Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
válasz poirot #64518 üzenetére
Szerintem picit megint félrement az írásom de ami tény nincs rálátásom a NAS torrent működésére.
De az is tény nálam úgy működik a torrentezés van egy meghajtó a gépen arra megy minden.Ha ez film akkor jelenleg a WDTV-re csatlakoztatott meghajtóra (lassabb így másolás mintha a gépre csatlakoztatva a meghajtót és úgy tenném rá).Jelenleg úgy képzelem el a torrent NAS-t, hogy belépünk az eszközre és indítunk egy böngészőt mintha a Pc esetén és indítjuk majd kilépünk
Valószínű nyitott ajtót döngetek de mivel a gondolatom irányít ez alapján hozom az itélkezést is.
Akkor magyarázza el valaki pl egy utorrent alkalmazással hogy működne ?[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
-
arn
félisten
válasz poirot #64731 üzenetére
Annyit allitasz be, amennyire szukseged van... ha pl elmegy az aram, de par perc mulva visszajon, akkor eleg feleslegesen van a nas leallitva. Erre van kitalalva.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
tobias40
veterán
válasz poirot #64831 üzenetére
Nekem a FS-n működése nem tetszik,totálcommanderrel a pc-ről megy a másolás nem?(az nálam is így van)
Multibit:nem én használtam,van róla esetleg leírás hogyan tudom használni putty alatt?
nem értem hogyan nem észült egy totálcommander szintű progi ami itt futna minden mókolás nélkül a nas felületén..[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
válasz poirot #65055 üzenetére
Üdv.. Poirot..de ismerős vagy nekem valahonnan...?
erről mi a [véleményed] ??
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
-
Magnat
veterán
válasz poirot #67458 üzenetére
Pl ha a Transmission konfog fileját kell szerkeszteni, ahhoz kell ssh
De ha vmi miatt megmakkan a dsm, akkor is tudsz rajta hegeszteni ... én a routeren nem engedem be rá a forgalmat, ha be akarok lépni úgyis itthonról akarok vagy ott a vpn.[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
need
addikt
válasz poirot #70228 üzenetére
Régi szép idők Poirot "mester" amikor megszületett az ötlet hogy de jó is lenne egy ilyen szerkezet te meg elmentél másnap és vettél is egyet ez 9 éve volt
Én most Synology DS220+ Bundle 6GB döntöttem most az lesz 1-2 ideiig..
Még pedig úgy gondoltam ahogy eredetileg lesz benne 1 Terra SSD azon lesznek a cuccok képek filmek zenék. A másik lemez a mostani vinyó ami a nasba most van a WD RED azon CSAK a kamera rögzítés lesz és a Torrentezés.
Mivel a mostani DS-hez van fűzve minden azt veszem ki a rendszerből vagy is Router szinten törlőm az IP címet a mostaninak majd amikor bekerül az új megkapja a réginek az IP cimét így nem kell újra portolni se. Ez a terv a DDNS-el is.
A mostani DS-t a telkem végén helyezem majd örök nyugalomba kiszolgálta az idejét[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Patice
Topikgazda
válasz poirot #71504 üzenetére
Egy összefoglaló frissítést/bejegyzést megér a DSM 7.0 + pár linket a változásokról.
A tapasztalatok szerintem jók itt a topikban, inkább az összes vonatkozó hsz.-ben le kell írni a DSM7.0-át és akkor jól kereshető lesz az összes infó, ami van/lesz.Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
ERPY
őstag
válasz poirot #71597 üzenetére
Nekem csak úgy ment fel, hogy leszedtem a régit ami nem ment, mert különben nem engedte telepíteni ha jól emlékszem. Akkor jött egy olyan hiba, mikor az újat akartam feltenni, hogy a 9091-es port foglalt, ezért nem települ az új. Kaptam itt a fórumon segítséget, hogy egy file-t root joggal ki kellett törölnöm, utána már szépen települt. A továbbiak már a megszokott módon zajlottak.
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz poirot #71651 üzenetére
ott a pont
Valóban ez lesz a megoldás. Nem tapasztaltam még áramszünetet egyszer sem, így erre nem is gondoltam. Pénteken azonban brutális vihar volt és valóban volt egy rövid áramszünet (csak ugye nem voltunk otthon, így ez kimaradt). A Nas pedig nem indult újra magától.
Ilyen esetekben van valami beállítási lehetőség, hogy valahogy a Routeren keresztül újra bekapcsoljam a Nast, vagy ez csak fizikálisan tud működni?
Lehet érdemes lenne egy egyszerű kis szünetmentest venni.....
Köszi Neked is #71652Magnat és #71655sziszi-fuszi
Fix az IP a Nason és megvan a távoli eléréshez a DDNS is. Ment is minden szépen, azért lettem bosszús, hogy akkor egyszer csak miért nem megy tovább....de fent van a megoldás.
Nagyon tetszik amúgy a cucc Beállítgattam az alap dolgokat (összefoglalót végignyálaztam ), következő lépés az lesz, hogy a VPN kapcsolatot beállítsam, csak ebben még el kell mélyülnöm, szóval biztos jövök kérdezni
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
-
Borisz76
veterán
válasz poirot #75156 üzenetére
Szia.
Úgy emlékszem, hogy 2 helyen is be kell állítani a jogokat.
A DSM / Vezérlőpult / Fellhasználó résznél.
Valamint a Photo Station ablakában Beállítások / Felhasználói fiókok résznél is !Photo Station leírás....nem biztos, hogy benne van de talán....
Régen írtam már...Mod :
Végignéztem megint.
Nincs benne. Sorry.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz poirot #79687 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítségeket.
Próbáltam winscp vel is, akkor más fájlok a problémái.
átnevezés nem segített, de egyébként a fájlokat hiba nélkül átvitte a total commander ha rányomtam, hogy újra.
Érdekes.
Ez sem fog kiderülni gondolom.Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szólánc.
- Linux kezdőknek
- Kuponkunyeráló
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új állapotú HP,FullHD IPS,i5 8250,MX150 2/4GB DDR5 VGA,Magyar vil.bill,8-16GB DDR4 RAM,SSD+HDD
- Asus Rog Ally (2023) + Xg Mobile 3080 RTX
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkpad P14s Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 7840U 32/1TB 780M Graphics 4GB!
- -60% Új, bontatlan Soflow SO X elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest