Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem is tudom mit írjak mert este már tettem egy bejegyzést. Munkával elég lassan haladunk. Ilyenkor számítana még egy ács mert mindent nekem kell csinálnom ami eléggé lelassítja a munkát.
    Édes itt ül és mesél. Nagyon hiányzik már és ezért hétvégén nem is dolgozok. Vagyis mondanám hogy sógoromhoz megyek de már le se jegyzem mert feleslegesnek tartom. Majd ha realizálódik a munka akkor.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már egy ideje fent vagyunk de beszélgettünk. Vagyis én beszéltem édes pedig hallgatta. Az ország történéseit és majdani hatását ránk nézve próbáltam elmondani édesnek. Véleményem szerint félre kellene állni a mostani vezetőknek mert másfél év alatt totál leállt a gazdaság és át kellene adnia a helyét szakértőknek akik valamit tudnak kezdeni mégha az utolsó pillanatban is vagyunk. Pont mint Olaszországban. Már idén is nagyon kevés volt a munka de jövőre lehet felkopik az állunk. A folyamat egyszerű. Ha megfojtom a bankokat azok nem adnak pénzt építeni és nekünk nem lesz munkánk. Jelen körülmények között az vészeli át legjobban ezt a nehéz helyzetet akik külföldi multinál dolgozik és exportra termel csak és kizárólag. Az ilyenek mint én azok meg beszoptak. :((( Remélem ez azért változni fog...
    Tegnap nagyon nyögve nyelősen ment a munka. Semmi nem akart össze jönni elsőre. Nem is voltam valami hű de jól. Szerintem megfáztam ebben a párás időben. Nem panaszkodtam az időjárásra mert lehetne hófúvás is ami jól betenne nekünk de azért ez a ködös idő sem épp szívmelengető. Jövő héten mindenképpen befejezzük a lécezést és utána lehet leállás lesz mert pénzt kell kapjanak a banktól cserépre. Majd alakul.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma nagyon hosszan elaludtunk. Rég volt ilyenre példa, ráadásul rosszul aludtunk ezért is érthetetlen.
    De teljesen mellékes mindez amikor ma vagyunk 68 hónaposak édessel! :DD :DD :DD És jövő hónapban jön a kedvenc számom.(szijjja édes! ;] )
    Nem is tudom hogy bírhatja ki ennyi ideig szerelemben egy ikrekkel. Imádkozom hogy ne ikrek jegyben szülessen a gyermekünk mert végünk van. Még egy ilyen akaratos és fasz embert mint én! :W Nagyon IMÁDOM édest! Mindenemet oda adnám neki ő pedig szintúgy mindent megad nekem. Vagy a kettő nem ugyan az? :DDD
    A tegnapi nap ráhangolódás volt a maira. Sok bújás és lustizás az ágyban, szomszédok és a Le a cipővel régi film megnézése. Utóbbiba picit belealudtunk. Sétáltunk egy nagyot kéz a kézben. Vettünk nekem egy új cipőt aminek vastag a talpa és remélhetőleg nem ázik be ha leesne a hó.
    Mára nincs tervünk. Talán a valami amerika 2. megnézése. Nyilván szexelni is fogunk mert ki kell használni minden együtt töltött pillanatot. :))
    Vaterán nézelődtem kicsit. Lehet veszek egy rádiót melóba mert ami volt lezuhant és atomjaira robbant. Egyébként szemezek egy olcsó rotációs lézerrel is amivel leválthatom a slagvízmértékemet. Ez azért még képlékeny. Nem szeretnék szart venni a jóra meg nincs pénzem.
    Olyan szép napot mindenkinek mint várhatóan az enyém lesz.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Sajnos letelt ez a hétvége is. Azért tegnap délután már unatkoztunk a négy fal között. Nagyon jól éreztük magunkat de nekem azért hamar elkezd hiányozni a munka. Nálam ez valami génhiba lehet. :DDD Nem is tudom mi lesz velem jövő héttől. Ezen a héten befejezzük a lécezést és ha nem kapnak a banktól pénzt akkor nem tudjuk folytatni egyelőre. Utána elkezdek telefonálgatni hátha valahol van még egy kis munka hogy legalább karácsonyig tudjak dolgozni. Már látom a forgatókönyvet mi fog zajlani. Ha nincs munka másnaptól nem alszok jól. Fel felébredek és nem tudok visszaaludni. Szinte azonnal stressz és depresszió lesz rajtam úrrá amitől kijön a herpeszem. Nem nagyon vágyok erre. Persze pont karácsonykor lesz olyan állapotban a fejem hogy egy normális képet se lehet készíteni rólam. Na de ne is beszéljünk erről....
    Tegnap csodálatos napunk volt. 2 rész szomszédok lecsúszott. A 3. évadot nézzük. Épp rendszerváltás körüli helyzet van. Mágenheimék trabija füstöl amire Taki bácsi azt javasolja hogy tankoljanak bele drágább ólommenteset ami 28ft. :Y :Y :Y :Y :Y EMBER!!!! Ma 400!!! :W :W :W Jó nosztalgiázni miközben nézzük de azért vannak sokkos helyzetek. :U
    Hétvégén volt egy kis hasmenésem. Mára talán meggyógyultam.
    Csodaszép hétvége volt az én gyönyörű nagykacsámmal! :D
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Viszonylag nyugalmas éjszakám volt. Végre haza ért cuncikánk! Igaz kicsit betegen de nagyon boldogan. Szinte már törvényszerű hogy betegen jön haza az apjától. Nem értem miért van ez. Az a lényeg hogy itthon van velünk. Imádom őket!
    Körülöttem is zajlanak az események. Tegnap felhívott a volt főnököm hogy azonnali hatállyal térjek vissza mert meg kell csinálnom egy előtetőt. Egy csütörtökbe egyeztünk ki mert nem hagyhatom itt a lécezés közepén szegény Lacát. Most aztán nyomnom kell itt is hogy szerda estére kész legyünk. Arról nem is beszélve hogy a szívemet igazán az fogja melengetni ha leesik 20 centi hó és akkor akar majd sógorom cserepezni. :Y :W Majd alakul. Addig örülhetek amíg van munkám. Kell is a lóvé mert sokmindent szeretnék venni. Végre egy normális karácsonyt akarok ülni amikor nem a csóróság hatja át az ünnepet.
    Tegnap édes ment cunciért és elment a jós barátnőjéhez is. Kivetették kártyán mi lesz velünk. Elvileg pár hét vagy pár hónap és jön a cicus és örökké együtt fogunk maradni. Nem hiszek a jóslásokban. Ez az örökkön örökké Nem rám vall. De ki tudja.
    Ma nagy erőkkel folytatjuk a lécezést.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Korábban keltünk hogy legyen egymásra pici időnk mert édes 6-ra megy dolgozni és én viszem cuncikát oviba. Természetesen cunóka már fent kukorékol.
    Tegnap az utolsó nagy oldalt is beléceztük. Mára már csak 2 kisebb maradt. Sietnem kell mert már várnak rám. Ma mindent el kell hoznom onnan.Szegény tálti tömve lesz teljesen.
    Este mikor haza értem nekiláttunk egy saját társasjáték elkészítésének. Már a pályát megrajzoltuk csak fel kell díszíteni és ki kell színezni. Lesznek benne apró feladatok ha bizonyos mezőre lép valaki. pl. öleld meg a tőled balra ülőt. A címe az lesz hogy oviból az iskolába. Én rajzoltam az ovit a starthelyre cunci az isit a célba. Biztosan izgi lesz vele játszani. :DD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem mostanában ültem a nagygépem előtt. Most is csak azért ide huppantam le hogy fel tegyem azt a pár képet amit az elkészült lécezésről készítettem.1. 2.
    Ma már máshová megyek mert szerencsémre akadnak még kisebb munkák amit karácsony előtt el kell végezni. Remélem még kari előtt ide is vissza kell jönnöm csatornát rakni és cserepezni.
    Édes teljesen hulla. Miután lenyomott egy délelőttös műszakot még este 7-re vissza kellett mennie mert valami falat építettek a pennyben és pakolni kellett. Éjjel 11-kor jött meg a 2. műszakból. Alig voltunk együtt. :(((
    Ma este remélem már több időnk lesz egymásra. :U
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagy munkában vagyunk! Egy kartonra készítünk társasjátékot. Már a pálya megvan és a feladatok zöme is elkészült de még sűríteni kell a feladványokat mert tegnap a próbajáték alatt először édes majd a második körben én mentem úgy végig hogy nem léptem egy olyan mezőre sem amin feladatot kellett volna végezni. Nagyon jól szórakoztunk. :DD
    A munkáról nem is tudom mit írjak. Egy előtetőt kell készítenem ami kb. 50m2 . Nem nagy munka. Szerintem holnap kész is leszünk vagy max. hétfőn.
    Mennem kell hogy a tisztasági feladathoz fürdőt rajzoljak. ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész család fent van már pedig édessel nekem más terveim voltak. :U
    A hétvégét édeshármasban töltjük. Mehettem volna ma is dolgozni de úgy döntöttem hogy nem olyan sürgős a munka inkább az én kacsáimmal leszek 2 napot. Nagyokat társasozunk az új társasunkkal és pihizünk. Biztosan lesz pár hiszti is de edzettek vagyunk.
    Tegnap nagy részét felszórtuk a szarufáknak az előtetőn. Csináltattam egy csatornavas hajlítót 5 rugóért. Bevallom erre a kiadásra nem számoltam de nem lehetett visszautasítani. Legolcsóbb hajlító 18 rugó boltban. A Stubai meg 42. Nem volt mit gondolkodnom ezen. Ennél a tetőnél ki is próbálom és a nagy tetőnél is kell majd cimborámnál. Ő is elintézte a cserepet. Elvileg jövő hét végén már rakhatjuk, de előtte bádogoznom kell.Most ott állok hogy szerdára ígértem hogy visszatérek hozzá de már látom hogy addig itt nem végzek. Majd minden tolódni fog. Csak nem esik addig le a hó...
    Persze a két kiskacsám már összebújva horpaszt ami azt jelenti hogy én már nem férek oda. :DDD Na mindegy. Addig játszok a gépen. Mondjuk a BF.3-at folytatom.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon jól telik a hétvégénk! Nagyokat pihizünk és pár társas is lecsúszik az új társasunkkal. Még nincs 100%-ig kész de már közel vagyunk hozzá. Apróbb csinosításokat kell még végrehajtani és meg is leszünk.
    Tegnap picit megcsiszoltam és lefestettem a csatornavas hajlítót. Nagyon örült mindenki hogy megtöltöttem higitó szaggal a lakást. :DDD Édes főzött és kitakarította a lakást amíg én festegettem.
    Mára nincs különösebb tervünk. Nagyokat pihizünk és sétálunk a friss levegőn. Sógorom felhívott hogy mennem kell befejezni a félbehagyott munkát. Jövő hétvégén nála fogok dolgozni. Legyen csak munka! Ha karácsonyig tudok dolgozni akkor már ha szűkösen is de kihúzzuk a telet. Azért nem fogom bánni ha akad valami kis meló még a télen. :U
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már már unalmasnak mondhatónak telt el a vasárnap. Ez a szomorkás idő beragasztott minket a lakásba. Voltunk lent 2x rövid ideig amíg vásároltunk de hosszabb sétákat nem tudtunk tenni. Itthon meg nincs mit tenni. Pár kör társast lenyomtunk és 2 szomszédok is lecsúszott de ennyi. Jövő hétvégén tutira dolgozok ezért előre is pihentem. Megpróbálok csütörtökön vagy pénteken itthon maradni hogy azért pihenjek is valamennyit. Majd alakul.
    A hétvégén nem lesz itthon cunci ezért neki állhat édes a karácsonyi bevásárlásnak. Talán idén nem lesz annyira csóró a kari mint tavaly volt. Szeretnék egy igazi örömteli karácsonyt amibe nem zavar bele semmi!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szomorúan ébredtem mert egy tegnapi stresszhelyzet miatt kijött a herpeszem. HURRÁ! :((( A főnököm beszólt elég köcsög módon amit nehezen emésztettem és ez lett a vége. De jön még kutyára kamion... :(((
    Tegnap befejeztük a társast. Olyan állapotba hoztuk hogy ovis próbahasználatra is alkalmas legyen. 4 felé vágtuk és pántokat ragasztottunk rá, majd egy kartonréteggel megerősítettük. Nem akarok arcoskodni de nagyon szuper lett! Cunci is rajzolt rá így még személyesebb. Így igazán az övé. :DD A társas. szabályzat.
    Tegnap befejeztük a szerkezetet és a lambériázást. Nekiláttunk a lécezésnek is. Ma belécezzük és beszegjük. Ha marad idő rá akkor csatornázni is fogunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugalmas volt a tegnapi napom. Érezte a főnök hogy rossz fát tett a tűzre ezért nem szólt hozzám vagy ha mégis akkor nyalizott. Eldöntöttem hogy ha beszól összepakolok és haza húzok. Elegem volt belőle. Az időjárás is olyan volt ami a hangulatomat és a közérzetemet porba alázta. Nyirkos, párás szmötyit fújt a szél ami a csontomig hatolt. Ez ellen nem lehet igazán felöltözni. Véletlenül arra járt a tavalyi bádogos munkaadóm és megállt egy pillanatra. Majd ma rá kell csörögnöm mert beszélni akar velem. Remélem munkát akar ajánlani. Jó volna egy január-március közötti műhelymunka. :U
    Édes megkezdte a délutános szakot, ráadásul péntek.szombat-vasárnap már este 9-ig nyitva van a penny. Ez mire jó???? :F :W
    Cunci vitte a társast oviba. Állítólag sikeres volt de nem annyira mint mi számítottunk rá. Szerintünk csak azért mert a gyerekek többségével nem játszanak ilyen játékkal ezért idegen tőlük.
    Ma még picit bádogozok és utána cserepezés. Holnap mindenképpen együtt leszek édessel. Ez amolyan pótnap a hétvége helyett.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma ilyen kis kései gyerek vagyok. Előre hoztam a hétvégét mivel dolgozni fogok. Egyszerűen nincs rá indíttatásom hogy folyamatosan dolgozzak ebben a retek időben miközben a kacsáim meg igénylik a törődést (és én is) . Tegnap már cserepeztünk és úgy döntöttem hogy ma pihizek. Majd a segéderő befejezi a cserepezést. Nem bonyolult. Persze a főnök sokkos állapotba került. Hogy is írtam 2 napja? Jön még kutyára.... :P
    Készítettem 3 mestermű fotót. :DDD
    1
    2
    3
    Tegnap beszéltem a bádogos sráccal aki fix munkát ajánlott nekem. Nagyon nagy fejfájást okoz mert nem szívesen adnám fel a függetlenségemet és bevallom ehhez a szakmához értek igazán és nem szeretném a bádogosságot is kitanulni. De ki tudja. Ha meg tudunk egyezni hogy a telet nála kihúzhatom és tavasszal vissza tudok térni a szakmámba akkor elszegődök hozzá inasnak. Ilyenkor érzem azt hogy beérett a hosszú éveken át gyűjtögetett elismerések amik esetleg ki sem lettek mondva. Lábjegyzet: Tegnap az itteni tulaj aki 50 évet kint élt Lionban nagyon megdicsért. Még a felesége is aki csak 1-2 szót tud magyarul. Kis üröm az örömben hogy azt emelik ki milyen jó hogy a főnökömet választották a munka elvégzésére miközben engem dicsértek. Szívem szerint kiemeltem volna hogy nem az ő érdeme az hogy ilyen lett hanem tisztán az enyém és itt van a telefonszámom ha ácsmunka lenne....
    Mennem kell mert cunci új Angry birds pályára ért amit feltétlenül meg kell néznem mert nem hagy élni. :DDD
    Ma pihi édessel kettőig mert ő megy délutánra dolgozni. Legalább egy közös délelőttünk van a héten.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma megyek dolgozni. Szerintem a cserépvágás még rám vár . Ha befejezték teljesen akkor pedig mennem kell egy felbúvó ajtót készíteni hogy valamelyest zárt legyen egy padlás.
    Tegnap édes nagy örömére itthon voltam. Ilyenkor jobban fogy a pénz mert én megveszem azt amit kell. Pl. csizmára volt szüksége édesnek és ő magának nem venné meg mert olyan kis spórolós de ha én vele vagyok akkor nincs mit tenni mert ha én veszek neki akkor abból semmi jó nem sül ki. Én is kaptam farmert mert kihíztam azt amit nemrég vettünk. Egy téli sapit is venni kellett mert a tavalyi eltűnt. Inkább dolgoznom kell akkor kevesebb pénz fogy. :DDD
    Ma reggel édes és cunci velem jönnek Fehérvárig mert viszi az apjához hétvégére. Holnap megkezdi a karácsonyi ajándékvásárlást édesem. Nem hagyhatjuk az utolsó pillanatra mert nem kapunk a végén semmit.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    50 megás reggelre ébredtünk! Ma már magasabb sebességgel tolom szinte ugyanazon az áron. :DD Igaz volt némi gondom a modemregisztráció körül de megoldódott.
    Tegnap befejeztem még amit ott hagytak a cserepezésből és egy másik helyen padlásfeljáróra készítettem zárható ajtót majd még egy kis esti betonozás volt levezetésképpen.
    Ma sógoromhoz megyek azt a balatoni kecót folytatom. Úgy hírlik hogy át kell lécezni az egészet mert másfajta cserepet szereztek. Nyami! Szóval ma átlécezem és leszegem újra. Esetleg neki állok a cserepezésnek. Majd meglátjuk mi lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit sokkos állapotban ülök itt. Még nem tettem túl magam a tegnapi munkán ami ráadásul ma folytatódik. Bontott tatai cserepet rakok amitől spontán hullik az amúgy sem dús hajam. Istenem de várom azt a pillanatot amikor befejezem ezt a szemét munkát! :W Durván kikészíti az idegeimet ha nem tudok olyan minőséget előállítani mint amilyet szeretnék. :(
    Tegnap kiderült hogy a nővérem akivel nem beszélek időtlen idők óta nagyon beteges. Ezen a héten pl. majdnem belehalt egy vakbélgyulladásba. Még bőven 40 év alatt van és tessék. Ebben az évben már harmadszor van kórházban és negyedszer műtik. :((( Erről nincs mit írnom. Nagyon sajnálom őt.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt!

    Túl vagyunk a szar munkán! :DD El sem tudom mondani mekkora megkönnyebbülés hogy végre elfelejthetem ezt a munkát. Remélem többet nem hívnak ilyen javításra...
    Tegnap amíg én dolgoztam édes bement Fehérvárra karácsonyra vásárolni. Cuncinak vett 2 ajándékot de hallatlan árak vannak! Nem érdekel! Idén szép karácsonyt akarok kerül amibe kerül! Nyilván ésszerű keretek között. Én is kaptam ajándékot. Egy stanley kézifűrészt. Már régóta fenem egy ilyenre a fogamat. A régi kis fűrészem teljesen tönkre ment már és most hogy csatornavasak helyét ki kell vagdosni megleptem magamat. Ma mégsem kell mennem mert 10-re jön állítólag a csatorna és árnyékra nem akarok vetődni. Majd ha tényleg ott lesz akkor megyek. Holnap mindenképpen el kell kezdenem csinálni mert a szombati cserepezésre el kell készülnöm. Majd alakul.
    Tetgnap este haza érkezett cuncika is. Természetesen betegen... No comment... :(((
    Este egy gyors lázcsillapítós neocitrános kúra hogy nyugis legyen az éjszaka. Hatott is a gyors beavatkozás. Ha nem lesz rendben akkor marad itthon velem. Nem értem miért tér vissza minden alkalommal betegen.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap nem ment cunci oviba mert lázas volt. Egész nap küzdöttünk a lázzal kisebb nagyobb sikerrel. Talán ma már rendbe lesz és elvihetjük az oviba. Persze ő is szorgalmazza ezt mert ma jön a télapó.Majd meglátjuk mi lesz.
    Azért érdekes hogy az 1500ft-os lázcsillapító szart sem ért. Több mint 5 rugót ott hagytunk a gyógyszertárban és majdnem semmi hatása nem volt. Elképesztő milyen sokba kerül a betegség. :(((
    Sajnos csütörtökig itthon leszek. Nem érkezett meg a bádog az üzletbe ahol a srác megrendelte és visszamondani se tudta mert a cucc felét kifizettették vele előlegbe. NYAMI! Ez magyarország! Semmi másért nem érkezett meg tegnap a cucc csak azért mert egyszerűen elfelejtették feltenni a kocsira. :W :W :W
    Ma takarítani fogok. Ezt délelőtt letudom és ebéd után elhozom cuncit az oviból feltéve ha tud menni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már csak a mai napot kell kibírnom itthon és mehetek dolgozni! :DD Imádom ha van munka! Még a szemét munkát is elvállalom csak dolgozhassak. Persze az se baj ha fizetnek érte. :D Gépet akarok fejleszteni és ahhoz sok pénz kell. ;]
    Tegnap elvittük cuncit az oviba mert lázmentes volt és jött a Mikulás de mondtam Évikének (szijjja ;] ) Hogy figyeljenek rá mert belázasodhat. Ha így lenne csörögjenek rám és jövök. Amúgy is ebéd után elhozom de ha bármi lenne délelőtt. Persze lett is. Ebéd előtt hívtak hogy 39,1 a láza cuncinak. Mentem is érte azon nyomban. Édes dolgozott de elkéretőzött előbb hogy el tudjuk vinni orvoshoz a kis beteget. Mandulagyulladása van. Kapott antibiotikumot. (újabb 1200ft) Mivel ma még itthon vagyok ezért velem lesz , este pedig jön érte az apja és viszi el mert nekünk dolgozni kell.
    Tegnap délelőtt takarítottam. Elhúztam a tűzhelyt és kitakarítottam mögötte. Elég durva volt már a helyzet. Kipucoltam szép tisztára a mikrót is. Elpakoltam, felporszívóztam és felmostam. Rá is ment a délelőtt. Cunci szobája maradt olyan rumlis mint volt. Ez édes és cunci reszortja. :P
    Ma nem nagyon fogok tudni mit csinálni a kis betegtől. Majd közösen tévézünk és hallgatjuk a rádiót.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég nehezen ébredtem fel. Olyan kis nyomi vagyok. Szerintem a kint tomboló nagy szél lehet ennek az oka. Nincs fagy de brutál szél fúj. Jó lesz majd ebben dolgozni. Na nem finnyáskodok mert legalább van egy kis munka. Sajnos tegnap kiderült hogy a srácnak nem volt pénze az egész csatornarendszerre csak a tartóvasakra ezért csak ezeket tesszük fel. Ezzel nagyjából ezen a héten meg is leszünk utána pedig várhatunk a cserép érkezésére. Sajnos addig megint állni fogok. Ez van....
    Tegnap ahogy jósoltam nem csináltam semmit. Jobb híján tévét néztünk és Angry Birds-t nyomtunk cuncival. Persze pont tegnap volt édes egy órával tovább. Este jött cunciért az apja hogy tudjak ma menni dolgozni. Hétfőig most nála lesz. Persze ahogy elment máris elkezdett hiányozni a kis raplitündér. :P
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Mostanában nehezen alszok el de nehezebben is ébredek. Érthetetlen.
    Tegnap gyorsabban haladtam mint gondoltam. Szinte körbe is értem a csatornavasak felütésével. A vashajlító és az új kis kézifűrészem remekül üzemelt. Mindkettő kiváló befektetésnek bizonyult. :DD Viszont így hogy ilyen remekül haladok ez azt jelenti hogy ma be is fejezem és legközelebb csak akkor kell mennem amikor megérkezik a cserép. Ez elvileg jövő hét kedd lesz. Remélem utána pár napot folyamatosan tudok menni mert nem szeretek itthon üldögélni.
    Tegnap nagyon durván fújt a szél. Teljesen kiakasztott! Olyan oldala nem volt a háznak ahol ne kínozott volna. Kukim kivolt rendesen tőle! Ahogy hallom mára már enyhült. Ennek kifejezetten örülök.
    Cunci már most hiányzik! Nagyon várom haza. Este édes felhívja hogy rendben van e.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk jól. Korán bekumtunk és ez meg is bosszulta magát. Éjjel 1-kor már fent voltam és muszáj volt tévéznem kicsit hogy vissza aludjak de utána már fél óránként fent voltam.
    Tegnap reggel érdekes volt az elindulásom. Eljutottam pár kilométerre és visszafordultam mert baleset volt a 81-es úton és totál leállt. Itthon vártam egy picit és már szóltam a srácnak hogy majd csak hétfőn megyek de meggondoltam magamat és mégis elmentem dolgozni. Ilyen: amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra.- Felfogású gyerek vagyok. Nehezen üldögélek itthon dologidőben. Szépen el is készültem mindennel. Az összes csatornavas a helyén van és a vápalemez is bekerült. Még az összes éllécet is felütöttük. Elvileg kedden itt a cserép és szerdán nyomhatjuk.
    Hazafelé tettem egy nagy kitérőt mert az egyik PH.-s srácnak levitte az első kúpcserepét a szél. Nem volt egy nagy munka csak feljutni a tetőre. Mint kung-fu panda másztam fel. Egy ketteslétrát magam után felhúzva mert nem voltak otthon. Kész komédia volt a jelenetsor. :DD Mire végeztem megjött a kedvese és kaptam egy BF3.-at. :)) Ha tetőgondja van a közelben lévő forumtársaimnak elvárom hogy engem hívjanak. Mindenféle számtek cuccot elfogadok fizetségnek. ;]
    Ma befejezzük a karácsonyi vásárlást cuncinak. Fát is lehet hogy veszünk. Az biztos hogy normann lesz mint tavaly. Inkább egy kicsi fa legyen de amikor kivágom a 4.-ről ne hulljon rám az összes tüske.
    Holnap reggel lehet közelebb kerülünk édessel egy nagy álmunk beteljesüléséhez. Erről többet ma még nem írhatok. Picit izgulok... :B
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már 1 óta fent vagyok de nem akartam felkelni. Hagy aludjon édes legalább addig mint hétköznap szokott. Rá is fér!
    A tegnapi nap legfontosabb híre EZ ! Kerek egy évet vártunk arra hogy újra esélyt kapjunk a sorstól egy közös lurkóra. Nagyon boldogok vagyunk! Nem mondom hogy az év eleji kudarc nincs ott a lelkem mélyén hogy mi van ha most is, de nagyobb a bizakodás mint hogy teret engedjek a félelmeimnek. Megvoltak a sajátos jelek amik félre érthetetlenül jelezték hogy itt van már velünk. Elkezdett fájdogálni a cici, a szexet sem kívánta már és egy igazi mormotalánnyá vált édes. :DDD Reggel megvettük a tesztet de szinte biztosak voltunk abban hogy pozitív lesz! Most jöhet az izgalom hogy kihúzzuk valahogy az első trimisztert vetélés és mindenfajta komplikáció nélkül. Úgy látszik nekünk a november a termékeny időszakunk.
    Úgy volt hogy ma reggel végzi el a tesztet édes de aki ismer az tudja hogy nem várhatunk ha már megvettük mert nincs jelentősége mikor végzi el. Ha ott van akkor nemcsak reggel jelez.
    Nyilván a tegnapi napunkat ez a hír határozta meg. Boldogan vetettük magunkat a karácsonyi vásárlásba. Megvettük cuncikának az összes játékot és édes is kapott egy új nacit mert a régi szorította a pocakját. Hogy én se maradjak ki a sorból én kaptam egy popszeghúzót. ;] Még beugrottunk apámhoz is picit beszélgetni mert régen voltunk nála. Szerencsére jól van az öreg. Nem mondtuk el neki hogy újabb unoka várható (az 5. :D ) mert még korai.
    Ma délelőtt kiporszívózzuk táltit és ebéd után elmegyünk cunciért. Már nagyon hiányzik.
    Persze édeske mormotalányhoz illően már durmol is. Szüksége van az alvásra. :DDD
    Olyan szép napot mindenkinek mint a miénk!

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit túlaludtuk magunkat. Nem telt valami jól az éjszakánk mert cuncika nem igazán akart aludni és ezt reggel pótoltuk be. Én éjjel 1 után voltam fent a szokásos időben.
    Tegnapi napunk szép csendben telt el. Délelőtt kitakarítottuk táltit és picit le is csutakoltuk. Csodaszép lett kívül belül. Azután elsétáltunk a boltba főzni valóért és megfőzött édes. Én közben felporszívóztam. Ebéd után elmentünk cunciért Pestre. Odafelé édes vezetett és hazafelé is addig amíg úgy érezte hogy annyira besötétedett hogy fél vezetni. Gyakorolnia kell mert nem bírja a buszozást, és ha nagy pocakja lesz nem tud buszozni és egyedül kell majd autóznia. Kezdetnek nem volt rossz. Inkább csak rutintalan lett mert keveset vezet és túlizgulta a dolgot.
    Ma nincs ovi. Délelőtt együtt leszünk édes délutánra megy dolgozni. Kíváncsi vagyok hogy bírja majd a kis mormotám a délutános szakot. Cuncika meggyógyult már. Holnap mehet oviba. Ma ablakpucolást végzünk amit holnap befejezünk. Csak annyit csinálunk meg amennyit kényelmesen meg tudunk. Édes pihizzen sokat.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Valamiért nem ment a PH. Kicsit később is ébredtem mint szoktunk. Éjszaka felébredtem és nem tudtam vissza aludni. Nálam a fél 2 az amikor ébreszt valami. Érthetetlen... :W
    Tegnap szépen megpucoltuk az összes ablakot a lakásban. Persze csak szépen óvatosan hogy édes ne fáradjon nagyon el. Sajnos délutános szakban van amikor sokat kell pakolni. Azért jelezte bent mi a helyzet hogy ne kelljen nehezet pakolnia. Addig amíg nem kapunk egy orvosi megerősítést hogy rendben van minden addig csak reménykedünk hogy nem járunk úgy mint tavaly. Szeretnénk egy egészséges szívhangot hallani és a korának megfelelő fejlettségi szintet a mi kis magzatunkról. Édes azt irányozta elő hogy januárban menjünk orvoshoz amit én simán meg fogok torpedózni. Én két ünnep között le akarom tudni az első vizsgálatot. Mire várjunk?
    Ma egy két dolgot veszünk ami kell a babának. Ezek persze egyelőre édesnek kell hogy erősödjön a kis cunó. Vitamin és babaolaj a pocakra. Én megajándékoztam magamat egy tv-tunerrel hogy fel tudjak venni műsorokat és egy rotációs lézer után is érdeklődök. Édes azt mondta hogy sokba van ha itthon vagyok. Milyen igaza van! ;] Szerencsére holnap már megyek dolgozni. Felhívtak hogy a féltetőnél lambériáznunk kellene. Cserepezés csúszik szombatra. :K
    Jó lesz már dolgozni picit mert teljesen eltunyulok. Szerintem ezért alszok rosszul mert nem vagyok kiterhelve rendesen.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugodt éjszakán vagyunk túl. Mindhárman jól aludtunk. Nem is ébredtem fel. Ma szerencsére már megyek dolgozni. Mit tesz isten reggel 7-kor megjött a cserép haverhoz is de már elígérkeztem ide lambériázni.
    Tegnapi napunk eseménytelen volt. Elvittük cuncit oviba és utána pihengettünk. Rá is fér a kis mormotámra. Nagyon aluszékony édesem. Utánaolvastam a 6. hétnek hogy mire lehet számítani és teljesen egyezők a tünetek. :D Erősen szorgalmazom a nőgyógyászatot édesnek. Jó volna tudni minden rendben zajlik e odabent.
    Este óta szívok a tv tunerrel mert csak kép van és hang nincs. Valamit nem jól állítottam be. Már kértem privátban segítséget. Remélem estére rendbe lesz már.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szegény édes 11-kor ért haza mert akcióváltás volt a pennyben. Ilyenkor még hosszabb az a tetves délutános szak. Már vissza is bújt az ágyikóba és megpróbál aludni picit. Sajnos ilyenkor csak ennyit találkozunk és ez édeskevés. A pocakkal se tudok foglalkozni rendesen pedig már simizni kell őt is hogy érezze nagyon várjuk. :K
    Tegnap nekiálltam Egy gerendás lambériás födémnek. Ezzel elleszek még bőven ma és holnap is. Úgy néz ki szombaton megyek cserepezni.
    Tegnap este a tunert sikerült beállítanom. Már csak azt kell kitalálnom hogyan tudok időzített felvételt készíteni vele.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Viszonylag jól aludtam de édes nem. Sokat jár ki pisilni és ettől nem tud aludni.
    Sajnos ez a reggelenkénti együtt töltött idő nagyon kevés. Jó volna ha végre nem kellene délutánra járnia édesnek de nem állunk úgy anyagilag hogy elmenjen veszélyeztetett terhesként táppénzre.
    Tegnap már lambériáztunk amit elenyésző eséllyel fogunk ma befejezni. Lehet holnap is kell ide jönnöm és vasárnap fogok cserepezni. Majd meglátjuk. Annyi már biztos hogy szerdán megyek utoljára karácsony előtt dolgozni mert téli szünet lesz az oviban.
    Édes január 3.-ra kapott időpontot nőgyógyászatra. Reméljük minden rendben lesz a pocakkal.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit ingerült vagyok mert édesnek most vázoltam a belpolitika tegnapi történéseit és bizony kihullik a hajam a történtek után! :W :W :W Erről ennyit...
    Tegnap lambériáztunk de ahogy számítottam is rá nem végeztünk. Majd ma befejezzük. Remélem nem tart be egész nap mert nagyon hiányzik édeském. Szerencsére a hétvégén nem dolgozik. Pihengetnie kell. Tegnap este is fél11-kor ért haza mert késett a kamion.
    Sajnos esik az eső. Remélem eláll. Holnap nem lenne jó ha esne az eső a cserepezésnél.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit be vagyok tojva. Édes berohant kávéfőzés közben hogy nagyon rosszul van. Azóta eltelt negyed óra és talán picit jobban lett de a víz kivert rendesen. Ha valaki rosszul lesz a környezetemben hajlamos vagyok pánikba esni azonnal. :( Remélem ha alszik picit akkor jobban lesz.
    Tegnap befejeztem a lambériázást ma pedig megyek cserepezni. Szerintem felszórjuk az összes egész cserepet és mára elég is lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma szerencsére jobban van édes. Nagyon örülök neki mert nem jó szívvel engedtem volna munkába ha szarul érzi magát. Reggel 6-ra megy dolgozni. Legalább előbb végez és jöhet haza pihizni.
    Tegnap csodaszép idő volt! Igazi cserepezős idő. Jó volna ha még a héten kitartana ez az idő de erre esélyünk sincs. Majd alakul. Sajnos már most látszik hogy kevés lesz a cserép ezért ma neki állunk a beszabásnak és nem fejezzük be az egész cserepek felrakását. Pont a legnagyobb oldalt elhagyjuk.Nem nagyon szeretem a beszabást de ezt is meg kell csinálni.
    Amúgy voltunk vagy heten a cserepezésnél és jól csúszott az alkohol lefelé a torkokon. Ahogy nőtt az alkoholszint az emberekben úgy értett egyre jobban mindenki az én munkámhoz. ;] :DDD Ez magyarország...
    Cuncinak nagyon jó volt hogy 2 napot együtt tölthetett édessel. Szüksége volt rá egy ínséges délutános hét után.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Jól aludtunk de hulla vagyok. Tegnap nagyon elfáradtam a cserépvágásban. Nagyon jól haladtunk mert benyomtunk 65 métert a vágásból. Délután nem épp ideális volt az időjárás mert esett a hó amitől teljesen sokkos állapotba kerültem. Ha így haladunk akkor ma és holnap többé kevésbé befejezzük a vágást. Na ne rohanjunk ennyire előre.
    Édes egész tűrhetően van. Reméljük olyan nagy rosszullétek nem lesznek már. Nagyon várom a január 3.-át hogy a dokinál mit mondanak. Izgulok hogy minden rendben legyen...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Na tessék! A legfontosabbat elfelejtettem! :W
    Mi lenne velem édes nélkül?! Ma vagyunk 69 hónaposak! Ennek a számnak komoly jelentősége van ami 18 éven felüli. :DD
    Boldog 69-et nekünk!
    Imádlak szerelmem! :R

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Cunci elkapott az oviban egy kis köhögést ezért nem jól aludtunk az éjszaka. Amúgy is egy vacak napom volt. Sajnos szembesülnöm kellett az olcsó cserép rettenetes gyengeségével. Ahogy mentem rajta lépten nyomon tört a talpam alatt. Ezt simán bírnia kellene neki! Az utcafronti vápát vágtam és amíg elkészült rengeteg cserepet ki kellett cserélnem mert eltörött. A legszebb az volt amikor totál beszakadtam az egyik lépésnél és combnyakig eltűntem a tetőben. Persze átszakadtam a fólián is és a lehulló cserép a legjobb hosszabítómat 2/3-nál elvágta. Tiszta ideg voltam! Ma még hátul van egy rövidebb vápa aminél valszeg ugyanez a játék lesz. Már most stresszelek ... Ennyit az olcsó cserépről.
    Édeske szinte egész napos rosszullétekkel küzd. Nagyon sajnálom őt. Hősiesen tartja magát de nagyon szenved. A folyamatos fáradtság is jelen van. Valahogy túl kell esnünk az első trimiszteren és akkor ha szerencsénk van jobban lesz.
    Ma megyek utoljára karácsony előtt mert holnaptól téli szünet az oviban és vigyáznom kell cuncikára. Sok munka nem fog elmaradni azt lehet két ünnep között megcsinálom.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon jól aludtunk. Szükségem is volt rá mert rohadtul elfáradtam tegnap. Nyomtuk hogy meglegyünk az összes cserépvágással. Nem sikerült befejezni de nagyon közel kerültünk a végéhez. Szerintem a tegnapi volt az utolsó munkanap az évben nekem. Majd januárban folytatjuk.
    Ma pihizünk. Cuncinak véget ért az ovi és rá vigyázok. Takarítgatunk és a gépeimet pucolgatom. Rájuk fér egy kis karbantartás az egész éves küzdelem után. Most 2 napunk van igazán karácsonyi hangulatba kerülni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szarul aludtunk mert cunci köhögött egész éjjel és édes ezért sokat volt át nála. Jó lenne ha javulna az állapota mert nem jó lenne ha karácsonyra így maradna.
    Tegnap takarítottam és pakolgattam. Készülünk a karácsonyra. Cunci már nagyon várja. Szerencsére ma 6-ra megy édes dolgozni és előbb végez. Ha szerencsénk van nem kell túlóráznia.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Eljött ez a szép nap is ebben az évben! Cunci már most lázasan pakol a szobájában mert a jézuska csak akkor jön ha teljes a rend a szobájában. ;] :DD
    Viszonylag nyugodt éjszakánk volt. Mintha cuncin megfordult volna a köhögéses nyavaja. Persze toljuk bele a gyógyszereket is ennek érdekében. Tegnap még lázas is volt de remélem ma már nem lesz az.
    Tulajdonképpen az elmúlt napról nincs mit írnom. Semmittevés volt felső fokon. Mára halasztottunk mindent. Szerencsére nincs akkora kupi hogy egész nap takarítani kellene. Egy porszívózás és felmosás vár rám amíg édes főz.
    Békés boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
    Nekünk biztosan nagyon szép karácsonyunk lesz. Minden feltétel adott hozzá. Imádjuk egymást és ha minden igaz már négyesben vagyunk.
    Álomszép napot mindenkinek!

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Vannak dolgok amik nem változnak meg attól mert karácsony van. Ilyen az is hogy a szemem kipattan 4 előtt és kivet az ágy. Szegény édes aki 1-ig óránként kelt fel cuncihoz ennek egyáltalán nem örül, de nem tudok ellene tenni.
    Tegnap igazi karácsonyi őrület volt nálunk egy nagyon izguló kislánnyal és velünk akik megpróbáltuk ezt nyugalommal kezelni. Délelőtt főzés, rakodás, takarítás, délután fadíszítés és ajándékozás. Rengeteg képet készítettünk az igazi akcióról. Pár képet teszek fel.
    Fadíszítés :D
    Egy kis pihi édessel. :B
    2 és egy pici szerelmem ;)
    Ajándékbontás :)
    Ilyen amikor a csajok megszakértik a helyzetet. ;]
    Édes játszik. :P
    Én is játszok. :DDD
    Elmélyülten fodrászkodnak. :DD
    Többé kevésbé azt hozta a Jézuska amit szeretett volna. 1 dolgot nem kaptunk amit meg is jegyzett de azért boldog volt. Délután játszottunk a friss szerzeményekkel és este hamar feküdtünk le.
    Ma jön cunciért délelőtt az apja és 30.-ig nála lesz. Holnap jönnek hozzánk a gyerekeim karácsonyozni de ma miután elment cunci kettesben leszünk. Vagyis 2 és egy pici. :B Ez lesz a mi kis privát karácsonyunk sok öleléssel és bújással. Pár szomszédok rész is lecsúszik.
    Tegnap szereztem egy mélyládát amit majd megpróbálok össze kötni a számítógéppel. ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Én teljesen nyugodtan de édes nyugtalanul aludt. Felébredtem 5.kor de nem keltem fel. Végiggondoltam ma mit fogunk csinálni. Ma megyünk a gyermekeimért de előtte bemegyünk picit sétálni a városba. Szükségünk van a kéz a kézben meghitt sétára.
    Tegnap délelőtt 11-re jött cunciért az apja. Már nem olyan fontos neki mint első évben amikor már szenteste 1 órával korábban itt volt a megbeszélt időpont előtt. Változik a világ. Azt mondanom se kell hogy máris hiányzik a kis hisztizsák. Délután filmet néztünk és sokat pihengettünk. Amíg sütött a nap még elsétáltunk a non-stop-ba és vettünk elemet a tévé távirányítójába mert ami benne volt bele tettük cunci hajcsavarójába. Jó volt picit kimozdulni mert nagyon nekiálltam a hízásnak. Szokásos karácsonyi nagy zabálások velejárója. ;]
    Ma pihizünk kicsit és reggelizünk majd olyan 11 körül bemegyünk Fehérvárra és császkálunk kicsit. Ebéd után felvesszük a gyerekeket és jövünk haza.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsi család még durmol. A két nagy gyerek sokáig fent volt, édes pedig nagyon szarul van mostanában esténként. Sajnos nála súlyosabbak az esti rosszullétek mint a reggeliek. Egész nap szarul van de este nem tud megállni a lábán. Ez most különösen aggasztó mert ma délutános szakban mennie kell dolgozni. Ha nagyon nem bírja akkor megkéri hogy tegyék át délelőttre és azt talán kibírja. Ő nem a tünetmentes kismama mintaképe. Reméljük minden rendben van odabent és ha túl vagyunk az első trimiszteren akkor javul a helyzet.
    Tegnap délelőtt pihiztünk és dél körül bementünk Fehérvárra picit sétálgatni. Akartunk enni egy pizzát de nem volt nyitva a szokott helyünk ezért a mekibe mentünk enni. Ideje volt mert édes már remegett annyira éhes volt. Evés után felszedtük a gyerekeket és jöttünk is haza. Itthon picit beszélgettünk és társasoztunk. Nagy sikere van annak a játéknak amit mi készítettünk. Szét nevettem magamat a gyerekeken. Szerencsére partnerek az elmebajos dolgokban. Tiszta apja mindkettő...
    ;] :DDD :DD
    Ma viszem is vissza őket délután amikor édes indul dolgozni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Édes ugyan nem mondja ki, de a halál f@szára kíván ezzel a korai kelésekkel! ;] :DDD Mindez annak a fényében hogy ő délutános szak miatt későn ér haza és szinte el sem tud aludni én már kelek. Ne haragudj édes .(azért délelőtt remélem lesz valami... ;) :B ;] )
    A tegnapi nap egész mozgalmas volt. Gyerekek reggel felkeltek és amíg ébredeztek mi lementünk a boltba életemmel. Persze Imrus azonnal gépezett. Elvileg végig is vitte az MW3-at de nem értem az elején miért csak 50%-ot ír arra hogy hol tart a játékban.
    Délelőtt még megbűvöltem a psp-ét és rátöltöttem az Angry Birds-öt. Na utána le sem lehetett vakarni róla. Még sikerült megoldanom azt hogy videókat tudjon rátölteni a psp-re amit meg is tud nézni rajta. Találtam egy videó konvertert ami pofon egyszerű és direkt erre fejlesztették ki. Nem tudom miért akar azon a vacakon filmet nézni de megírtam neki lemezre azt a progit és egy képekkel illusztrált részletes kezelési útmutatót is mellékeltem hozzá hogy tudja majd mami használni. Még lenyomtunk pár társas menetet amitől igazán felvidultunk. Én szét röhögöm magam ezeken a térsasokon. Két dinnye gyermekemnek az agya még teljesen fejletlen bár kinézetre már egész embernek néznek ki.
    Dobok fel két képet róluk.
    Édessel akit nagyon szeretnek. (én is... ;] )
    Épp szeretgetem őket (ezt nagyon utálják :DDD :DD )
    Ma bemegyünk a t-mobil-hoz mert édesnek nem küldtek még számlát és meg kell érdeklődni mi a probléma. Amúgy pihizünk és nasizunk. Már 93 kiló vagyok ami észvesztő. :Y
    Tegnap megkaparintottam a sub ládát. Hazafelé bekötöttem a rádióra és kicsit megrezegtettem a tüdőmet vele. Nem a kocsiba szánom mert ott nincs hely ilyesmire hanem a géppel akarom össze kötni hogy a fegyverek zaja szép telt legyen. Édes "nagyon" örült a szerzeményemnek... ;] Áldott jó szíve van ezért ráhagy mindent a legnagyobb gyermekére. :DD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma többé kevésbé időben ébredtem. Talán annak köszönhető ez hogy este megvártam édest és együtt feküdtünk le az én Pocak Pannámmal. :DDD Kezd alakulni a hasa. Sajnos a rosszullétek egyre erősebbek. Csak nem lesz ez így még 31 héten keresztül?! :Y
    Tegnap délelőtt semmi különöset nem csináltunk. Én szereltem édes pedig főzött. Délután édes dolgozni ment én pedig takarítottam és mosogattam. Jobb érzés így hogy rend és tisztaság van mintha kupleráj lenne és kosz.
    Szerintem a mai napunk is hasonlóan fog telni. A holnapi nap lesz más mert megyünk cunciért Pestre és erre rámegy a délelőttünk java.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma a szokott időben keltünk mert hamarosan indulunk cunciért Pestre. Így hogy édes szinte folyamatosan rosszul van nehezen bírná a buszozást. Még ma dolgozik és utána 2 hét szabin lesz. Megpróbáljuk a kritikus időszakot itthon tölteni nehogy egy spontán vetélés legyen és olyan szomorú legyen az évkezdetünk mint az idei. Sajnos még nem tudunk semmit hogy mi van odabent mert 3.-ra kaptunk időpontot. Kicsit izgulunk is de mintha most rendben lenne minden. Édes szépen kerekedik ami 1 éve nem volt így. Próbálunk hasonlítgatni a tavalyi érzések és az ideiek hogy viszonyulnak egymáshoz, de nem megy. Reménykedünk...
    Tegnap sokat pihiztünk és én sem voltam valami aktív. Mivel minden rendben van a lakásban csak egy mindennapos mosogatás és rendrakás volt amit elvégeztem. Na majd mától lesz mit pakolni mert hazatér a kis rendetlenkénk. ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hajnali kettőkor felébredtem és muszáj volt tévét néznem mert nem bírtam vissza aludni enélkül. Most kicsit nyomi vagyok.
    Tegnap kora reggel mentünk cunciért Pestre. Nagyon jó hangulatban ért haza. Szerencsére már nem hergelik ellenünk. Délután nem sok minden történt. Édes lenyomta idei utolsó műszakját és most 2 hétig nem megy. Meg kell erősödnie a magzatnak. Sajnos még semmi bővebbet nem tudunk róla csak annyi látható kívülről hogy hizogat . Jó volna már valami konkrétum. Már szét olvastam magamat hogy mekkora és hogy áll a pindurka. Elvileg 28-33mm hosszú és meg van mindene. Most fejlődik a nemisége. Ha kislány akkor a petefészkek. Percenként 167 a pulzusa. Már hallanám!!! Jó volna tudni minden rendben zajlik odabent. Én nagyon lányos vagyok ami azt jelenti hogy csajt akarok. Persze nem lesz baj ha kisfiú lesz. :B
    Ma kellene valami összefoglaló félét írnom az évemről. Majd lehet leülök és gépelek pár sort.
    Nézelődök hogyan tudnék átkeveredni 4 magos rendszerre mert a BF3 felfalja a 2 magot. Egyelőre nincs rá pénz. Majd talán jövőre....
    Szép év utolsó napját mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Most van egy kis időm és gondoltam leülök áttekinteni mi is történt velem az elmúlt évben.
    Olyan túlzottan nem volt mozgalmas ez a 2011-es év. Az eleje nagyon vacakul indult. Kiderült hogy édesben mégsem növekedik a babánk hanem csak egy üres petezsák. Megműtötték és nagy nehezen rendbe jött. Akkoriban nem volt 6 hétig munkám és elég rendesen osztott a sors minket. El kellet adnom a csúcsközeli számítógépemet hogy ne haljunk éhen amit a vártnál sokkal könnyebben viseltem. Azt hittem nem is tudok a gépem nélkül élni és tessék. Vannak sokkal de sokkal fontosabb dolgok. Az az időszak nagyon nehéz volt és szépen összekovácsolt minket édessel. Voltak tanulságai is ennek az időszaknak. Megtanultuk hogy tartalék nélkül nem tudjuk kihúzni a telet mert az építőipar télen teljesen kiszámíthatatlan. Gyakorlatilag ez határozta meg az egész évünket. Nagyon szoros költségvetéssel üzemeltünk amit édes felügyelt. Én költöttem a legtöbbet. Vettem pár nélkülözhetetlen gépet és szerszámot és talán a legnagyobb kiadásunk a mosógép volt. A nyáron 1x igazán elengedtük magunkat és elmentünk a gyerekekkel kalandparkba. Azon a hétvégén elvertük édes reálhozamát. ;]
    Munkában a saját lábon való megerősödés éve volt. Tavaly pont ősszel váltunk szét kollégámmal amikor nekem már nem volt munkám neki pedig akkor jöttek be. Nem kesergek ezen de rohad nehéz volt boldogulni. Idén kezdtem úgy érezni hogy az a sok elismerés és vállveregetés amit eddig kaptam az kezd pénzzé válni. Idénre más célom nem lehet a jelen gazdasági helyzetben mint a túlélés. Ha máshogy nem megy külföldre megyek dolgozni.
    Itthon minden rendben van. Édes túlélte az év eleji borzalmakat és most év végére ha minden igaz újra kismama. Minden jel megvan de nem kiabálhatunk el semmit. Nagyon vágyunk már egy közös gyerkőcre. Reméljük minden rendben lesz!
    A viharok több mint 2 év együttélés után kezdenek elülni körülöttünk. Igazi családdá értünk meg. Néha sajnálom hogy teljesen egyedül vagyunk mert a család nem nagyon segít de már berendezkedtünk. Szép csendben éldegélünk. Nagy szerelemben és csóróságban.
    Cunci szépen nővekedik. Igazi csaj kezd lenni. Hiszti és bújás kettőssége jellemzi. Imádom őt! Az én gyermekeim is kezdenek hozzászokni a helyzethez. Jó érzés számomra hogy édessel igazán megtalálják a hangot. Igazi barátnőként kezelik őt.
    Feldobok pár képet hogy kicsit személyesebb legyen ez a bejegyzés, bár év közben is toltam fel képeket.
    Édes a nagy gyerkőcökkel.
    A legnagyobb a nagyokkal. ;]
    Akikről minden szól. :B
    Cunókánk. :U

    Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Új évre virradtunk ma reggel! Természetesen attól mert ma már 2012 van olyan túl sok minden nem változott a tegnapi naphoz képest. Az biztos hogy több szempontból is érdekes lesz ez az év.
    Az első negyedév biztosan arról fog szólni hogy a "remek" kormányunk hogy fogja elkerülni a csődközeli helyzetet. Vagy IMF-hez alázkodva visszacsúszni a küszöb alatt vagy az ország devizakészletéhez nyúlva és ezzel a forintot rakétaként kilőve a csillagos égig. Egyben biztos vagyok! A kommunikációjuktól biztosan sokkos állapotba fogunk kerülni mert valszeg ez is egy győzelem lesz. Jó volna ha elsöpörnék őket mint Berlusconit és valami normális kormány lenne akik azonnal hatályon kívül helyeznék az összes intézkedést ami csípi a nyugat szemét. Kezdve a kukába való új alaptörvényünkkel és folytatva a médiatörvénnyel és az adótörvénnyel.
    Számomra az év nyara lesz a legfontosabb, mert akkor fog remélhetőleg megszületni gyermekünk. Már csak 2-t kell aludnunk és megtudjuk mi lesz.
    Munkámba semmit nem várok. Bármit elvégzek csak fizessék ki. Nincsenek terveim.
    Tegnap nyugalmas napunk volt. Amíg édes főzött én lementem és a két frissen szerzett autóhangszórómat beszereltem. Nem egy nagy durranás de remélem jobb lesz mint ami volt. Délután a pocsék filmek között kapcsolgattunk és ez volt este is. Régen jó műsorok voltak de most?!
    Az elmúlt évekkel ellentétben most alig volt petárda és a tüzijátékok száma is talán harmada olt az előző éveknek. Ezen a téren is válság van. :DDD
    Ma megyünk édes anyukájához Hajmáskérre. Ez már amolyan kötelező program. Elmegyünk és jól bezabálunk mindent ami van. :DD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szarul aludtunk az éjszaka első felében. Cuncika sokat köhögött édes pedig oda vissza járkált és nem tudtunk aludni.Most durmol mindenki. Én elmosogattam és kávét is megittam. Hagyom a durmolókat hagy aludjanak még egy kicsit.
    Tegnap ahogy terveztük a nagy zabálás napja volt! ;] Már 9 után elindultunk édes anyukájához hogy minél többet tudjunk enni. Amit elénk raktak azt mind felfaltuk és még csomagoltak is az útra. Ma azt esszük amit hoztunk. Garantált súlygyarapodás egy ilyen látogatás. :DDD
    Cunci kapott gyönyörű ruhákat aminek közösen örülünk.
    Ma a tegnapi nap kipihenése lesz. :DD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk túl sokat. Tegnap volt egy kis délutáni szundi és cunci sem aludt rendesen. Ő amiatt izgul hogy ma végre oviba mehet, mi pedig másért izgulunk.
    Teljesen eseménytelenül zajlott le az elmúlt nap. Cunci édesen eljátszott. Hol velünk hol egyedül foglalta le magát. Édes szépen gömbölyödik. Ma korán indulunk. Letesszük oviba cuncit és mi megyünk be a nőgyógyászatra. Remélem a vizsgálat után végre igazán örülhetünk. A vizsgálat után elmegyünk apámhoz pár szót beszélgetni. Nem voltunk nála az ünnepek alatt és nem akarom elhanyagolni a kapcsolatunkat mert nagyon kevesen állnak igazán mellettünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hihetetlen nyugalomban aludtunk! Ebből kitalálható hogy mi volt velünk tegnap. :DD Reggel gyorsan kitettük cuncit az oviban amit már nagyon várt és mentünk is be a nőgyógyászatra. Így hogy bejelentkeztünk nem volt olyan vészes a várakozás. Mondjuk azt az időt amíg édes bent volt kihagytam volna. Biztosan pár ősz hajszálam keletkezett ez idő alatt. Az alatt a 8 perc alatt sok minden megfordult a fejemben. 3 percig izgatott voltam majd elkezdtem kalkulálni hogy egy "minden rendben van" vizsgálat meddig tarthat. A 7. percben már az ajtót fejmagasságban néztem és minden idegszálam arra koncentrált hogy az első pillanatban azonnal lássam az arcát amire minden rá van írva. Örökkévalóság volt az az idő amíg megjelent. Be voltam szarva attól hogy összeomlik amint kilép és minden szempár ránk szegeződik. Nem szeretem az emberek sajnálkozó pillantásait. Szerencsére ragyogó piros pozsgás arccal lépett ki szerelmem. Még bólintott is egy picit hogy minden rendben van de rá is volt írva. Nagyon megható pillanat volt hogy újra apuka leszek! De jöjjenek az adatok:
    hossz. 16mm
    szívhang:jó
    petezsák43mm
    Minden rendben van!
    Picit kisebb mint számítottuk de fő az egészség. Édes már látta is! Arany pici kis végtagnyúlványai vannak és a szívecskéje olyan édesen és tisztán vert. Teljesen elolvadtam ahogy mesélte! Persze én nem mernék bemenni egy ilyen vizsgálatra mert lehet rosszul lennék azonnal ettől.
    Az orvos után meglátogattuk apámat és beszélgettünk picit. Persze elújságoltuk a nagy hírt neki. Örült neki. Amolyan visszafogott Imrebácsis öröm volt. Ő lesz az 5. unokája.
    Hazafelé megpróbáltuk az orvosokat elintézni de nem sikerült. Majd ma megpróbáljuk elintézni mert szükséges a táppénzre vételhez. A 12. hétig mindenképpen itthon lesz édeske. 2 hét múlva újabb ultrahang és az után döntünk mi legyen.
    Holnap megyek dolgozni. Egyelőre befejezem a kúpozást és telefonálok párat munka ügyben. Most sok időt szeretnék édessel együtt lenni. Sajnos olyan gyógyszert kapott amitől még rosszabbul van és ez nem tetszik! Így nem akarom hogy egyedül legyen.
    Mára nincsenek terveink. Cuncit elvisszük oviba és sokat pihenünk. Az orvost elrendezzük és itthon rendezkedünk. Csak a szokásos. Édes főz én pedig addig össze takarítok.
    Szép napot mindenkinek!

Aktív témák