Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk valami fényesen. A tegnapi nap nem teljesen úgy alakult ahogy szerettük volna.
    Még délelőtt visszatért hozzánk cuncika. Persze folyamatos sírás közepette hogy ő inkább az apjánál akar lakni. Ez szerencsére csak másfél óráig tartott azután lehiggadt. Mondjuk este volt még egy menet ami egy bő fél óráig tartott. A kettő között minden rendben volt vele. Bementünk Fehérvárra egy cukrászdába sütizni és sétálgattunk picit. Most édesen szuszognak a csajok. Amint kicsit melegszik az idő megyünk a strandra. Mivel imádnak pancsolni a lányok ezért reménykedem hogy ez ismét vissza téríti hozzánk cuncikát.
    Volt még egy kellemetlen hír is a tegnapi napon. Úgy néz ki be fog dőlni a lakáshitelük édeséknek. Mivel volt párja családi vállalkozásban dolgozik ott el tudják sikálni ha majd fizetésletiltásról lesz szó de minket elég keményen érinteni fog. Én nem izgulok ezen. Ez van... Sajnos édes viszont nagyon lelkizik rajta ami nem tesz jót neki. Ráadásul mint hab a tortára megjött a mensese is ami tudatta hogy ismét sikertelen hónap telt el. Azért reménykedem hogy így egy év aktív próbálkozás után egyszer csak sikerül megfogannia annak a közös cicusnak.
    Megyek kávét főzni és felébresztem édest.
    Holnap már dolgozok én is és egyedül viszem cuncikát oviba. Fini lesz! Sajnos unokatesómnál nem tudok kezdeni mert valami hivatalos személy nem jött meg csütörtökön. Még szerencse hogy van egy másik apróbb munka amit végre a hét közepétől el tudok majd kezdeni.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák