Hirdetés
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem mond le Kínáról az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mesterséges intelligencia topik
- OpenMediaVault
- AliExpress tapasztalatok
- Python programozás
- A streaming miatt szabadulnak a kábeltévétől
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok,
Sajni tönkrement a WD My Cloudom (folyamatos sárga led, akinek ez mond valamit) és az gondoltam vennék egy Synologyt.
Első körben a 218Playt néztem ki magamnak, de lenne pár kérdésem , mert elvileg a 118 is megfelelne, de1. a 218Play működik e 1 winyóval is?
2. Ha nem szeretnék raidet, működik e mondjuk két különböző méretű winyóval összeadva a tárhelyet? Azaz 4GB+6GB=10GB?
3. Remélhetőleg a WD MyCloudban lévő winyóm még működőképes és talán nem vesztek el az adataim, elvileg az ext4 formátumban van. Vajon ha kiszerelem belőle és beletenném a Synologyba akkor működne e egyből vagy trükköznöm kellene?
4. A fentiek miatt terveztem volna a két lemezest + egy db 6 GB WD Redet a másik meg terveim szerint vagy ez a meglévő 4GB lesz, vagy nem lesz, de remélhetőleg az 1. kérdésre igen a válasz és akkor mehet csak a 6GB al, és amennyiben a 2. kérdésre is igen a válasz akkor amikor betelik a 6 akkor veszek még majd bele winyót és a tárhelybővítés is kész lesz.köszönöm a segítséget.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz Borisz76 #35224 üzenetére
köszi a válaszokat. Igazából nem feltétlenül kell egyben látnom őket, amennyiben megoldható és felhasználóbarát a navigáció a winyók között.
Filmek képek, zenék, dokumentumok mennének rá természetesen amit el szeretnék érni több eszközzel is. De a legalapvetőbb a filmlejátszás lenne egy MED3D600 media playerrel, vagy esetleg emennyiben PLEX telepíthető rá akkor azzal. Gondolom NFS vagy SMB-n keresztül tallózhatóak a könyvtárak és kész. Vagy összevonhatóak a kötetek, hogy egyben lássam őket? Kell e ez nekem? Ha nem egyben látom őket akkor hogy? Két külön könyvtárként? Mondjuk 192.168.1.10/A_Winyo/Filmek az egyik winyo, és 192.168.1.10/B_Winyo/Zenék a másik és így tovább könyvtáranként?
-
Szaszabond
aktív tag
Ha DS218Play-hez veszek egy WD RED 6TB-t és mellé a meglévő WD Red 4TB-t használnám az úgy jó lesz? Igazából összesen így 10 TB helyre számítok, tehát nem raidben lesznek, vagy inkább vegyek egy ugyanolyan 4TB-s-t, hogy egyformák legyenek, a különbség azt hiszem, hogy a mostani 4TB az NASWARE 2.0 míg az új 6TB pedig Nasware 3.0 lenne...
Illetve elég e az 5400 as fordulat vagy inkább legyen a 7200? a meglévő 4TB az csak 5400...[ Szerkesztve ]
-
Szaszabond
aktív tag
Köszi a tanácsokat , akkor wd red 6TB @5400 less a befutó.
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok, mint írtam nemsokára vennék egy DS218Playt. Annyi kérdésem lenne még így az elején, hogy azt meg tudom e vele tenni, hogy Download Stationnel torrentezek rá egy könyvtárba mondjuk 200 filmet, sorozatokat, zenéket, majd egy file kezelővel Szétdobálhatóak e ezek külön könyvtárakba anélkül, hogy közben a számítógépre másolódnának? ...azaz egy sima move paranccsal azonnal megtörténik a mozgatásuk NASon belül.
Iletve még egy kezdő kérdés, a számítógépen böngészve és rákattintva egy torrent filera be tudom e állítani valahogy hogy a kattintás után valahogyan átkerüljön ez a parancs a download stationre (gondolom, ha a torrentfilet letöltöm bemásolom a nasra és onna betallózom a DS be akkor megy a dolog, de simán kattintással ez megoldható valahogy? Azaz van e számítógépes hivatkozás a NAS BS kliensére...?
[ Szerkesztve ]
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok. Na megrendelném a NAS-t. Három kérdés maradt nyitott egyelőre:
1. 218Play vagy 218+? Megéri a felárat a 218+? - Nem tudom szeretnék e transzkódolni mert nem tudom lesz e rá igényem a jövőben, a + ram, főleg ha 6GB egyáltalán segít e, illetve az intel proci, meg a később csatlakoztatható bővítőegységben látom a differenciát. És végülis csak olyan 30K a különbség a kettő között.
Leginkább torrent és, media gyűjtemény lesz a fő felhasználási terület, illetve a telefonok, számítógép automatikus szinkronizálás, fénykép feltöltés.Viszont a Plex az menne rajta, de nem transzkódolva ....2. Ha meglesz és nekiállnék mivel csak 2 winyó (4+6) lesz benne, nem igazán szeretnék tárhelyet bukni a raid miatt, viszont egybe sem szeretném fűzni őket , nehogy adatokat bukjak , ha az egyik winyó beadja a kulcsot. Szóval, hogyan fogjak neki? Beleteszem a winyókat és kész hagyom ahogy vannak és akkor két külön kötetként fogja őket kezelni? A belső beállításokban pedig majd meg tudom adni a célmappákat, hogy mondjuk a torrrent a Disk1/Torrent mappába kerüljön, A Fényképek automatikus mentése a számítógépről és a telefonokról pedig a Disk2/Fényképek/user/ mappákba? Biztonság annnyira nem fontos, nyílván az, de a fényképek több helyen is megvannak, a többi pedig csak film, zene, sorozat lenne...amik pótolhatóak.
3. Írtátok korábban, ha a Download Stationnal töltök lefelé, akkor a Torrent áthelyezése után (a /torrentek mappából a Filmek/HD/Filmcímemagyarul/torrentfile helyre akkor meg fog maradni a seedben is. A kérdés, hogy ezt, hogyan tudom megtenni? Csak a download stationnel egyesével torrent letöltési helyének megváltoztatásával, vagy a File Stationnel áthelyezett (move) állományokat is tudja majd a helyén kezelni? Esetleg számítógépről Total Commander is?
Köszi a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
Szaszabond
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Akkor összegezve, remélem jól értettem őket
1. DS218+ lesz, mert az jobb mint a DS218Play, mert Intel, meg mert csak , a ram mennyisége még kérdéses, hogy kell e majd bele a +4GB vagy elketyeg ezzel a 2GB val is....miben is segít neki a +ram?
2. A két winyó két külön meghajtóként simán berakható, de előtte a NAS formázni fogja magának, de eztán kötet 1, kötet 2. néven lesznek megtalálhatóak, nem kell semmi raid, jbod, shr hanem maradok a sima Basic-nél.
3. Torrenteket a DS rejtett helyen tárolja a és egy másolatot fog igazából a downloads mappában létrehozni amikor végzett, emiatt akárhová is pakolom a letöltés után a seed menni fog tovább, majd miután a DS feladatai közül törlöm, utána fog törlődni a rejtett helyről és szabadul fel az a hely is. ( a másolattal pedig azt csinálok amit akarok, az nem befolyásolja a DS-t)
-
Szaszabond
aktív tag
Hali,
Na olvasgatok itt, de nem találtam számomra kielégítő választ eddig sajnos. Port forwardolós kérdésem:
Melyik portokat kellene forwardoljam, hogy megbízhatóan el tudjam érni minden szolgáltatását a NASnak a világon bárhonnan?
Azaz, elérjem magát a NAS-t, Lássa a WIn10 is hálózati meghajtóként, Tudjak le és feltölteni rá, működjön a telefon, számítógép, felhő szinkronizáció, torrentet tudjak hozzáadni telefonról, illetve transzkódolva tudjak filmet nézni telefonon a távolból.A Listát megtaláltam ahol leírják melyik port mire való, de ezt az összeset forwardolnom kell a NAS-ra? Nem lesz abból gond, hogy pl a 21-es port a NAS-ra fog ezután mutani, amikor azt a portot más eszközök is használnák ....stb.?
Ezeket a portokat találtam, kell minden- ha nem akarom megváltoztatni az alapbeállításokat? Esetleg kihagytam valamit?
21
22
25
80
111
137
138
139
143
443
445
892
1900
2049
5000
5001
5005
5006
6690
9997
9998
9999
16881
50001
50002tényleg kell ennyi?
-
Szaszabond
aktív tag
Szerintetek az működhet, hogy beleteszek egy winyót a NAS-ba, majd a meglévő winyómat ami eddig egy WD MYCloudban volt (Ext4) belerakom egy külső dobozba, majd USB-n keresztül csatlakoztatom? Vajon látni fogom a rajta lévő adatokat? Át tudom másolni a NASban lévő winyóra?
Sajni WIN10-el nem tudok belemenni a filestruktúrába ext2fsd addonnal, illetve a diskinternals Linux readerrel látok mindent sőt még másolni is enged, de ezzel meg az a baj, hogy egy 5GB méretű sorozatot potom 15 óra alatt akar átmásolni, nos beletellene egypár évbe a 4TB.
Esetleg valami más ötlet, hogyan tudnám lementeni az adataimat? Mert ha a NASba teszem akkor gondolom minden törlődik... -
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok, na megjött a 218+.
Elakadtam egy picit. Szeretném felcsatolni hálózati meghajtóként a win10 be de nem látja a hálózat. Az eszközkezelőben is van egy ismeretlen eszköz. Egyébiránt meg elérem mindenhogyan és ott lóg a hálózaton is de, nem látja a win. Hogyan kell ezt csinálni? Az előző NAS-t IP alapján \\192.168.2.3\Volume1\music néven beírtam és kész ott volt, de most a tallózás sem látja... -
Szaszabond
aktív tag
Amikor USB-n rádugok egy winyót minek kellene történnie? Mert semmi...a winyót magát sem látom sehol....
-
Szaszabond
aktív tag
válasz Borisz76 #35605 üzenetére
Köszi eddig megvan, Sőt mostanra odáig jutottam a próbálkozással, hogy egy winyót előre egyet pedig hátulra is bedugtam, ott a jobb felső sarokban mutatja mindkettőt, de csak a usbshare_2 jelenik meg a filekezelőben, mégpedig ami nfts-re van formázva és előre dgtam. Pedig a lényeg most nekem igazából a hátulra dugott ext4 winyó lenne (ez jött a WD MyCloudból) adatmentés szándékkal. Bármi ötlet? Lehet meg kellene vennem a 3.99 USD exFAT access szolgáltatást a csomagkezelési központban? Bár szerintem ez nem az lesz
-
Szaszabond
aktív tag
Na lenne itt még egy kérdés. Torrenteznék, Le is tölti a cuccot viszont a torrent oldalon az aktivitás menü alatt meg sem jelenik, hogy én ezt egyáltalán letöltöttem volna..... Na csak az aktív/passzív móddal lenne gond, azaz nincs portforward (mert még nincs egyébként) attól még meg kellene jelennie nem? Max nem töltöm vissza...
-
Szaszabond
aktív tag
Elkezdtem felmásolni az adatokat Total Commanderrel. Jó sok kép, zene, film, dokumentum. Viszont valamit (filmeket, képeket általában) konvertál, legalábbis ezt írja a job felső sarokban, és tekeri a processzort rendesen. Mi ez? Kell nekem ez a konvertálás? Ki lehet kapcsolnií, Vagy csak a mediaindexelés és a thumbnails létrehozása történik? Nem akarom konvertálni a dolgokat, pont jó nekem abban a formátumban ahogy feltöltöttem rá. Ha transzkódolni akarom, akkor majd a telefonon, vagy amin nézni szeretném, gondolom ott beállítom...azt és akkor.
Igazából semmit nem állítottam külön azon kívül, hogy nyomkodtam a tovább, tovább gombokat. Ez a DSM 6.1.4 nagyon király, igazából mindent beállított nekem egyszerű halandónak, még a DDNS-t is, így azonnal elérem a távolból is a quickconnectes appokkal telefonról is, a firefox DS plugin is működik, szépen jönnek lefelé a torrentek....de mit konvertál?
A másik kérdés, hogyan lehet rábírni egészen pontosan, hogy az Audió Station nézze át a Zenéket és szépen töltse le hozzájuk a mp3 tag-okat?
-
Szaszabond
aktív tag
válasz claire78 #35620 üzenetére
Köszi akkor tehát csak indexel. Gondolom azért ez jó lesz nekem a későbbiekben, amikor majd végez, szóval gondolom nem kell véglegesen szünetelteni. Jól sejtem, ha végez akkor például ez a folyamat segíti , hogy például a távoli telefonon gyorsabban meg tudjam nézni a képeket?
-
Szaszabond
aktív tag
Alapvető kérdés következik gondolom :
Az aktív torrent statuszhoz elég a 16881 portot TCP/UDP-re forwardolni? Download Stationben a DHT kikapcsolva , a Bittorent protocol meg bekapcsolva van. -
Szaszabond
aktív tag
Köszi a válaszokat.
Még azért lenne kérdésem.
Hogyan lehet beállítani a Download Stationt úgy, hogy letöltés után kezdje el a vissza seedelést is? Mert most csak azt csinálja, hogy letölti és késznek jelölve tesz rá egy pipát. Aztán ha még egyszer manuáliasan indítom el , akkor berakja Megosztás státuszba... de nem automatikusan.
A BT beállításokban a megosztási idő az Örökre van állítva. -
Szaszabond
aktív tag
válasz Véreshurka #35675 üzenetére
Szia hát 0% és 100 órára van állítva, de ekkor sem indul el automatikusan a letöltés után. Csak manuálisan hajlandó...
-
Szaszabond
aktív tag
válasz Borisz76 #35689 üzenetére
Köszönöm a sok választ, egy ujraindítás valóban megoldotta a dolgot, most már rendesen megy a seed.
Illetve még egy kis info (már akit érdekel) úgy néz ki sikerül lementenem a WD MyCloud Ext4 winyóról az adatokat. Sok mindennel próbálkoztam eddig, se nem sok sikerrel, míg most a Diskinternal Linux Reader progijával sikerült. Ez megkerüli a titkosítást is, és szinte minden filehoz hozzá lehet vele férni. A többi Linux driverrel és egyéb programokkal cask láttam, de nem engedett belemenni a könyvtárakba például. Szóval lassan de biztosan haladok. Csak 300GB kb 6 óra neki
[ Szerkesztve ]
-
Szaszabond
aktív tag
válasz #29810560 #35705 üzenetére
Hehe, Sőt ha belekevered, hogy TV ARC és True HD, meg DTS hangzás... akkor vehetsz erősítőt is neki ajándékba komplett hangfalszettel, mert azért az az ütős filmnézés ám ..ez adja az élmény 40%-t...meg egy kis matematikai kalkuláció, hogy mennyit is spórolsz neki így..., hogy nem kell olyan sűrűn moziba járni...és már rendelheted is meg őket....
-
Szaszabond
aktív tag
NA akkor ide kapcsolódóan:
Mi a különbség a DS-nél a Zöld négyzet (Befejezetlen vagy hibás feladatok befejezése), a Piros Kuka (Eltávolítás) és a Kék Ecset (Kész elemek törlése között)
Véletlenül a Zöld négyzettel állítottam (Volna) le egy seedelt torrrentet, amit már nem akartam tovább seedelni per pillanat, de ezzel a kattintással is eltűnt a listából és nem is tudom visszahozni.
Melyik törli a rejtett @Downoads könyvtárból is a torrentet? (Feltéve ha a USerdownloads könyvtárból is törlöm persze manuálisan)
Mert attól tartok, hogy csak a kuka, és ha véletlenül a Négyzettel vagy az Ecsettel távolítom el akkor az nem törli a winyóról, hanem csak a DS listából..vagy már nem tudom -
Szaszabond
aktív tag
Segítség kellene:
Beleraktam a 218+ ba a régi WD winyót. Jelenleg azt írja hogy a meghajtó állapota leromlott, és hogy a hibás szektorok száma 1627.
Innen most hogyan tovább? Le kellene formázni a winyót , remélem ez megoldja a hibát. Hogyan tudom hozzáadni különálló winyóként? (gondolom ez különálló kötet lenne). A Benne lévő winyóval nem szeretném összefűzni, azt szeretném, ha ezt a hdd-t teljesen külön látnám, és ha tönkremegy akkor egyszerűen csak ezt kelljen cserélnem, adatvesztés nélkül.Szóval, hogyan tovább?
-
Szaszabond
aktív tag
ÉS ezt a sok bad szektort nem lehet valahgy megjavítani? mert elvileg teljesen jól működött a winyó,majd gondolom pár áramszünet következtében nem értem el a WD MyCloudot többé....
Szóval ha A SYNO NASSAL csinálnék rajta egy teljes törlést és a NAS újraformázza akkor nem jönnek helyre ezek a szektorok?
-
Szaszabond
aktív tag
válasz Pulfix #35993 üzenetére
Szia szünetmentesből én ilyet vettem: APC BACK-UPS 700VA 230V AVR Ez volt számomra ár érték arányban a legmegfelelőbb, ami olcsó és tud usb vezérlést is. Remekül kezeli a DS218+.
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok, Valaki leírná épésről lépésre a tárhely bővítés menetét?
Addig jutottam, hogy beleraktam az ÚJ 4TB winyót a meglévő 6TB mellé.
Megnyitottam a tároláskezelőt. Hogyan tovább? Nem szeretnék semmi raidet, csak, hogy legyen egy különálló kötetem. Össze sem szeretném fűzni őket. Csak szeretnék látni egy volume 1 és egy volume 2.-t és másolgatni közöttük.Illetve a másik kérdés, hogy ha leállítom a NAS-t és újra indul akkor a Download Sationben lévő összes torrentre hibát ír ki azzal, hogy dupla torrent file. Kikapcsolás előtt seedelte őket.
[ Szerkesztve ]
-
Szaszabond
aktív tag
Na feltelepítetem 2. kötetként a winyót, most ellenőrzi. Viszont a Download Stationben lévő összes seedelt torrentem megosztás helyett kapott egy nagy piros bejegyzést, hogy dupla torrentfile. És csak nem csinál semmit. Ezzel lehet valamit kezdeni? Még azért javában seedelnem kellene őket vissza.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz scream #36203 üzenetére
Hát pedig ez egy ÉS, azaz mindkét beállításnak teljesülnie kell, azaz 0% tehát egyáltalán nem kell seedeljél egy bitet sem, a 24h pedig, hogy elvileg ennyit kellene seedeljél, a pipa pedig, hogy törölje a taskot miután végeztél esetedben a 24h val. Úgyhogy szerintem is teljesen ól van ez beálltíva, az elképzelésednek megfelelően.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz beza84 #36213 üzenetére
Szia, hát (ezért meg fognak itt ölni ), de én bekapcsoltam az UPnP-t is meg a DHT-t is (merthogy a gépen lévő Utorrentben is így volt) és egy ujraindítás után ment minden mint a karikacsapás.... így nem kel portforward sem..., de a routernek tudnia kell a UPnP-t és engedélyezned is kell ott is.
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok egy gyors kérdés:
Miben segít a több ram a NASban?
DS218+ van 2GB-al jelenleg. Egyelőre csak media tárolásra és torrentezésre használom. Van értelme bővítenem 6GB -ra? -
Szaszabond
aktív tag
@Stefanie
Szia, ha PLEX is kell akkor egyelőre valamelyik Intel Processorosat válaszd. Az idei modellekből a DS218+ lehet a befutó számodra, de ez drágább mint 80K, viszont nagyon kiváló....[ Szerkesztve ]
-
Szaszabond
aktív tag
Hát figy, nekem is otthoni felhasználásra van. Raidet sem használok, viszont szerettem volna ha olyan NASom van ami nem szorít korlátok közé, ha esetleg meggondolom magam valamiben a jövőben. Arra a felhasználásra amit írtál teljesen jó a legalapabb és legolcsóbb Synology NAS is , azírt írtam ezt a márkát mert (egyrészt ebben a topicban vagyunk) nagyon felhasználóbarát a kezelőfelülete és egyszerű használni.
A DS218+ tapasztalataim: Intel processzoros, van rá Plex (bár nem használom), gyors, nem lassul, szép, ledek fényereje szabályozható, memóriával bővíthető, és elvileg rakható hozzá (külön kötetként csak) bővítő egység is...
Amire én használom:
- Torrentezem vele (távolról mobilról is tudok hozzáadni torrenteket DS appal)
- Filmeket, képeket, dokumentumokat tárolok rajta és ezeket bárhonnan elérem (főleg a dokumentumok miatt fontos néha, mobil appal feljelentkezek, meg tudom nyitni, emailben tudom küldeni, stb)
- Biztonsági mentést készít a számítógépemen található képekről, dokumentumokról automatikusan
- Filmeket, sorozatokat könyvtárba rendezve egy Mede8er 600 media playerrel (mintha PLEX vagy KODI lenne) borítókkal, leírással együtt streamelem a TV-re (LAN), ezzel egyidejűleg egy WD TV (LAN) , valamint egy okosTV beépített medialejátszója (LAN), valamint 2 Tablet (WiFi) és 3 okostelefon (WiFi) is tud róla anyagot, filmet leszedni.
- Telefonok automatikusan töltik fel rá az elkészült képeket, külön megadott mappákba....szóval szerintem ezek pont otthoni felhasználás....
[ Szerkesztve ]
-
Szaszabond
aktív tag
Üdv,
Fényképek nézegetése vs Samsung Smart TV beépített lejátszó. Nagyon nagyon lassú (kb 15s és pörög a betöltés, majd visszanyíl előző képre, majd előre és akkor betölti a képet..)...elalszom mire végignézek vagy 10 képet is.... tudja valaki mi lehet az oka? Forrás: DsS218+ kábelen. Filmek teljesen rendben mennek...csak a képekkel van ilyen gondom.
-
Szaszabond
aktív tag
Amikor újraindul a NAS (pl, manuális leállítás után, DSM frissítés után, vagy ha csak áramszünet volt) az összes torrentem hibás lesz (azt írja az állapotra, hogy: dupla torrentfile) és kihajít egy piros háromszöget rá. Akkor is csinálja ha előtte PAUSE gombot nyomok a DS ben. Van erre valami megoldás?
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok,
Csatlakoztatnék a NAShoz egy Philips (7303) TV-ről, ami azt irja, hogy hitelesítés szükséges de a olyan formában, hogy
DOMAIN;username
passwordmi lehet nálam a domain és honnan tudom meg ezt vagy milyen formátumban kell beírni? A usernév /pass az megy. A Quickconnect ID-t nem fogadja el domainként. Egyáltalán van nekem olyan? Csak az alapbeállításokat végeztem el anno a NAS-on, de azóta is mindehonnan, minden eszközzel elérem. Semmelyik eszköz nem akart domaint.
Helyi hálózatról van szó.
köszi a segítséget előre is
[ Szerkesztve ]
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok DS Get aékalmazás egy ideje nem elérhető már iPhone-ra. Nincs benn a storeban közel egy éve már. Helyette esetleg valamit tudtok ajanlani amivel iPhonról távolról lehet hozzáadni a download stationhöz feladatokat?
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok. DS218+ mellé keresnék 2db wifi kültéri kamerát. Milyet javasolnátok darabonként olyan 25k árig? Lehetőleg pontos típust vagy linket írjátok.
A surrvelliance stationnal szeretném használni majd.
Még sohasem próbáltam kamerát üzemelteni, szóval lehetőleg egyszerű is legyen a beuzemelese, gondolom kell neki táp meg wifi jel és onnantól kap egy IP-t amit látni fog a NAS...és kész is van?.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Pulse 3D Fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest