Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• merqree

őstag

válasz huan #92528 üzenetére

Olvasom mások hozzászólását, és UFOnak érzem magam.
    iOS alatt csak Synology Drive-ot használok a fényképek mentésére, és az menti a fényképeket a NASra. A 2FA-val egyszer kellett belépnem, de akkor kiválasztottam az "Emlékezzen rám" lehetőséget, azóta nem kért 2FA kódot.
    A mobilon úgy van beállítva a fényképek biztonsági, hogy bármikor feltöltheti a fényképeket, nem csak töltéskor, és nem csak wifin keresztül, illetve a videókat is feltölti.

Amiről BFeco írta, a 3 perces "szabály", arról ugyan nem tudtam, de mivel nem perceknént készülnek a képek nálam, így ez eddig fel sem tűnt. Igaz az is, hogy nagyon ritkán nézek rá a NASra, hogy mennyi kép van valóban feltöltve.

"- Be kell lennie kapcsolva a Fotók "Letöltés és eredetik megőrzése" iPhone-on. Ez ugye az eredeti méretet tárolja az iPhone-on, ami hely igényes."
    Nekem be van kapcsolva, mert az iCloud-ra is mennek fel a képek.

"- Csak saját,otthoni lan-on működik biztosan, vagy távolról, interneten keresztül is?"
    Nekem a NASon fut egy VPN szerver, és kizárólag arra csatlakozva érhető el a NAS külső hálózatról. (Feltéve, ha a kérdés a NASra vonatkozott és nem a Beestation-re)

Új hozzászólás Aktív témák