kerülni Zsani szívéhez. Azért én sem rejtettem véka alá a véleményemet. Persze nem köcsögöztem le a lányomat de finoman jeleztem neki hogy nagyon undok módon viselkedik.
    Miután elmentek ebédeltünk és délutáni alvást rendeltem be. Persze csak édes durmolt. Őt 2 óra alvás után ébresztettük fel. Az este már úgy telt mint ahogy szokott. Cunci sokat emlegette Zsanit és lefekvésnél is mondta nekem hogy gyönyörű volt a tegnapi nap mert itt voltak a gyerekek. Örülök hogy így élte meg. Ő még kis naiv...A három gyermekem. :B
    Közös gyöngyözés :) Az egyedüli játék ahol jól érezte magát Zsömi
    Portrét készítenek rólam. :DD
    Kényszerkép.... :P
    Ma megyünk Édes anyukájához. Ő az aki sokkot kapott a cicus hallatán. ;] Azóta szerencsére lehiggadt. Persze ettől még lehet hogy fini lesz a hangulat. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

    szerk: majd el felejtettem! A szilvesztert úgy indítottam hogy nyitásra odamentem a postára utána érdeklődni a GTX blokkomnak. Szerencsére volt kísérőlevél így vissza tudták keresni. Sajnos a házunkban még egy olyan vezetéknevű mint édes de nem lakik ott és a postaládáján sincs kint a neve. Ennek a bizonyos emberkének mivel nem lakik itt pf.-ot tart fent a postán. A kézbesítő a vezetéknévből kiindulva fogta a blokkomat és hogy ne kelljen cipelnie betette abba a pf.-ba. Már itt volt a blokk 23.-án. A pf. tulajdonosa pedig szépen elvitte a blokkomat. :W :W :W Most az a helyzet van hogy megvárják amíg újra megy üríteni az emberke és vissza kérik tőle. Ha nem adja akkor kártalanítanak. Ennyi....

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Irtó szarul aludtunk! Vagyis épp ezaz hogy nem aludtunk. Fél11 körül tudtam nagy nehezen elaludni és 3-kor már ébredtem is úgy hogy még legalább 2x fent voltam. Szegény édes sem alszik jól. Ez a gyermekáldás eléggé próbára tesz minket. Nyilván édest jobban de én is szenvedek vele. Persze mindent el fogunk felejteni ha végre a karunkban tartjuk majd a pindurt.
    A tegnapi napunk sokkal jobban sikerült mint számítottunk rá. Reggel felkeltünk és picit még játszottunk. Majd egy sovány reggeli után indultunk is Ildi mamához.11 körül értünk oda. Az elején még kicsit visszafogott volt a hangulat de ebéd után már oldódtunk és a végére egész jól éreztük magunkat. Ehhez az is kellett hogy cuncika hamar feloldódjon és segítsen a mamának amitől persze ő azonnal elolvadt. Fél5 felé értünk haza. Mindenki jól kifáradt. Rengeteget zabáltunk és egy szatyor kajával jöttünk haza. Nyami!
    Ma sajnos még nem kezdhetek dolgozni csak holnap de ezt most nem bánom mert édes 6-ra megy dolgozni és én nyugodtan el tudom vinni cuncikát oviba. Hazafelé bevásárolok és itthon rendezkedem. Talán még a postára is elmegyek hátha előkerült a blokkom.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A tegnapi nagyon rossz alvás után a mai szinte felüdülés volt azzal hogy nem ébredtem fel 1x sem. Most már meg kell becsülnöm ezeket az éjszakákat mert egyre kevesebb lesz belőle.
    Tegnap hajnalban fent volt már az egész csapat. Még cuncika is felébredt fél3-kor. Édes elment dolgozni 6-ra cunci pedig gépezett. Én nekiálltam és elmosogattam addig hogy kitöltsem az időt amíg nem kell az oviba indulni. Szép kényelmesen felöltöztünk és elsétáltunk az oviba. Nagyon várta már cuncika. Imád óvodába járni. Hazafelé beugrottam a pékhez és vittem édesnek ennivalót. Miután bevittem neki hazajöttem és itthon pakoltam. Mostam 2 adagot és felporszívóztam . Cunci szekrényébe is szépen össze hajtogattam az összes ruhát. Kíváncsi vagyok meddig tudja megőrizni a rendet.
    Délután édes hazaért és ebédeltünk majd durmizott egy picit a kis mormotám. Szüksége van az alvásra. Durmi után irány az ovi és cuncival haza. Este még pici játék majd nagy veszekedés hogy pakoljon el a kisasszony. Még közösen néztük a tévét és alvás.
    Ma szerencsére már én is megyek dolgozni. Nagyon örülök neki mert már untam magamat itthon és a pénz is elég rendesen elfogyott.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Viszonylag nyugis alvásunk volt. Sajnos édes mindjárt indul dolgozni ezért nem sok időnk marad egymásra. Cuncikát én viszem oviba de mi is indulunk negyed 7-kor mert oda kell érnem munkába időben.
    Tegnap megkezdődött nekem is a munka. Egyelőre még csak elég harmatos év eleji munkanap volt és amikor indultunk haza utalást tett a főnök arra hogy nem nagyon van munka szóval kicsit kezd inogni a munkám .Ettől nem lettem túl vidám. Gyorsan össze számoltam hogy mennyi ideig húznánk ki hogy nem dolgozok és kb. 1 hónap jött ki és még 2 hónapot húznánk ki abból ha eladnám az egész gépemet vízhűtéssel együtt. Tehát legrosszabb esetben van 3 hónapom hogy munkát találjak. Persze ezek csak számok, de jó ha az ember tisztában van azzal hogy meddig húzná ki ha beütne a krach. Igazából akinek van fix munkája és utál ott dolgozni annak esetleg meg sem fordul a fejében hogy milyen szar amikor az embert egyik napról a másikra elküldhetik. Mivel délután közölték ezt a remek hírt velem ezért az estém is kicsit szomorú lett. Sajnálom mert keveset tudtam édessel és cuncival foglalkozni emiatt.
    A héten még biztosan van munkám és remélem jövő héten is lesz. Minél később fogy el a munka annál nagyobb eséllyel találok újat. A télnek el kell múlnia és ki kell tavaszodni hogy az építőipar beinduljon. Persze bármilyen más munkát elvégzek ha arról van szó.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugis éjszakát tudtunk le. Mindenki durmolt.
    A tegnapi napomról nem tudok semmit mondani. Teljesen érdektelen dolgokat tettem ami amúgy nagyon fontos de szóra sem érdemes. Ma még menni fogok és pénteken megcsinálom a faltámaszt. Nagyjából ez a heti munkám. Még lehet szombaton elmegyek a szellőzőcserepeket berakni unokatesómhoz de ez még időjárásfüggő.
    Ma megy vissza édes a dokihoz. Délben megy cunciért és mennek be Fehérvárra a nőgyógyászatra. Ha minden igaz ma már tényleg hivatalosan is terhesnek lesz tekinthető. :D Kíváncsi vagyok cunci mit fog mesélni a vizsgálatról.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem is tudom mit írjak a tegnapi napunkról. Tömören lejegyezve szar volt. Bővebben- Nekem kiderült hogy határozatlan időre nincs munkám, legalábbis a jövő hétre tutira nincs a másik pedig az hogy kezd tragikomédiává válni édesnél a terhesség megállapítása. Tegnap ugyanazt eljátszották vele mint 1 héttel ezelőtt. Szépen növekedik a petezsák. Már 38mm-es de az embrió nem látszik. Agyam eldobom! :Y Látják hogy terhes de nem látják a gyerkőcöt. Tudják hogy ott van de mégsem látja a doki. :W Ezért mert nem látja nem tud papírt adni róla és a papír nélkül nem állítják ki a terhességi kis könyvet. Na nem is a könyv a lényeg hanem az hogy a 10. hétben járunk és elvileg már elég sok mindene megvan a lurkónak és mégsem látják? Lassan vége az első trimiszternek és jogilag még nem is állapotos édes. Pofám leszakad! Jövő héten szerdára rendelték vissza egy ultrahang diagnosztához hátha ő látja. Beszarás... Nem izgulok csak idegesít picit a dolog. Nyilván az ember azt várja hogy megnézik az ultrahangon és elhangzik az a bizonyos mondat amire várunk.- Minden rendben van anyuka a kisbabával.- De nem!
    Amíg édes a nőgyógyászaton volt én is oda értem a munkából és elvittem cuncikát apámhoz. Megnéztük az öreget mi van vele. Eldumcsiztunk pár percet addig cunci játszott a kutyussal.
    Nekem ma van egy kis faltámasztásos munkám. Ez ilyen kis egynapos segítség és utána nem tudom mikorra tudok munkát szerezni magamnak.
    A GTX-blokkot elnyelte a posta. Jövő hét elején bemegyünk és kérjük hogy kártalanítsanak bennünket. Ennyi...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Vagyis inkább jobbat. Nem aludtunk valami jól. A tegnapi nap nem sikerült valami jól. Nem munka ügyileg hanem egyéb vonalon. Birtokunkba jutottak olyan új információk amik cseppet sem tettek boldoggá.
    Reggel elvittük közösen cuncit oviba és rohantam dolgozni. A srác aki segített nekem egy régi barátom. Elújságoltam neki hogy megint apuka leszek de sajnos nem látszódik még a baba. Ekkor derült ki hogy az egyik közös ismerősünkék is régóta szeretnének gyereket de nem jön össze nekik. Náluk már 2x is volt üres petezsák. Mondanom se kell nagyon lelombozott a hír. A srác akiknél ugyanez a helyzet állt fent pont jött oda ahol dolgozunk és így első kézből kaptam infót erről a dologról. Szóval most ott áll a helyzet hogyha beigazolódik ez a dolog akkor jövő hét szerdán megállapítják ezt a tényt hogy nincs embrió akkor egészségügyi kaparást végeznek. Elég szörnyen hangzik de nincs választásunk. Na ettől vidám is lett a napom. Persze édesnek is elmondtam és picit utánaolvastam a neten ennek a témának. Egész addig amíg nincs semmi baj el se hinné az ember mennyi dolog keresztülhúzhatja a baba születését. Kicsit azt érzem hogy a túl boldogra sikerült karácsony után a sors úgy gondolta hogy eleget örültünk és most szívjunk. Nekem határozatlan ideig nincs most munkám és a lurkót is elveszi tőlünk. Azért ez elég rendesen roncsolja a közérzetünket. Édes nem mondja ki de látszik rajta hogy nagyon megviselte ez a hír. Főleg úgy hogy 2 hónapja folyamatosan reggel és este is rosszul van a cicifájásról nem is beszélve. Mindezt a semmiért. Vagyis ne rohanjunk ennyire előre mert a tutit szerdán fogják kimondani és addig reménykedünk. Nagyon bízunk abban hogy a sors megadja nekünk a gyerkőcöt. Nem máskor hanem most. És persze egészségesen. :U
    Tegnap annyira rosszul volt édes hogy nem engedtem elmenni busszal. Vitte volna cuncit az apjához de nem engedtem el. Az apja jött érte mi pedig megyünk érte vasárnap.
    Érdekes hogy a januárunk tavaly is ilyen szarul kezdődött. Az agyamat eldobom... :W
    Ma édes délutános. Majd egyszerre indulunk és én beugrok unokatesómhoz berakom a szellőzőcserepeket. Most enyhe az idő és nincs jég a tetőn. Tegnap jó volt hosszú idő után ismét pici szakmunkát végezni. Élveztem a dolgot.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    válasz bim #1285 üzenetére

    Már rég le szerettem volna jegyezni de mindig elfelejtem hogy édesnek ez a kapcsolat nagyon sok lemondással jár. Szinte folyamatosan spórolgatnunk kell (amit én néha elköltök :B ) és soha egy panasz nem hagyta el a száját. Látom én és szeretnék neki és cuncinak többet adni de sajnos nincs miből. Nagyon elszomorít amikor ez-az tönkre megy és nem tudunk újat venni csak javítgatjuk. Ilyen pl. a kabátja is. Majdnem teljesen tönkre ment benne a cipzár de megjavítottam annyira hogy ezt a telet még kihúzza mert nincs másikra pénzünk. Vagy épp nem tudom elküldeni fodrászhoz már egy ideje mert nem futja rá. Na persze nekem se jut semmi luxuscikk. Cuncinak is csak a legszükségesebbeket vesszük meg és semmi többet. Szerencsénkre kap néha rucit és az apja is elengedi hozni az ottani ruháit így relatív friss a ruhatára. Se édes se én nem tudtunk még venni semmit magunknak mióta összeköltöztünk. Felmerülhet 2 kérdés az emberekben miközben ezt olvassák.
    1. Az adatlapomon egy elég komoly gép van. Miért nem adja el és lesz pénzük?- erre az a válaszom azon kívül hogy a szenvedélyem a számítástechnika, a gépem 90%-át még az összeköltözésünk előtt vásároltam és egyedül a vga-kat cserélgetem de azt is csak bizonyos pénzkereten belül teszem. Ez az utolsó olyan pénzforrásunk amit ha minden kötél szakad el fogok adni mert ebből ki lehet venni annyi pénzt amiből egy darabig megélünk. Csakis ezért tartom ezt a gépet meg és nem adom el azonnal. Nekünk ez a vésztartalékunk és nem egy bankszámla.
    2. Ha ilyen csórók akkor miért szeretnének még egy gyereket?- Hiszem azt hogy nem kell beállnunk abba a sorba akik azt vallják hogy csak abban az esetben vállalnak gyereket ha meg tudják teremteni azt az anyagi biztonságot hogy a saját kis életszínvonaluk ne romoljon a gyermek érkezésétől. Én imádom a gyerekeket és úgy gondolom hogy a legnagyobb ajándék a világon az ha valakinek a szerelme megajándékozza egy olyan dologgal ami kettőjük szerelmének a gyümölcse. És ez lemondással jár! Ezt fel kell tudni vállalni. Ha kell többet fogok dolgozni!
    Nagyon boldog vagyok édessel és cuncival mindamellett hogy imádom Imrust és Zsanit is és amiben tudom segítem mamit is.
    Köszönöm édes hogy kitartasz mellettem a rosszban is és töretlen a szerelmed. ( aki ezt túl csöpögősnek érzi az nem volt még igazán szerelmes :P )

    Nagyjából ennyit szerettem volna még leírni de ezt már régóta tervezgetem.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit bealudtunk. Rám fért már egy jó kis szunya.
    A tegnapi napomból csak 1 dolgot emelnék ki. Megtudtam hogy ellopták unokatesómtól az alulétrámat. :W Fasza évkezdet! :Y Ez az a bizonyos létra ami már rommá volt hajolva és 1x brutálisan nagyot estem róla. Talán ha volt benne 10 kiló alu. Ennyi. Ez Magyarország. Itt élni "JÓ" !
    Ma szerintem délelőtt leszedjük a karácsonyfát és 2 óra körül elindulunk cuncikáért Pestre.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Megpróbálom pozitívan kezdeni a hetet de elég nehéz a múlt hét történései után. Azért vannak apró fénysugarak amik jelzik hogy van még remény a felszínen maradásra. Na nem az a tény hogy ma albifizetés napja van ami szerény 85 rugót emel ki a pénztárcánkból és szinte semmi nem marad a megélhetésünkre. Holnap pedig fel kellene adnunk a tévé törlesztőjét és be kell fizetni az ovit a netről már nem is beszélek. Ez kereken egy százas.Nyami! Meg is hirdettem a gépem komolyabb felét és beleteszem a megélhetésünkbe. Nincs nagyon más lehetőségem.
    Ma megyek dolgozni unokatesómékhoz. Ha minden igaz van 2 nap lambériázás és a héten lehet ez lesz az összes munkám. Azért reménykedek abban hogy lesz még valami.
    Tegnap délelőtt leszedtük a karácsonyfát. Eldöntöttem hogy ezek után minden évben normann fenyőt veszünk mert nem hullajtja a levelét és ez nagyon hasznos volt amikor kituszkoltam az ablakon. Alig kellett takarítanunk a fenyő után. Ebéd után elmentünk cunciért Pestre. Szerencsére cunci nagyon vidám volt. Mostanában már nem hangolják ellenünk a kislányt. Ilyenkor vidáman meséli hol és merre jártak és mit csináltak. Mi tudunk vele együtt örülni. Az első pillanattól kezdve tudott örülni nekem is ami sokáig nem volt jellemző mert az apjánál azt tolták a fejébe milyen rossz ember vagyok én. Lassan túllépnek a dolgon.
    Szerdán megyünk ultrahangra. Édes nagyon el van kenődve. Ő már tutira veszi hogy még sincs ott a baba. Én azért még bizakodok hogy hátha csak olyan picur volt hogy nem lehetett látni eddig. Meglátjuk. Rossz volt érezni hogy édes nagyon szomorú. Talán vasárnap délután oldódott picit. Ma délutánra megy dolgozni. Együtt visszük cuncikát oviba és én megyek majd érte.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Viszonylag nyugis éjszaka volt sok alvással. Az este is nyugiba telt. Édes dolgozott és cuncival is minden rendben volt. Aranyosan eljátszott.
    Tegnap dolgoztam. Egy pici oldalfal lambériázást kezdtem el. Egyelőre még csak a vázát építettem fel és elkezdtem beszigetelni. Ma fogom befejezni ha minden jól megy. Elviszem magammal a porszívónkat és ha marad időm rá akkor kitakarítom táltit is. Már ráfér szegénykére egy tisztálkodás.
    Úgy néz ki van a lapomra és a procimra is érdeklődő. Jó volna ha mindent egyben elvinnének és a pénzel kicsit kihúznánk magunkat a slamasztikából. És különben sem volt még AMD gépem. Ideje lesz kipróbálni milyen a sötét oldal. ;]
    Tegnap este volt pici időm és olvasgattam a blogokat. Érdekes hogy olyan klasszikus napló mint amilyet én is próbálok vezetni nem sok van. Én minden nap bejegyzek (kevés kivétellel) még ha nem is történik olyan érdemleges esemény is és mindent lejegyzek. Nem titkolom azt sem el ha gondjaink vannak. Ettől picit olyan ha valaki olvassa a szürke zónát mintha velünk élne. Van egy-két őrült blog amit nem tudom miért nyitottak és vannak olyanok is akik úgy gondolták már nem vezetik pedig érdekes az életük. Szinte minden új blogba beleolvasok. Érdekes hogy nekem pár hónap kellett mire megtaláltam a magam stílusát és nyíltan tudtam írni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma lesz a nagy vízválasztó. Ma van a napja hogy megtudjuk (elvileg) hogy van e babánk vagy nincs. Picit izgulok, de ez inkább olyan izgalom hogy ne legyen édesnek semmi baja. El tudom fogadni ha esetleg most mégsem lesz babánk de azt nehezebben viselném el ha valami egészségügyi problémája származna ebből édesnek.
    Tegnap semmi érdekes nem történt. Befejeztem a lambériázást és csütörtökön megyek szigetelni. Ez megint 2 napocska munka. Remélem jövő héten újra mehetek a bádogoshoz és akkor picit helyre rázódunk anyagilag. Reménykedem. Viszont jobban reménykedek a babában. Remélem a sors most adja meg nekünk és nem várat tovább...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    9mm és nincs szívhang. Mindjárt indulunk az eltávolító műtétre. Ki vagyunk bukva teljesen. Melómat is lemondták a hétre és a mosógép is be fog dögleni.
    A sors kezd a földbe taposni minket.
    Az élet szar....

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Viszonylag nyugodtan aludtunk az éjszaka. A sors kezd megkegyelmezni nekünk. Ennek első jele az hogy előkerült a GTX blokk és tegnap este felhívott a bádogos hogy tudnék e ma menni dolgozni. Természetesen nincs min gondolkodnom! Végre dolgozhatok!
    A tegnapi napról nem is tudom mit írjak. Az hogy teljesen padlón voltam idegileg az kb. mindent elárul. Óriási szerencsénk volt hogy édes szervezete jól bírta a műtétet és már fél4-kor mehettünk érte. Nem szeretem sajnáltatni magunkat ezért nem is írok erről többet. Az biztos hogy a következő terhességnél végig rettegni fogunk...
    Vannak fénysugarak az alagútban ezért megpróbálok optimistán gondolkodni. Itt van velem a szerelmem és a pici lányom akiket imádok és talán a munkámban is megmozdul valami. Ezekre koncentrálok és nem hagyom hogy depresszióba kergessen az élet.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Viszonylag nyugodtan aludtam leszámítva azt hogy fél2 felé felébred édes és ezzel én is megébredek. Szerencsére hamar visszaaludtam.
    Annak ellenére hogy megoldódni látszanak félig a gondjaink azért nem nagyon örülhetek. A munkám csak félig biztos. Vagyis inkább azt mondanám hogy most már tudom hogy hamarosan nem lesz rám szükség ezért új munkahely után kell néznem. Ha szerencsém van akkor még jövő héten tudnak munkát adni de utána nagyon kétséges a dolog. Sajnos mivel a terhesség megszűnt ezért nehezebben találok munkát. Csak olyan munkába foghatok bele ahonnan el tudok jönni időben ha édes délutános és cuncikáért jönni kell az oviba. Majd alakul.
    Sajnos a gépemet is el kell cserélnem. Már beletörődtem. Nagyon esélyes egy AMD X4 konfig a váltásra. Sajnos csak 1 pci-e slot van a lapon így a 8600GT pihibe fog menni. Esetleg ha olcsón ki tudom cserélni egy 2x pci-e lapra akkor cserélek. Még soha nem volt AMD gépem. Meglátjuk milyen lesz. A pénznek pedig igencsak jó helye lesz amit ráfizetnek...
    Ma megyek dolgozni mert épp kellek. Ha szükség van rám akkor nem maradok itthon. Üldögélhetek még eleget ha megöregszem.
    Édes is kezdi össze szedni magát lelkileg. A pocija hol erősen hol gyengébben fájdogál. Persze én meg aggódok magamban mint állat hogy rendben legyen minden vele. Jó volna túl lenni ezeken a gondokon és picit fellélegezni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk jól! Én fél2-kor felébredtem és nem tudtam vissza aludni ezért ide ültem picit gépezni. Gépeztem egy fél órácskát amitől persze teljesen felébredtem és utána alig tudtam visszaaludni. 6 után persze megint megébredtem.
    Tegnap nem volt semmi érdekes a melóban. Korán hazaengedtek és így még kicsit együtt lehettünk édesékkel. Cuncika jól viselkedett. Ha ma jó idő lesz akkor mindenképpen elmegyünk sétálni egy nagyot. Tegnap is lementünk a játszótérre miután hazaértem és cunci játszott egy nagyot. Mi is élveztük a sok hideg után a tavaszias időt.
    Még az is lehet hogy ma elugrunk Pestre a gépemet elcserélni de ez még nem biztos. A srácon múlik mert azt akarja hogy házig vigyem neki a cuccomat én pedig nem fogok házhoz menni. Elég legyen hogy elmegyek 70Km.-t és ne akarjon többet. Ha nem jön ki elém akkor nem lesz üzlet...
    Édes lelke szépen gyógyulgat. Nincs is min keseregni. Ami volt az volt és kész. Néha egész vidám a hangulata és a rossz kislány is kezd vissza térni belé. Már nagyon vártam hogy újra ilyen legyen. ;)
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem vagyok valami jól. Már tegnap is éreztem hogy nincs minden rendben. Egész délelőtt feküdtem bágyadtan. Délutánra picit össze szedtem magamat és elmentünk sétálni a jó időben. Beugrottunk 2 játszótérre is hogy cuncika is élvezze a sétát. Sajnos itt móron nem sok minden szórakozási lehetőség van gyerekek számára. Ha nem lettem volna szarul akkor lehet elmentünk volna Fehérvárra. Mondjuk így legalább pénzt spóroltunk meg. Most hogy bizonytalan a munkám nem költekezhetünk eszetlenül. A gépemért sem kapkodnak nagy elánnal. Kicsi a kereslet mostanában a számtek alkatrészek iránt.
    Ma dolgozom és remélem egész héten kellek.
    Szép napot mindenkinek.

    szerk: majd el felejtettem. Dobok fel pár képet a szombati játszóterezésről.
    cunci a csúszdán. :D
    közös hintázás. :))
    Édes is hintázott picit. :B

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szar napra ébredtünk. Nem csak a mai nap hanem a tegnapi is az volt. Reggel édes elment wc-re és látta hogy nincs valami rendben odalent. Nagy darabok ürülnek a méhéből ami cseppet sem jó jel. Persze azonnal bepánikoltam hogy mi lehet ez és mondtam neki hogy irány a kórház. Kidobtunk cuncikát az oviban és irány Fehérvár. Szegény kislány már 6-kor bent figyelt az oviban. Bevittem édest és rohantam dolgozni. Ott 9-kor be is került nagy nehezen ahol megállapították hogy rosszul végezték el a kaparást és bent kell maradnia egy újabb műtétre. Persze ő ellenkezett és inkább ma visszamegy hogy újra megműtsék. Komolyan nem térek magamhoz. Egyszerűen nem értem mit vétettünk hogy így büntet a sors minket. Szegény édes is totál padlón van idegileg. Persze nem is csodálom. Erről nem is tudok most mit írni. Szétbasz az ideg! :(((
    A mai menetrend. Cunci keltése mindjárt és 6 körül ovi. Majd irány a fehérvári kórház és tűzök dolgozni Felcsútra. Majd fél 4 körül irány cunciért az oviba és irány a kórházba édesért. Ennyi...
    Szebb napot mint a miénk lesz....

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Örülnöm kellene de valahogy nem tudok. Tegnap édest mégsem kellett megműteni mert így döntöttek. Tehát bevittem a kórházba és egy vizsgálat után hazaküldték. Nyilván ennek örülök de azért még nincs teljesen rendben szegénykém. Már megint vérzik de azt mondja ez olyasmi vérzés mintha megjött volna a mensese.
    Cuncika rendben van. Örömmel jár az oviba bár a nagyon korai érkezés nem ízlik neki. Tegnap is a 2. érkező volt. A szívem szakad meg hogy ilyen korán kell vinnünk de nincs mit tenni.
    Ma jön érte az apja és hosszú hétvégés lesz nála. Beviszi a délutáni iskolájába mert cunci szeretné látni hol tanul. Ezt mondjuk nem értem de lényegtelen.
    A gépemet árulgatom de már egyre kisebb elánnal. Elkótyavetyélni nem szeretném és ha sokáig elhúzódik akkor valahogy kilábalok a pénzügyi problémáimból és megtartom. Bevallom mostanában voltak komolyabb problémák is amik lekötötték a figyelmemet.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit csalódottan ülök itt a gép előtt mert azt hittem hogy ma reggel hogy felébredek már elviszik a cuccaimat. De sorra visszalépnek az üzlettől az emberek. Nem értem. Még a végén tényleg az lesz hogy átvészelem a nehéz időszakot és marad a gép.
    A tegnapi nap eseménytelen volt. Nem dolgoztuk ki a napot mert eleredt az eső és hazajöttünk.
    Ma vagyunk 58 hónaposak édessel. Nemsokára 5 éves lesz ez a szerelem. :DD Hogy rohan az idő! :B Imádom őt és cucikát!
    Nem írok többet. Feldobom az aprónetre is a gépet hátha onnan gyorsabban elviszik.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Többé kevésbé nyugodtan aludtunk. Azért hiányzik már cuncika. Hiányzik hogy be nem áll a szája és állandó odafigyelést igényel. Még több mint 2 napig távol lesz tőlünk.
    Úgy néz ki talán elviszik a gépemet. Nem merem elkiabálni mert a sors még megszopathat. 2 Lehetőség is van. Majd meglátjuk mi lesz. Szívem szerint kipróbálnék egy AMD konfigot de nagyon esélyes hogy intel vonalon maradok mert az egyik biznisz cserére alapul és ott bizony Intel konfigot kell beszámolni.
    Munkában semmi különös nincs. Retteghetek este hogy azt mondják jövő héten már nem kell jönnöm és akkor kereshetek más munkát magamnak. Jó volna már valami fix helyen dolgozni ahol nem kell félnem hogy elküldenek.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit később vagyok mert elneteztem az időt és csak most jutott időm naplót írni.Elkezdtek kisimulni a vonásaim mert úgy néz ki elviszik a gépemet. Van 2 jelentkező is. Vagy egyben viszik és beszámítok egy X38-as lapot és 2x2G Corsair Dominatort vagy elviszik a lapot és a procit kp.-ra és ráfizetéssel cserélem a ramot 3x1G-re. Ha előbbi lesz a befutó akkor veszek agy Q6600-at és kész ha az utóbbi akkor váltok AM3-ra és veszek lapot/procit. Mindkettővel kihúzom magunkat a slamasztikából. Épp csak egy picit vagyok szomorú mert egy ilyen teljesítményű gépet nem használok ki és ezért felesleges. Amire váltok az sem lesz sokkal szarabb. Majd alakul.
    A babakérdésen úgy érzem túl tettük már magunkat. Édes is dolgozik és az anyagi gondjaink elterelték a figyelmünket arról hogy milyen rossz ami történt velünk. Azért jobban örülnék ha egy jó dolog enyhítené a fájdalmunkat...
    A munkám továbbra is inog de pár napom lesz jövő héten is. Ha beleszámolom a gépeladásból származó tőkeinjekciót akkor már nem aggódom annyira.
    Tegnap este felhívta cuncit édes. Elég lapi volt a beszélgetésük addig a pontig amíg szóba nem hozta édes hogy lesz a megőrültekben az Annácska és Giorgio. Cunci imádja ezt a sorozatot és a megásokat is imádja. A kettő együtt pedig extázisba hozta. Na akkor már visított úgy örült. Egy pillanat alatt eltűnt az a visszafogottság ami abból is adódhat hogy nem mer telefonálni ha az apja ott áll mellette. Végre valahára holnap mehetünk érte! Ha cuncisan szeretném mondani akkor még egyet kell aludnunk hozzá. :D Már nagyon hiányzik!
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák