Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Fél2-ig nyugis éjszaka után cunci rosszat álmodott és átjött hozzánk aludni. Azóta itt durmol.
    Tegnap reggel elvittük cuncit oviba és bementünk Fehérvárra. Elintéztük a jogosítványomat és beugrottunk a tescoba vásárolni. Ez a jogsis közjáték 15 rugóba fájt. Nyami..
    Itthon csak lazultunk. Megnéztük az Ilyen a formám filmet ami elég csöpögős néhol de kibírható. Délután postára mentünk és cunciért az oviba. Hazaérve áttelepítettem a másik szobába a kisgépet és mint a régi szép időkben msn-en beszélgettünk édessel. Kicsit megpróbáltam feloldani a benne lévő feszültséget. Olyan kis depis mostanában. Ez a kilátástalanság nála is betette a kiskaput.
    Ma becserepezem azt az előtetőt amit készítettem. Majd meglátom meddig leszek. Reggel időben fogok érkezni és remélem mire cunciért kell menni az oviba haza is érek.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Korai ébredés volt ma is bár nem kell mennem dolgozni. Nem tehetek róla de kivetett az ágy. Édes visszadurmolt én pedig most gépezek picit. Ilyenkor nincs bűntudatom emiatt.
    Tegnap korán indultunk az oviba mert édes 7-re ment dolgozni. Én még elugrottam befejezni az előtetőt. Gyorsba lefedtem cseréppel. 11körül végeztem is. Persze a tulajdonosnak hírét se láttam. Felhívtam és nem vette fel de még csak vissza se hívott. Persze mert fizetnie kellett volna. A kukim kezd már kilenni a magyar építőiparral. Mivel felfogtam hogy esze ágában sincs oda jönni a tulajnak összepakoltam és hazajöttem. Majd hétfőn zargatom tovább.
    Ha nagyon nem lesz munkám elmegyek céghez dolgozni. Telefonszámom már van csak fel kell hívni. Nem nagyon aggódok már. Valami biztosan lesz.
    Mára nincs különösebb tervem. Pihizünk. Édes délutánra megy melózni. Cuncika itthon van velünk. Most úgy alakult hogy 2 hetente viszi csak el az apja. Már enyhült ott is a dolog. Sajna ezt picit zokon veszi a lánya mert hozzá szokott ahhoz hogy ott királyság van addig amíg ott van. És most már csak 2 hetente jön el a kánaán.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szokásos korai kelés aminek édes egyáltalán nem örült. :DDD Persze már mindenki fent van úgyhogy megnézhetjük az Xfaktort. Pár előadót láttunk belőle és elképedtem teljesen milyen tisztán énekelnek. Mármint ahhoz képest hogy ha izgulnak szerintem nem így jönnek ki a hangok azokon a torkokon. Mintha előre felvett számok lettek volna. Na nem gyártok összeesküvés elméleteket de mindenesetre meglepő.
    Tegnap pihiztünk és nyugis családi életet éltünk. Szeretem az ilyen kis nyugis napokat. Közös programok vagy épp mindenki teszi a dolgát. Édes délelőtt főzött én pedig mosogattam és takarítottam. Sajnos délutánra ment dolgozni aminek nem örülök.
    Ma nem dolgozik . Remélem nem lesz rossz idő és el tudunk menni legalább a játszótérre.
    Kitoltam a BC2-t. Jó kis játék. Állok is neki a MOHA-nak. Már belekezdtem de elég silány minőségű.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Én jól aludtam édes nem. Cunci rosszat álmodott és hajnali 1-ig nem hagyta édest aludni. Megérkezett az eső. Már régen esett... Marhára örülök neki! Ma le kellene bádogoznom egy tűzfal tetejét de ha esik akkor ebből semmi nem lesz.
    A tegnapi nap teljesen eseménytelenül lezajlott. Pihizgettünk és cuncival játszottunk. Megnéztük az X faktort és a 7 mérföldes szerelmet amin én jól bealudtam. Délután is szunyókáltunk egy picit és utána egy közeli játszóra lementünk levegőzni. Ennyi.
    Kezd beszűkülni a munkalehetőségem. Már nem sok munkám van és a kilátások is elég gyöszösek. Remélem ma felhív az a tulaj akinél pénteken befejeztem a féltetőt és rendezi az anyagi részét a munkának. Érdekes hogy amikor neki kellett állni naponta fel tudott hívni mikor kezdek már, amikor pedig fizetni kell akkor pedig nem veszi fel a telefont. Nem idegesítem magamat ezen.
    Lehet eladok egy-két vízhűtéses cuccomat amit az évek során felhalmoztam. Feleslegesen állnak itt. Ma össze pakolom őket és meghirdetem .
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugis durmival záródott a tegnapi semmittevés. Sajnos egész nap mocsok idő volt ezért nem tudtam elmenni dolgozni. Mára csúszott a munka és szerencsére ma kifizetik a múlt heti munkámat is. Ránk fér egy kis lóvé. Feltettem hirdetésbe pár vizes cuccomat de semmi érdeklődés nincs iránta. Hát ezért szedtem szét a vizemet?!
    Ma pár telefont meg kell ejtenem mert van még félbemaradt munkám és nem szeretném ha leesne a hó és még nincs befejezve.
    Tegnap a MOHA-val játszottam. Elég gyengusz a grafikája. Azért végigtolom majd.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma jeles napra ébredtünk! Ma vagyunk szerelmemmel 55. hónaposak! Nem semmi! Ennyi időt kibírni velem!? Imádom őt és cuncikát! Most nagyon elérzékenyültem. Jó érzés hogy ők várnak haza.
    Tegnap letudtam azt a bizonyos csúcsfal bádogozást. Ma ugyanoda megyek egy darabka csatornát feltenni. Apró munka de ez is munka. Természetesen ez nem egy hú de jó meló viszont ha sikerül eladnom magamat akkor esetleg meg tudom kaparintani a gipszkartonozást ami bizony már egy finomabb falat lenne. Persze ne rohanjunk ennyire előre.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Késésben vagyunk. Simán alhattunk mert nem megyek ma dolgozni. Sőőt! Rajtam kívülálló okok miatt valszeg a héten már nem is lesz munkám. Kukim kivan!
    Tegnap megcsináltam egy kis bádogozást és ugyanott a gipszkartonozást megpróbáltam megkaparintani de sajna még nem döntöttek. Rohadt nyomott áron kénytelen voltam elvállalni mert volt egy minimum ár-30% árajánlatuk és még az alá kellett mennem. Ez kééééész!!!! És még ezen is vacilál! :Y
    Édes picit durmizik még mert éjszaka 11-után ért haza és cunci óránként hívta magához amitől nem tudott aludni.
    A vga-m biosában lejjebb vettem a feszültségeket egy fórumtárs segítségével. Most netezés közben 0,9V-ot kap a gyári 1,05V helyett 3D-ben pedig 1,075V a gyári 1,18V helyett. Jelentősen csökkent a melegedés játékok alatt ami magával vonzotta a halkabb működést is. Nyami!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Korai kelés és buszhoz rohanás letudva. Édes most vitte cuncikát Pestre az apjához és a busz majdnem megtréfált minket. Elvileg 5.35-kor indul de 25-kor rohannunk kellett hogy elérjük és 27-kor már el is tűzött. Ennyit a menetrendről. :D
    A tegnapi napunk ismét eseménytelen volt. Talán csak annyi hogy felhívott az unokatesom mit is rendeljen a cseréphez(!). Elvileg már megrendelték és hétfőre ide kellett volna érnie. Közben pedig csak tegnap rendelték meg. Nagyon örülök neki....
    Már tegnap megkezdtem az átállást az itthoni üzemmódra. Mosogatás, takarítás, mosás. Ilyesmi. Most a főzésen kívül semmit nem engedek ki a kezemből.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon jól aludtunk édessel! Sok minden segített ebben de nálam tutira a nyerő dolog az volt hogy hétfőtől lesz végre fix munkám! Legalábbis egy darabig fix. Annak a bádogosnak kell segítenem akinél a nyáron voltam. Ezt fogom majd kiegészíteni azokkal a munkákkal amik függőben vannak. Egyből jobb a hangulatom!
    Tegnapi napról nem tudok mit írni. Már most hiányzik cuncika! Szokásos itthoni házimunkát végeztem. 2 adag mosás és mosogatás. Száradt ruha hajtogatás és elpakolás és cunci szobájában a káosz megszüntetése.
    Ma be kell majd annyira mennem Fehérvárra hogy unokatesomnál kivágjam a kémény helyét. Ha már bent vagyunk meglátogatjuk apámat. Ennyi a terv. És sokat fogunk pihengetni édessel.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már megint korábban ébredtem. Ennek édes annyira nem örül mert ilyenkor neki is fel kell kelnie. Persze vissza aludhat kávé után de nem szeretek egyedül kávézni ezért muszáj velem együtt ébredni.
    Tegnap nem sok minden történt velünk. Bementünk Fehérvárra kivágni unokatesomnál a kémény helyét és ha már bent vagyunk meglátogattuk apámat. Nem voltunk ott sokáig csak dumcsiztunk pár szót. Utána elugrottunk a plázába és ettünk egy pizzát. Nem időztünk sokáig itt sem. Picit beszélgettünk még és jöttünk haza. Itthon összebújás és durmi majd a szuper időben egy órás séta amiben jól ki is fáradtunk. Persze nagyon jól esett mindkettőnknek.
    Érdekes hogy a sors már többször is bebizonyította hogy figyel ránk. Most hogy a munkám kezdett kifogyni és a helyzetünk rosszabbra fordulni rögtön intézkedett és küldött munkát nekem. Na azért nem kell elájulni mert az egyik kezével ad a másikkal elvesz. Tegnap az is kiderült hogy a transitra még be kell fizetnünk 31 rugó súlyadót. Szóval attól nem kell tartanom hogy szét fog vetni a pénz...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Mindenféle zöldséget álmodó éjszakán vagyunk túl édessel. Érdekes mennyire egyformák vagyunk ebben. Ha egyikünk rosszul alszik akkor a másik se tud jól aludni.
    A tegnapi napunkon semmi érdekes nem történt. Szinte az egész délelőtt elment a forma1 nézésével. Mondjuk édes megfőzött addig amíg én a futamot néztem. Utána bementünk Fehérvárra a tescoba vásárolni és a kocsi kötelezőjét befizetni. Még csak az kellett volna hogy a rendőr levegye a rendszámomat ezért... Hazaérve ettünk és bepótoltuk a héten édes által nem látott "ezek megőrültek" 2 részét. Még picit gépeztem és haza is ért cuncika. Nagyon vidám volt! Végre úgy tért haza mint aki tényleg haza jön. Úgy néz ki talán az apja is új életet kezdett. Mintha másik nő tűnt volna fel a képben. Ez jó hír.
    Ma végre sok napi láblógatás után dolgozhatok. Már nagyon kell a munka és a pénz is. A sors tesz róla hogy sok fizetnivalónk legyen. Addig ez nem is zavar amíg pénzt is juttat hozzá, akár munka formájában is. :DDD
    Édes délelőttös ezért közösen visszük cuncit oviba én pedig onnan egyenesen megyek dolgozni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Esik ez a mocsok eső. Végre van fix munkám erre mit ad isten zuhog az eső nehogy véletlenül pénzt tudjak keresni. Hát elég rendesen kivan a kukim... Remélem eláll addig amíg nem el nem kell indulnom munkába mert ha addig is esik akkor majdnem biztos hogy lőttek a mai napnak.
    Az éjszakánk se volt túl jó. Cunci fent volt 2 órán keresztül és ébren tartott minket is. Sajnos édes vissza sem tudott utána aludni ezért ő már éjfél óta fent van. Szegénykét nagyon sajnálom.
    Tegnap megkezdtem a munkát a bádogosnál. A fociakadémiánál dolgozunk Felcsúton. Hát mit ne mondjak. Nem egy olcsó építmény lesz. Ha nagyon rossz indulatú lennék akkor azt mondanám hogy a kormányfő hobbija egy picit drága mulatság. Bár kihelyezett kormányülésekre tökéletes.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma picit tovább tudtunk durmizni mert édes szabadnapos én pedig később indulok dolgozni. Ráérünk szépen gyalog elvinni cuncikát oviba és utána még egy kis időt tudunk egymással lenni. Így hogy dolgozok nem sok időnk van egymásra.
    Tegnap végül tudtunk dolgozni. Jól felöltöztünk és áztunk. Szerencsére csak délelőtt esett az eső és délután már száraz időnk volt. Minden előkészített anyagot be tudtunk dolgozni és azért kell ma később menni mert a többiek még gyártanak előre lemezeket amit fel lehet tenni.
    Most hogy végre tudok dolgozni nincs időm annyit a géppel foglalkozni. Nem is szabad sokat a gép előtt üldögélni.
    Hétvégén cserepezem azt a terasztetőt ahol után kellett rendelni a fedőanyagot mert nem lett elég. Ez azért jó mert be tudjuk fizetni a fűtésdíjat.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Úgy nézem kutya hideg van odakint ma is akárcsak tegnap reggel. Lehet vakarni a jeget az autóról. Ráadásul a lemez is és a tető is csúszni fog mint az állat. Már előre örülök neki...
    Tegnap egész későn indultunk. Sokáig gyártották az anyagot a műhelyben. Már azt hittem nem is fogunk menni. Mondjuk ebben az volt a jó hogy az idő megenyhült mire menni kellett. A munkáról nincs sok írni valóm. Lemezfedést csinálunk ami rémunalmas. Igazából nem értem egy fociakadémiának miért kell ilyen giccses ebédlő. Vagy nem is tudom mi lesz ez. Ráadásul nagyon drága anyagokból van készítve. Pl. a lemez az vörösréz és jó pár négyzetméter a felület. Egy tábla ebből az anyagból ami cirka 2M2 12 rugó. Szóval nem épp olcsó. De ahol nem lemez lesz ott se valami olcsó magyar cserép lesz hanem olasz terméspala. Megjegyzem a lemez is osztrák. Ennyit az erősítsük a magyar gazdaságot szlogenről. De legalább magyarok készítik.
    Itthon minden rendben van. Édessel nagyon szeretjük egymást ami teljesen meglepő. Nem gondoltam volna hogy ennyi ideig lángol majd a szerelem. Persze mindketten teszünk azért hogy ne hunyjon ki a tűz. Cunci is velünk tart. Tegnap választott magának új téli sapit és sálat. Naná hogy Barbie-s és rózsaszín. Mi más is lehetne. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma már mintha kevésbé lenne odakint fagy mint tegnap volt. A tegnap reggel igencsak hidegecskére sikerült. Volt vagy 9 óra mire a tetőn bármit is tudtunk csinálni. Rögtön helyesbítenem kell magamat. Tegnap írtam hogy olasz a terméspala de kiderült hogy nem is olasz hanem spanyol. Gondolom ez egy teljesen lényegtelen infó de azért korrigálom mert még a végén megköveznek. ;]
    Tegnap semmi érdekes nem történt. Dolgozgatunk. Úgy tűnik hogy esetleg ideszerződök a bádogos mellé. Fix munka fix bérért. Kiszámítható de kevesebb lé. Így tél előtt nincs nagyon választásom. Nem is görcsölök sokat rajta. Ha leülünk megbeszélni és egy olyan összeget ajánl elfogadom.
    Itthon minden rendben van. Semmi nem változik. Édes továbbra is utálja a munkahelyét és ennek ellenére továbbra is vezeti a pénztárosi versenyt. Meglepődnék ha ebben a hónapban nem ő nyerne megint. Cuncika imád oviba járni. Majdnem az egész csoport a barátja. Tegnap kagylókat vitt a két elsődleges barátnőjének. Nagy volt az öröm. Reggel közösen visszük édessel az oviba és én utána megyek dolgozni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A kék szobából gépezek mert cuncika nálunk aludt és nem szeretném felébreszteni mert akkor lőttek a szexnek. :DDD ;] Picivel lassabb ez a gép de azért netezni lehet vele. Arról nm is beszélve hogy a régi gumibillem van rákötve amiről megannyi szerelmes sort írtam édesnek. Jahh. És a rengeteg elütés vagy épp nem veszi be a betűt... Ez a pár sor is 15 javítással készült eddig.
    Tegnap semmi érdekes nem történt. Építjük a jövő futbalszentélyét. Vagyis inkább az utánpótlás fellegvárát. Vagy mit tudom én....Nagy bajban leszek mit írjak majd a munkámról ezek után mert tök egyhangú és monoton . Az egyedüli érdekesség hogy kötélről kell dolgozni ami rohadt nehéz és szokatlan. Kukim ki is van vele rendesen. Majd szokom még a dolgot.
    Ma is dolgozok és hétfőn is. Holnap pedig cuncikára vigyázok mert édes egész nap dolgozik. Lehet elmegyünk csavarogni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már mindenki fent van. Édes megy 8-ra dolgozni cunci pedig csak úgy felébredt. Ragályos a korai kelés. Azért aludhatott volna még egy órácskát hogy édessel össze tudjunk bújni de ez van.
    Tegnap csak egy fél napot dolgoztunk mert a főnöknek dolga volt délután. Szerencsére kifizette az egész napot. Nem rossz munkahely. Jó a csapat és a főnök is jó fej. Hetente fizet ami nekem kifejezetten jó.
    Ma én vigyázok cuncira. Nem hiszem hogy gond lenne vele. Én tesztelgetni fogok mert kaptam kölcsön még egy GTX-et. Tegnap este amint hazaértem beszereltm a gépbe amin édes be is sértődött. Este volt egy kis duzzogás. Persze tudja meddig mehet el. Mindenkinek fontosabb a közös alvás. Holnap viszem is vissza amikor megyek dolgozni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már fent vagyok egy ideje. Nem tudtam aludni és leültem gépezni. Már édes is fent van és kávét főz. Ma fordított nap lesz. Ő lesz itthon cuncival és én fogok dolgozni. Jó lett volna ha lett volna egy közös napunk de most így jött össze. Muszáj mennem cserepezni mert most hogy fix állásom van nem hagyhatom hétköznapra. Elvileg jövő héten meghozzák unokatesómhoz is a cserepet és ott is lesz majd mit csinálnom hétvégente. Nem túl jó hír mert szinte nem is marad szabadidőm de nem finnyáskodhatok ha munka van.
    Tegnap teszteltem a GTX280 SLI-t és nem voltam elájulva tőle. Nem sok játék volt ahol kijött az ereje a 2 GPU-nak. Egyelőre marad az 1 kártya. Na nem mintha lenne pénzem egy 2.-ra csak jó tudni hogy számomra értelmetlen.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég hulla vagyok. Lement a tegnapi nap amit kellemes kis cserepezéssel töltöttem és még el sem készültem vele. A hétvégén vasárnap tudom majd befejezni ha minden jól megy. Most picit izgulok hogy ne jöjjön meg unokatesómnak a cserepe mert ha megjön akkor jövő hét végén is dolgoznom kellene ami annyit jelent hogy 3 hétig folyamatosan mennem kell amit nem nagyon szeretnék. Valamikor a jövő héten be kell mennem a jogsimért is mert elkészült. Ha már ott vagyok az okmányirodában a transitot is be kell jelentenem hogy eladtam. Kezdenek sűrűsödni a dolgok. Remélem lesz folyamatos munkám hogy szépen meg tudjuk ünnepelni a karácsonyt. Fontos nekünk hogy legalább cuncika szép ajándékot kapjon.
    Velünk minden rendben van bár tegnap volt egy pici duzzogás. Inkább nem írom le mi volt mert olyan eredetű a dolog csak bejegyzem hogy tegnap volt. Szerencsére estére minden rendbe jött és újra egymásra találtunk édessel. Na nem mintha valami is változott volna de nagyon nem volt jó hangulat itthon. Igazából én reagáltam túl azt amit ha nem én lennék biztosan nem is lett volna belőle semmi. Nem baj ha nem érti senki. :P
    Tegnap vissza vittem a GTX-et. Örök hála Ádámnak érte. :R
    Ma megyek építeni a futballszentélyt.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    2 fontos dolog történt amit gyorsba le kell még az elején jegyeznem. 1.-Édes újra első helyen végzett a penny pénztárosi versenyén. :C Állítólag volt hogy nagyon megalázóan elhúzott a többiektől. 2.- Már izgulunk hogy esetleg talán most össze jött a cicus. Már több mint 1 hete késik neki ami egyre jobban izgalomba hoz minket. Nem kiabálhatjuk el. Ha most foganna meg a lurkó akkor pont cuncika születése körül születne ő is. Lehet édes csak ilyenkor tud teherbe esni? Persze én is izgulok!
    Tegnap semmi érdekes nem történt munka ügyben. lemezelünk. Mivel én ott csak egy segéderő vagyok nem is nagyon tudok mit írni a munkáról. Látom mi folyik ott csak nem tudom megcsinálni mert nem ez a szakmám.
    A vízpumpám zörög amit beépítettem tehát valamikor szét kell szednem megint a vizemet hogy megjavítsam. Nem tudom mikor lesz rá időm ezért most egy darabig hallgatjuk a zörgését.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugis éjszakán vagyunk túl. Cunci menetrend szerinti 3 órás ébredése majd visszaalvása ami zavar minket. Elsősorban édest mert ő nem tud vissza aludni ezek után. Ma viszi az apjához hogy az őszi szünet hátra levő részét ott töltse. Most 4 napig csend lesz itthon. Nagyon fog hiányozni!
    Tegnap igencsak rövid napunk volt. Mindössze délig dolgoztunk ami lehetőséget adott arra hogy beugorjunk az elkészült jogsimért. Szokásos hivatalos iratfotó van rajta bűnöző arccal. :DDD
    Tegnap telefonált unokatesóm felesége hogy ma megjön a cserép. Tájékoztattam arról hogy nekem idő közben el kellett helyezkednem szóval csak hétvégente tudnám csinálni a cserepezést amiből kapásból kiesett ez a hétvége mert a másik cserepezést kell befejeznem amit múlt héten kezdtem el. Persze ettől ő sokkot kapott! Nem tudom hol éltek ők de azt hitte hogy otthon várom karba tett kézzel hogy végre nagy nehezen megrendeljék a cserepet és tudjak dolgozni nekik. Egész nyáron rágtam a fülüket hogy végre hozassák oda a fedőanyagot de szartak rám. Most ennyi. Vagy elfogadják ezt a helyzetet vagy keresnek mást a munka elvégzésére...
    Sajnos most sem jött össze a cicus. Nem értem hogy késhet 9 napot. Ez van. Picit le vagyunk törve de nem tudunk változtatni a tényeken. Próbálkozunk tovább. Fix munkám már van ami az itthoni nyugalomhoz elengedhetetlen és szerelembe sincs hiány. Már csak várnunk kell a sorunkra. Biztosan nagyon elfoglaltak a gólyák...
    Most reggel átkötöttem tálti kötelezőjét. Nyertünk éves szinten több mint 10 rugót ami nem elhanyagolható. Nyami!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugis éjszakán vagyunk túl. Nincs itthon cuncika és nagyon csendes minden. Túl csendes! Már hozzá tartozik az életünkhöz hogy olyan kis cserfes. Este szó szerint hiányzott hogy ne halljam a híradó egy részét mert párhuzamosan csacsog a tévével vagy épp rosszalkodik és persze pont az ellenkezőjét teszi mint amit kérünk tőle. Akkor néha fel tudnék robbanni de most hogy csend van rá kell jönnöm ez nem az én világom. Nekem kell az hogy itt rosszalkodjon körülöttem vagy legalább a hangját halljam.
    Tegnap reggel ha fél órával korábban érkezek a munkahelyre akkor le tudtam volna kezelni a miniszterelnökkel. A főnököm meg is tette ezt. Nagyon közvetlen ember a Viktor. Délután én is láttam de csak olyan cirka 100 méterről. Mondjuk ez az eddigi legközelebbi "találkozásom" az épp regnáló miniszterelnökkel. Mit ne mondjak. Elég szellős a védelem amit a kormányőrség biztosít számára. Nem azt mondom hogy szoros emberfogást alkalmazzanak de azért ez se gyenge hogy ilyen tessék lássék védelemben részesül. Ezért nem éri meg pénzt áldozni. Gondolom amíg még itt dolgozunk lesz még rá lehetőség hogy lepacsizzak vele. Na nem mintha erre hajtanék de ha a kezét felém nyújtja nem fogom vissza utasítani. Nagyjából ez volt a munkahelyemen történt legfontosabb dolog. :DDD
    Édes reggel korán elvitte cuncit az apjához és találkozott egyik nagy barátnőjével. Pletyi ment ezerrel. Pár órát elvoltak és jól kidumcsizták magukat. Igazi csajos napot tartottak. Hazafelé Fehérváron felvettem mert errefelé jöttem haza a munkából. A kollégákat haza kellett hoznom Agárdra mert a főnök előbb eljött.
    Ma elvileg rövidebb napom lesz. Persze ez majd alakul.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Semmi extra nem történt az éjszaka. Hamar bealudtam pedig édes se volt még mellettem. Délutános szakban csapatott és fél 10 után ért haza. Most reggel panaszkodott a kolléganőire milyen parasztok voltak. Ez kikerülhetetlen. Van mindenhol pár nagyarcú tuskó aki megkeseríti az életét. Ő nem ilyen és akik nem szólnak arra rászállnak. Ilyenek ők.
    Velem semmi érdekes nem történik. Tegnap csak délig voltunk mégis megkaptam az egész napi béremet. Jó ez a hely! Ha elkészül az amit az napra tervezett a főnök akkor mindenki mehet haza. A fizetés se annyira rossz. Igaz hetente eltankolok belőle több mint 10 rugót de megéri.
    Mivel korán hazaértem tudtam picit gépezni. Végigértem a MOHA-val. Jó szar egy játék. Remélem az új COD jobb lesz. Már nagyon várom az új ATI szériát. Tulajdonképpen ha dolgozok nincs is időm játszani szóval még ez a kártya is sok nekem de mégis valami belső kényszer hajt hogy mindig újítsak. Persze van hogy nagyon megbánom mint pl. a 4850X2-t de mégsem tudok leállni. Ezzel a GTX280-al elégedett vagyok de mégis éhezek valami újra. Nyilván most az első az hogy minden be legyen fizetve rendesen és karácsonyra is spórolgatni kell hogy cuncikának nagy öröme legyen. Ez mindennél többet ér! Ha kell eladok valamit a gépből! Úgy néz ki nem lesz erre szükség mert van egy külön karácsonyi alap amit erre gyűjtögetünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Jól indul a reggelünk mert pont azon az esti videofelvételen nevetünk ami tegnap este készült.Ez lennék ÉN! ;] :DDD :P A videó minősége nem jó de nem is az a lényeg. Itt vannak a gyerekek és a szokásos esti agymenések mennek. Mindenki jól érzi magát aminek nagyon örülök! Kár hogy nincs itt cuncika. Jó volna ha ő is szerepelne ezeken a felvételeken . Felteszek egy jobb videót is amit édes mobiljával vettünk fel mert az 100x jobb felvételt készít. Ketchup song
    Tegnap befejeztem a cserepezést amit múlt héten elkezdtem de sajnos nem fizették még ki. Majd talán hétfőn. Hazafelé bementem a gyerekekhez hogy lefotózzam zsani születési anyakönyvi kivonatát a kgfb.-hoz és akkor jutott eszembe hogy miért ne jöhetnének el hozzánk most a hétvégére. Imrus nagyon örült neki. Nem gondoltam hogy ennyire ragaszkodik hozzám. Gyakrabban fogom hozni őket mert igénylik. Persze Imrus rögtön rácuppant a Mafia2-re és órákon keresztül hol hentelte az embereket hol pedig küldetéseket csinált.1x kifagyasztotta a gépet és 1x kékhalálozott. Szóval új stabilitási mértékegység lett a pici fiam. Ha "Imistabil" a gép akkor igazán stabil. Érdekes hogy nálam nem fagyott és nem kékhalálozott a gép. Szóval jól elvagyunk. :DD
    Ebéd után visszük haza őket és megyek unokatesómhoz megmérni egy ablakot. Gondolom most dől el hogy én cserepezek e vagy más. Meglátjuk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már fent vagyunk egy ideje de itt szerencsétlenkedtem azzal hogy rá tudjam pingálni Zsani születési anyakönyvi kivonatára az ügyfél azonosítómat és tálti rendszámát hogy el tudjam küldeni online faxon a netrisknek mert el lesz felejtve mint tavaly is.
    Nem is tudom tegnap mi történt. Gyerekekkel elvoltunk délelőtt. Imrus reggeltől maffiázott. Lenyomott 6 küldit 2,5 órán keresztül majd a gép újra indult jelezve hogy neki ebből elég volt. Akkor átadta a helyét Zsaninak. Mi társasoztunk előtte vele. Utána még pici videó felvétel és ebéd. Ebéd után vittük is őket haza mert tanulniuk kellett. Vége az őszi szünetnek. El kellett mennem unokatesómhoz is az ablakot megmérni mekkorát vegyenek. Amíg vártam rájuk körbejavítottam a kémény körüli részt amit a kőműves miatt kellett kibontanom. Elvileg hétvégén cserepezzük a házat. Ehhez mondjuk az kell hogy hétvégére újra elvigye cuncikát az apja mert édes is dolgozik. Ha nem ér rá mert dolga van akkor vasárnap lehet magammal viszem cserepezni cuncikát. Meglátjuk mi lesz.
    Cuncika este vidáman ért haza az apjától. Bábszínházban voltak apu új barátnőjével és a kislányával. 1 év után végre ő is talált magának párt. Ennek örülünk. Cunci is szereti őt.
    Ma irány bádogozni. Olyan hű de sok lemezelés ezen a részen ahol vagyunk nincs már. Gondolom azt ma be is fejezzük.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Utálom amikor édes 6-ra megy dolgozni! Már készülődik és még csak nemrég keltünk. Persze ő örül mert így hamarabb végez de nekem nem jó.
    Tegnap elég rövid napom volt. Csak délig dolgoztunk mert elfogyott az anyag is és a terület is. Hazaértem és édes is akkor végzett a munkával. Itthon nekiálltam gépet szerelni. Mivel nem nagyon kapkodtak a vizes cuccaimért ezért vissza szereltem mindent a gépembe. Ez nagyon elhúzódott. Már indulni kellett cunciért az oviba de még sehol nem álltam. Itt is hagytam a szerelést és elkísértem édest. Hazaérve folytattam a műveletet. Közben betoppantak ismerősök akiknél a hétvégén cserepeztem. Hozták a pénzt. Feljöttek picit és beszélgettünk. Épp a híradóra tudtam befejezni a gépet. Elment az egész délutánom vele. Persze addig amíg folytak a munkálatok a nagyszoba tiszta csatatér volt.
    Ma nem kell mennem dolgozni mert nincs terület. Ezt kihasználva elmegyek unokatesómhoz előkészülni a cserepezésre. Sietnem kell hogy szombatra elő tudjak készülni mert vasárnap nem fogok tudni menni mert vigyáznom kell cuncikára. Persze az apja most nem ér rá cuncira. Hol vannak már azok az idők amikor minden hétvégét magának akart?! Változnak az idők...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok! A tegnapi napom elég érdekesre sikerült. Reggel elvittem cuncikát gyalog az oviba és vártam hogy szóljon unokatesóm felesége hogy beszerezte azokat az anyagokat amit fel kellett ütnöm még cserepezés előtt. Szerencsére meg tudta venni és elugrottam pár órácskára hogy előkészüljek a cserepezésre. Úgy néz ki szombaton fogjuk felszórni az egész cserepeket.
    Ma már megyek a bádogoshoz. Szerencsére ott is lehet már dolgozni. Mondanom se kell hogy eláztam az alatt a pár óra alatt amíg tegnap dolgoztam. Nem is én lennék ha nem ez lett volna.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Fél napom volt tegnap is. Az eső elkezdett cseperegni és nem akartuk kifóliázni azt a részt ahol lett volna még némi feladat. Ma folytatjuk. Nem is tudom mit írjak még...
    Tegnap reggel óta játszok az új COD.-al. Sok minden újítás nincs grafikában az elődjéhez képest ami most jól jön mert kimaxolva 16x AA.-val is megy kiakadva 60fps-el FullHD-ban. Ennek kifejezetten örülök mert nem kell abban törnöm a fejemet hogyan szerezzek erősebb vga.-t.
    Ma az oviban Márton napi lámpakészítés lesz. Amilyen mákom van pont most fogunk egész nap dolgozni és nem érek haza időben hogy én is részt vegyek rajta. Azért igyekszem haza.
    Szombaton cserepezni kell mennem unokatesómhoz. Jövő hétre kihívták a bankos embert a szoc.pol. miatt hogy nézze meg ez is elkészült. Szerintem nem fogják neki behúzni a cserepezést ha csak az egészek vannak feltéve. Meglátjuk....
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Teljesen nyugis éjszakán vagyunk túl. Örülök hogy mindenki jól alszik. Mivel édes nagyon rossz alvó ezért ez külön öröm számomra mert azt jelenti hogy rendben van minden vele is.
    Persze pont tegnap dolgoztuk ki a napot és ezért nem értem haza a Márton napi lámpás készítésre. Természetesen édes ott volt és készített pár képet pici szerelmünkről.
    Legjobb barátnőjével Kittikével( Háttérben Évike óvónéni. Sssszijjjjaaa Évike... ;] ;) )
    Lámpáskészítés közben
    Hazafelé úton. Igazi csajszi... :P
    Nagyon jó hangulatú volt az ünnepség. Előadtak egy pici műsort is. Cuncika ügyes volt. Nagyon jó lett volna ha én is jelen lehetek de sajna most így alakult.
    Ma is egész napozni fogunk szerintem mert sok anyag elő lett készítve és van terület bőven. Sebaj! Munka legyen a többi nem számít.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit hulla vagyok mert a tegnapi munkaidő elég hosszúra nyúlt. Vagyis a punyadt hétköznapokhoz képest hosszú volt amúgy meg semmi extra nem történt csak kidolgoztuk az időnket. Ma cserepezni megyek. Kíváncsi vagyok hány embert tudnak összevakarni segítségnek. Remélem minél többen leszünk hogy ne kelljen senkinek megszakadni. Rám persze ez nem fog vonatkozni mert én fogom rakni a cserepet természetesen szóval nekem minden darabot meg kell majd fognom. Remélem minden egészet fel tudunk tenni ma vagy ha mégsem akkor nagyon kevés fog elmaradni.
    Sajnos tegnap nem sokat tudtam édessel beszélni este mert cuncika teljesen kisajátította magának őt és be nem állt a szája. Csak kapkodtam a fejemet annyit beszélt a kis fruska. Eddig kislányt szerettem volna de elgondolkodtam hogy mit kezdenék ennyi csajjal. Hmmmmm...
    Mivel keveset ülök a gép előtt az új COD-al nem is játszottam napok óta. Majd talán vasárnap lesz rá időm. Talán...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Naná hogy ma reggel is felébredek 3-kor amikor még nyugodtan aludhatnék! :W Ittunk édessel egy kávét de ő már vissza is durmizott. Én ide ültem gépezni. Amíg alszik kicsit tolom a COD-ot. :DDD
    Tegnap elég későn kezdtük a cserepezést mert későn érkeztek az emberek. De abból legalább jó sok. 9-re mondta a haverjainak unokatesóm hogy jöjjenek és jöttek is 20-an. Ebből 4 nő volt akik főztek ott bográcsban egy gulyáslevest. A hangulat percek alatt vidám lett mert elkezdett a nép inni. 2 láda sör és némi rövid fogyott és volt pár üveg bor is. 2 óra múlva már mindenki tudta hogy kell cserepezni és két felé tudtunk dolgozni. Ez a "jó" a magyar emberekben. Isznak pár kortyot és máris értenek mindenhez amit persze előtte életükben nem csináltak. ;] :DDD Én csak nevettem rajtuk. A csapatban volt jogász, informatikus, ügyvéd (ő 3 perccel érkezése után szegbe lépett), építőipari vállalkozó és egy rajztanár aki egyben aura látó/művész is. Szóval jó volt a hangulat amikor egyre oldottabban beszéltek egyszerre 20-an 20 féle témáról. Igazi kaláka jellegű munka folyt. Előbb fel is dobtuk a cserepet mint elkészült volna az ebéd. Még persze vágni kell elég sokat de azt majd ha ráérek akkor fogom csinálgatni. Ma nem mert cuncikára vigyázok amíg édes dolgozik.
    Mára pihizést és forma 1 nézést terveztem. Esetleg picit játszok a COD-al.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ki vagyok pihenve teljesen! Megtette a hatását a tegnapi lustizás. Édes dolgozott én pedig cuncira vigyáztam. Sokat játszottunk. Persze csupa olyat amit átélünk nap mint nap. Penny-set játszottunk ahol ő volt édes én pedig ő és mentem vásárolni. Kártyáztunk is a hercegnős kártyájával ahol természetesen ő nyert. Voltunk lent édesnél is látogatóban és hazafelé pici hintázás is belefért. Nagyon jól elvagyunk már együtt. Semmi görcs nincs bennem hogy vele kell lennem. Mivel jó idő volt jobban örültem volna neki ha dolgozhatok de ez most így alakult.
    F1-ben nem alakultak úgy a dolgok ahogy szerettem volna de sebaj. Majd jövőre!
    Elfelejtettem lejegyezni hogy szombaton cserepezés után elugrottam még egy öreg nénikéhez megnézni a tetőjét. Meg kellett volna javítani de annyira romos állapotban van hogy nem merek még csak felmenni se rá. Olyan szinten lyukas a tető mintha egy tésztaszűrőn néznék az ég felé. Borzalmas! Meg is mondtam neki hogy erre a tetőre egy óriási felújítás kell nem csak egy javítás. Sajnáltam a nénikét de nem tudok mit mondani rá.
    Ma műhelymunkára megyek. Virágosládákat készítünk amerikába.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk jól. Ennek az az oka hogy nem aludtunk együtt. Történt ugyanis az hogy tegnap este amikor hazaértem újra akartam játszani gyorsba a COD azon fejezetét ahol elakadtam mert a játék nem folytatódott valami bug miatt. Édes idejött és jelezte hogy inkább vele foglalkozzak de 2 mentési pont között voltam. Jelzem hogy mindezt 10 perc játék után. Kértem hozzon be tökmagot addig elérek a következő pontig. Vesztemre nem értem el és tovább játszottam. Édes berágott és elment cuncival játszani és rám se bagózott. Eltelt így az egész este. Végül mondtam már ingerültebben hogy jöjjön ide de nem jött. Én meg mondtam akkor külön alszok. Nem jött ide és külön aludtam cunci szobájában az ágybetéten. Ennek cuncika nagyon örült. Mi szarul aludtunk de édes tudja azt amit eddig is tudott hogy egy ikrek soha nem viccel. Csak egy pontig lehet feszíteni azt a bizonyos húrt. Természetesen minden rendben van velünk. Azóta szent a béke. Reggeli békéltető kufirc is volt szóval tényleg minden rendben van. Azért édes legközelebb inkább gyere oda... :P
    Tegnapi nap eseménytelen volt. Műhelymunkában iszonyatos méretű virágosládát készítettünk. Ma már megyünk vissza építeni az akadémiát.
    Édes szabadnapos. Tegnap is az volt és gyönyörű szépre varázsolta a lakást! Ablakokat pucolt és ajtókat. Konyhát kipucolta mindenestől. Gyönyörű tisztaság lett! Nagyon ügyi kis csajszi. Mindenben az csak ne lenne ilyen akaratos... ;] :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ismét a szokott helyemen durmiztam rátapadva a nagykacsára mint valami élősködő. Persze este volt egy enyhe zörrenésünk de semmi komoly. Történt az hogy már közel voltunk az alváshoz és keresgéltem valami csatornát amin el tudunk aludni. Ráleltem a national geografic-ra ahol épp a gyáróriásokban ment az audi. Épp az R8-at építették. Persze mit tesz olyankor egy nő amikor látja hogy élete párja átszellemülve nézi a tévét? Odajön és úgy kér egy csókot hogy kitakarja az egész tévét. Természetesen ennek hátsó szándéka van. 1. Csókra éhezik.2. Vajon szeret e annyira életem párja hogy az amúgy átszellemülten nézett tévéadástól képes elszakadni abban az ezred másodpercben amikor kéri a csókot. FIGYELEM FÉRFITÁRSAIM!!! Nem késhetünk még egy negyed ezredmásodpercet sem mert azonnal megkapjuk hogy már nem is szeretjük az amúgy istennőként imádott kedvesünket. Persze abban a 3 másodpercben hangzik el az egész műsor alatt a legfontosabb adat amiről lemaradunk de hiába minden mert már elkéstünk! Na ez történt este. Fáziskésésben voltam -r-go nem szeretem már őt. SZERINTE! (persze most itt ül mellettem és csóválja a fejét nevetve. :P )
    Amúgy minden rendben van velünk. Töretlen a szerelem és ezek az apróbb cívódások sem komolyak. Ráálltunk a hőmérőzésre hátha segít a peteérés kimutatásában . Remélem segíteni fog nekünk.
    Tegnap bádogozást végeztem de mivel elfogyott a terület ma cserepezni fogok menni. Nem is baj mert egy helyi fórumtárstól nagyon jutányos áron tudok venni a vga-ra hővezető lapokat amiket le fogok cserélni majd valamikor. Azért remélem holnap már lesz terület a bádogozásra.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Zökkenőmentesen telt az éjszakánk. Cunci ugyan átjött negyed 2-kor hogy mikor kelünk de édes vissza kísérte a helyére hogy még durmizzon picit.
    Tegnap cserepezni voltam az unokatesómnál. Rohadt unalmas egy meló! Szerencsére ma már mehetek bádogozni és majd amikor ráérek akkor megyek újra a cserepet vágni. Úgy néz ki hétvégén jönnek a gyerekeim hozzám újra. Eddig úgy volt hogy csak Imrus jön de már Zsani is bejelentkezett. Újabb őrült estének nézünk elé. ;]
    Vizes rendszeremet szét kell szednem mert ereszt a cpu-blokk. Nem fogok szarozni most már hanem össze forrasztom a gecibe! Tököm kivan ezekkel a gumitömítésekkel! :(((
    Tegnap szereztem egy fórumtárstól gad-padot a GTX-re de addig nem szedem szét a vga-t amíg a gyerekek nem jönnek mert ha meghalna a kezem között akkor nem tudna Imrus játszani a maffia2-vel. Majd valamikor jövő héten megszerelem.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap korábban végeztem és így korán is értem haza. Jó volt mert édessel tudtunk pici időt együtt tölteni míg el nem indult munkába. Kaptam egy pici meglepit tőle. Nagyon örültem neki!
    Mivel korábban érkeztem ezért volt időm játszani is amikor édes már elment dolgozni. Kivégeztem az új COD-ot. Jó szarra sikerült a fejlesztőknek...
    Most már készülődik édes. Viszi cuncikát az apjához. A korai busszal indulnak mert édes ma is dolgozik ezért vissza kell érnie Pestről addigra. Én is készülődök mert kikísérem őket.
    Ma is bádogozni megyek. Úgy néz ki ma lesz az első nap a héten amikor végig leszünk. Végre van területünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma vagyunk 56 hónaposak! Hihetetlen mennyi ideje kénytelen elviselni édes engem. Nagyon szeretem őt! Persze cuncikát is imádom de ő azért mégis csak a kislányom. Oda vagyok értük egészen! Ma jönnek a gyermekeim hozzánk akiket szintén imádok. Kicsit bánt hogy Zsani csak akkor jön szívesen hozzánk ha cunci az apjánál van. Imrussal nincs ilyen gond. Valszeg ki sem lehet majd robbantani a gép elöl.
    Tegnap egésznapoztunk. Végre egy normális mukanap volt. Ma is oda megyek dolgozni és holnap pihi. Lassan készülget a fociakadémia. Tegnap volt egy meccs amit fél szemmel néztünk is. Gyalázatos játék folyt. Nem véletlenül tart itt a futbal ahol...
    Rákaptam arra hogy log.fájlt készíttessek a gpu-z vel így figyelemmel tudom követni hogyan alakulnak a vga hőfokai. Nem veszélyesek még a vrm-ek sem. Mondjuk ma jön a fő teszter.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit későn ébredtünk. Nincs jelentősége mert ma pihinap van. Itt vannak a gyermekeim is. Tegnap délelőtt dolgoztunk mindketten. Munka után érkeztek a gyerkőcök és rá is ültek a nagygépre. Imrus maffiázott Zsani pedig simsezett. Persze össze vesztek mert csak 1 gép van amin elfutnak a játékok és ugye ott egyszerre csak 1 ember ülhet. Megpróbálom elcserélni a kisgépet valami erősebbre amin elfut legalább a sims de ehhez nagyon jó ajánlatot kell kapnom. Ellenkező esetben marad a sorban állás.
    Mára sok mindent nem terveztem. Pihi és a gyerekek hazafuvarozása ebéd után.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Lecsúszott ez a hétvége is. Gyorsan elszaladt mint mindig. Most elvileg 3 hétig folyamatosan dolgozni fogok. Feltéve ha az időjárás engedi. Most épp esik az eső. Még szerencse hogy műhelymunkán leszünk. Meglátjuk.
    Tegnapi napunk szépen telt. Gyerekek felváltva gépeztek. Picit társasoztunk is és ebéd után vittük őket haza. Még Fehérváron tettünk egy kört és közben feladtuk a tévé részletét. El voltunk maradva vele picit és nem akarom hogy gond legyen belőle. Jobb a békesség.
    Hazaérve édes feltakarította a lépcsőházat én pedig nekiláttam megszüntetni a vizesrendszeremen a szivárgást. Szétszedtem a blokkot és egy házi tetővel össze forrasztottam a talpat. Nem ereszt de nem lett tökéletes mert a hőátadó tüskesor és a fedél között van kb. 1mm hely ahol sok víz elszalad úgy hogy nem vesz fel hőt ezért terhelés hatására hirtelen nagyot ugrik a proci hőfoka. Lehet hozzájárul ehhez az is hogy egy noném pasztát kentem a procira. Be kellene szereznem egy jó kis MX4-et de nagyon sok érte a 2600ft. Majd esetleg ha lesz rá pénzem karácsony után. Addig jó ahogy van. Úgy tűnik sikerült elhárítanom az újraindulós hibát. A QPI/VTT-nek kellett pici feszt adnom. Ezek szerint a 3520.as uncore-hoz már kívánja az 1,35V-ot.
    A hétvégénk teljesen jó volt. Gyermekeim szeretik édest. Ennek nagyon örülök. Mesélgettek a pótapukáról is akit annyira nem komáznak ami ellen nem tudnak mit tenni. Ott azért nincs az a nagy szerelem mint nálunk. Még így 1 év együttélés után is nagyon imádjuk egymást. Ennek legjobb mércéje a szex. A mennyi és milyen. Mi még mindig a sok és isteni kategóriában vagyunk. :P Remélem ez még sokáig így is marad bár pár vad menet után már érzem hogy öregszem. :DDD ;] :P
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Azt nem mondanám hogy nagyon nyugis volt az éjszakánk mert este leltározni volt édes és hajnali 2-kor jött meg. Szegényke nagyon ki van ütve.
    A tegnapi napunk teljesen eseménytelen volt. Műhelymunkán voltunk az eső miatt. Ma is ott leszünk. Ha elfogy a virágláda és továbbra is esni fog az eső nem tudom mihez fogunk kezdeni. Majd alakulnak a dolgok. Remélem azért lesz munka mert nekem mindenképpen kell a pénz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Fáradtan ébredtem a mai reggelen. Tiszta hulla vagyok. A héten nem nagyon lesz pihenés mert cserepezni is mennem kell.
    Tegnap műhelymunkán voltunk és ma is az lesz. Nagyon unalmas de nem panaszkodom. Nagyon úgy tűnik hogy a nagy hajtás kezd elmúlni és ez azt vetíti előre számomra hogy esetleg nemsokára megszűnik a munkám. Remélem azért karácsonyig még kitart. Egyelőre erre sok esélyt nem látok. Majd alakul. Utálom ezt a létbizonytalanságot...
    Velünk minden rendben van bár édes a leltár utáni kómábol még tért magához. Így szokott ez lenni. Pár nap kell míg észhez tér. Sajnos az érés is a tegnapi fáradtságra esett és erről szerintem lecsúsztunk. Majd legközelebb sikerül.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma picit jobban aludtunk már. Szerintem ez annak tudható be hogy végigdolgozom a napjaimat és alig várom hogy ágyba zuhanjak. Tegnap pl. hazaértem este 6 után és szinte semmire nem maradt időm.
    Ma már nem műhelymunkán leszünk. Megyünk ki a fociakadémiához. Remélem nem maradunk sokáig. Édes is rövidebb ideig lesz ma és holnap szabadnapos lesz.
    Sajnos nagyon úgy néz ki hogy még 2 hetet tudok itt dolgozni az évben és utána leállás lesz. Ennek nagyon nem örülök. Remélem azért lesz valami munkám.
    Reggel közösen visszük cuncikát oviba. Elképesztő mennyit beszél! Néha kiakadok tőle. Persze nem komolyan. Be nem áll a szája. Igazi nő lesz belőle.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtam jól mert picit lebetegedtem. Semmi különös csak megfáztam. Vettem be egy coldrexet és viszek magammal mebucaint. Úgy látom ma reggel 2x olyan hideg van mint tegnap. Na ennek nem igazán örülök. A hideg még csak elmenne de este jön a hóesés ami nagyon beteszi a kaput . Majd meglátjuk mennyi fog esni és hogy elolvad e.
    Tegnap kint voltunk az akadémiánál és elfogyasztottunk szinte minden anyagot. Mondjuk ehhez képest egész korán hazaértem. Remélem ma sem maradunk sokáig.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó napot.

    Azért most teszem meg a napi bejegyzésemet mert eddig nem volt internetem. Leesett 6 centi hó és megszünt létezni a kapcsolatom. Amúgy sem tudtam volna gépezni mert kicsit lebetegedtem. Semmi komoly csak torokfájás és láz. Persze a láz épp elég ahhoz hogy pl. a délelőttömet végig ágyban töltsem bekábulva alvásközeli állapotban.
    Tegnap semmi különös nem történt . Dolgoztunk az akadémián és ma nem is kellettem oda. Úgy volt hogy cserepezni megyek de a betegség közbe szólt. Majd hétfőn megyek cserepezni. Holnap közösen töltünk el egy szép hétvégi napot hármasban.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Időben ébredtem és internet is van. Mi kell még? Édes durmizik mert délutános volt és este későn ért haza. Ezt tetőzte az hogy éjjel cuncika rosszat álmodott és istenért se tudtuk rávenni hogy a helyén aludjon ezért nálunk aludt. Persze mindketten felébredtünk és nehezen aludtunk vissza. Persze engem a belső órám simán felkeltett fél 6-kor hogy már késésben vagyok holott ma nem is dolgozok. Együtt leszünk egész nap édeshármasban. Cunci biztosan nagyon boldog lesz ettől.Most rajtam kívül mindenki békésen durmol én pedig a crysist telepítem. ;] Végig toltam minden számomra értékelhető új játékot és most visszanyúltam a cry-hoz. Nem játszom végig de belejátszok. Vannak a gépemen olyan rejtőzködő játékok még amiket fent felejtettem és nem is emlékeztem rá hogy még régebben feltelepítettem. Ilyen a stalker cop. Az viszont számomra túl bonyolult és nehezen játszható. Az első és második részét végigtoltam de nehezen. A sok fejlesztés és az ereklyék felkutatása sok időt elvett. Persze segítséget is igénybe vettem hogy sikerüljön végigvinni.
    Ma már teljesen jól vagyok. Nyoma sincs a tegnapi betegségnek.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtam jól. Ennek az az oka hogy cunci rászokott arra hogy nálunk aludjon. Tegnap előtt éjszaka sírva jött át hogy rosszat álmodott és fél. Persze áthozta édes a szivacsát és nálunk aludhatott. Ezt odáig fejlesztette hogy tegnap este azonnal miután lefeküdt jött is hozzánk hogy ő fél holott a tévében jókat mulatott az esti filmen. Ezen picit kiakadtam mert ez tuti átverés volt. Mondtam is édesnek addig álljon ott mellette amíg el nem alszik. Ha kell órákon keresztül. Persze az lett a vége hogy fél óra után költözött hozzánk. Most ezen a héten nem tudunk vele mit kezdeni mert édes folyamatosan délutános lesz és velem fog elaludni cunci . Péntektől pedig az apjánál lesz. De vasárnap este ha cunci ismételten kisírja az ittalvást én hurcolkodok át a másik szobába aludni.
    Tegnap miután mindenki felkelt elmentünk Fehérvárra. Nézelődtünk az üzletekben. Vásárolni nincs pénzünk de azért egy csizmát vettünk volna cuncikának. Sajnos pont az ő méretében nem volt olyan csizma ami jó lett volna és számunkra megfizethető áron van. Keresünk tovább. Szerencsére éjszaka nem hó esett hanem eső ami elverte a maradék kis havat is és így nem kell a tetőről a havat söpörnöm. Ma nem kellek a bádogosnál ezért elszaladok picit cserepezni. Valamennyit remélem ott is haladok.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtam jól. A tegnapi ittalvásos dolog komolyabbnak bizonyult mint gondoltam. Vagyis én hergeltem jobban bele magamat mint afféle igazi idióta ikrek. Ilyenkor nagyon elborul az agyam és iszonyatosan gonosz tudok lenni mindenkivel. Sajnos akiket a legjobban szeretek azokat sem kímélem. Persze édes nem tehet róla hogy egy igazi arrogáns f@szba szeretett bele. Most mondanám azt hogy ilyenkor magamra kell hagyni engem hogy lehiggadjak de ez nem jó. Akkor még jobban kiakadok. Inkább egy békéltető szex ami ad egy olyan virtuális pofont amitől helyre billenek. Mivel este édes dolgozott ezért igazából csak reggel tudtuk megbeszélni a dolgot. Éjjel csak egy "ne haragudj rám" és "szeretlek" jutott neki amitől ő érthető okok miatt nem lágyult meg. Bővebben nem írom le az esetet mert nagyon szégyenlem. Egy jó tanács minden nőnek- soha ne kezdj ikrekkel mert nagyon durvák... :P
    Tegnap cserepezni voltam. Kiderült hogy ott azért van még mit csinálgatnom amivel ki is tellik a december. Januárban meg csak lesz valami.
    Ma bádogozni megyek. Lassan befejeződik Felcsút.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugodtan aludtunk. Mondhatnám hogy végre! Lement pár feszültséggel teli éjszaka és már kellett a megnyugvás. Minden visszaállt a régi kerékvágásba. Ennek nagyon örülök. Most vontatottabban írok mert közben édessel beszélgetek. Megpróbálom ébren tartani őt. Szegény fél11-kor ért haza és ma is megy dolgozni estére.
    Tegnap semmi nem történt. Jól szétfagytunk de megérte. Egészen jól haladtunk. Ma nem tudom hogy megyünk e mert nagyon durva időt jósoltak ami szerencsére eddig nem jött be mert tök száraz minden nálunk. Ha ez így marad menni fogunk dolgozni.(reménykedem hogy így legyen)
    Ma ez egy ilyen uncsi bejegyzés lett. Irány az ágy valami kis izgalomért. ;] :P
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugis éjszakán vagyunk túl. Édes éjfélkor ért haza a munkából mert szerda este 3x annyi meló van az akcióváltás miatt .Persze a létszám ilyenkor se több mint máskor. Most alszik is vissza mert szüksége van arra a másfél órácskára míg cuncika felébred. Szerencsére cuncika mostanában végig alussza az éjszakákat.
    Tegnap a kaotikus közlekedési viszonyok miatt nem kellett dolgozni mennem. Nem is bántam. Reggel közösen elvittük cuncit az oviba és együtt töltöttük a délelőttöt. Édes pogácsát sütött és segített átrendezni a szobát. Azt a kemény 2 bútorunkat odébb toltuk másfél métert és így egész más arca lett a nagyszobának. Ebéd előtt elugrottunk még cuncinak hótaposót venni. Egy gyönyörű rózsaszínt kapott. Délután én mentem érte oviba és oda tettem a régi helyére csak ezután mentem be a csoportba. Persze amint kilépett a csoportból azonnal kiszúrta az új csizmát. Teljesen el volt ájulva tőle! Olyan jó érzés boldognak látni őt. Minden apróságnak nagyon tud örülni. Persze azonnal felkapta és vitte Évike óvónéninek megmutatni az új szerzeményt. Tiszta nőci...
    Mivel javultak a körülmények ma már mindenképpen megyek dolgozni. Ha nem kellek a bádogozáshoz akkor megyek cserepezni. Nem üldögélhetek ennyit itthon mert felkopik az állunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugodt éjszaka utáni kora reggeli sietős kelésen vagyunk túl. Cuncit viszi Pestre az apjához édes. Hogy imádja ezt amikor éjszaka jön haza és rohannia kell cuncival az apjához. Sajnos ez van. Az apjával is kell lennie.
    Tegnap délután 1ig dolgoztunk csak mert dolga volt a főnöknek. Nem is bántam mert piszok szar idő volt és nem vagyok még a toppon erőnlétileg. Persze a szokásos herpeszem is kijött. Mikor ne máskor mint karácsony előtt. Nyami!
    Tegnap elkezdtem a stalker cop.-ot. Végigjátszottam az első két részét is és nagyon élveztem. Azokhoz a játékokhoz képest amivel játszok elég bonyolult szóval elég jól bénázok benne.
    Most kikísérem a csajokat a buszhoz és jövök haza. Édes találkozik a volt kolléganőjével aki mellesleg jósol is. Kíváncsi vagyok ma mit vet ki a kártyából nekünk. :D
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák