Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész kipihent vagyok. Éjszaka 1x voltunk fent de akkor mindenki és azután durmi.
    Tegnap sajnos nem tudtuk befejezni Az előirányzott tervet ezért jövő hétvégére több maradt. Kicsit kezdünk elcsúszni de ezt már rezzenéstelen arccal veszem tudomásul. Valahogy nem úgy jönnek össze a dolgok ahogy szeretném. Tegnap délután pl. feljött egy lakó hogy ne zajongjunk és utána már nem vághattuk a cserepet. Ezzel meg is pecsételte a napi kvóta teljesítését. Az elején szétb@szott az ideg de beláttam hogy igaza van és már nem bosszantott a dolog.
    Ma visszatérek az eredeti munkámhoz. Kíváncsi vagyok hogy haladtak a tetővel szombaton. Lehet a fejemet fogom majd hogy mit csináltak.
    Édesék jól vannak. Cuncinak jól esett a két nap csak anyuval. Kell néha ilyen csapatépítő hétvége.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap végre szereztem egy makita ácsgyalut! :DD :DD :DD Na nem fiatal a drágaságom de nem is ennyibe került mint újonan. Elég régóta hajtok ilyen szerkezetet és most összejött. Idénre egy normális akus csavarbehajtót tervezek még megvételre és ennyi. Így is édes leszedi a fejemet annyit költök.
    Jelenleg esik az eső és nem tudom menjek e dolgozni. Nem szeretnék úgy járni hogy elmegyek és potyára fogyasztom a benzinemet. Tegnap kiszabtuk a tető szarufáit és fel is szórtuk. Szerencsére megvártak a tetővel és nem piszkáltak bele. Innen került hozzánk coci is.
    Megyek megölelgetem édest ha cunci engedi mert persze már ő is fent van.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma végre végigaludtam az egész éjszakát! Nem is tudom mikor volt ilyenre példa legutóbb. Most nagyon kisimultnak érzem magamat. :D
    Tegnap sokat használtam az új szerzeményemet. Sajnos kicsit csúszik az ékszíj ezért azonnal rendeltem másikat és a kések is élezésre szorulnak mert az élük nem annyira borotva de majd apránként mindent. Az eső ellenére jól haladtunk mert fedett helyen volt munkánk. Délután már nem esett és tudtunk lambériázni. Ma többé kevésbé befejezzük cserepezésre ezt a kis féltetőt. Szerintem holnap már máshol nyomjuk a munkát.
    Édes szépen gyarapodik. Katica nagyon akaratos és ha édes nem úgy fekszik akkor addig rugdossa hogy kénytelen megfordulni. Már most ő irányít. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész jól ki vagyok pihenve. Most csak 1x ébredtem fel éjszaka és vissza tudtam aludni azonnal.
    Tegnap befejeztük annyira a tetőt hogy ne ázzon és természetesen ma már nem oda megyünk hanem koszorút fogunk zsaluzni egy másik helyen. Ez már csak így zajlik errefelé. Mivel hétvégén maszekolni fogok ezért úgy kell igyekeznem a zsaluval hogy holnap estére vagy teljesen kész legyen vagy épp csak annyi maradjon el amit a srácok be tudnak fejezni. Szólnom is kell a főnöknek a hétvége miatt mert morcos lesz ha péntek este jelentem be neki.
    Ha minden jól alakul és szombaton befejezzük a maszek munkát akkor vasárnap végre lesz egy közös napunk édessel. Ha nem akkor majd csak május elsején leszünk együtt. Nem nyavajoghatunk hogy kevés az időnk mert örülhetek hogy a jelen helyzetben egyáltalán van munkám. Addig kell dolgozni amíg van mit csinálni és majd télen nyugodtan babázhatok itthon amikor befagy az építőipar.
    Elvileg ma megjön a gyalugéphez az ékszíj. Tegnap is kellett gyalulnom szegésdeszkát. Jó hogy megvettem mert sokszor kell.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma vagyunk 73 hónaposak! Nem semmi ennyi ideje szerelmesnek lenni. :D Szerintem nagyon sokáig kitart közöttünk ez az érzés édessel és nemsokára szerelmünk gyümölcse is velünk lesz már.Nagyon várom már! Ünnep utáni héten elmegyünk közösen 4D ultrahagra és meglessük Katicát. Nagyon fogok izgulni. :DD
    Tegnap egy félköríves lépcsőt zsaluztunk ami egy monolit födémbe végződik. A lépcső alja kész van már és ma hozzáépítjük a födémzsalut is. Lépcsőn oldaltáblákat is fel kell szórni és bevasalni. Jutunk amíg jutunk. Max. holnap befejezik a srácok.
    Megvan a gyalu ékszíja. Nem semmi ára van ennek a 2 dekás műanyagdarabnak. :Y Ez már valszeg kitart addig amíg a gyalu él.
    Holnap maszekolok. Remélem befejezzük mert vasárnap pihizni szeretnék.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma korábban keltünk mert 5-kor indulunk dolgozni. Ma végre be kell fejeznünk azt a pesti munkát ami elég szépen elhúzódott. Persze a mostani munkámnál a főnök totál kiakadt de így járt. Ott van a félköríves lépcső és félig be van vasalva de még be kell "levelezni" ami az egésznek a végső formáját megadja, erre nem megyek. Ma akarja betonozni ezért arra a segítségemre marad a befejezés aki ácsok mellett dolgozott sokáig de nem ács. Mondtam neki hogy ha nem megy ne erőltesse mert ezt bizony betonozás után nem lehet kijavítani.Majd meglátjuk mi sül ki belőle. Múlt héten is megvártak a tetővel mert belátták hogy ez nem csak úgy megy hogy összeb@sszuk és jóvan.
    Tegnap felszereltem az ékszíjat a gyalura és egyből megjavult. Nagyon örülök neki! Még a késeket kell megéleztetnem hogy tökéletes legyen a szerkezet. Hazafelé édes leszállt a buszról a munkahelyemnél és együtt jöttünk haza. Vitte az apjához cuncikát. Mivel útba esett beugrottunk a tescoba és vettünk egy varta akksit a tescoban mert már nem akarok tovább szenvedni ezzel ami táltiban van. Ha bemelegszik a motor egyszerűen nem hajlandó indítózni de ennek ellenére a legnagyobb hidegben is elindította táltost. Már azt kellett néznem hogy a vízhőfokom hol jár mert ha beért a mutató a normal mezőbe akkor nem volt hajlandó indítózni. Nem láttam még ilyet. :F
    Ma tömény cserepezés. Mindenképpen be kell fejeznünk a munkát!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Totál hulla vagyok! Este negyed 10-re értem haza a munkából és ezt tetézte hogy hajnali fél3-kor még fel is ébredtem és csak nehezen aludtam vissza. Végre elkészültünk a tetővel! Nagyon nagy öröm számomra hogy végre befejeztük és ma pihenhetek. Édes is örül neki hogy van egy közös napunk amit együtt tölthetünk.
    Most megyek kávézni és még pihizünk majd mielőtt lemegyünk vásárolni. Apámat is fel kell hívnom mert állítólag bevitték a kórházba. Valami tüdőembóliája van. Kukim kivan hogy mindig amikor picit jobb lenne valami szar is jut.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Extrakisimult vagyok ezen a reggelen! Az éjszaka is jól aludtam és a tegnapi pihenőnap is jót tett a testemnek és lelkemnek is.
    Tegnap felébredtünk és a szokásos reggeli boltjárat és reggelizés után bementünk Fehérvárra. Az új aksihoz sarukat vettünk és picit nézelődtünk édessel. Ha már bent voltunk meglátogattuk apámat is a kórházban. Már jobban van de azért még nem az igazi. Szeretnék olcsón szerezni neki egy laptopot vagy valami táblagépet hogy ne maradjon net nélkül odabent de egyelőre nincs semmi olcsó megoldás. :(
    Cuncika rendben hazaérkezett. Volt egy kis szokásos nyünyörgés hogy miért kell neki itt laknia de hamar oldódott. Gondolom tömik a fejét odaát... :((
    Ma a lépcsőzsalunál kezdek mert nem fejezték be a srácok. Megvártak vele amit megértek és örülök neki. :DDD A zsalu után megyünk vissza tetőt készíteni. Valszeg bádogozunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég fáradtka vagyok mert álmomban is dolgoztam. Azért kicsit lekapcsolhatna az agyam legalább éjszakára.
    Tegnap 2-ig betartott a lépcsőzsalu befejezése amit még be is betonoztak a kőművesek. Persze fényképezőt ismételten nem vittem ezért maga a zsalu nem lett megörökítve majd csak a kész lépcsőt tudom lefotózni. Tegnap amúgy is sok mindent itthon felejtettem. Rágót és pénzt se vittem magammal.
    Reggel beépítettem táltiba az új aksit. Nagyon pöpecül teker a drágaság. Ma korábban kell mennem dolgozni picivel mert ott ahol dolgozunk a 2. szomszéd tetőt akar készíttetni és meg kell néznem. Szuper hogy idén így rám találnak a munkák. :DD
    A zsaluzás után átmentünk kicsit bádogozni és ott ért bennünket a műszak vége. Nem végeztünk teljesen ezért ma még maszatolunk vele .
    Cunci picit megfázott ezért édes elviszi dokihoz. Édesnek azt mondják hogy tiszta fiús pocakja van. Még a végén nem is puncis lesz hanem kukis. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem is tudom mit írjak. Szokásos darabos éjszakám volt, de viszont egész pihent vagyok.
    Tegnap délelőtt szakmunkát végeztem de elfogyott minden anyagom és délutánra egy kis lézengés és árokásás maradt amit hamar meguntam és fél4-kor tipliztem haza. Ma már elvileg tetőt csinálok de ez sem biztos.
    Édes nem jó szemmel nézi a laptop vásárlási törekvéseimet de neki ez a dolga. Ő az én ellenpólusom. Én költenék mindenre mint állat de ő nem hagyja. ;] Csak valami olcsót szeretnék venni ha kórházba kerülnénk akkor legyen valami mozdítható masina. Majd alakul.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Most éledezek. Pont reggel tudtam volna igazán aludni de sajnos kelni kellett bár ma ráérek később indulni mert 8-ra kell odaérnem a fatelepre ahol fát válogatunk.
    Tegnap kicsit káosz napunk volt. Alig tudtam valami munkát összekaparni magunknak a délelőtt első felében de utána végre lett anyagunk és volt is mit csinálni. Ma beindul a nagyüzem mert a válogatás után mehetünk tetőt készíteni. Már nagyon vártam ezt a pillanatot mert amíg egerészünk betorlódnak a munkák és semmit nem szeretnék kihagyni mert minden fillér számít.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap rosszul léptem és a bal térdem megfájdult. Kezdek öregedni és teljesen leharcolom a testemet. El kellene mennem irodába dolgozni. :DDD Kár hogy ehhez a szakmához értek és ezt szeretem csinálni. :F
    Tegnap végre nekiálltunk egy egyszerű de elég magasnak mondható tetőnek. A talpszelement lefúrtuk és a szintjében volt 6cm. A főnök is ott volt és nem akarta elhinni de a saját szemével látta és a slagvízmérték nem hazudik. Ki is akadt rendesen de mi rezzenéstelen arccal pakoltuk a szelemen alá az emelést. ;] Megszoktuk hogy ezek a kőművesek így dolgoznak ami részben a főnök bűne mert nem kellene siettetni a kömiket és rá kellene szorítani őket hogy a falegyent vízszintbe tegyék mielőtt rászórnák a vb. gerendákat. Ennyi... Én a tetőt nem lejtethetem semmerre, annak pont vízszintbe kell állnia és mindenki aki szar munkát végez elhúzhat. :P
    A tegnapi napocska úgy megégette a nyakamat hogy egy nagyon durva kontraszt alakult ki a napot ért bőröm és a póló alatti között. Majd valahogy összebarnítom.
    Ma viszek porszívót és kiporszívózom táltit. Megérdemli mert hűséges fegyverhordozóm. Kerek 1 hónap múlva műszaki vizsgára megy a lelkem. Hiába 23 éves én még szeretnék neki újabb 2 évet adni és ha lehet akkor még kettőt. Szépen csendben együtt öregszünk. :B
    Édes szépen gömbölyödik. Szedi össze a súlyát katica. Nagyon kis mozgékony és akaratos. Már most irányítja az anyját hogy mit akar. :DDD
    Cunci megfázott ezért itthon van édessel. Persze nagyon élvezi a dolgot.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Térdem teljesen rendbe jött. A munka helyretette. Nem szabad ilyen apróságokon fennakadni hogy fáj valami. Erőltetni kell és elmúlik. Itt vannak a gyermekeim. Tegnap hazafelé felvettem őket és most nálam vannak. Már nagyon hiányzott a két dinnye! Utoljára karácsonykor jártak nálunk és azóta már eltelt egy kis idő.
    Tegnap délelőtt cserepeztünk, délután pedig folytattuk a megkezdett tetőt. 7 méteres 10/15-ös szarufák vannak és ketten állítottunk belőle fel 1 párt. A szemem tolta kifelé a szemüvegemet annyira nehéz volt. Ma reggelre csoportosítottak át embereket mert nem vagyok hajlandó besz@rni minden nap. Majd sietek haza mert azért csak itt vannak a gyerkőcök. Persze édes azonnal felhördült itt mellettem hogy értük nem sietek haza?! :Y :W NŐK!!!
    Cuncikát felvették abba az isibe ahová szerettük volna. Egy picurka családias légkörű iskola ahol egy tünemény tanítónénije lesz. A neve is ezt sugallja: Angyalka néni. :D
    Édes már 63 kilónál jár az 54-ről. Szépen gyarapodik a szerelmem.
    Reggel munka előtt megnézek egy másik munkát. Egy egyszerű tetőablak beépítés. Majd egyik délután megcsinálom.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Mivel ma nem megyek dolgozni ráértem 4-kor felébredni. ;] Persze ezt csak az agyam sugalta. Érdekes dolog ez.
    Tegnap nagy erőkkel tetőt állítottunk.Mivel sok munka van és még az elején tartunk ezért még nem túl látványos a dolog de azért beépítettünk egy-két fát. Holnap folytatjuk de ma pihinap van. Dél körül vissza visszük a gyerekeket és utána megyünk édes anyukájáékhoz. Karcsi szerzett nekem olyan eü. ládát táltiba ami érvényes. Tudom hogy a régit is lehetne érvényesíttetni de be kell valljam táltiba semmilyen doboz nincs. :B Ez eddig eszembe sem jutott csak most amikor ilyen nagy ribillió kerekedett ebből a dologból. Amúgy sem bírom a vért. :P
    Többiek még szunyókálnak kivéve Imrust. Úgy látom ő pont olyan lesz mint én.
    Szépen barnulok azokon a helyeken ahol kilátszódok a ruha alól. Pólóvonal már simán megvan a nyakamon és a kezeimen. :DD Tegnap Szent György napi mulatság volt itt nálunk és munka után kinéztünk oda közösen. Egy nagyon jó kis bábelőadást néztünk meg. Cunci együtt élt az előadással teljesen. Jól éreztük magunkat.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap reggel nem ment a PH. ezért nem tudtam íri. Megpróbálom a szétszórt fejemben összeszedni mi is volt 2 nappal ezelőtt de nehéz lesz. Itt voltak a gyerekek és délben hazavittük őket. Ilyenkor már látványosan unatkoznak és csak a gép előtt ülnek. Miután kiraktuk a gyerekeket elmentünk édes anyukájához. Ilyenkor nagy zabálás van! Mindenféle földi jóval vár minket az anyukája amiből szép gömbölyűre zabáljuk magunkat. Beszélgettünk picit és pár óra múlva indultunk is haza. Persze majdnem az összes maradékot oda csomagolták nekünk így a héten nem nagyon kell főznie édesnek. ;]
    Tegnap dolgoztam. Szinte egész nap egyedül voltam mert Pipácskának nem volt kedve dolgozni. Azért kiszabtunk pár szarufát és fel is állítottuk. Kezd tető formája lenni a munkámnak. 4-kor tűztem haza mert elegem lett az egyedüli melóból.
    Ma bemegyünk Fehérvárra majálisra és lehet kiugrunk pálinkafesztiválra is Agárdra. Majd meglátjuk. Lehet apámhoz is beugrunk mert szombat óta már otthon van ő is.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész kisimultan ébredtünk. Tegnap egy csodálatos családi napot töltöttünk együtt édessel, cuncival és Katicával.
    Reggeli után bementünk Fehérvárra és megnéztük a majálist. Nagyon nulla volt de azért felültünk a dodgemre és cunci ugrálóvárazott egyet.dodgem :D Volt ott két kisfiú aki mindenkinek nekiment. Mi csak körözgettünk majd amikor ránk találtak akkor kinyílt a bicska a zsebemben és kaptak az arcukra. ;] Cunci nyomta a gázt én meg irányítottam.
    Miután ezt lezavartuk elugrottunk az Agárdi pálinkafesztiválra nézelődni. Előtte beugrottunk a munkatársamhoz aki pecázott a tavon. Már fogott két kicsi keszeget de nem volt valami izgalmas. :DDD Pálinkafesztivál picit jobb volt de az sem volt egy nagy durranás. Készítettünk egy-két képet ott is.
    Édes két gyermeke :DDD
    Csajaim :B
    Gyermekek. :U Ez a kép a hétvégén készült.
    Ma folytatjuk a tetőépítést. Nem hiszem hogy fázni fogunk. :C
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma a szokásos korábban ébredés volt és most fel is keltem. Leszedek egy kis zenét és megírom a kocsiba amíg édes alszik. A fejem elég kótyagos de kávét még nem ittam.
    Tegnap folytattuk a tetőszerkezet állítást. Ma még 3 pár szarufát feldobunk és utána állunk neki fogópárazni. Persze a főnök már fóliázna de előbb azért be kellene fejezni a szerkezetet. :(((
    Nagyon meleg van már napok óta. Szépen leégett a nyakam és a kezem is. Talán egyedül a lábam ami nem égett meg pedig bermudában dolgozok. Ma még nagyon meleg lesz de holnaptól enyhülni fog. Majd meglátjuk. Inkább megrohadok a melegben mint lefagyjon a kukim. :P
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugalmas éjszakán vagyunk túl. Csak 1x ébredtem fel és akkor is rövid ideig.
    Tegnap felállítottuk az utolsó pár szarufát is és nekiláttunk a fogópároknak. Ma többé kevésbé elkészülünk a szerkezettel és holnap már lambériázhatunk és lécezhetünk. Nem egy bonyolult tető de azért van mit szotyizni vele.
    Édesék ma reggel velem jönnek és Fehérváron szállnak fel a pesti járatra. Ez a hétvége az apjáé cuncinak. Már persze fent van és csicsereg a kis rosszaság.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész kisimult vagyok. Tegnap befejeztük a szerkezetet többé kevésbé és ma már lambériázunk és lécezünk.
    Édes felvitte cuncit pestre és elment az apjához mert kért kölcsön egy bioptron lámpát a megdagadt lábát kezelni. Talán enyhül a kettőjük viszonya. Hazafelé ott szállt le ahol én dolgozok és együtt jöttünk haza. Ha már ott volt megkértem hogy készítsen pár képet amiket elfelejtettem. Amolyan nőcis képek lettek. :DDD
    pincébe vezető fordulós betonlépcső. Ezt még valamikor tavasszal zsaluztam.
    A szakmám csúcsára értem! ;]
    Belbecs. :DDD
    Innen már nincs hová fejlődjek! :DD :DD :DD
    Holnap lesz egy közös napunk kettesben édessel, bár a főnök erősen kapacitált hogy menjek dolgozni. Most nem akarok! Együtt akarok lenni az én kacsámmal.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Éledezek! Lassan de biztosan hat a kávé. Ma ultrapihenőnapot tartunk édessel. Csak a boltig araszolunk el és talán elmegyünk fagyizni egyet. Kímélni kell édesem lábát. Gőzerővel lámpázza de még csak halvány javulás jelei látszódnak. Ma emeljük a besugárzási adagot.
    Tegnap lambériáztunk és picit léceztünk. Nem voltunk egész nap ezért még volt egy pici közös esténk is édeskével. Szerdán megyünk 4D ultrahangra amikor véglegesen megtudjuk milyen nemű gyermekünk lesz. Ha lesz hozzá erőm csütörtökön feltöltöm az egész 4D-s videót amit elvileg dvd.-n kapunk. Kicsit izgulok!
    Ma este jön haza cuncika. Már várjuk őt! Nem szeretem ha távol van tőlünk. Ő ide tartozik!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Teljesen kisimultam az elmúlt 24 órában. A tegnapunk nem szólt semmi másról csak a pihenésről. 2x aludtunk napközben és csak piciket sétáltunk.Utolértem magamat a House-ban is. Unalmamban összeállítottam a kocsiba egy 90-es évek discoslágerei lemezt. Ma hazafelé azt fogom hallgatni.
    Tegnap hazaérkezett cuncika. Már megint tömték a fejét és ellenünk hangolták. Az utolsó nagy küzdelem vár ránk mert ha megszületik a testvérke már nem rúghatnak labdába. Nem értem mire jó ez! Csak szegény gyereket zavarják össze. :( :(((
    Ma valszeg lécezni fogunk és fóliázni a térdig érő szélben. Már most "imádom"!
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Éledezek. A kávé lassan de biztosan hat.
    Tegnap esett az eső ezért benti munkákat tudtunk csak csinálni. Kibontottuk a lépcsőzsalut és befejeztünk egy kis lambériázást. Ma már folytathatjuk a lécezést és a fóliázást némi lambériázással egybekötve. Reggel munka előtt elugrunk fixálni egy kisebb féltetőt és hazafelé egy komplett tetőfelújítást fogok megnézni. Közben beugrott egy könnyűszerkezetes hozzáépítés is. Valamelyikből csak lesz már valami mert nem akarok itt ragadni.
    Holnap újabb benzinárcsökkentés lesz. Remélem kihúzom addig és akkor teletankolom táltost.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma csak délig leszek mert délután megyünk 4D.-re! :DD
    Teljesen lényegtelen hogy tegnap léceztünk és némi lambériázás volt és valami ilyesmivel fogjuk elütni a mai délelőttöt is. ;]
    Tegnap reggel nem volt szerencsénk a tárgyalással délután pedig sokkot kapott az áraktól a néni. Ez egy ilyen nap. Közben haver felhívott hogy gyermekeinek a kertbe egy játszóteret kellene csinálni 1 hónapon belül. Tehát "nem sürgős". :DDD Majd ha komoly lesz az elhatározás valahová beszorítjuk.
    Édesnek nagyon fáj a bokája. Holnap megy reumatológiára mert ez így tarthatatlan!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugiban telt az éjszaka ennek az lehet az oka hogy tegnap teljes bizonyosságot nyert hogy Katica növekedik édes pocakjában. Nagyon izgatott voltam hogy milyen lesz. Egy magán egészségcentrumban voltunk. Nagyon nem illettük oda mi kis csórók. A doki rendes volt és elmondott mindent. Elképesztő ez a 4D ultrahang! Azért néha zavaros volt a kép de akadtak bőven olyan pillanatok amikor tisztán látszódott pindurkánk aki már közel 1 kilós. Kaptunk az egész vizsgálatról dvd.-t amit itthon már meg is néztünk és be is másoltam a gépre. Édes ollóz majd ki belőle képet és mentettem filmrészletet fraps-al de rohadt nagy fájl lett ezért azt még át kell nyomnom divx-be. Kép azért van. :DD
    Egy halvány mosoly. :B

    Mintha nyúlna valamiért.

    Azért voltak pillanatok amikor nagy képzelőerő kellett hogy azt lássam amit a doki mond. Pl. amikor a nuniját mutatta a kamerába akkor arról nem mondtam volna meg hogy az az... :F Mindenesetre még órákon keresztül el tudtam volna nézegetni a kislányomat.Volt ott mosoly és ásítás, nyelvöltés és ujjszopi is, igaz ezek csak pillanatok voltak. Az uh. nem folyamatos képet ad hanem másodpercenként letapogat és megjelenít ezért sok minden kimarad. Azért így is megdöbbentő mennyire élethű a dolog! :Y Majd ma még édes szemezget képeket és én is feltöltök rövid videót a konvertálás után. Cunci is velünk volt és nagyon élvezte! Mindenki nagyon boldog volt!
    Ma természetesen munka. Mivel délben eljöttem fogalmam sincs meddig jutott munkatársam. Majd meglátjuk. Úgy néz ki beindulnak a dolgaim mert tegnap egy horgászstégre kértek ajánlatot tőlem. Remélem partközeli mert víziszonyom van.:DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Éjszaka többször is fent volt coci és cunci ami miatt édesnek is oda kellett mennie hozzájuk amitől én sem tudtam aludni és az ördögi kör bezárult. Most a kávé lassan hatni kezd amitől a hangulatom is jobb.
    Tegnap nagyon nehezen találtam meg a munka fonalát mert kizökkentett az előző félnapi munka. Azért egy-két óra alatt helyreállt a rend és nyomtuk a munkát. Befejeztük a lambériázást és folytattuk a lécezést. Ma befejezzük a lécezést és még némi bádogozást is végzünk. Holnap ha minden jól megy teljesen elkészülünk a cserepezés elé.
    Édesnek a reumatológián azt mondták hogy nem tudnak rajta segíteni mert terhes és nem szedhet semmit. Ezen kicsit ki vagyok bukva... :(((
    Ma reggel viszi cuncit fel az apjához Pestre. Fehérvárig én viszem őket és csak onnan buszoznak.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Csak a szokásos éjszaka volt. Most ébredezek és várom hogy emelkedjen a vérnyomásom.
    Tegnap egész délelőtt egyedül voltam ami megviselte az idegeimet. Nem volt éppen egyszerű egyedül lécezni. Végül délutánra megjött a kollégám és be tudtuk fejezni a lécezést. Mára erős szelet mondtak és mindenképpen végezni akartam a fóliázással mert 100km/h-s szélben nem lehet fóliázni. Ma beszegjük a házikót és némi bádogozás lesz. Tulajdonképpen többé kevésbé elkészülünk a cserepezésre.
    Édes tegnap elvitte cuncit az apjához. Majd holnap reggel hozza vissza. Ez most egy fél hétvégés ottlét lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szép lassan kezdenek beindulni az izmaim. Nagyon be vannak ragadva reggelente amikor felébredek. Kicsit fáradt vagyok de túlélhető. Ma is dolgozok mert jövő hét utáni héten megy tálti műszakira és akkor kisebb leállásom lesz. Remélem nem lesz hosszú. Ígéretem van arra hogy közben a volt kollégámmal tudok menni tetőt készíteni. Majd meglátjuk. Max. édessel leszek pár napot. Annak is örülni fogok!
    Tegnap rohadt lassan haladtunk a szegéssel. Több mint a fele megmaradt mára ami nem egy nagy teljesítmény. Vannak napok amikor nem mennek úgy a dolgok ahogy szeretnénk. Fotómasina a kesztyűtartóban van és ha minden jól megy ma pár képet készítek.
    Elvileg édes ma még vagdal képeket Katicáról a videóból.
    Cunci délben érkezik haza.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit fáradok de úgy néz ki ma lazább napunk lesz. Tegnap többé kevésbé befejeztük cserepezésre a tetőt. Még picit takarítottunk is mert mozdulni nem lehetett a tetőtérben. Pár képet is lőttem. Elég egyszerű tető ezért nincsenek különleges fotók.
    Eleje.
    Közelebbről az eleje. :P
    Hátulról.
    Kis kolléga kakasülőt üti. ;]
    Derékszelemeni csomópont. Mi így csináljuk) :)
    Nemrég zsaluzott betonlépcső.
    Felülnézet. (ilyet is tudunk... :DDD
    Édes lába nagyon fájdogál és mivel terhes nem kaphat rá semmi gyógyszert. Marad a lámpázás ami nem sokat segít. A szívem szakad meg! Cunci késve érkezett. Pici pityergés volt de elenyésző.
    Ha minden igaz Katicáról tudok még majd képet holnap feltenni. Videót nem konvertáltam át mert nem volt lelkierőm foglalkozni vele.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ezek a frontok betesznek rendesen nekem! Szép csendben megöregedtem. :F Fiatal koromban el nem tudtam volna képzelni olyan bajokat amivel ma napi szinten meg kell küzdenem. Mi lesz később? :Y
    Jól sejtettem hogy laza napunk lesz tegnap. Felszórtuk a csatornát a fentebb linkelt tetőre és segítettünk elhelyezni talpakat a friss betonba a kömiknek amire ma elkezdünk egy nyitott színt készíteni. Igyekeznünk kell mert jövő héten nem leszek tálti miatt. Persze teljes stresszben vannak hogy addig legalább befóliázva elkészüljünk mert ki fogja befejezni? Majd sietünk. :DDD
    Tegnap hazafelé elkértem a lézernyomimat az adóbevallás kinyomtatására. Mellékesen közölte volt feleségem hogy tehermentes a lakásunk és ügyvéddel rendezi hogy át tudja íratni gyermekeim nevére az én részemet. Nyilván meg fogom tenni mert nem akarom kirántani alóluk a lakást. Meg sem fordult a fejemben ez de azért az kiakasztott hogy eddig nem érdekelte a dolog de most hogy jön Katica már rohadt sürgős lett nehogy részt kapjon ő is belőle. Ezt a számító nőt! :Y Csak mint tény jegyzem meg hogy a lakás 90%-át apám fizette ki zsebből a maradékot pedig kölcsönből álltuk mi.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Fáradt vagyok de ezen kívül megvagyok. Tegnap 10-ig vártuk a faanyagot utána meg kapkodhattunk hogy valamit azért felmutassunk. Felállítottuk 2/3 részben a keretet amit ma délelőtt befejezünk és délután már a tetőszerkezetnek állunk neki. Igyekeznünk kell hogy befejezzük addig amíg vagyok.
    Ma beszélek a szerelővel hogy mikor kell vinnem táltost hozzá. Remélem csak a jövő hét közepén mert ki sem látszódok a munkából annyi van.
    Édes lába durván fáj. Valahogy ki kell bírnia ezt a 3 hónapot. Katica jól megkínozza. :U
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Odakint tombol a szél és ez erősen kihatott az alvásunkra. Ez a móri árok nem épp szélcsendes és ha ÉNY-NY.-i szél fúj akkor itt elég cudar idő van. :( Persze a fejemben is nyomás uralkodik ilyenkor. Mintha ráültek volna. Kibírhatatlan! És így kell dolgozni. :(
    Tegnap nekiálltunk a szerkezetnek és ma már élszarufákat állítunk. A főnök vett egy új felsőmarót mert a régi elég vacakul ment már. Most legalább van egy normális gépe. Én is megleptem magamat egy frissen élezett gyalukés garnitúrával. Most olyan felületet készít a gép mintha meg lenne csiszolva az anyag. Persze cocinak hoztam egy zsák forgácsot hogy legyen neki miben laknia. Majd még hozok pár zsákkal mert sokat gyártunk.
    Én is elkezdtem felsőmarókat nézegetni mert az enyém is totál le van harcolva de a makiták valami elképesztő árban mozognak. Nem is értem mi kerül annyiba rajtuk. :Y
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész jól aludtam. Párszor fent voltam amikor édes fordult de rögtön vissza tudtam aludni. Meg is lepődtem ezen mert általában sokáig forgolódok ha megébredek.
    Tegnap tetőszerkezetet készítettünk. Ma kész is leszünk és állunk neki a lécezésnek. Autószerelőt is fel kell hívnom mert mondta a héten ránéz táltira hogy mit kell megcsinálni rajta de azóta nem jelentkezett. Nem szeretnék úgy járni hogy lemegy a műszaki és itt állok kocsi nélkül. :F
    Édes ma megy akupunktúrára. Vagyis megnézi a doki hogy tud e ezzel a módszerrel segíteni a lábán. Reménykedünk...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Éledezek... Nem is tudom mit írjak a tegnapomról. Befejeztük a szerkezetet de nem teljesen mert el kellett rohannom megmutatni táltit az autószerelőnek hogy milyen állapotban van. Ahogy sejtettem a hátsó sárvédőív komoly beavatkozást igényel mivel nincs. ;] :DDD Feltett keresztkérdéseket is, pl: gömbfejek? (az meg mi a szar? :U ) fékek? (ezt ismerem-a középső pedál és köszönöm megvan még bár egy kicsit kopott a gumi rajta) kormánymű? (középen a kerek de mitől mű?) Szóval már látom hogy nem lesz olcsó. :U
    Édes elment az akupresszörhöz aki természetgyógyász és megállapította hogy nem fog használni a böködés csak a gyertyázás. Kapott homeopátiás gyogyit és hétfőn megy kezelésre. Reméljük a javulás útjára lép mert rossz nézni ahogy "megy".
    Bevallom picit fáradok már. Sok ez a folyamatos munka de ki kell tartani. Addig nincs megállás amíg táltit ki nem szedik alólam.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Alig élek mert nem sok mindent aludtam. Volt vagy hajnali fél 1 mire elaludtam. Megfogadtam hogy nem nézek meccset de nehéz volt ellenállni a kísértésnek és ennek meg is lett az eredménye.
    Tegnap elkészült a szerkezet és nekiálltunk lambériázni. Készítettem fotókat.így néz ki
    részletkép
    részletkép
    részletkép
    Tegnap reggel a vaterára benéztem csak úgy megszokásból és csináltam egy jó vételt. Vettem 2db. Hitachi csavarbehajtót jó árban.[link] ;] Édes nagyon örült neki. Nem szabad nekem gépeznem mert ez lesz belőle. :DDD
    Ma is munka de már rendesen fáradok. Még ezt a pár napot ki kell bírnom amíg táltit el nem viszik alólam.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nehezen engedett el az ágyikóm! Egész éjszakát végigaludtam ami a tegnapi éjjel után nagyon kellett. Nem mondom hogy kipihentem magamat de alakul a dolog.
    Tegnap 1-ig dolgoztunk csak ami szintén jól esett mert kicsit kezdek széthullani. Belambériáztuk a kis pavilont és lefóliáztuk. Ma is megyek mert tegnap nem telefonált a szerelő. Majd ma délelőtt én felhívom mi a búbánat van vele. Nem bánnám ha még pár napot nálam lehetne táltos mert annál több mindent el tudnék végezni bár nagyon fáradok már.
    Tegnap elmentünk cunci barátnőjéhez játszani. Mi felnőttek elbeszélgettünk miközben a gyerekek eljátszottak. Nagyon jól éreztük magunkat.
    Tegnap elfelejtettem lejegyezni hogy 74 hónaposak voltunk édessel. Nem semmi milyen rég tart ez a szerelem! :))
    Ma megy gyertyázni. Remélem segíteni fog rajta ez a gyógymód.
    Megyek benézek a vaterára édes nagy örömére. ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Az eső esik és a kedvemet el is vette a munkától. Még holnap délig dolgozok és utána kell vinnem táltost a szerelőhöz.
    Tegnapra lebetegedett a kollégám ezért kénytelen voltam egyedül lécezni azt a kis kerti pavilont amiről fentebb tettem be képet. Nagyon nagy szopás volt ezért fél4-kor úgy döntöttem elegem van a napból és hazajövök.
    Elvileg ma már meg is érkezik a 2 csavarbehajtó. Nagyon kíváncsi vagyok milyen üzletet kötöttem. :U
    Édes tegnap volt gyertyázni és azt mondja használt neki. A természetgyógyász szerint max. 2 csomag gyertya kell és elmúlik minden gyulladás a bokájából. A próféta szóljon belőle. :R
    Tegnap megjavítottam a felsőmaróm kapcsolóját ami nem azt jelenti hogy nem nézek be ma reggel is a vaterára hogy esetleg egy jó kis makitát ne keressek a pótlására. ;] Édes nagyon örül neki! :DD
    Ma elvileg cuncika megy kirándulni bár ebben az időben lehet elmarad.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Teljesen kisimult vagyok. Tegnap az eső miatt nem volt túl erős napom. Akác kerítésdeszkákat gyalultunk és amikor elállt az eső felfúrtuk a helyére. Kicsit korábban eljöttem mert fel kellett érnem a postára a csavarbehajtókért. Nagyon jó üzletet kötöttem! A fiatalabb gép nagyon jó állapotban van az öregebb pedig jó lesz itthonra barkácsolni. Azon azért látszódnak a használat nyomai.
    Ma csak délig leszek mert 3-kor táltost le kell adnom a szerelőnek. Nagyon várom már ezt a kis pihit. Holnap és pénteken kéz a kézben visszük cuncikát az oviba mint télen. Most lesz pár együtt töltött napunk édeskével ami már nagyon ránk fér.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egy perccel sem ébredtem később hiába nem kell ma mennem dolgozni. A megszokás nagy úr.
    Tegnap délelőtt még építgettük a kerítést és jöttem is haza. Kipakoltam táltit és vittem a szerelőhöz. Hazafelé buszoztunk. Édes és cunci is velem jött hogy együtt lehessünk.
    Ma ha jó idő lesz az oviból a kreszparkba mennek biciklivel a gyerekek. Rendőri felvezetés is lesz állítólag. Oda megyünk mi is édessel és készítünk pár fotót. Biztosan élvezni fogják a gyerekek.
    Jut eszembe! Tegnap elvittem magammal az újabb behajtót amit most szereztem és egész nap azzal furkáltam a zártszelvényt. Jól bírta a gép. Szerencsére hamarabb töltött fel a 2. aku mint ahogy lemerült ami használatban volt pedig az egyik jóval gyengébb. Még a másik gépet is tesztelnem kellene. Majd valamit kitalálok rá.
    Ma itt a kékszobában pakolni fogunk mert nagyon nagy a kupi.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Most ébredtünk nem olyan régen. Végre 1 órácskával tovább aludtunk. :DD
    Tegnap elvittük cuncikát oviba és 11-re vissza mentünk a kreszparkba mert a napsugár ovi iskolába menő nagycsoportosainak kerékpáros oktatást tartottak a rendőrbácsik.
    Cuncika büszkén teker. :D
    Évike. (szijjja ;] )
    Rendőrbácsi a zebrán.(majdnem elütötték :DDD )
    Közben egy gyors szervizre is felkértek mert leesett egy gyerkőc bicójának a lánca. Mivel az egyetlen apuka voltam ezért én tettem vissza.
    Itthon pihengettünk ebéd után. Vettem pár torx bitet a csavarbehajtóba és teszteltem az öregebb aksikat és gépet. Az is jól vizsgázott! Vettem 2 szuper gépet! :DD Mostanában nem nézhetek be a vaterára mert nem költhetek többet. :B
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szokásos hajnali ébredés pedig nem is megyek dolgozni. Tegnap nem volt semmi különös. Elvittük cuncit az oviba és hazafelé benéztünk a piacra. Akkor telefonált a szerelő hogy az első lengőkart cserélni kell mer rossz és a hátsó lengéscsillapító is cserés. Elvileg kedden megy vizsgára táltosom. Remélem több cserélnivalót nem találnak rajta mert már egy vagyonba kerül így is hogy 2 év műszakit kapjon.
    Édes felvett egy videót arról hogy Katica rugdalózik a pocakjában.Kb. a felénél. :D Igazi táncoslábú. ;]
    Ilyenkor amikor kényszerpihenőn vagyok általában a gépeimet rendezgetem. Karbantartást végzek és egy-két dolgot beszerzek hozzájuk. Tegnap csavart vettem a gyalugép késrögzítőhöz mert eléggé le vannak harcolva az imbusz nútok. Nem szeretnék úgy járni hogy ki kell fúrni a csavart mert megfordult benne a kulcs. :U Műszerrel megmértem a csavarbehajtó aksiinak a feszültségét is. 13,5V körül van azokban amiket nem használtam és 12,9V amiket nyúztam. Szerda reggel töltöttem fel az akukat és szerintem jó eredmény hogy 3 nap után sem engedte el a töltést. Majd azért megmérem mennyi idő alatt merül le használat nélkül. Még van 3 gép amit venni szeretnék: kisflex,szalagcsiszoló és felsőmaró. Ha ezeket pótolom akkor teljes lesz a gépparkom. :DD Be is nézek a vaterára. ;]
    Mára elkértem apám autóját hogy ne keljen édesnek buszozni cuncival. Bemegyünk Fehérvárra a kocsiért és onnan már azzal megyünk tovább. Azon a pár napon amíg tálti nincs legalább lesz autónk. Még az is lehet hogy apám kocsijával megyek majd dolgozni. :F
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma picivel később vagyunk mert visszaaludtam. Tegnapi zűrös nap után kellet is egy kis alvás.
    Reggel felkeltünk és bebuszoztunk apámhoz. Elkértük az autóját amiben Pesten tönkre ment a gáz része majd hazafelé egy nagy robbanással szét ment a kipufogója. :Y Éppcsak haza értünk vele. Vissza is adtam az öregnek mert a végén még teljesen tönkre megy nálunk pedig úgy volt hogy a héten azzal fogok járni dolgozni amíg nem készül el táltosom. Egy fiatalabb polója van de oda nem adnám hű táltosomért!
    Ma vagyok 38 éves. Ha nem köszönt fel édes el is felejtkezek róla. :U Hogy repül az idő...
    Ma sok pihi és bújás. Hazafelé annyira be volt tojva édes a kocsiban hogy teljesen bekeményedett a hasa. Nem is csodálom mert olyan robbanások voltak amitől én is megilyedtem. :Y
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma már lustiztunk is rendesen. Fent voltam fél 5 előtt de úgy gondoltam ráérünk felkelni és még visszaaludtam. Édes durmolt rendesen mint egy mormotalány.
    Tegnap egész nap pihengettünk. Elmentünk délelőtt a non-stopba hogy kicsit mozogjunk. Délután fagyiztunk séta gyanánt. Szerencsére nem jött be az időjósoknak az esős idő. Ma is szép idő lesz aminek nagyon örülök!
    Ma porszívózni fogok édes meg pakolgat. Este érkezik haza cuncika. Kíváncsi vagyok milyen agymosáson esik át. :U
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Rohadt nehezen aludtunk el este mert tegnap 2x is aludtunk napközben. Ma biztosan nem fogunk ledőlni édessel mert este aludni szeretnék!
    Tegnap az alváson kívül takarítottunk is. Rendbe szedtük a lakást és én még picit barkácsoltam. A felsőmaróm mélységállítójának a rögzítőcsavarját csináltam meg ami elengedhetetlen a jó működéséhez. Kinéztem egy cseredarabot a vaterán de édes megharagudna ha megvenném. :B Most táltosra kell a pénz. Jó volna ha ma elkészülne mert már 5 napja itthon verem a kukimat amitől a falra mászok. Jó hogy itt tudok lenni édesékkel de nekem szükségem van a munkára mert abból élünk és így olyan feleslegesnek érzem magamat. Én szeretek dolgozni!
    Cunci rendben ért haza. Nem volt sírás és távolságtartás. Nagyon örülök neki! Már hiányzott a folyamatos beszéde amitől nem hallom a tévét még 40-es hangerőn sem. ;] Ma imádkozom hogy jó idejük legyen mert kirándulni mennek.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    1x fent voltunk az éjszaka. Sajnos nehezen aludtam vissza mert teljesen felébredtem. Ez olyan 1 óra körül lehetett.
    Tegnap vissza kaptuk táltit! Este mentünk be érte busszal és hazafelé már a hű fegyverhordozóm hozott minket. A szerelő azt mondta több vizsgát ne nagyon akarjak rá. Alig 23 éves. A legszebb női korban van a drágám. :DD Még nem teljes az öröm mert betelt a forgalmi ezért cseréltetni kell és emiatt nem ragasztották fel a matricát sem a rendszámra. Ma délután begurulunk vele Fehérvárra és az okmányirodában cseréltetjük és ragasztatunk. Délelőtt ki fogom porszívózni mert megérdemli. Nagyon hiányzott már! Kerek 1 hétig nem tudtam menni dolgozni és közben volt egy nagyon kalandosra sikerült pesti utunk apám felrobbanós kocsijával. Hazafelé jövet táltos egy gyanús pöffenést nem adott ki magából. Csak teszi a dolgát. Nagyon sajnálni fogom ha 2 év múlva nem kap több életet. :O
    Tegnap nem sok minden történt. Cunciék kirándulni voltak az ovival. Örülök neki hogy ilyen sok foglalkozás van az oviban. Imád oda járni és mi is imádjuk az ovit!
    Holnap munka! :DD :DD :DD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már 4 óta fent vagyok mert az izgalom nem hagyott tovább aludni! Végre 1 hét kényszerpihenő után mehetek újra dolgozni! :C :DD Tegnap elintéztük tálti új forgalmiját és a matricát. Még szerencse hogy édes mondta vigyünk pénzt mert szerinte fizetni kell érte. Én magától értetödőnek tartottam hogy fizettem a műszakiért akkor ingyen és bérmentve cserélik a betelt forgalmit a matrica meg amúgy is benne van az árban. Erre majdnem leültem. Az új forgalmi 6 rugó a matrica pedig 585 ft! :Y :Y :Y :Y :Y :W :W :W EMBER!!!! MI a KÁ anyjukba kerül azon a zöld papírlapon 6 rugóba?! És még külön fizessek a matricáért is?! :W Simán lementem hídba.
    Na mindegy. Ez volt a múlt. Rohadt drágán, de végül műszakit kapott hű fegyverhordozóm. :C Holnap már nem fog érdekelni mi történt tegnap és mibe került. Még kap egy fincsi kis olajat mert már megint leszaladt 10ezer kilométerecske és teljesen rendben lesz.
    Dobok fel képet édesről hogy mekkora a pocija.
    30. hét
    Egy amolyan fészbuk kép :DDD :))
    Ma cuncinak néptánc bemutatója lesz az oviban. Sajnálom hogy nem lehetek ott de mennem kell dolgozni mert hajt a vérem. :U ( a pénz is :P )
    Tegnap délelőtt kiporszívóztam táltost és lecseréltem a gumikat rajta. Vettem rugóerősítő gumikat és tettem be hátulra hogy el tudjak vinni pár mázsa fát a hátán. ;] Oldalanként egyet tettem be de szerintem még teszek be hogy erősebb legyen.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap reggel nem lehetett belépni ezért elmaradt a naplóírás. Lécezést fejeztük be és bádogoztunk. Első munkanapon rohadtul elfáradtam az egy hét lebzselés után. Azért a tegnapi nap már könnyebben ment. Bádogoztunk reggel az esőben és utána cserepeztünk. Ma folytatjuk a cserepezést.
    Cuncikának néptáncbemutatója volt. Édes sokat fotózott.
    Fő barátnőjével. (hopp! háttérben szerelme Marci van :)) )
    tánc 1
    tánc 2
    tánc 3
    Nagyon ügyes volt! Büszkék vagyunk rá. Sajnálom hogy nem tudtam ott lenni. Ma már készülnek édessel az óvónéniknek az ajándékával amit ballagásra kapnak tőlünk. Nem veszünk nekik valami mihaszna dolgot hanem cunci készít nekik valami apróságot és egy pici fotót ragasztunk bele cunciról.
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap reggel megint nem tudtam belépni ezért nem tudtam lejegyezni azt a nem sok mindent ami történt velem. :DDD Cserepeztünk és cserepet vágtunk. Tegnap a cserépvágást folytattuk és ha minden igaz akkor ma befejezzük. Mivel édes és cunci Bősze Marci szülinapi buliján voltak beugrottam hazafelé megnézni a játszóteret. Nagyjából meg is egyeztünk. Egy torony lesz amiről csúszda jön le és mászófal lesz rajta. Nyilván valami szuper kis cuccot dobunk össze nem valami vacakot. ;] Azt még nem tudom mikor csináljuk mert időm az aztán nincs.
    Dobok fel két képet Marci bulijáról.
    Légváron a szerelmespár :D
    Cunci elkapta Marcit. (lesz belőle valami ;] )
    Nagyon jól érezték magukat édesék. Jó messze laknak ezért én mentem értük mikor véget ért a buli.
    Ma viszek fotómasinát mert lehet befejezzük a kis pavilont. Valószínűbb hogy holnap de biztos ami biztos nálam lesz a gép.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap nem ment reggel a PH! ezért nem tudtam naplót írni. Persze elfelejtettem fényképezőt vinni és persze befejeztük a pavilont. Azért tegnap még visszaugrottunk oda ezért le tudtam fotózni mert nálam volt a gép. :DDD
    Belülről
    Kívülről
    Tegnap délelőtt beépítettünk 3 tetőablakot és délután 3 oszlop cseréjének álltunk neki ami teljesen szétrepedt és az alja elkorhadt. Ezek egy nyitott féltetőt tartanak. Sajnos nem volt állítható fémlábunk amivel ideiglenesen meg tudtuk volna tartatni a súlyt ezért csak legyártottuk az oszlopokat és mára csúszott a csere. Amúgy sem fért volna bele időben a tegnapi napba.
    Édes nem nagyon aludt az éjszaka mert égett a gyomra és Katica is túl aktív volt. Megszenved ezzel a terhességgel a drágám. :(
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre reggel ideülök a géphez és megy a PH! :DD Ez csak egy félig örülős szmájli mert az elmúlt napokban történt ez+az.
    Tegnapelőtt délelőtt szakmámban dolgoztam de délután már át kellett mennünk a kőműveseknek segíteni mert lassan haladtak és azt hitte a főnök ez azért van mert nincs megfelelő kiszolgálószemélyzet. Miután mi odamentünk se haladtak gyorsabban pedig bőven volt anyaguk ezután. Hazafelé kénytelen voltam egy erősebbet fékezni és utána éreztem hogy valami nagyon nincs rendben táltosom fékével de este már se erőm se kedvem nem volt foglalkozni a kérdéssel. Tegnap reggel elindultam és vissza kellett fordulnom mert totál behalt a bal első fék. Tavaly lett javítva a fék és azóta szívok ezzel a fékdugattyú szorulással de ez most nem az a hang volt. EZ fém a fémen súrlódás. Szétszedtem hogy megnézzem mi a baj. Ilyen fékkel nem lehet közlekedni. Megdöbbentem amikor megláttam mi a helyzet.A fékbetétek állapota magáért beszél. :Y :Y :Y A szép az egészben az hogy ezek a betétek nem ilyenek voltak hanem rendes kopófelülettel bírtak. A szerelő kicserélte és mondta hogy el vannak kopva majdan arra számítva hogy elviszem hozzá ha gond van és visszacseréli zsíros összegért. Persze a felszabályozott tárcsának is hült helye és valami bemaródott vacakot kaptam vissza helyette ugyanezen megfontolásból. Mivel zéróra kopott betétek berágták a tárcsát el kellett vele slattyognom az esztergályoshoz hogy szabályozza fel de nem is ez a legbosszantóbb az egészben hanem az hogy a fékdugattyú teljesen kijött és a tartalék (új) fékbetétek nem fértek be. Vért izzadtam mire emelővel visszaküzdöttem a helyére. :W
    Nem értem mire jó ez? Becsülettel megfizettem amit kért a javításért. Itt tart az ország? Ilyen emberek élnek itt? Tegnapi esemény hogy volt feleségem felhívott mert kaptam az APEH (NAV) tól levelet. Persze felbontotta mert hátha a 16 éves tanuló fiamé. Ennyit a levéltitokról... Azért ilyen események után az ember elgondolkodik hogy milyen lehet egy olyan országban élni ahol megbecsülik a munkáját és nem basszák át ott ahol érik. :(
    Mivel volt ez a kis fékes kalandom ezért a tegnapi munkanapom kiesett. Újabb pénzveszteség... Ma nem tudok menni mert 7-re megyek a féktárcsáért amit nem volt hajlandó a mester 10 perc alatt megcsinálni amíg ott voltam mert nem volt kedve hozzá. Inkább menjek el 2x hozzá. Ez is egy érdekes esemény volt de ezt már le sem jegyzem.
    Összerakom táltost és elvisszük cuncit az oviba. Ma nagy napja lesz neki mert ma fog elballagni. Édes anyukájáék jönnek 11 körül addigra táltit teljesen be kell fejeznem. Édesék elmennek az anyjáékkal és ott alszanak. Én holnap dolgozok.Majd valamikor megyek értük.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Lassan de biztosan hat a kávé. Első alkalom a közel 3 év óta mióta ideköltöztünk hogy egyedül aludtam. Tegnap édesék este elmentek anyukájával és náluk aludtak. Kis csapatépítő anyja-lánya nap lesz a mai. Nagyon nehéz elfogadtatni a mi kapcsolatunkat vele és talán ezzel picit oldódik benne a feszültség. Nem szeretném ha Katica kevésbé lenne fontos számára mint cuncika. Majd meglátjuk. Persze jól nem aludtam az én nagykacsám nélkül de kibírtam. Majd ma hazafelé elmegyek értük és hazahozom őket.
    Tegnap reggel elmentem a féktárcsáért. Volt egy mély barázda a tárcsa szélén amit nem tudott kiszedni belőle csak ha nagyon elvékonyítja az anyagot de amúgy jó lett. Az összeszerelés gyorsan ment. Már szinte rutinosnak mondható vagyok ezen a téren. Pár fékpróba és úgy néz ki minden rendben táltosommal. Ma már mehetek dolgozni vele. Ismét kimaradt 2 nap munka és ezt pótolnom kell. Még reggel megszereltem a féket és elvittük cuncit oviba. Délig volt mert jöttek Ildi mamáék. Délután megvolt a ballagás. Nagyon szép előadást adtak elő a gyerekek. Készült sok kép. Párat felteszek emléknek.
    Anya-lánya-unoka
    Marcival. Kapott tőle egy aranyos plüssbabát a ballagására. Mi ez ha nem szerelem? :DD
    Természetesen Marci volt végig a párja. ;]
    Az utolsó közös kép az óvónőkkel és a dadussal. :)
    Ma hazafelé beugrok nagy gyermekeimhez hogy meg tudjanak hívni a ballagásukra ami jövő hét pénteken lesz.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák