Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz MrCsiT #25030 üzenetére
Nálam DSM6 + LG TV-vel továbbra sincs gond a mèdia streameléssel, frissítéskor minden csomagot eltávolítottam, majd újra felraktam, kivéve a TM-t.
Próbáld meg leszedni és újra felrakni te is.
Nálunk simán megy a tv-n a hangsáv és felirat vàltás is.
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
krealon
veterán
"A másik gondom, hogy pl. egy mkv -nál DLNA-n nem tudok a TV-n hangsávot váltani a magyarra, ha az angol az alapértelmezett. Ha ugyanezt a filmet felmásolom egy pendrive-ra, és arról játszom le a TV-n, akkor működik a hangsáv módosítás a menüben, nem szürke, tehát a Syno DLNA szolgáltatása rossz"
Teves kovetkeztetes.
A DLNA sokkal kevesebb formatumot es opciot tamogato szabvany, mint amire neked szukseged lenne, es a TV beepitett medialejatszoja csak helyi forasbol kepes lejatszani.
Ettol a DLNA nem rossz, csak neked nem eleg.Peldaul a Plex media szerver PC-n futo valtozata ugy orvosolja a DLNA kompatibilitasi problemekat, hogy on-the-fly atkodolja a videot a lejatszo szamara. (A DS716+ procija is alkalmas erre a feladatra, es telepitheto is ra a Plex Media Szerver.)
-
Magnat
veterán
Szia,
Nálam tökéletesen működik 6-os dsm-en - 212j, Pana 50st60. Sztem próbáld ki madzagon (gondolom ha egy szobában vannak, ideiglenesen össze tudod kötni), illetve másik eszközön (telefon, tablet). A hangsáv váltást régen próbáltam, akkor jó volt. Ja és még esetleg tedd fel a MiniDlna-t, h azzal hogy megy.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konteó topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Epson nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Suzuki topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest