Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Pihentebb vagyok mint tegnap ez nagyjából annak köszönhető hogy elvitték a gépemet. Most cunci kettőnégyes cerájáról gépezek ami sebességben az ájkór kb. tizezredszerese. :Y
    Mivel a gépet részben cseréltem ezért nagyon hamar szereznem kell bele egy procit. Ha minden igaz még ma veszek bele Pesten egy 651-es P4-et amivel elporoszkálok addig amíg nem kapok egy jó Q procit. Szerintem jó üzletet kötöttem kivételesen. Egy EX38-DS4-es lapot kaptam ami jelen esetben egy átcímkézett DQ6-ot jelent. Gyakorlatilag megvan mind a 12 fázisú procitápellátó tekercs és 2 lan szemben az eredeti DS4-el ahol 6 fázis és egy lan van. Még 4x1G corsair dominátor is érkezett a lappal az 1066-os fajtából.És persze lé amiből ki tudunk fizetni pár égető számlát.
    Ma délután megyünk cuncikáért Pestre. Délelőtt dolgozik édes én pedig nem is tudom mit csinálok. Talán takarítok.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtam jól. Az egyik szemem sír a másik pedig sírva nevet A hétvégi események után. Történt ugyanis hogy a srác aki elvitte a gépemet reggel írt privit hogy valami nem kóser a géppel. Egyszerűen nem tud rendszert telepíteni a cuccra. Bementem hozzá és valóban nem tudott rendszert tenni se az SSD-re se a vinyájára. Minden eshetőségre felkészülve vittem magammal egy vinyót én is és egy vga-t. Az én vinyámra gond nélkül települt a rendszer de mivel a srác így nem tudja használni ezért a cuccot visszacseréltük. Igazából azt hittem hogy esetleg a csere közben valami bedöglött és lelkiekben már készültem is a hosszadalmas garis ügyintézésre. Itthon viszont össze szerelve a gépet nálam minden rendben megy. Futtattam egy LinX-et is ami 1 órán túl gyilkolta a gépet és rendszert is telepítettem ACHI módban ami az ő merevlemezére/SSD-re nem ment. Értetlenül állok az eset előtt. Egész 1 napig abban a hitben éltem hogy talán picit kilábalunk az anyagi csődből. Persze nem is mi lennénk ha ez nem így történt volna. Most arra várok hogy a srácnak kell e a gép (ami tökéletesen üzemel) vagy újra árulhatom tovább. Volt egy srác aki elvitte volna a lapot/procit kp.-ra de amilyen szerencsém van tutira nem kell már neki a cuccom.
    Ezzel ment el a fél vasárnapom. Ezen kívül mentünk cuncikáért Pestre. Nagyon vidáman tért haza. Végre láthatóan jól tudja magát érezni mindkét otthonában az első pillanattól kezdve.
    Ma munka van. Édes délutános és folyamatosan menni fog egész héten. Nagyon utálom ezt a szakot de nincs mit tenni. Szinte ő a családfenntartó mert neki fix a munkahelye.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég csüggedt vagyok. A gépcsere nem jött össze és teljesen értetlenül állok hogy mi az a megmagyarázhatatlan erő ami meggátolja ezt. A srác akivel cseréltünk és visszahozta a cuccot bedöglött egyszerre mindkét adattárolója (állítólag) és visszalépett az üzlettől. A másik srác aki vitte volna kp.-ra az pedig már vett helyette másikat. Ennyi a történetem. Most két szék közül a pad alá estem. Ez amolyan Imis volt. Ilyen az életem. Édes és cuncika aki fix pont és ennyi. Most árulom tovább.
    Ha folyamatosan lenne munkám akkor valahogy vérverítékesen kihúzzuk a gép eladása nélkül de erre nem nagyon számíthatok. Majd alakul. Belefáradtam.
    Cuncika este nagyon aranyos volt. Mivel nem sokat gépeztem inkább játszottunk. Persze örült neki hogy inkább vele foglalkozom. Nekem is némi vigaszt nyújt hogy olyan kis boldog.
    Édes délutános szakban van amit utálunk. Ez van.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Holnap mindenképpen elkel a cuccom egy része. Egy srác felhívott hogy kellene neki a lapom és procim. Mivel már vele régóta üzletelek ő biztosan nem fog vissza lépni. Lenne egy másik jelentkező is ahol jobban járnék mert cserélnénk és a pénz is jó lenne de gondolkodik még. Többet abba a hibába nem fogok esni mint az előző üzletnél hogy egy fix üzletet mondtam le egy jobbnak vélt csere miatt. Ennyi.
    Velünk minden rendben itthon. Végre valami jó is történt velünk! Nem kell ebben a hónapban villanyszámlát fizetnünk mert majdnem 9 rugóval túlfizettünk. Hurrá!
    A szerelem töretlen és cunci is nagyon boldog velünk. Este azt játszottuk hogy esküvőnk van cuncival utána pedig kisbabánk született. 2 gyönyörű póni. :Y Nyami. Nem hagyjuk hogy legyőzzön minket a szegénység. Sírva vigad a magyar...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A tegnapi reggelem mozgalmas lett. Szegény táltival félig belecsúsztam egy árokba és úgy kellett kihúzatni mert nem lehetett kitolni. Annyira jeges volt az út hogy egyszerűen egy béna manőver után keresztbe álltam és repültem. Szerencsém volt. Még ez lett volna ennek a csodálatos évkezdetnek a netovábbja ha totálkárra töröm táltit.
    Szerencsére munkám van még és ezért már annyira nem aggódok a gépeladás miatt. Újabb fejezet volt tegnap. Volt egy jelentkező aki cserélt volna. Tetszett is az ajánlata de amit rátett volna pénzt az nem volt még meg teljesen és mivel volt egy másik srác aki viszont vitte volna a lapot/procit ezért mondta hogy inkább adjam oda neki. Megjegyzem hogy ez utóbbi fel is hívott hogy feltétlenül legkésőbb ma adjam postára a cuccot hogy a hétvégéig odaérjen hozzá. Viszont tegnap délután amikor hazaértem a melóból a privimre azt írta hogy már megoldja máshogy. Még jó hogy a másik srácnak írtam hogy tárgytalan. Miután kiderült hogy mégsem kell postázni írtam ide is egy privit hátha még érdekli ezt a srácot aki cserélni akar. Ez nem fikció! Ha bárki nekem elmesélné ezt a mizériát azt mondanám füllent. De így?! Már a tököm tele van hogy nem tudom eladni. Most már be fogom húzni a kéziféket. Aki el akarja vinni odaírom az árat és kész. Senkinek nem teszem félre. Aki előbb csenget az viheti....
    Édes már nagyon hiányzik! Még ma megy estére és péntek szabados. Cunci is nehezen viseli a hiányát. Keveset van együtt az anyjával és ez tisztán érezhető rajta.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem alszunk valami jól. Hiányzik az esti elalvásnál édes. Szerencsére ma szabadnapos és az estét együtt tölthetjük. Már nagyon vágyom rá!
    Úgy gondolom hogy este berekesztem a gépem eladását. Még egy utolsó árat küldtem kérésre priviben és este befejezzük. Majd megoldom máshogy az anyagi dolgainkat. Ha dolgozok ki fogjuk húzni valahogy. Elképesztő mik mentek priviben és az emberek gerinctelenül a halál biztos foglalásukat hogy mondták vissza rövid időn belül. Gyakorlatilag az adott szó szart sem ér már. Vagyis nálam ez még nagyon fontos tényező de nem hiszem hogy sok követőm van. Mindenesetre érdekes volt látni milyenek a magyarok. Jelentem hogy még messze van európa... Egy cseppet sem szomorkodok. Holnap délelőtt vissza szerelem a GTX-et ami itt pihen vasárnap óta a fiókban és lezártnak tekintem az ügyet.
    Cunci nagyon aranyosan viselkedett pedig már a 4. este telt el anya nélkül. Az oviban is rendben volt minden. Imád oda járni. Megvannak a barátnői és az óvónők is szeretik őt. Ez kölcsönös! Bejja nénit szereti a legjobban. :DDD Én mondjuk inkább Évikét szeretném. ;]
    Ma remélem nem maradunk sokáig.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem is tudom mit írjak. Nem akarok rosszat lejegyezni a naplómba minden nap de sajna az élet mostanában elég mostoha velünk. Tegnap előtt édesnek volt 20 rugó hiánya a semmiből. Világ életében nullás kasszái voltak és most valahogy lett ez a hiány. Értetlenül állunk a dolog előtt mert ezt egyszerre nem lehet elszámolni és mivel teljesen külön vannak a kasszában a húszasok ezért még véletlenül se tudta visszaadni valakinek. Ráadásul mivel ott volt a nagyfőnök ezért a kazettáját a munkába álláskor le se tudta számolni mert azonnal kiküldték dolgozni. Ebből következik hogy lehet benne se volt az a pénz. Mivel ennyire ködös az eset ezért "csak" 10 rugót kellett kifizetni belőle. Jelen anyagi helyzetünkben az is súlyos érvágás volt. Nem haragudtam rá egy percet sem csak azt nem értem miért pont velünk történik mindez?! Itt van jan. 29. és sorra érnek bennünket a pofonok. Az a tízes pont az esély volt arra hogy megtarthassam a gépemet. Egy srác most vinné a ramot és procit de nem tudom mit tegyek. Át kell gondolnom. Ennyi.
    Cuncika rendben van és édes is picit megnyugodott. Már egy ideje fent vagyok de nem keltünk fel csak 6-kor. Járt az agyam mi lesz velünk. Még 2 hétig van itt munkám és utána valszeg vége. Nagyon nem bánom mert eléggé megalázó munkakörben vagyok. Persze ha a megélhetésről van szó akkor nincs mit finnyáskodni. Dolgozni kell és kész.
    Tegnap mérgemben vissza szereltem a GTX280-at. Szerencsére rendben működik. Na nem mintha szükségem lenne rá de jobb ha bent van a gépben.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már fent vagyunk. Vagyis édes még vissza fog aludni szerintem én meg gépezek. Nem alszok valami jól mostanában. Gondolom ez érthető. Napközben is el eldőlök picit hogy kumjak egyet de nem tudok elaludni csak jár az agyam. Sajnos ez van.
    A tegnapi napunk eseménytelen volt. Reggel elmentünk a bevásárló körutunkra ami állt a pékségből , sparból és a pennyből. Amióta nagy szarban vagyunk szigorú költségvetési intézkedések vannak. Napi 2 rugót költhetünk amibe benne kell lennie mindennek. Persze van hogy túllépjük de azért próbálunk ezen kereten belül maradni. Ez a 2 rugó nem sok mindenre elég de sajnos ez van. Délután édes dolgozott aminek nem nagyon örültem. Nagyon vártuk az estét hogy hazaérjen végre. Kivételesen megvártuk őt. Szerencsére korán érkezett mert a főnök sietett haza a VV.-t nézni.
    Ma nem megy édes így együtt tölthetünk egy nyugodt napot. Csak a boltba és a pékhez megyünk el.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ez a hétvége is elosont. Semmi mást nem tettünk csak élveztük egymás társaságát. Cuncika egy angyal volt. Be nem áll a szája. Elképesztő mennyit beszél! Természetesen a tévét el is lehet felejteni mellette. Nem vagyok nagy tévénéző de azért a híradót megnézem minden nap. Amióta együtt élünk édesékkel meg kellett tanulnom szájról olvasni vagy épp a hangfoszlányokat kiegészíteni agyban hogy mi is lehetett a hír. Persze ilyenkor bosszankodok egy picit de nem veszélyes. Inkább zsizsegjen körülöttem mint magába zárkózva üljön a szobájába. Már fent van most is és be nem áll a szája. Elképesztő! :Y
    A héten szabin lesz édes. Már ráfér egy kis pihi. Pénteken farsang lesz ezért el fogok előbb jönni a munkából. Na nehogy már ne legyek jelen cuncika farsangján. Egy hercegnő lesz aki egyben menyasszony is. Már teljesen be van sózva. Természetesen az apja is jönni fog mint tavaly.
    Ma munka. Elkértem a kollégámtól a 0-ás gépét és este megnyír édes cuncival. Már kezelhetetlenül hosszú a hajam.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugalmasan telt el a tegnapi napunk. Édes szabin van cunci pedig imádja az ovit. Én pedig imádom mindkettőjüket!
    Talán a legemlékezetesebb dolog ami tegnap történt hogy elkértem kollégámtól a hajvágó gépét és este levágták a csajok a tollamat. Már nagyon régóta készülök erre mert nagyon megnőtt de nem vitt rá a lélek. Persze cuncika is segíteni akart és ki tudna ellenállni neki.Cunci ügyeskedik :D
    Most egy darabig nem lesz gond a frizurámmal.
    A munkahelyemen lehet már jövő héten nem kellek. Ez nem jó hír de legalább esélyt kapok arra hogy nekem jobban tetsző munkát végezzek. Nem vagyok elkeseredve. Elmegyek munkanélkülire és hátha tudnak valami jó állást. Persze közben én is keresgélek.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Mostanában sokkal fáradtabban érek haza munkából és este alig várom hogy végre aludjunk. Ennek ellenére nem alszunk valami jól. Édesen érezni hogy kezdi kipihenni magát a jól megérdemelt szabiján aminek nagyon örülök. Ráfér a pihi.
    Tegnap semmi különös nem történt. Cuncika már megdumálta az összes csajszival hogy ki minek fog öltözni a pénteki farsangon. Persze mindenki hercegnő és hófehérke meg csipkerózsika lesz. Ilyenek a csajok...
    Nekem a munkám úgy számolom jövő hét közepéig fog kitartani. Persze már nézelődök más irányba de nem sok lehetőség van.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap nem volt netem . Nem a szolgáltató hibája hanem a router valamiért nem működött. Reggel leültem a gép elé és nem volt kapcsolat. Mivel nem adtuk még fel a számlát ezért gondoltam lekorlátoztak minket (bár a levelük szerint csak e hó végén teszik meg) és nagyon nem izgattam magamat mert a mai fizetésemből fogjuk feladni. Este azért biztos ami biztos újraindítottam a routert és visszajött. Mivel ilyen gondom még soha nem volt ezért eszembe sem jutott hogy ez lehet a gond.
    Nagyon nincs mit írnom mert szerencsére nem történik velünk semmi. Ennek most kifejezetten örülök mert ha velünk történik valami az jó nem lehet...
    Ma farsang van az oviban. Én is sietek haza mert ott akarok lenni! Érdekes szitu lesz mert ott lesz cunci apja is. Erről van egy friss történet. Tegnap este lementek pár szem narancsért édessel a boltba és lefelé menet valahogy cunci kibökte hogy az apjánál véletlenül kimondta a nevemet ezért kapott egy búbolást a fejére kólás üveggel. Na nem nagyot csak legyintést. Édes értetlenül mondta neki hogy nem érti miért tilos a nevemet még csak kiejteni is. Mi sem bántjuk őt ha kimondja a jelenlegi csaja nevét. Erre a válasz- Mert ti rendesek vagytok.- Erre mit is mondhatnék...
    Kíváncsi vagyok hogy ma milyen fogadtatásban lesz részem. Édes már fél 3-kor ott lesz az oviban és az apja is oda fog érni 3-ra. Én valamikor negyed 4 körül fogok érkezni és érdekes lesz hogy cunci oda mer e majd jönni üdvözölni a szokásos mély ölelős nagypuszis üdvözlésre vagy csak integet. Vagy még az sem. Nem fogok nyomulni és nem fogok megsértődni ha az apja jelenléte miatt nem mer majd oda jönni. Az előző évi farsangnál az elbúcsúzás volt ilyen. Oda mentünk hogy elköszönünk és ölelős puszit kaptam. Az apja meg tőlünk fél méterre. Utána hetekig érezhető volt cuncin hogy ellenünk hangolják. Most is úgy lesz hogy a farsangi mulatságról az apja viszi el és mi megyünk érte vasárnap.
    Készítünk képeket és holnap feltöltöm a naplómba a jobbakat.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk jól. Konkrétan este már híradó alatt elaludtunk és ennek köszönhetően éjszaka fel is ébredtem és gépeztem picit negyed 2-kor.
    A tegnapi napunk jól sikerült. 2-ig dolgoztam csak mert siettem a farsangi mulatságra. Széljegyzetben megemlítem hogy jövő héten már nem kellek ide. Szóval siettem amennyire csak tudtam és ha picit késve is de megérkeztem. Cunci igazi bűbáj volt! Már túl voltak a kis műsorukon amit előadtak és épp arra értem oda amikor az Évi óvónéni egyesével kérte a gyerekeket hogy mondják el minek öltöztek be. Integettem cuncikának amit egy szégyenlős mosollyal nyugtázott. Pici intés is volt. Persze apja is ott volt. Majd miután minden gyerek elmondta minek öltözött be zsákbamacskát lehetett venni. Egyet mi vettünk amiben mily meglepő egy plüss kiskacsa volt. Ezután picit odajött hozzám és akkor tudtam rendesen üdvözölni. Majd jött az apja és vele is vettek egy zsákbamacskát amit szintén oda hozott hozzám és az ölembe bontott ki. Érdekes volt a szitu mert mondtam neki hogy ezt apával bontsa ki mert tőle kapta. Persze ő nem akarta pedig édes is mondta neki és az apja ott állt tőlünk fél méterre és tisztán hallhatta hogy mit mondunk cuncinak. Ezután Évike kivitte körtáncolni pici királylányunkat. Ezt nem nagyon élvezte de mégsem hagyta volna ott a mulatságot. Ezután az apja begyűjtötte az infókat az óvónőktől hogy áll cunci a fejlődésben. Persze ezt csak láttam nem hallottam. Addig édessel ettek és ittak az ingyen nasiból. Mi hamar búcsúztunk és jöttünk haza. Cunci megkérdezte ki hány ölelést és puszit kér. Én nem voltam telhetetlen és csak egyet egyet kértem. Apja direkt másfelé nézett amikor megkaptam.
    Pár képet töltök fel. Persze csak cuncikáról.
    Hercegnőcink. :D
    Vajon így jobban tetszek az Áhimnak? ;]
    A két nagy szerelmem! :B
    Most kell tapsolni? :P
    Mi... és a kiskacsa:B
    Körtánc (barátnők közt :DDD )
    Tánci anyával. :)
    Ma bemegyünk Fehérvárra édessel picit nézelődni. Lazulunk és megpróbáljuk kitalálni mi lesz a jövő. Azt tudjuk hogy nagyon szerelmesek vagyunk de ebből nem lesz megélhetés.
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon rosszul aludtam! Este édes mondott egy olyan dolgot amitől elszomorodtam. Nem attól amit mondott hanem attól hogy ő így érez. Miután elmondtam az én álláspontomat arról a dologról talán rájött hogy nem kellett volna elmondania. Mivel azt kérem tőle hogy őszinte legyen ezért bármit érez el kell mondania, de a tegnap esti nagyon eltalált. Nagyon nehezen aludtam el és szarul is aludtam. Nagyon intim dologról van szó ezért nem írom le konkrétabban csak lejegyzem hogy történt valami. Most reggel is lefőztem a kávét és megittuk egy szó nélkül. Én úgy érzem nem nekem kell lépnem. Majd alakul.
    A tegnapi nap nagyon jó volt. Bementünk Fehérvárra a jó időben. Csavarogtunk kéz a kézben és beszélgettünk. Hazafelé a Tescoban vettünk egy grillcsirkét és savanyút hozzá. Még táltit is kicsit kiporszívóztuk a kúton. Most szép tiszta belülről. Megérdemli hogy kicsit törődjünk vele mert mindenhová elvisz gond nélkül.
    Ma megyünk Pestre cuncikáért és úgy terveztük előbb indulunk hogy be tudjunk ugorni az első randihelyünkre ahol a legfontosabb első dolgok estek meg velünk. Első ölelés. Első csók. Első izééééé.. ;] Persze a tegnap este után nem tudom lesz e kedvünk ehhez. Majd ez is alakul.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit később ébredtünk. Most nehezebben fogok írni mert itt zsizseg körülöttem cuncika. Igazi boszika. ;]
    A tegnapi napunk csúcs szuper volt! A délelőtt lecsúszott és délben elindultunk cunciért Pestre. Direkt korábban indultunk mert el akartunk látogatni arra a helyre ahol az első randink megesett. Több randi is volt itt de nyilván az első volt az ami igazán meghatározó volt. Újra megöleltem édest azon a helyen ahol először megöleltem és megcsókoltam azon a padon ahol ez első csók elcsattant. Húúú milyen érzelmek törtek fel belőlünk! Az a borzongás már nagyon kellett! Ez egy park. Pontosabban a Kongresszusi központ melletti park. Sajnos egy része most le van zárva építkezés miatt és elég nagy volt a sár is. Azért dacolva mindennel sétáltunk egy nagyot a jó időben. Meg megálltunk a fontosabb helyeken és ölelkezve álltunk ott felidézve az adott helyen mi történt pár évvel azelőtt. Titkon kicsit reménykedek abban hogy ez talán véget vet ennek a rossz szériánknak amit az év eleje óta élünk át.
    Miután feltöltődtünk teljesen elmentünk cunciért. Nagyon aranyos volt már az elejétől fogva. Örömmel jön már haza hozzánk. Igazi cserfes kislány! Annyit beszél hogy elképesztő!
    Ma már nincs munkám. A héten elmegyek munkanélkülire. Remélem hamar elkészülnek a papírjaim. Néhány telefont is megengedek hátha valahol van valami munka. Mivel jó idő van azt találtam ki hogy viszünk le egy vödör vizet és lemossuk táltit. Már ráfér egy alapos tisztálkodás. Szombaton kiporszívóztuk ma pedig le fogjuk csutakolni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Azt nem mondom hogy jól aludtam de eltelt ez az éjszaka is. A tegnapi napunk nyugisan telt el. Elvittük reggel cuncikát az oviba és hazafelé bevásároltunk. Szerencsére nem költöttünk sokat. Most abból a kevés pénzből is faragnunk kell amit előirányoztam a megélhetésre. Hazaérve reggeliztünk és picit lepihentünk. Édes megfőzött és 11 körül lementünk táltit lemosni. Nagyon fincsi melegen sütött a napocska. Csodaszép lett a paripánk! Amióta nálunk van még lemosva nem nagyon volt. Mivel munkásautó inkább csak hajtjuk nem foglalkozunk vele. Mivel nagyon jó idő volt ezért elmentünk sétálni édessel. Az egyik parkban kiültünk egy napsütötte padra és élveztük a napsütést.Élvezkedünk... Akkor ott elfelejtkezhettünk minden gondunkról ami van. Sajnos nem maradhattunk sokáig mert édesnek indulnia kellett dolgozni. Hazajöttünk és ebédeltünk majd édes fürdött és indult is. Én elmosogattam és felporszívóztam majd leültem a gép elé munkát keresni. Sajnos nem jártam sikerrel. Csupa mérnökembert keresnek vagy minőségellenőrt. Kétkezi munkást elvétve de építőiparba semmi. :( Ma feltöltjük a mobilomat és körbetelefonálom az ismerőseimet. Remélem valami össze jön.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Később ébredtünk. Én óránként felébredtem már 3 óta a ventilátor hangjára ami szellőzteti a wc-t és a fürdőt de nem mertem felkelni mert édes későn ért haza a délutános szakból. Most is durmizik de a kávén már túl vagyunk.
    A tegnapi napunk csendben telt el. Reggel elvittük cuncikát oviba és hazafelé bevásároltunk. Az újságosnál belenéztem a fehér megyei hírlapba és örömmel láttam hogy van Ács álláshirdetés. A pár nap jó idő már meg is tette a hatását. Persze azonnal jelentkeztem. Felírták az adataimat de mivel jeleztem azt hogy a délutános héten én vagyok akinek jönnie kell az oviba cunciért nem hiszem hogy én leszek a befutó. Mindenesetre valahol el kell kezdeni a munkakeresést. A papírjaim is elkészültek. Szerintem pénteken bemegyünk a munkanélküli központba és jelentkezem. Édesnek tüdőszűrőre kell mennie és egyben letudjuk mindkettőt. Remélem alakulnak majd a dolgaim és a sors segít valami kis munkát szereznem.
    Kicsit kimentünk délben abba a parkba ahol napfürdőztünk előtte való nap de most a szél miatt nem volt olyan isteni az idő. Azért egy fél órácskát üldögéltünk a padunkon. Édes 2-kor ment dolgozni. Bevitte magával az albipénzt mert jött a főbérlő. Igazság szerint holnap kellene fizetni de ez a 2 nap nem oszt nem szoroz. Én mielőtt elmentem cunciért elmosogattam és kiteregettem. Mivel volt még időm leültem játszani a COJ2-vel. Majdnem 2 éve telepítettem fel azt a játékot de nem értem még a végére. Most folytatom. Ebből is látszik milyen vén már a rendszerem. Ez a win7 eszméletlenül jól bírja, pedig többen is próbáljuk kinyírni. Remélem még elleszek vele egy darabig. Utálok új rendszert húzni.
    Este minden rendben volt cuncival.Azért már érezni lehet rajta hogy hiányzik neki édes. Péntekig ki kell bírnia mert akkor lesz szabados szerelmem.
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már nem is írom hogy később keltünk. Rászoktunk erre mert nem kell mennem sajnos dolgozni.
    A tegnapi napunk a tegnap előtti napunk pontos mása volt. Kicsit úgy nézünk ki a padunkon mint két ráérő nyugdíjas. :D
    Ha jó idő lesz akkor ma is ki fogunk ülni. Azt el is felejtettem lejegyezni hogy szigorúan 1-re haza kell érnünk mert kezdődik a Szomszédok a magyar1-en. ;] Jó kicsit nosztalgiázni mi történt 15 évvel ezelőtt. Pl. egy elszólás Etustól.- Nem tudom mi lesz itt ha még a TB.-t is fizetnünk kell ezek után nem csak adózni.- :Y :Y :Y ETUS! Hát az lesz az egyik legnagyobb levonás csak érd meg! :Y :W Ez amolyan sírva nevetős tévénézés édessel.
    Persze miután édes elment dolgozni takarítottam, mosogattam és fel is mostam. Ilyenkor evidens hogy a házimunkát én végzem el. Mondjuk főzni nem tudok és eszemben sincs megtanulni. Az tisztán női feladat.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma időben keltünk mert megyünk be Fehérvárra. Gyorsan kitesszük cuncikát az oviba és indulunk is. Oda kell érnünk fél8-ra a papírjaimért és megyünk is a munkanélküli központba majd édesnek a tüdőszűrésére. Utána jövünk is haza. Nagyjából ennyi a terv mára. Kíváncsi leszek van e valami munka számomra. Nagy reményeket nem fűzök hozzá de picit reménykedek. Meglátjuk.
    A tegnapi nap olyan volt mint az előzőek leszámítva azt hogy nem voltunk el sétálni. Hűvös is lett az idő és a főzéssel nem készült el édes. A mai rohangálás kárpótol majd.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Később keltünk hogy édes ki tudja magát pihenni valamennyire. Tegnap is éjfél előtt ért haza holott 9-ig szól a munkaideje. Ájláv penimárket... Na de nem szólhatunk mert legalább van munkája.
    A tegnap reggelünk elég zűrösen indult. Lementem előre hogy levakarjam táltit és beindítsam. Valamiért nem akart elindulni az istenért sem. Tekert az önindító de megmakacsolta magát. Szerintem az lehetett a baj hogy előző nap beindítottam és nem simán állt le hanem leesett az alapjárat és amikor odaléptem hogy felpörgessem lefulladt. Nem is foglalkoztam vele de talán emiatt nem indult be. Pont indult a Zoli is dolgozni és odajött megkérdezte segítsen e. Elfogadtam a segítségét mert kellett a kocsi és amúgy is hogy nézett volna ki ha elutasítom. Nem vagyok az a dacolós fajta még ha tök gáz is volt a szituáció. Bebikázta és nagy nehezen el is indult tálti. Utána már nem volt gond vele. Meg is köszöntem a segítséget. Kitettük cuncikát az oviba és rohantunk be Fehérvárra. Időre kellett mennem a papírjaimért. Felvettem a papírokat és átmentünk tüdőszűrésre. Édesnek kell évente újítania hogy dolgozhasson. Majd a végén elmentünk a munkanélküliekhez. Bejelentkeztem. Kemény 3 hónapig kapok egy félelmetes nagy összeget. Persze eszem ágában sincs itthon lógatni a lábamat mert ha találok munkát akkor is megkapom azt a pénzt csak egyben. A faliújságon találtam is egy ács hirdetést ahová ma jelentkezek is. Bár régen feladták de nem veszthetek semmit. 10-kor még be kellett ülnöm egy előadásra ahol elmondták mik a lehetőségeink amíg munkanélküliek vagyunk. Volt egy két érdekes dolog. Pl. idén januártól bármilyen munkát ajánlanak el kell fogadnom (na nem mintha finnyás lennék) és simán kiközvetíthetnek olyan helyre is ami nincs messzebb mint 3 óra oda-vissza út. :Y :Y :Y Nem semmi hogyan lehet csökkenteni a munkanélküliséget.
    A hivatal után jöttünk is haza. Fél1-re elmentünk cunciért az oviba hogy többet legyen édessel ha már szabadnapos. Már nagyon hiányzott neki anyácska. Meg persze nekem is.
    Ma is szabados édeske. Sokat fog pihizni. Most is pihenne ha cunci hagyná. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma pont korábban ébredtem. Jól aludtam édessel ellentétben aki nagyon rosszul aludt. Cuncika úgy néz ki le fog betegedni mert sokat köhögött az éjjel. Ennek nem örülök de ha megbetegedik akkor inkább most amikor itthon vagyok mint ha már dolgozok én is.
    Tegnap felhívtam azt a munkalehetőséget amit a munkaügyi központban írtam fel. 2 hét múlva kezdődne az a munka és sajnos Szeged melletti ottalvós lenne. Ha más addig nem jön össze akkor el kell vállalnom.
    Úgy néz ki a gépemet elviszik. Ezt nem akarom elkiabálni mert most kivételesen én is csökkentem a sikeres üzlet esélyét. El kell mondjam hogy úgy látom az anyagi gödörből hamarosan kikecmergünk (feltéve ha gyorsan találok munkát) és akkor nem kell eladnom a gépet. Ez nem ezt jelenti hogy egy jó ajánlat esetén nem adom oda csak már mondjuk így nem vagyok már alkuképes. Majd alakul.
    Tegnap semmi érdekes nem történt. Vásárolni voltunk és itthon voltunk egész nap. Édes cuncika szobájában játékokat válogatott. Próbált valami rendfélét csinálni de ez egy szélmalomharc. Most épp rend van de ez csak egy átmeneti állapot. :DDD
    Ma délre megy dolgozni szerelmem és estig lesz. Sajnos most ilyen a beosztása.
    Megyek tolok egy kis cry2.-t. ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Boldog Valentin napot a szerelmeseknek! Utálom ezt a napot mert nekem minden nap az édessel és nem szeretem ha bárki megmondja nekem hogy pont ma szeressem a csajomat.
    Tegnap mondanám azt hogy nem történt semmi de ez nem így történt. Elvitték a gépemet! :Y Elcseréltem egy másikra plusz pénz. Nem fáj érte a szívem mert most kell a pénz. Egy egész jó cserét sikerült véghez vinnem ami meglepő nézve az én szerencsémet.
    Édes délután dolgozott és nehezen bírtam cuncikával. Nagyon cserfes mostanában. Rengeteget beszél és néha dacol is. Ma édes 6-ra megy dolgozni és én viszem oviba őt. Felhívok egy embert hátha tud valami kis munkát adni de sok reményem nincs rá.
    Persze délelőtt tesztelem a gépet mert szeretnék egy 8x500-at stabilan kihozni belőle.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma korábban ébredtem édes szerencsétlenségére. Ma szabadnapos és úgy tervezte hogy sokáig fog aludni de persze ezt simán meghiúsítottam. ;]
    Tegnap, bár nem akartuk de azért mégis picit megünnepeltük a Valentin napot. Reggel édes elment dolgozni én pedig elsétáltam cuncival az oviba. Hazafelé már kiterveltem hogy mindenképpen meglepem édest egy egészen apró kis meglepivel. A hazaúton nem tudtam beszerezni ezért később vissza kellett mennem egy másik helyre ahol kapható. Hazaérve tesztelgettem az új gépemet. Nem egy atomtuning a proci de azért elmegyeget alapfeszen 3,5Ghz-t. Megpróbálom kisebb ráfordítással elcserélni egy jobbra de nem mindenáron.
    Még mielőtt édesnek lejárt volna a műszak elugrottam és megvettem neki amit szerettem volna. Persze ő is meglepett minket. Ő szívecskés bögréket vett nekünk cunci pedig egy gyönyörű hercegnős bögrével gazdagodott. Tőlem a kedvenc csokijából kapott három darabot. Este a tavalyi szívecskés gyertyák fényénél fürödtünk a szerelmeimmel így végül mégis megünnepeltük a lehetőségeinkhez mérten a szerelmesek napját amibe cuncit is belevontuk.
    Munkaügyben telefonáltam egyet ami egy igen halvány reménysugarat jelent. A múlt héten ahová telefonáltam munka oda nem engem vettek fel végül. De legalább vissza hívtak hogy nem én voltam a befutó. Van némi reménysugár de hogy esetleg valami munkát találok de nem olyan túl nagyok. Majd alakul.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk jól mert éjszaka fel kellett kelni cuncikához. Nagyon köhögött és ez felébresztette őt. Persze nagyon nehezen aludtunk vissza mindketten édessel.
    A tegnapi nap eseménytelenül zajlott le. Nekem elfogytak azok a számok amiket fel tudok hívni munka ügyben és ez egy picit elszomorít. Már nagyon dolgoznék. Nem csak a pénz miatt hanem azért is mert nem szeretek tétlenül üldögélni itthon.
    Édes szabadnapos volt de ma már megy dolgozni. Én viszem cuncit az oviba és közösen megyünk majd érte.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Semmi különös nem történik velünk. Én már fél lábbal háztartásbelinek számítok mert annyira nincs munka édes pedig lelkiismeretesen dolgozik. Remélem ez azért hamarosan változni fog.
    Úgy néz ki a procimat némi ráfizetéssel cserélni tudom egy jobbra. Ez ami van nagyon vérszegény...
    Szerencsére pár napja semmi olyan nem bánt minket ami lelkileg megviselne. Egyedül ez a munkanélküliség ami kiakaszt de ez csak engem érint.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon nem aludtunk jól. Cunci fent volt 2x is és a kettő között nem is aludtunk édessel. Most elég hulla vagyok.
    Tegnap nem voltam valami jól. Elvittem cuncit oviba és utána csak mostam egy adagot és elmosogattam de máshoz nem volt erőm. Mondjuk a tiszta ruhákat leszedtem és össze hajtogattam de mást tényleg nem. Ma porszívózok is mert kétnaponta legalább kell. Lehet fel is mosok. Majd még meglátom.
    Reggel közösen indulunk édessel és mi ovi felé megyünk ő pedig dolgozni. Délután közösen megyünk cunciért és a 16,35-ös busszal viszi édes Pestre az apjához. Elvileg utána nem sokra rá hozzák hozzám a csereprocit amit bizniszeltem. Este tesztelgetem.
    Holnap jönnek gyermekeim. Már régen láttuk őket. Szilveszterkor voltak itt. Tegnap felhívott Imrus hogy eljönnének és már nagyon hiányoznak tehát jöjjenek csak!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elmaradtam tegnap és ma is csak pár sort tudok írni. Itt van Imrus és ő gépezik folyamatosan. Jól is teszi mert az új procit teszteli ezerrel a játékokkal. Tegnap lecsúszott 5 óra játék ezen az órajelen. :D
    Ma vagyunk 59 hónaposak az én drága szerelmemmel! Köszönöm neki hogy ilyen régóta szerethetem őt! Bármilyen nehéz néha az életünk mégis álomszéppé teszi ő és cuncika! Imádom őket!
    Megyek mert át kell adnom a teszternek a helyet. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Viszonylag jól aludtunk az éjjel. Sajnos édes késő estig volt leltár előkészítésen ami egy komplett műszakra sikeredett ezzel elvették az egyik szabadnapját a heti kettőből. Mivel 2 fővel kevesebben vannak ezért ki tudja meddig heti 1 szabadnapja lesz csak mindenkinek. Nyami! Persze szegénykének össze szorított fogakkal tűrnie kell mert ő legalább pénzt keres nem úgy mint én.
    A tegnapi délelőtt hamar elszállt. Imrus végigtolta az ittléte alatt a COD BO.-t az elejétől és befejezte a mafia2.-t. Elképesztő hogy képes akár 4 órán át játszani úgy hogy fel sem kel a gép elől. :Y Szóval a 4,32Ghz-es órajel ki lett tesztelve rendesen. Még a feszből is tudtam lejebb faragni. Ma harcba indulok a 4,4Ghz-ért 24/7-re. ;]
    Délután mikor vissza vittem Imrust elmentem megnézni egy munkát amire árajánlatot kell adnom. Persze ez egy nagyon messzi munka de mégiscsak valami reménysugár.
    Megkezdődik az utálatos délutános hét. Szerencsére cuncika jókedvűen érkezett haza. Sokat bújt hozzám és ölelgetett. Már nincs ellenem hangolás.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk jól. Cunci felébredt éjszaka. Teljesen eseménytelenül telt a tegnapi napunk. Elvittük cuncikát az oviba és hazafelé bevásároltunk. Hazaérve reggeliztünk és összebújtunk édessel. Persze rögtön aludtunk egyet. 11 felé felkeltünk és édes megfőzött én pedig betettem egy mosást. Délután elmentem cunciért az oviba édes pedig dolgozott. Nagyjából ez volt a tegnapi napunk.
    Mai hasonló lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem tudom mit írjak. Egyhangú unalmas napok telnek el egymás után. Sajnos minden nap ugyan az történik velünk. Édes dolgozik, én itthon serénykedek, cuncika pedig oviban van. Semmi munkakilátás nincs. :(
    Tegnap unalmamban megvarrtam cunci kedvenc szoknyáját. Elakadt vele múlt héten az oviban és elengedte a varrás. Csak azért mert elszakadt nem dobjuk ki. Nem vagyunk abban a helyzetben hogy csak úgy kidobáljunk olyan dolgot ami még javítható. Szépen megvarrtam addig amíg édes aludt. Visszagondolva el sem hiszem hogy anyám megtanított varrni alapszinten és ennek még hasznát vettem. Még alapszinten kötni és horgolni is tudok ha még fel tudom idézni de erre már tényleg nem vetemednék rá. Érdekes hogy akkoriban amikor oda kellett ülnöm anyám mellé ezeket megtanulni mennyire utáltam érte. Persze ő ezt magasról leszarta. És tessék. Még hasznát is vettem. Már nem beszélek anyámmal 15 éve. Ugyan olyan dacos fasz mint én. Gondolom tőle örököltem ezt a "remek" tulajdonságomat.
    Be kell valljam hogy édessel a szomszédok sorozat függője lettem! Sajnos ezen a héten már délután 4-kor kezdődik a sorozat és azért hogy közösen tudjuk nézni leszedtem az egész évadot. Elképesztően jó nézni gyermekkorunk nagy sorozatát. Vágási Feri új gépe ami szerintem olyan P1-es gép lehet, vagy épp Taki bácsi kocka 2107-es taxiját ;]
    Tegnap délután mikor mentem cunciért oviba össze futottam egy kőműves ismerősömmel aki németben dolgozik. 9 eurós órabére van. Lassan fel kellene vennem a sógorommal a kapcsolatot aki szintén kint dolgozik. Utálnék kimenni de ha nincs más pár hónapra ki kellene menni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Eseménytelen tegnapi napon vagyunk túl. Édes egyre fáradtabb és ma nem délutánra megy hanem cserélte a műszakját köztesre mert délután cuncival fülészetre megyünk. Kontroll vizsgálat lesz csak hogy minden rendben van e a fülében.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A tegnap is eseménytelenül telt el. Próbálok itthon helyt állni háziasszonyként de dög unalom munka nélkül lenni. Egyelőre sajnos nincs mit tenni, valahogy túl kell élnünk.
    Tegnap cuncival a fülészeten minden rendben volt. Még nem mehet víz a fülébe de szerencsére semmi gond nincs vele. Legközelebb 2 hónap múlva kell mennünk. Ma csak délig lesz mert viszi édes a fél3-as busszal az apjához.
    Én megpróbáltam feljebb tornázni a 4,32Ghz-et de nem sikerült. Ez a chipset 480mhz-es fsb felett nem nagyon bírja. SLI híd szerzése folyamatban.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A tegnapi napból csak egy szívemet megmelengető momentumról szeretnék bejegyzést tenni. Délután amikor felszálltak édesék a buszra cuncival és leültek cunci az ablakhoz fordult és integetett. Ez eddig a szokásos történés hogy széles mosollyal integet és puszikat dobálunk egymásnak. Majd hirtelen szívecskét formált a két kezéből és odamutatta. Persze azonnal elájultam tőle. Ilyenek aranyozzák be az ember napját. Imádom őket!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap nagyon szarul voltam. A nátha hirtelen maga alá gyűrt és alig bírtam fent lenni. Mára már jobban vagyok.
    Mivel minden munkalehetőséget fel kell kutatnom amit esetleg be tudok vállalni felvettem a kapcsolatot iwiwen a nővéremmel. Elég nehéz bármit is írni olyankor amikor jó pár éve nem beszéltünk egymással. A férje kőműves és külföldön dolgozott. Sajnos már nem dolgozik ott pedig arra számítottam hogy esetleg ki tudna vinni pár hónapra. Annak ellenére hogy nem tud segíteni valamiféle közeledés megkezdődött közöttünk. Ha más nem, legalább normalizálódik a viszony közöttünk. Ő szorosan tartja a kapcsolatot anyámmal akivel nem beszéltem 15 éve és esetleg azon a vonalon is lehet valami enyhülés. Ennyire azért ne rohanjunk előre.
    Édes szerelmem álomszép ahogy ott fekszik az ágyban. Ma valahogy szerelmesebben ébredtünk mindketten. Sajnos ma is dolgozik délelőtt. Legközelebb kedden lesz szabados amikor az oviban is szünet lesz.
    Még egy munkalehetőség van ami ottalvós lenne és mivel nem nagyon van más lehetőségem ezért be kell vállalnom azt is. Remélem még nem töltötték be azt az állást.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap e-mailben jelentkeztem egy munkára ahová már pár hete jelentkeztem de március eleji munkaindulásról lévén szó nem egyeztünk meg mert azt hittem eddigre rég elhelyezkedek. Még nem jött válasz. Remélem felvesznek mert már teljesen kifogyok az ötletekből. Kész vagyok ettől a munkanélküliségtől! És a kormány még ebbe a helyzetbe vissza akar állítani embereket a munkába?! HOVÁ?!?! Nem akarok nagyon belemászni a politikába de érdekesen vezetik az országot mostanság. Megadóztatták a multicégeket és azt mondták nem háríthatják át az emberekre azt a terhet. Csak egy adat- cukor 150-röl 320ft. Miről beszélünk? Az hogy az ígéretükkel ellentétben nagyobb az álamaparátus mint az előző kormánynál vagy épp lenyúlták a magánnyugdíjakat és a szerintük igazságos adórendszerben csak a gazdagok jártak jól akiknek eszük ágában sincs a plusz pénzből munkahelyeket teremteni, csak apró porszem. Ha minden igaz szerdán bejelentik a megszorításokat, na az után fogunk csak igazán sírni. Na ennyit a politikáról. Van még bőven olyan ami csípi a szememet de nem akarom hogy elferdüljön a naplóm.
    Tegnap édes délelőtt dolgozott én pedig mivel jobban lettem itthon serénykedtem. Mosogattam, porszívóztam és fel is mostam. Wc.-t is kimostam hogy rendben legyen. Cuncit estére hozta haza az apja. Pici pityergés és távolságtartás volt pár percig de szerencsére hamar oldódott. Olyan érzésem volt mintha újra apróbb ellenem hangolás lenne a háttérben. Nehezen fogom fel másfél év után...
    Sajnos ma is délutános édes viszont holnap szabadnapos lesz. 30 éves a napsugár óvoda ahová cunci jár és valami ünnepség lesz. Lehet elnézünk majd rá.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Későbbi ébredésre kényszerítettük magunkat. Édes este 10-ig dolgozott és jár neki a pihenő. Már cuncika is fent van. Nagyon aranyos. Kapott egy rózsaszín órácskát és most izgatottan szerelik össze édessel.
    Tegnap semmi érdekes nem történt. Egy nagyon halvány, szinte észrevehetetlen esély van hogy a közeljövőben el tudok helyezkedni. Nem szeretném elkiabálni mert sok mindennek össze kell jönnie.
    Ma nincs ovi. Egy műsort adnak elő az óvónők. Mindenképpen ellátogatunk. Édes is szabadnapos pont emiatt.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    válasz bim #1336 üzenetére

    Hoppá! Ezt még be kell jegyeznem: Tegnap délben 330ft-ra drágult a kristálycukor a Pennyben.(a multi cégek nem háríthatják át ezt az adót a lakosságra.. :F )

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnapi napunk nagyon jóra sikerült. Reggel miután mindenki felébredt táltival elmentünk a pékhez. El kellett indítani mert több mint 1 hete nem mentünk vele. Szerencsére gond nélkül beindult. Délelőtt játékkal telt. Édes játszott és főzött. Ebéd után durmi és már indultunk is az előadásra.
    Nagyon jól éreztük magunkat bár kicsit rövidke volt a mesejáték. A Só.-t adták elő.Érdekes volt látni az óvónőket és a dadusokat így látni. Cunci is nagyon élvezte.
    Be(jj)a néni egy herceget játszott :D
    Cuncika és az új órája. :)
    Nem lehet elég képet készíteni róluk! ;]
    Mi is le lettünk fotózva. :B
    A végén egy közös táncba "fulladt" az előadás. :DD (cunci nagyon élvezte)
    Az előadás után Évikével megbeszélték hogy nagyon szupi volt . (szijja Évike ;] )
    Ma takarítani fogok miután elvittem cuncit az oviba. Édes köztesben dolgozik. 3-ig lesz. Még azt tervezem hogy pár számtek lomot felteszek apróra eladni hátha folyik be egy kis lé a kasszába.
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk jól. Édes már tegnapi is rosszul érezte magát és ma sincs jól. Én is le vagyok picit betegedve de mondjuk ez lényegtelen. A tegnapi nap úgy telt mint ahogy egy átlagos hétköznap szokott eltelni. Sajnos már így kell írnom mert nagyon régen nem dolgozok. Itthon serénykedtem addig amíg édes dolgozott és cunci oviban volt. Feldobtam pár cuccot az apróba amik feleslegesek de nem nagyon jelentkeznek rá. Nagyon hó vége van mindenhol.
    Tegnap hirtelen rám tört egy kis depresszió ami abból indult ki hogy már régóta nincs munkám. Idejét nem tudom mikor üldögéltem itthon ennyit mindenféle kilátás nélkül. Legalább valami kis reménysugár lenne de még az sincs...
    Mára sem tervezek semmi komoly dolgot.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég rendesen elérte édest a takonykór. Szegénykém hősiesen küzd ellene és kitart a munkában. Fél hogy esetleg kirúgják ezért megy betegen is dolgozni. A szívem szakad meg érte.
    Én nem tudok magamról mit írni. Árulok pár vackot de egy vgahűtőn kívül szinte semmit nem adtam még el. Az is egy gigantikus pár ezer forintot hozott csak a konyhára. Sajnos ez van.
    Valahogy átvészeljük ezt a telet. Csak legalább tavaszodna és éledezne picit az építőipar.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap úgy éreztem valamit meg kell magam körül mozdítani az állóvízen és valahogy besegíteni a sorsnak. Kicsit olyasmire gondolok hogy -segíts magadon és isten is megsegít.- Első lépésként megpróbáltam édessel picit beszélgetni munka után. Szegényke mint igavonó állat tartja fent a családot. Kicsit be van fásulva ő is. Olyasmi érzetem volt velünk kapcsolatban hogy hiába szeretjük egymást nagyon, mégsem tudunk közösen lángolni. Megleptem pár szál vörös rózsával amitől teljesen elolvadt. Persze cucnikának is vettem. Tőlem még soha nem kapott virágot. Ezzel a szerény ajándékkal olyan lelki állapotba került ami alkalmassá tette mélyebb beszélgetésre. Szerencsére sikerült megbeszéltük ezt a helyzetet és hosszú idő óta először éreztem újra azt a vibrálást köztünk amit az idei rossz történések teljesen kiöltek belőlünk. Talán sikeres volt ez a lépés mert jelentkeztek eladó cuccaimra és talán sikerül ezt azt eladnom belőlük.
    Ma édes köztes lesz és egyedül leszek cuncival. Ha olyan jó idő lesz mint ígérik akkor délelőtt elugrunk a játszóra picit.
    Szép napot mindenkinek!

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szar éjszakán vagyunk túl! Cuncika belázasodott éjfélre és utána már nem sokat aludtunk. Hűtőfürdő és lázcsillapító megtette a hatását de kutyaugatásszerű köhögést produkál édes kis cucnikám. A szívem szakad meg érte. Nem tudom ebből hogy lesz holnap ovi.
    Most édes össze írja mit kell venni a boltból én pedig elrohanok bevásárolni. Addig édesék itthon maradnak mert ilyen állapotban ne nagyon menjen ki a hidegbe a kis betegünk.
    Talán ezt azt elvisznek a cuccaimból és egy kis pénz áll a házhoz. Na nem akarom elkiabálni...
    Megyek is.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Sajnos cuncika teljesen lebetegedett. Ma orvoshoz kell vinni. A köhögés még elmenne mert szerintem nem annyira vészes, de a lázzal nem nagyon tudunk mit kezdeni. Vagyis tudunk de mindig visszalázasodik.
    A tegnapi napunkat és éjszakánkat meg is határozta cuncika betegsége. Egész nap meséket és szomszédokat néztünk.
    Ma délutános hét kezdődik. Délelőtt elvisszük cuncit dokihoz hogy megnézze mi a baja és gyógyszert írjon neki.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma nőnap van! Ha cunci nem juttatja eszembe el is felejtettem volna.
    Boldog nőnapot minden csajszinak!
    Tegnap délelőtt elvittük cuncit orvoshoz. Kapott antibiotikumot és csütörtök délelőtt kell vissza vinni. Délután édes dolgozott mi pedig elvoltunk itthon cuncival. Még kis bágyadtka de érezni hogy túl van a nehezén.
    Felvettem e-mailben a kapcsolatot egy ismerősömmel hátha tud valami kis munkát adni de egyelőre nincs válasz. Talán egy-két cuccomat el tudom adni amiből lesz egy kis lénk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már fent vagyok egy ideje de úgy döntöttem hogy nem fogok naplót írni mert nincs mit lejegyeznem. Hogy miért írok mégis? Azért mert érkezett egy telefon ami munkát hozott. Egyelőre csak holnap és holnaputánra, de mégis valami 4 és fél hét itthon üldögélés után! :DD
    Nem fogom halálra keresni magamat de pár nap túlélést jelent ez a pénzecske is. Végre valami! Talán nem hiába volt az az e-mail amit küldtem a srácnak munka miatt. Most nagyon vidám lettem.
    Sajnos az éjszaka elég pocsék volt mert cunci sokat köhögött és ez nem hagyta aludni. Persze édes sem aludt emiatt. Szegényke nagyon nyúzott már. Délutános szak és még aludni sem tud rendesen. :(
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Rég volt hogy ilyen korán keltünk. Pici izgalom van bennem hogy újra dolgozni fogok. Egyelőre csak 2 napról van szó de remélem még a jövő héten mehetek. Persze ez közel se biztos. Már csak azon kell izgulnom hogy tálti beinduljon.
    Az éjszakánk ismét rossz volt. Cuncika sokat köhögött ami miatt se ő se mi nem tudtunk rendesen aludni. Ma elviszi az apja és ott lesz 5 napot. Majd 15.-én jön csak vissza. Picit kettesben leszünk édessel. Jót fog tenni nekünk de közel se biztos hogy nem fog nagyon hiányozni az a kis hisztis picsa.
    Nemsokára készülődök és indulok. Ha minden igaz a hétvégén sikerül kipróbálnom az SLI képességét a lapomnak. Kapok kölcsönbe egy 8600GT-t amivel meg tudom nézni a skálázódás hogy alakul.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit kótyagos a fejem. Talán melegfront közeledik vagy nem tudom mi lehet az oka ennek.
    Sajnos elkiabáltam a 2 nap munkát mert ma nem kell mennem hanem csak szerdán. Most újra 5 nap idegőrlő semmittevés. :W
    A tegnapi napom jól telt. Nem túl nehéz munkát kellett végeznem ami átmozgatott szépen. Szerencsére össze futottam egy volt munkaadónkkal aki megígérte hogy az ünnepek után meg fog keresni munkával. Persze ígéret az van dögivel de ezt most kicsit komolyabbnak tartom mivel ő jött oda hozzám nem én mentem őhozzá. Majd alakul. Az hogy elkezdett picit tavaszodni felélesztette az építőipart ami szinte azonnal érezteti a hatását. Örülök hogy végre vége van a télnek! Ami már most biztos az az hogy a következő télre többet kell spórolni mint az ideire sikerült mert nagyon nehezen vészeltük át.
    Cuncit tegnap délben elvitte az apja. Még normálisan elbúcsúzni se tudtam tőle mert reggel még durmolt amikor munkába indultam. Majd csak kedden látom viszont újra. Persze már most hiányzik a kis hisztis picsa!
    2 napja felhívott Imrus és elkérte a COD-ot és tegnap reggel beugrottam munka előtt a lemezekkel hozzájuk. Összefutottam mamival és beszélgettünk pár szót. Simán csak az udvariassági köröket futottuk. Igazából csak annyira álltunk meg hogy mindketten halljuk a másik hangjában azt hogy minden rendben van otthon. Nem örülnék neki ha mondjuk a gyerekeken vezetné le ha valami baja lenne. Úgy tűnik hogy nyugodt és vidám volt. Ennyi elég is nekem.
    Ma elvileg hozzák kölcsönbe a 8600GT-t és tudom tesztelni az X38-SLI kombót.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap nagy dilemma elé állított az élet. Történt az hogy felhívott az egyik ács akinél munkára jelentkeztem hogy lehetne nála kezdeni. El is mentem hozzá a részleteket megbeszélni de valahogy nem volt szimpatikus a tag. Sok olyan dolog került szóba aminél nem egyezik a véleményünk. Itt anyagi dolgokról van szó és arról hogy ha nála fogok dolgozni akkor szinte csak és kizárólag távoli munkák lesznek ami 2 dolgot von maga után. Először is édesnek köztesbe kell valahogy dolgoznia, másodszor csak hétvégén lennék itthon, harmadszor pedig havi fizetés van és nem heti. Szerelmemmel futtában megbeszéltük pár szóban hogy ennyi kedvezőtlen feltétel mellett talán nem kellene belevágni. Mivel tavaszodik több lehetőségem lesz dolgozni. Majd még egyszer átbeszéljük ezt a dolgot.
    Tegnap kaptam kölcsön még egy 8600GT-t és ma tesztelgetni fogom az SLI-t a lapomban. Gond nélkül üzemel a patch-el. Kíváncsi vagyok hogy skálázódik a 2. kártya.
    Cuncika már nagyon hiányzik! Este felhívja édes és beszél vele.
    Ma sok dolgom nem lesz. Felmegyek a postára feladni a netet és tesztelek.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szép tavaszi időre ébredtünk. Nagyon örülök neki hogy kezdődik a tavasz! Erre vártam egész télen! Ha minden igaz beindul az építőipar és nekem is lesz munkám. Egyelőre korai lenne bármit is elkiabálni de esélyes a dolog.
    Édes durmol még. Szabadnapos életem nagy szerelme. Rá is fér egy kis pihi mert jövő héten is elvették egy szabadnapját amiatt hogy leszámolt az egyik kolléganője.
    Cunci nagyon hiányzik már nekünk! Este beszélt édes vele telefonon. Jól érzi magát az apjánál. Sajnos csak kedden látjuk viszont újra.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugodt semmittevéssel múlattuk a tegnapi napot. Sokat pihengettünk és szakítottunk időt egy kis sétára is. A szél kellemetlenül fújt de a hőmérsékleten határozottan érezni hogy tavaszodik.
    Sajnos ma dolgozik édes köztesben. Én még letudom az SLI teszteket és vissza adom a kölcsönbe kapott kártyát. Ez alatt a pár nap alatt amióta SLI figyel a rendszerben egy fagyás vagy rejtélyes anomália sem volt tehát át lehet verni az Nv. drivert .
    Cuncika már nagyon hiányzik! Még egyet kell aludni hogy végre itthon legyen. Már kezdhetünk izgulni hogy fog visszatérni hozzánk. Nagyon lelombozó lenne ha sírva tenné ezt. Majd meglátjuk.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák