Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Fáradt vagyok mert éjszaka fent voltam éjfél előtt. Felébredtem mert azt hittem menni kell szülni. Nehezen aludtam vissza de azért sikerült.
    Tegnap lambériáztunk és ma lécezni fogunk. Szerencsére kollégám fáradtabb volt mint én ezért nem tűnt fel neki hogy én milyen csiga vagyok. Még a délelőtt folyamán telefonált édes hogy megjött a gép! :C Kivülről tényleg viharvert de rendben van a gép. Sajnos nem kaptam hozzá 3/4"-1/2" átalakítót de este rendeltem a netről ami remélem még a héten megjön. Kicsit szikrázik induláskor de szétszedtem és a szénkefék rendben vannak. Ezután kiszereltem a forgórészt és a kollektorokról leszedtem az enyhe égést. Közben egy pillantást vetettem a mechanikai részekre és szerencsére nincs lelakva. Szerintem jó vétel volt de csak ha ki tudom próbálni csavarozás közben akkor derül ki hogy rendben üt e és a behajtó mechanika nincs e megégve.
    Cunci természetesen fent van már és be nem áll a szája. Arany pici bogarunk. :DDD
    Egyre jobban úgy tűnik hogy édes ki fogja húzni a kiírt időpontig pedig már nagyon várjuk hogy megszülessen végre a mi kis Katicánk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ismét jönnek a nagyon meleg napok amiben nehezen lehet majd dolgozni. Nem panaszkodom mert inkább melegem legyen mint lefagyjon a farkam.
    Tegnap befejeztük a lécezést és kibonottuk a lépcsőzsalut. Ma beszegjük a tetőt és befejezzük a bádogozást. Tulajdonképpen elkészülünk a cserepezésre. Szerintem még a héten fel is szórjuk a cserepet.
    Édes még egyben van. Egyre nehezebben bírja de nincs mit tenni. Tegnap voltak szívhangon és holnap is mennek. Tulajdonképpen nem is tudom mikor lenne jó nekem ha szülne mert a munkám miatt én inkább tolnám mondjuk még 2 hétig de ennek nagyon nem örülne édes. :DDD Majd alakul.
    Ütvecsavarozóhoz rendeltem átalakítót ami nélkül még kipróbálni sem tudom. Remélem ma megérkezik mert már nagyon használnám.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nehezen bootolok. :DDD Még nem töltött be minden szoftver és a hardverkörnyezet is elég lehangoló. ;]
    Tegnap nagyon gyatra volt a teljesítményünk. Kicsit kezdek fáradni és az egyre melegebb idő is kezd hatni rám. Elvileg ma megérkezik az ütvecsavarozó adaptere és holnap ki tudom végre próbálni. Idénre még kinéztem egy szalagcsiszolót és talán egy fúrógépet is veszek. Persze édes teljesen sokkos állapotban van ettől.
    Cunci már fent van és be sem áll a szája. Igazi csaj! Katica csak nem akar megszületni pedig már nagyon várjuk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Most aludtam vissza és máris kelni kellett. 2 óta fent voltam és egyszerűen képtelen voltam elaludni. Most persze kóválygok. A kávé ilyenkor szinte hatástalan.
    Tegnap kicsi bádogozás és 3 tetőablak beépítésére került sor. Még levezetésnek egy kis földhordás is beugrott. Ma lehet hogy cserepezünk. Ez még nem biztos mert ha nincs ember aki nekünk segíthetne akkor csúszik a dolog.
    Végre megjött az adapter a gépre! :DD Átalakítottam a bedöglött körfűrészem dobozát a behajtónak hogy legyen neki lakhelye. Ma ki is próbálom. Este beküldtem egy 120-as csavart a beépített szekrénybe de az nem pálya ennek a gépnek. Az igazi ereje 220-tól felfelé jön ki majd. Természetesen munkahelyen olyan csavarral fogom tesztelni.
    Édes nagy bánatára van még pár gép amit szeretnék venni. Elvileg ő is vesz magának egy felsőt. Támogatom az elhatározásában! Ne csak én költekezzek már. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szokásos nehéz bootolás alatt vagyok. Agyam nem minden funkciója töltött be. Pl. nem is tudom hogy fiú vagyok e vagy lány. :DDD Persze az első ami betölt az a munka. :Y :W Ez valami génhiba lehet nálam hogy ennyire szeretek dolgozni. :F Édesem néha azt érzi hogy a 2. helyre szorul pedig ez nem igaz!
    Tegnap egész délelőtt egyedül dolgoztam. Kicsapkodtam a cserépsorokat és az összes vágnivalót ledaráltam. Ma felhányjuk a cserepet és kész is vagyunk ezzel az apró tetővel. Ha nem felejtem itthon a gépet akkor készítek pár fotót. A tegnapi nap fénypontja az volt hogy ki tudtam végre próbálni az ütvebehajtót. Nagyon brutális szerkezet! Még a felhasználási területet be kell lőnöm mert ekkora erőre nálunk nincs szükség. Van egy kisebb gépem ami bőven elég nekünk. Majd alakul. Én az biztos hogy ezt fogom használni mert nem akarom hogy porosodjon. Ma valszeg egy szalagcsiszolóért indulok harcba édes nagy nagy örömére. ;]
    Mai program cserepezés és még nem tudom mi. Gondolom nem fogunk fázni. Holnaptól irány vissza a maszek munka. Tegnap felhívott volt kollégám hogy menjek segíteni neki tetőt készíteni. EMBER! MIKOR? Édes így is ki van akadva rám hogy alig lát. Valahol megértem de ő is értse meg hogy addig kell dolgoznom amíg van munka. Majd télen ráérek családi életet élni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már egy szalagcsiszolóval is bővült a gépparkom! :DD Szeretem a régi márkás gépeket amikbe még beleépítették az anyagot de az árát nem tudják elkérni érte. Ilyet vettem. Lásd. Édes persze ki van akadva de még bírja. Mostanában nem nézhetek fel a vaterára mert egyelőre elég volt. :B Azért még van egy két dolog amit vennem kellene de kicsit most pihentetem a dolgot.
    Tegnap befejeztük a cserepezést és persze a fényképezőt itthon felejtettem. Ma már maszekba nyomulok. El kell jutnom addig hogy le legyen fóliázva a kéró. Ezt az állapotot remélem max. szerda estére elérjük.
    Édesnek különös fájdalmai vannak. Már nagyon nehezen bírja a terhesség végét. Elvileg csütörtökre van kiírva de én bíztam abban hogy tegnap délután megszül. Sajnos nem így lett. Most már ne szüljön meg csak szerda este. ;] :P Sok a munka és nincs időm szülni menni. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Korai kelés volt mert édesnek megindultak a fájásai. Éjfél óta fent vagyok én is hogy ha kell akkor indulhassunk. Szerintem ma meglesz Katica. Jó volna mert nehezen bírjuk mindketten a terhességet.
    Tegnap reggel nem volt net ezért nem tudtam bejegyzést tenni. Tulajdonképpen sógorom jól megszívatott a munkán. Nem készítette el a pilléreket amire kifut a tető ezért csak vasárnap tudtam menni oda dolgozni. Teljesen keresztülhúzta a számításaimat ezzel. Igazán örülök neki! :((( Sebaj mert van itt is munka bőven csak nem így számoltam. Tegnap tengi lengi napunk volt és eljöttem előbb. Elmentünk a szalagcsiszolóért T.bányára. Rendben van a gép ahhoz képest hogy 25 éves. Akkoriban még örök életre készültek a gépek és anyagból készítették. A szalagfeszítő rugó elfáradt de már megerősítettem egy másik rugóval és ha nem lenne elég akkor cserélem egy erősebbre. Ahhoz képest milyen széleset csiszol egyszerre egész jutányos áron jutottam hozzá. Édes nagyon örül neki ( ;] ).
    Jó volna ha ma meglenne Katica!10-12 perces fájások szinte egész éjszaka. :U
    Lehet holnap már négyesben leszünk és úgy írom a naplómat! :DD
    Álomszép napot mindenkinek!

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Sajnos még semmi. Tegnap hajnaltól folyamatos 10-12 perces fájások voltak amit megelégelve este 10-kor bementünk a kórházba ahol befektették édest minket pedig hazazavartak. Ma már beszéltem vele és 8 perces falat kaparós fájásai vannak de még csak véletlenül se adnak neki oxitocint amitől beindulna a szülés. Ki kell várnia amíg úgy gondolja a természet hogy jöhet a mi kis Katicánk.
    Tegnap hajnalban elmentem Hajmáskérre édes anyukájáért és azóta itt van nálunk. Ő fog bemenni szülni édessel. Amint felébrednek cuncikával indulunk a kórházba. Csak megszületik már a mi kis szemünk fénye.
    Unalmamban a szalagcsiszolót javítgattam. Be is csípte a jobb hüvelykujjamat amit rendesen fel is szakított. Mostanában nem kell sms.-t írnom. Szerintem egész jól helyre tudom pofozni. Ha vigyázok rá akkor sokáig jó lesz nekem.
    Remélem a mai lesz az egyik legszebb nap az életemben! :B

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szét vagyok hullva teljesen! Életem leghosszabb 2 napján vagyok túl. Az elmúlt 3 éjszakán nagyon keveset tudtam aludni de 100%-ban megérte! Megszületett végre Katicánk akit annyira vártunk! :C :R Tegnap este 20.50-kor látta meg a napvilágot egy gigantikus hosszúságú vajúdás után. 3,56kiló és 55 centi.
    Nehezen foglalom össze a tegnapi napot mert a hihetetlen nehéz várakozás utáni gyönyörű érzést nehéz lejegyezni. Már reggel bementünk és maratonira nyúlt a várakozás.Kell pár nap mire megemésztem a dolgot és lecsillapodik bennem. Dobok fel pár képet.
    Cunci így várta. Le a kalappal előtte mert hősiesen állta a több órás várakozást. :R
    Az első panasza nekem. :B
    Nagyon ügyesen szopizott azonnal hogy édesnek adták. Egyből megvolt az anya-lánya kapcsolat! Hősiesen tűrte szerelmem a megpróbáltatásokat.
    Most így hirtelen ennyi jut eszembe. Picit még le kell dőlnöm mert totál kuka vagyok.
    Szép napot mindenkinek!

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végigaludtam az éjszakát teljes nyugalomban. Az én drága szerelmeimmel minden rendben van! Cuncika nagyinál van Katicácskánk pedig életem szerelmével.
    Tegnap dolgoztam mert rámégett a munka. Tulajdonképpen szükségem volt arra hogy dolgozzak mert már fájt mindenem és egyszerűen szükségem van a munkára. Nekem az az éltető levegő. Persze előbb eljöttem hogy meglátogassam a csajokat. Pár kép:tündérpunci :DD
    Már most tudja hol van a legjobb helyen. ;]
    Ma is sietek be hozzájuk és holnap már megyek értük.
    Szalagcsiszoló nagyon szuperül üzemel! Már szét csiszoltam magamat vele. ;] Lehet ránézek a vaterára most reggel is. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész jól aludtam. Kezdem behozni a lemaradásomat.
    Tegnap lambériáztunk és léceztünk. Pici cserepezés is volt de csak annyira hogy ne ázzon a tető amíg újra megyek oda dolgozni. Ma és holnap a családé a hét első fele pedig a maszekmunkáé. :DDD
    Egy tegnapi friss kép a legkisebb szerelmemről.-szépet álmodik mert egy halvány mosoly játszik. :B Már most levesz a lábamról. Később valszeg én leszek az aki mindent meg fog engedni neki. :DDD
    Mai menetrend a következő: 7-kor indulok cunciért és cociért Hajmáskérre. Együtt bezúzunk a kórházba édesért és Katicáért és amikor felvettük őket akkor irány haza. Végre itthon lesz minden csaj. Huhh! Ennyi nőt és csak egyedül vagyok férfi. Még szerencse hogy 90 kiló vagyok mert még elfenekelnének ha nem jól viselkedek.
    Vaterán kiszúrtam egy aranyos kis körfűrészt. ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon lassú a PH.Valami karbantartás lehetett mert nem volt elérhető amikor felébredtem. Nem semmi éjszakán vagyunk túl. Katica csak kézben volt hajlandó aludni mert különben olyan ordításba kezdett hogy a ház zengett tőle. A végeredmény az lett hogy ő édes mellett aludt mellém pedig cuncika költözött. Nagyon oda kell figyelni hogy cunci egy pillanatra se érezze azt hogy ő második. Őt is ugyanannyira szeretjük mint Málnát. Még nem tudjuk melyik lesz az a név amin szólítani fogjuk.
    Tegnap reggel 8-ra kizúztam cuncikáért majd közösen mentünk a kórházba a csajokért. Szerencsére szinte nem is kellett várni rá és már jöhettünk is haza. Természetesen itthon folyamatosan ment a fotózás.
    Legkisebb szerelmem. :B
    Első tisztábatétel itthon persze ordított ;]
    3 csajom. :DD
    Csak mi ketten. :U
    Éjfélkor sétáltam én is vele egy fél órácskát mert érezni lehetett hogy édes nem tudja már megnyugtatni mert ideges és ezt érezte Málna. Mondtam neki hogy tegye le és én felveszem. Egy pillanatig sírt csak mert a dörmögő dömötör hangomon csendre intettem és megnyugtattam hogy nincs semmi gond. Egy picit nézelődött a vállamon de amint felvettük a ringatós pózt már be is vágta a szunyát. Sajnos amikor letettem azonnal sírni kezdett. Utána cicizéssel nyugodott csak meg és édes odafeküdt mellé.
    Olyan szép napot mindenkinek mint az enyém.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit kába vagyok még de azért kezdek beindulgatni. Szerencsére jól telt az éjszakánk. Málna csak 3 óránként kelt fel enni és nem volt hiszti sem pedig durván tudja nyomni. ;] Van egy jó szokása. Ha tisztába tette már édes és zárná rá az új pelust akkor pisil be de valami brutál módon. Ilyenkor új pelus és body is kell mert mindenfelé pisil. Ez legyen a legnagyobb gondunk.
    Tegnap szépen elvoltunk. Apánál sokat volt és egy nagyot aludt is rajtam.Kép. Ma csak ezt az egy képet teszem fel rólunk. Álomszép baba! Csak nézem és nem is tudom hogy sikerülhetett ilyen gyönyörűre ez a kis nunás. :DDD
    Ma munka! maszekolni megyek mert muszáj dolgozni. 2 nap itthonlét után kell az izmaimnak a terhelés mert begörcsölnek. A lelkemnek is kell mert így teljes az életem. :U
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit hulla vagyok. A hátam megfájdult tegnap és az éjszaka nem igazán jött rendbe. Tegnap csak olyan laza napot tartottunk. Fél3-kor már haza indultunk mert siettem az én legkisebb szerelmemhez. Ma sem lesz másképp. Szükségem van arra hogy közösen sétálgassunk. Tegnap is elmentünk miután hazaértem. Málna nekiállt sírni a babakocsiban és persze én kivettem. A karomban simán elaludt. Befészkelte magát és már durmolt is. Tudom ezzel elkényeztetem de nem tehetek róla! Imádom! Most is itt van édes karjában. Nagyon ügyesen 3 óránként kel csak fel éjszaka.
    Tegnap itt volt a védőnő és a doktornő is. El voltak ájulva milyen gyönyörű baba. Mindent rendben találtak bár azt mondta a doki hogy picit sárga.
    Mi felállítottuk a szerkezetet és ma már lambériázunk és lécezünk. Ma is sietek haza. A munka megvár. Jelen esetben nem érdekel ha egy nappal később végzünk.
    Most babázok picit.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész nyugisan aludtam mert édes remekül kezelte hogy Katica éjfélig óránként fent volt. Majd délelőtt alszanak együtt megint mint tegnap. :DDD
    Nem dolgoztunk sokáig mert siettem haza a csajaimhoz. Persze egy-két kép megint készült.
    A karomban szundizik (ez ami pózunk :) )
    Egy mosoly álmában. (biztosan valami új rucira gondolt ;] )
    A munkában nem haladtunk annyira jól mint szerettem volna de piszok nagy szél fújt és ez a fóliázásnál nem épp ideális volt. Amúgy is gyűlölöm a szelet, de amikor fóliázásnál fúj akkor szabályosan sokkos állapotba kerülök. Ez történt tegnap is. Mára már kevesebb munka marad amit el tudunk végezni mert a lambéria is kevés lett és az ellenléc is. Majd vasárnap folyt.köv..
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Lassan ébredezek. A kávé egyre nehezebben kelt életre. Arany pici tündérkaticám ügyesen aludt az éjszaka. Csak 3 és fél óránként kelt fel enni. Szerencsére édesnek nagyon sok teje van. Még fejnie is kell mert fáj a cici a sok tejtől. Ennek kifejezetten örülök mert szerintem amíg tud addig szopiznia kell a gyerkőcnek.
    Sokszor csak nézem ahogy piheg a kis szerelmem. Olyan gyönyörű! Nem is értem hogy sikerült ilyen szépre. :DDD Igazi szerelemgyerek! :B Hát nem gyönyörű?! :) El vagyok ájulva teljesen! Sokat mosolyog ami azt jelenti hogy jól érzi magát velünk. Még csak 1 hetes de már rengeteget sétáltunk vele. Persze mindenki megállít minket hogy láthassa ezt a gyönyörűséget. Én persze büszkén feszítek. ;] :DDD
    Tegnap egész jól haladtunk a maszek munkában. Vasárnap és hétfőn cserepezésre elkészülhetünk vele. Igyekeznünk kell mert a játszótérrel már nagyon várnak rám. :DDD
    Ma visszatérek a munkahelyemre. Ott lenyomok 3 napot nehogy szó érje a ház elejét.
    Cuncikával tegnap este beszélt édes. Unatkozik az apjánál mert nem vett ki szabit az első hétre amikor ott van. Inkább maradt volna itthon velünk. Sajnálom őt!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Jól elfáradtam tegnap. Délelőtt betonozásban vettem részt délután pedig bádogoztam kicsit. A betonozást kihagytam volna...
    Az éjszaka rendben telt el. Arany pici Katicám csak 2x volt fent enni. Tegnap este megkóstoltam az anyatejet. Semmi extra. Olyasmi sűrűsége van mint a másfél százalékos tejnek csak nagyon édes. Nem csodálkozom hogy megéhezik 3 óránként ha ezt eszi. Esetleg ha egy kis pirított szalonnadarabkák úszkálnának benne akkor laktatóbb lenne de így. ;]
    Ma szerintem lambériázni fogunk de nem biztos. Majd alakul.
    Mára is van ám egy kép.Nem tudok betelni velük! :B
    Hazafelé beugrottam egy szuper kis monitorért amit szinte ingyen hoztam el. Már a nagyszobában is van gép. Vagyis ott 2 van. :DDD Nincs is jobb mint 3 működő pc. van a lakásban egyszerre. :DD :DDD ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem volt teljesen nyugis éjszakám. A bal oldalamon nem tudtam aludni mert tegnap véletlenül a szalagcsiszolóval lecsiszoltam a térdem felett a bőrömet és nem tudtam ráfeküdni. :DDD Édes és Katicának is volt egy kalandja az éjszakai etetés előtt. Itt kétszeri tisztacsere és átöltöztetés is játszott némi ordítással fűszerezve. Majd alakulnak.
    Tegnap oldalszegést lambériáztunk és este még némi apácarácsot és könyökfát szereltünk fel. Ma fingom nincs hová megyünk és mit csinálunk. Majd kiderül.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma korábban kell indulnom mert bemegyek apámhoz munka előtt az alulétrámért. Végre vissza tudom neki vinni a falétráját is amit nagyon régen kaptam már kölcsön.
    Tegnap kicsit bádogoztam és ajtók körül raktam szegélylécet. El is ment vele szépen a nap. Ma maszekolni megyek és ha minden igaz holnap befejezzük annyira hogy cserepezésre készen legyünk. Ez a terv!
    Katicánk szépen fejlődik. Már elforog a tengelye körül és egyre többet nézelődik. Nem sok sírás van. Általában akkor raplizik amikor éhes. Persze akkor azonnal kell neki a cici mert különben Nagyon keserves sírás veszi kezdetét.
    Mai kép. :B
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Totál hulla vagyok! Tegnap szénné dolgoztam magamat a maszekba. Ez még nem is lett volna baj de végig szívtunk! Sógorom olyan anyagot rendezett oda ami enyhén szólva is retek volt és abból kellett jót csinálni. Az idegeimet teljesen megtépázta. Az én koromban már nehezen tolerálja az ember az ilyet.
    Nagyon várom már most a vasárnapot mert akkor nem dolgozok. Cuncikáért megyünk Pestre és akkor végre együtt töltünk egy napot. Édes nem fotózott ezért ma nincs kép. :DDD
    Még benézek a vaterára édes nagy örömére. ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap csak 3.-ig dolgoztunk de a meleg miatt és a sok létrázástól eléggé elfáradtam. Majd ma a munkahelyen lazábban dolgozok és ez valamennyire regenerál. Elvégeztük a bádogozást és egy picit cserepeztünk is hogy meglássuk hogy haladunk. Készítettem pár fotót.
    Eleje
    Terasz rész
    Belülről.
    Mivel picivel korábban értem haza ezért még sétáltunk egy nagyot Katicával és egy padon üldögéltünk pár percet. fagyiztunk is. Katica imád sétálni. A babakocsiban nagyokat durmol annak ellenére hogy néha majd kirepül akkorákat zökken a kocsi.
    A vaterán harcba szálltam egy kis gyalugépért de nem megy vérre a licit. Csak egy keveset vagyok hajlandó adni érte. Ha megnyerem akkor jó de nem leszek elkeseredve ha mégsem lesz az enyém.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nehezen ébredezek. Annyira meleg kezd lenni éjszaka is hogy nehezen pihenem ki magamat. Tegnap lambériáztunk és majdnem megfőttem. :U
    Nem is tudom mit jegyezzek le mert szinte semmi nem történik velünk aminek nagyon örülök! Az a jó hír nálunk ha nincs hír. ;] Sajnos az a kis gyalugép amire licitáltam túlhaladt azon az áron amit megérne nekem de sebaj majd veszek mást. :DDD
    Egy tegnap esti mosoly édes ölében. :)
    Egyszerűen nem tudok betelni vele annyira gyönyörű! Körbe kell néznem kire hasonlít mert rám tutira nem. :DDD
    Ma folytatjuk a lambériázást.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Arany pici Katicabogaram hasfájósan ébredt. Ma feltétlenül nézni kell rá valamit a gyógyszertárban mert ezt nem hagyhatjuk! Amúgy nyugis éjszakánk volt. Ez a piszok meleg enyhülhetne kicsit mert elég nehezen bírom. Biztos öregszem.
    Tegnap is lambériáztunk és ma valszeg befejezzük. Már ideje volt mert elég szar volt csinálni. Ez is munka és el kell végezni! Az ember ne finnyáskodjon a mai világban.
    Vettem egy USB-s hangkártyát. Remélem mielőbb ideér. Ez csak amolyan olcsó hiánypótló szerkezet ha az alaplapi bedöglene. Kézi körfűrészre alkudozok a vaterán édes nagy örömére.
    Katica egyre szebb! Nem is tudom hogy sikerült ilyen gyönyörűre! Igazi szerelemgyerek.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Remélem ma már nem lesz olyan kuka meleg mint tegnap mert volt egy időszak 2-ig amikor majdnem hőgutát kaptam az állványon. Csak úgy ömlött rólam a víz! Szerencsére befejeztük a ragalja lambériázást és ma már bent ügyködünk a házban. Hideg bent sincs de legalább nem tűz be a nap.
    Édesékkel este sétáltunk egy nagyot a normalizálódott hőfokban. Jó egy pici családi életet élni velük mert már nagyon hiányoznak! Édes is kezdett belecsúszni egy szülés utáni depibe amit nem hagyhatok! Vasárnap együtt lesz végre az egész család és egy nagyot lazulunk. Sajnos Katica picit hasfájós néha. Szerintem amiatt hogy nem eszik normálisan hanem habzsol és ettől megfájdul a poci.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Totál hulla vagyok! Este kihányta Katica a vacsoráját és ez rá is nyomta a bélyegét az éjszakánkra. Éjfél és 2 között felváltva ringattuk a seggét édessel mert keservesen sírt. Mint kiderült éhes volt mert az esti hányás hiányzott a pocakból csak édes nem merte megetetni nehogy újra kijöjjön belőle.
    Persze pont engem hányt telibe. Na persze kit érdekel csak ne fulladjon bele. Jó kis pánikhangulat kerekedett egy pillanat alatt. Azért úrrá lettünk rajta és túléltük. Katicának nehezen tisztultak a légútjai de csakhamar normalizálódott a légzése is. Nehéz lehetett az anyatejen keresztül venni a levegőt és nem egyszerű segíteni egy két és fél hetes gyereken amikor a hányadékában fuldoklik és bömbölni próbál. Tanultunk ebből is. Persze velünk aludt ezek után.
    Tegnap takaróléceket ütögettem beltéri lambériára. Ma újabb beltéri lambizást kezdünk meg egy olyan tetőtérben amit mi gyártottunk. Égetővé kezd válni egy kis kézi körfűrész beszerzése.
    Holnap végre együtt a család! Nagyon várom már! Táltit kitakarítottam és lemostam. A műanyag részeket szilikonnal leápoltam úgyhogy nagyon szép lett a paripám. :DD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit késve vagyunk mert az éjszaka ismét zűrösre sikerült. Katicának hasfájása volt és nehezen aludt ettől. Vett édes a patikában egy szert rá de szart sem ér. Ma veszünk mást mert ez így elég gáz.
    Tegnap szigeteltünk egész nap. Kőzetgyapotot pakoltunk a szarufaközökbe. Estére volt vakarózás. Sajnos holnap és holnapután maszekba kell mennem mert a sógorom nekiállt hepciáskodni mikor végzünk és le akarom tudni azt a tetőt is. Az biztos hogy csak akkor vállalok neki munkát legközelebb ha nagyon nem lesz más mert nagyon bunkón viselkedik minden ok nélkül. Erről többet nem írok mert a rokonait nem válogathatja meg az ember. :(
    Nagy bánatomra a vaterán kinézett körfűrészt is elvitték. Mostanában mindent elvisznek az orrom elöl. :F azért nem adom fel és szorgalmasan keresgélem a megfelelő gépet.
    Mindjárt indulunk cuncikáért Pestre. Már nagyon várjuk haza! Vele lesz teljes a család! Odafelé úton beugrunk apámhoz Katicát megmutatni. Táltost is lemostam tegnap ebédidőben. Nagyon szép tiszta kívül belül a paripám. Szilikonnal leápolva a műanyag részek és minden csilli villi. :)) Ma kiragasztjuk a "baba a fedélzeten" matricát az ablakba. :DD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész jól aludtam. Szerencsére Katica nem sírt az éjszaka ami felébresztett volna. Jól is esett a pihenés mert már eléggé meglátszódott rajtam a kialvatlanság.
    Tegnap reggel bementünk apámhoz mielőtt Pestre indultunk volna cunciért. Szerencsére nem sírt Kati amikor a kezébe adtuk. Nagyon meghatódott az öreg és örült neki hogy Elvittük megmutatni neki a legkisebb unokáját. Utána gyógyszertár és tesco útvonal következett majd Pest. Cunci nagyon jól tért vissza hozzánk! Nagyon örül a hugocskájának. Semmi nyafi és duzzogás nem volt az apja után. Ma jönnek hozzánk családlátogatásra a tanítónénik. Igyekszem is haza a munkából hogy ne akkor toppanjak be amikor ők itt vannak vagy inkább maradunk sokáig és akkor elmennek mire haza érek. Majd alakul.
    Sajnos a vaterán túllicitáltak 2 termékben is. majd átgondolom ér e bármelyik is annyit hogy tovább harcoljak érte.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Totál hulla vagyok! A tegnapi cserepezés kimerített totálisan. Sajnos maradt mára is egy kevés de nem tudtuk befejezni.
    Tegnap voltak nálunk a tanítónénik családlátogatáson. Szerencsére nem maradtak sokáig. Katica már nyűgös volt és ez meggyorsította a távozásukat.
    Vaterán megpróbálok megkaparintani egy elektromos stihl.-t. A régit is szakember kezébe adtam hátha meg tudják még csinálni de nem sok esélyt adok neki. Max. lesz 2 gépem.
    Katica hasfájós kicsit. Remélem mihamarabb elmúlik mert éjszakánként konstans 2 órákat fent vagyunk emiatt.
    Ma befejezem a maszek munkámat. Nagyon örülök neki hogy letudom!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Megint csak azzal kezdek hogy totál hulla vagyok. Szokásos éjszakai fentlét megvolt Katicával. Most szedegetem össze magamat. Tegnap itt volt édes apukája megnézni a gyereket. 3 év óta először jött el hozzánk. Én még nem is találkoztam vele. Rám kevésbé kíváncsi. :F fotó
    Nem nagyon érdekel! Tegnap végre befejeztük a maszekmunkát. Biztos vagyok benne hogy valamiért még majd le kell mennem javítani mert sógorom ilyen. Inkább nem is írok semmit.
    Édes is teljesen kivan fáradva a kialvatlanság miatt. Meg is értem.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma éjszaka nem volt sírás! :DD Egy esti kép :)) Csak apa tud ilyen jó képet készíteni rólam. :P
    Tegnap szokásos káosz napom volt. 2 helyen is dolgoztunk és vagy 4 féle dolgot csináltunk. Velux ablakot építettünk be, fogópárt csavaroztunk és kéményszegély bádogot építettünk be. Lazítás képpen egy kis padlásfeljáró javítás is becsúszott. :DDD
    Ma elvileg a csavarozást befejezzük és némi szigetelés után lambériázni fogunk. Ez persze nem biztos.
    Vaterán végre tudtam venni magamnak egy príma kis körfűrészt. :DD Ilyenem van csak elromlott de legalább ismerem. Remélem még megkapom a héten mert a lambériázáshoz kell nekem mint egy falat kenyér.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ébredezek, édes pedig folyamatosan ébren van. Nem tudom hogy bírja de masszívan tartja magát. Katica edzi rendesen életem nagy szerelmét. Nem sok alvás jut neki. Érdekes hogy a nőkben ez valami génhiba lehet hogy így tűrik a nemalvást.
    Tegnap egy másik helyen lambériáztunk mint ahol tegnapelőtt nekiálltunk. Ma nagy eséllyel betonozni fogunk a változatosság kedvéért. :DDD Ez még nem biztos.
    Úgy néz ki veszek egy fúrógépet is mert az enyém beadta a kulcsot. Lassan de biztosan cserélnem kell a gépparkomat mert elöregedtek. Egyik cimborám ahová kisvártatva megyek játszóteret építeni megforrasztatta ipari ezüsttel az elektromos stihlemet. Meglátjuk bírni fogja e. Majd szombaton megyek érte és vasárnap összeszerelem. Annak a gépnek ez az utolsó esélye. 10 éve nyúzom és elhasználódott teljesen.
    Tegnap édesék felmentek az oviba és megmutatták Katicát a volt óvónéniknek. A gyerekek is és a dolgozók is mind lázba jöttek. Nem csodálkozom mert egyszerűen álomszép baba! :B Hazafelé találkoztak mamimékkal. Jöttek Zsaninak a könyveiért. Ő ide fog járni gimibe mórra. Beszélgettek egy nagyot ami elég meglepő.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugis éjszakánk volt. Katica csak 1x volt fent és akkor sem volt bömbizés. Már mindenki fent van ennek örömére pedig terveim voltak édessel. :DDD
    Tegnap lambériáztunk de ma több mint valószínű hogy aljzatbetonozásban kell segédkeznünk. Mindig szombaton szívjuk meg... :(
    Coci egyre dilisebb! Tiszta féltékeny Katicára. Rágja a dobozának a peremét hogy ő is kapjon egy kis figyelmet . Ez nagyon idegesítő hang. Ilyenkor szét tudnám ütni az arcát neki. ;]
    Ma több mint valószínű hogy hazafelé beugrok a fűrészem alkatrészéért és holnap összeszerelem.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma pihenőnap ezért ráértünk később kelni. Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag ma is csörgött az óra ezért 4-kor felébredt mindenki de szerencsére vissza tudtunk aludni.
    Ma délelőtt bemegyünk Fehérvárra az iskolához venni még pár nélkülözhetetlen cuccot és pár rucit is cuncinak. Délután pihi forma1 nézéssel.
    Mára is jut egy kép az én gyönyörűségemről :B
    Elvileg holnap megjön a kis körfűrészem és elutalom a fúrógép árát is ami ha szerencsém van megjön szerdán.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma is picit később vagyok mert ráértünk felkelni. Nyugis volt az éjszaka. Szerencsénkre Katica sem sírt. Úgy néz ki elkezdett hatni a pocakfájásra kapott gyogyi.
    Tegnap bementünk Fehérvárra cuncinak cipőt venni. Most hogy itt van a kis kincsünk nehezebben mocorog édes. Kellek én is ha vásárolni kell menni. Nagyon le van pusztítva minden bolt. Alig találtunk olcsó és jó cipőt. Még tornacipő kell neki de azt majd ma itt nézünk neki.
    Megkezdődik az iskola cuncinak! Reggel megyek velük én is és majd utána megyek dolgozni. Nem hagyhatom ki ezt a történelmi pillanatot. A munka most ráér!
    Tegnap elhoztam a javított alkatrészt és összeszereltem az elektromos fűrészemet. Remélem sikerült rendesen odafogatni a fogaskereket a tengelyre mert ha mégsem akkor kukázós ez a príma kis gép. :( Elvileg ma érkezik meg a kis körfűrész és ma fizetem be a fúrógépet amit bízok benne hogy szerdán meg is kapok.
    Szép napot mindenkinek.

    szerk:Egy boldog családi kép rólunk. :B

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nehezen ébredezek. Majdnem bealudtunk mert mintha megszűnt volna a Neo fm. Rádiós ébresztőnk van és ez az adó volt belőve ébresztőnek a bumeráng miatt. Ma reggel viszont csak sistergés fogadott.
    tegnap reggel megkezdődött a suli cuncikánknak! Volt egy szokásos unalmas évnyitó ami után megkezdődött a gyerekeknek az ismerkedése. Ma már 6 órája lesz a kiscsajnak. :Y Nem semmi hogy bekezdtek.
    Én lambériáztam amikor odaértem a munkahelyre. Szerencsére ma már van egy kis körfűrészem ami segíti a munkámat. Remélem holnap már új fúrógépem is lesz. ;]
    Ma nincs kép mert édes nem készített. Még a tegnapi nap eseménye hogy Zsani lányom feljött hozzánk mert korán végzett a suliban. Ő most ide jár hozzánk Mórra gimibe. Persze egy pillantást sem vetett Katicára. Érdekes eset... :U
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma is kicsit később keltük mert nagy útra indulunk. Elvisszük cuncikát az isibe és megyünk Pestre előkeríteni Katicánk TAJ. kártyáját. Ekkora fasz rendszer nincs a világon mint nálunk! :((( Nem adják oda a létfontosságú papírokat a gyerekkel mint régen amikor hazaengedték születése után hanem postázzák, vagy épp nekünk kell utánajárni. Ráadásul nem az ideiglenes lakcímre küldik a cuccot hanem a rendesre ezért mehetünk ma fel. Eszem megáll! :W Persze TAJ.szám nélkül se családi pótlék se anyasági segély se orvosi ellátás. Mintha nem is létezne az én kis szépségem.
    Tegnap is feljött isi után Zsani lányom. Jól érzi magát itt nálunk. Egy busszal később is ment mint mehetett volna. Örülök neki hogy ide jár inkább mint bandázna valahol az utcán. Imrussal is beszéltem milyen a sulija és hogy érzi magát. Első óráról kapásból lemaradt mert nem találta a termet. Még edződnie kell. ;]
    Mi lambériáztunk. Felavattuk az új körfűrészt. Nagyon szuper kis gép. Még a régi világból való anyagból készült masina. Jó vétel volt. :DD a gép
    Elvileg ma érkezik a fúrógépem is. Tegnap összegeztem mennyit költöttem idén el szerszámgépekre és le kell állítanom magamat mert bizony elszaladt velem a ló. :W :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Viszonylag nyugalmasan aludtunk. A tegnapi napunk egy ágyugolyó futam volt. :Y
    Reggel elkísértük cuncit az isibe majd azonnal indultunk is Pestre a TAJ. számát rendezni Katicának. Először elzúztunk a békásmegyeri postára de nem volt ott a levél amiben küldte az OEP. Már elindult vissza mert nem vettük át. Sebaj! Irány a teve utcai OEP. Ott a nagymellű csaj azt mondta először hogy mivel nincs még meg a szül.any.kiv. ezért lehet ki sem tudja adni a TAJ. számot. :Y Ütöttem volna szét az arcát! Azért kiadta a számot. Amikor megkértük hogy ha visszaér a kártya küldjék a móri címre a csaj megjegyezte hogy nincs több postázás, újból be kell majd mennünk. (kezem ökölbe :((( ) Ez a szám csak annyira fontos hogy ennélkül nem lehet gyakorlatilag semmit intézni. Se gyermekágyi segély, se anyasági támogatás se családi pótlék. Gyakorlatilag teljesen pénz nélkül marad édes. A szám birtokában Fehérvár felé zúztunk haza. Itt a polgármesteri hivatalban szül.any.kiv. felvétele és a lakcím kártya birtokba vétele. Ezután irány az államkincstár ami időközben elköltözött máshová. Futás át... Ott szerencsénkre a biztonsági őr adott egy 15 sorszámmal előbbi jegyet nekünk mint a gép adott.Anyasági seg. + családi pótlék elrendezve. Azután zúzás át a fehérvári OEP-be t.gyás intézése. Persze nem tudjuk elintézni mert a munkáltató egyik papírja hiányzik. Újabb kör kell még sürgősen mert addig nem utalják a lét. Már késésben vagyunk és rohanunk vissza a kocsihoz mert cunci vár minket az isiben. Közben Katica éhes ezért apámhoz beugrunk egy villámetetésre. Cuncihoz negyed 5 re értünk oda. Kb. 85%-át sikerült egy teljes nap alatt elintéznünk a dolgainknak. A nagy futásban Katicát úton útfélen etette édes és folyamatos rohanásban voltunk. Teljesen kimerültünk estére. Én 8 körül már aludtam is.
    zanzásítva ez volt a tegnapi napunk. Sok helyen a babát látva előre engedtek minket ami nélkül ennyit se tudtunk volna intézni.
    Sajnos a fúrógépem nem érkezett meg pedig nagyon számítottam rá. Remélem ma megjön. Volt kollégám hívott hogy segítsek be neki pár napot. Nem megy! Szeretnék édesékkel tölteni egy-egy napot mert szükségem van rájuk!
    Szép napot mindenkinek.

    szerk: Nagyobb gyermekeim születésénél minden fontosabb iratot a kórházban kiadtak a zárójelentéssel. Igaz az még a XX. század volt és nem volt még számítógépes hálózat. Ennyit hogy merrefelé fejlődik az ország... :(((

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Katica már 2 óta fent van és a pocakja miatt sírdogál. Most épp csend van mert úgy néz ki hat az espumisan.
    Tegnap zsaluztunk és lambériáztunk majd újra zsaluztunk. Nagyjából ennyi amit le lehet jegyezni a napból. Hazafelé beugrottam és megnéztem hogyan zsaluzik a Pityu barátom de semmi kivetnivalót nem találtam a munkájában.
    Édes nem volt itthon amikor hazaértem amin nagyon berágtam! Utálom ha nincs itthon senki ha hazaérkezek.
    Tegnapelőtt amikor útnak indultunk a kocsiban le tudtam fotózni Katicát.Egy mosoly nekem. :B
    Ma lambériázunk ha minden igaz.
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nehezen ébredezek. Épp azon gondolkodok hogy később induljak e dolgozni és meló előtt felmenjek a postára a fúrógépért vagy hagyjam édesre a dolgot. Mondjuk ő Katicával nehezebb helyzetben lenne mert nincs akadálymentesítve a posta bejárata. Ezt még átgondolom. Nem lenne erre szükség ha nem egy fasz lenne a postásunk. Nem képes arra hogy felcsengessen pedig itthon volt édes abban az időpontban amikor a szelvény szerint itt járt. :((( Inkább úgy fogalmazok hogy Katica miatt szinte mindig itthon van csak boltba megy el és cuncikát rendezni mozdul ki.
    Tegnap lambériázást folytattuk és ma is valami hasonló munkám lesz de ez még nem biztos mert nem lesz a munkatársam és egyedül leszek.
    Cuncit tegnap este elvitte az apja és mi megyünk érte holnap délután. Este felhívja édes mert ma van a névnapja. Innen is boldog névnapot kívánok neki!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma később keltünk mert pihinap van. Cuncikáért megyünk délután Pestre de nem sietünk vele. Tegnap átvettem a postán a fúrógépet és melóban ki is tudtam próbálni mert fogópárokat kellett csavarozni. Szerintem jó vétel volt. Egy nagy áttételes lassú fordulatú gépet vettem ami ideális fafúráshoz. Kicsi és masszív. Ma mindenképpen rendet rakok itt a kékszobában mert felhoztam gépet és már nem tudom hová tenni. Kell a hely ezért a kacatokat leviszem a pincébe.
    Pici időt együtt tudunk tölteni édessel is. Nagy szükségünk van rá mert teljesen el van anyátlanodva drága szerelmem. Sok a tennivaló és keveset tudok segíteni neki ebben.
    Egy tegnapi séta közbeni kép a legkisebb szerelmemről.képecske
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végigdurmoltam az éjszakát és fájós könyökkel ébredtem. Ez már az öregedés jele. Eddig is fájdogált a bal könyököm de most tényleg szurkál.
    Tegnap délelőtt pihiztünk majd délután elmentünk cuncinak vásárolni ajit majd elugrottunk apámhoz megnézni a forma1-et mielőtt indulunk cunciért Pestre.Katka a papának panaszkodik mennyire fáj a pocakja. :DDD
    Sajnos cunci megfázott. Szokásos érthetetlen dolog hogy elmegy egészségesen az apjához és betegen jön vissza. Ma orvos lesz és nem iskola. :U Persze már Katica is tüsszög. Hazafelé az autóban sikeresen megfertőzte a nővére.
    Ma valszeg lambériázunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Rég nem aludtam ilyen mélyen reggel mint ma! Még az óracsörgésre sem ébredtem fel. Jól esett és nagyon pihentetett.
    Tegnap cunci mégis elment isibe. Persze édes megkérdezte a tanítónénit hogy ilyen állapotban maradhat e de azt mondta Angyalka néni hogy nem vészes a köhögése így maradt. Sajnos Katica is elkapta. Még nem köhög csak tüsszög de azt intenzíven.Reméljük nem fordul komolyabbra a dolog.
    A tegnapi napunk egészét elvitte a szigetelés. Kőzetgyapotot raktunk a szarufaközökbe. Estére jókat vakaróztam tőle. Sajnos mára is maradt egy kevés még ezért megint lesz vakarózás. :W Ha végeztünk azonnal lefóliázzuk és onnantól rendben van a dolog.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit fáradt vagyok. 2 óta csak forgolódtam és nem tudtam rendesen aludni. Arany pici Katicánk ott volt velünk és úgy prüszköl és morog mint egy mini paci. Már a saját nyelvén beszélget velünk. :DDD
    Tegnap befejeztük a szigetelést és nekiálltunk a lambériázásnak. Egész jól haladtunk a körülményekhez képest. Ma folytatjuk mert sok van vissza.
    Vaterán elektromos fűrészeket nézegetek. Csak márkás jöhet szóba mert 10 évig megint nem akarok gépet venni. Csak stihl, makita vagy husquarna jöhet szóba. Persze minél olcsóbban. ;]
    Egy extrafriss kép Katicáról. Óriási kaki után így tud örülni.Drágaságom ;] Hoppá! A pelusból is kiszaladt. :DD :DDD Totális átöltöztetés. ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hajnali 2-kor ébredtem és cunci aludt mellettem. Mostanában ez így megy. Édes Katicával aludt cunci ágyán mert este nagyon sírt a kis drága. Hasfájás rulez. :( 2-kor felszólítottam édest hogy azonnal térjen vissza hozzám és tolja oda a nagykacsát! ;] Szükségem volt még 2 óra alvásra a szerelmemmel. Persze reggelre valahogy odakeveredett Katica is és már itt van cuncikánk. Ilyen a nőkkel élni. :DD
    Tegnap lambériázgattam. 11-ig egyedül utána segítséggel. Ma egyedül fogom nyomni mert a kollégám fogászatra megy. Jó hogy beltéri munkánk van mert esik az eső.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A mai éjszaka eleje volt katasztrófa! Sokat és keservesen sírt Katica. A pocakja nagyon fájdogált. Majd amikor végre sikerült kakilnia beájult. Nem sokat érnek ezek a hasfájás elleni cuccok.
    Tegnap egyedül lambériáztam. Elég búbánatos idő volt egész nap. Ma már remélem nem fog esni az eső. Eljöttem előbb hogy édesnek ne kelljen esőben mennie cunciért az isibe és hazafelé megálltam egy csavarboltban a gépeimbe csavarokat venni. Sajnos ezek a sima kerszthornyos csavarok 1 szétszerelést bírnak és elnyíródnak még a márkás gépeken is. A gyalut alig tudtam szétszedni emiatt. Most le fogom cserélni nagy szilárdságú imbuszcsavarra az összeset a gépben. Egy vagyonba kerülnek ezek a csavarok ott ahol vettem de természetesen nem szabványméretek és neten hiába olcsóbb ide a világ végére a postával együtt ugyanott vagyok mintha itt vettem volna. Lehet 1x ha pesten vagyunk beszabadulok egy ilyen boltba és televásárolom magamat csavarral.
    Ma lambériázást folytatjuk. Sógorom hívott hogy meg kellene néznem egy ragalja lambériázást és árat mondani rá. Remélem lehet majd télen csinálni mert kicsit sok maszek jött össze és természetesen mindent egyszerre kell majd csinálni.Esténként így nézek híradót. Ő durmol én informálódok. ;]
    Cunci közben gépezik. Egyelőre imád isibe járni. Még a beetetés zajlik. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Átaludtam az éjszakát. Édest megkértem hogyha Katica sír akkor jöjjön át vele a kék szobába és akkor legalább én tudok aludni. Be is vált a dolog. Egy nagyon friss kép a drágámról.Kukucs
    Tegnap szokásos lambériázást csinálgattuk. Ma egyedül leszek ismét és befejezés közeli állapotba hozom a tetőteret itt. Vagyis a lambériázást és még némi gipszkartonozást kell elvégezni de azt majd jövő hét elején.
    Nagyon várom a holnapi pihit! Végre együtt leszünk négyesben. Nem bánom hogy még nem indulnak a kis maszek munkák mert legalább együtt tudok lenni a szerelmeimmel és fel tudok töltődni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Na ennyit a nagy hétvégi lustálkodásról... Már mindenki fent kukorékol. Édes lábára épp rátérdelt cuncika aminek édes nagyon örült. :DDD ;] Nekem is voltak terveim édessel de ennek lőttek. :U :(
    Tegnap mégsem lambériáztam hanem csapódtam a kőműves részleghez és a külső hőszigetelést furkáltam be. Legalább nem voltam egyedül.
    Mára nagy pihit tervezek. Csak a boltig megyünk el és annyi. Megnézem az eddigi House-okat és Katicázunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ébredezek. Én jól aludtam de édes fent volt Katicával fél 1-ig. Nem tudom mi lehet az oka annak hogy nap közben nagyon szépen elvan és éjszaka meg sír és nem hajlandó aludni.
    Tegnap délelőtt lustálkodtunk. Dél körül lementünk a boltba és mivel jó idő volt eldöntöttük hogy átugrunk T.bányára csak úgy. El is mentünk kicsit csavarogni. Édes vezetett mert régóta nem ült volán mögött. Jót tett neki a vezetés.Már nagyon ráfért a gyakorlás. Én vettem az OBI-ban 2 nagy pillanatszorítót mert jó árban volt. Édes nagyon örült neki. :DDD ;]
    Ma feltehetően lambériázunk. Hazafelé meg kell néznem egy ragalja lambériázást is és mondanom kell rá valamit. Majd meglátjuk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit később keltünk mert később megyek dolgozni. Elkísérem édest orvoshoz és amíg ő bent van én kint vigyázok Katicára. Miután letudtuk a dokit indulok is munkába.
    Tegnap mégsem lambériáztunk hanem beltéri ajtókat tettünk be és egy kis bádogozás is beugrott. Ma ha odaérek homlokzati színezésben veszek részt és csatorna lefolyót teszek fel.
    Édes nagyon lebetegedett. Nem tudom honnan kapta el de eléggé lepukkant. Mondjuk ennek az sem tesz jót hogy éjfélig sír Kati. :(
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon jól aludtunk! Katica nem sírt éjfélig ezért édeske is tudott aludni ami igencsak ráfért. Elég betegecske szegény. Tegnap volt dokinál és kezdődő tüdőgyulladást állapított meg. Ennél a dokinál délután volt, reggel pedig a 6 hetes nőgyógyászati kontrollon voltunk. Jó sokat kellett várnunk mire végre bejutottunk pedig időpontra érkeztünk. Sőt egy órával előbb hátha bemehetünk. Szerencsére minden rendben van édessel odalent.
    Miután hazaértünk én zúztam is dolgozni. Majdnem dél volt mire oda értem. Csatornára tettem fel a lefolyókat és fém ablakpárkányokat építettem be. Ezzel le is telt a munkaidő. Ma valszeg lambériázni fogunk de ki tudja mit hoz a sors..
    Hazafelé kiviszem a gyalugépet a srácnak akinél csináljuk a játszóteret hogy a faanyagot tolja át. Jó későn fogok hazaérni.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák