-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Corruptornak egyáltalán nincs igazi hard countere levegőben, persze ott a VR, meg a vikinggel is lehet ellene mikrózgatni, de szerintem a legjobb AtA egység a játékban...
Szerk: azonos létszám esetén szerintem nyer a VR, és minél többen vanak annál "jobban nyer" a feltöltődés miatt
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
jo volt, tenyleg ket lepessel voltam elotte az elso void utan
Ezért próbálkozok mostanában ez ellen inkább corruptorral, mert akkor viszont én lehetek egy lépéssel a P előtt, akár carrier/MS-re, akár colo-ra techel. Addig ki kell húzni queen+spore párossal, és valahogy expelni 3 bázisra.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Sereg nekem se nagyon volt, mivel az összeset belerobbantottam a probe-jaiba Egyébként ott az volt a baj, hogy sok lárvaköpés kimaradt, és nem volt utána lárvám, meg nagyon rááltam hydrára.
-
Alg
veterán
Nem, akkor kb. egalizáltam a meccset, mert lehet, hogy a gazdasági előny nálam volt, de a mapcontrol és a tech előny meg nála (akkor már majdnem kész volt neki a DT is) Ha az nincs, simán kikapok 15 perc alatt.
-
killerjohn
addikt
Még mindig nem volt időm írni. Éjjel ébren vagyok a gyerek miatt, nappal félig alszom, félig melózok, StarCraft most max fórum szinten van a fejemben. Egyébként utána olvastam, és a macro gomb miatt eddig még senkinek sem adtak vissza accountot, "violation = ban" alapon.
Vagy lesz időm írni, vagy ha a napokban már rohamom lesz SC2 nélkül, akkor megveszem még1x. Ha egyik sem, akkor majd HOTS. Hiányzik azért, na... -
Alg
veterán
Mivel armored, így a void (de ez azért nem olyan egyértelmű, mint pl. a roach-immortal eset), földről meg stalker.
Légi egység csak mutatóba kell, amikor úgy látod, eléggé elkezdett hydrázni a zerg, akkor mehet 2 robo-ból a colo+GW sereg. Full légivel az a baj, hydra+corruptor(+infestor) kivégzi.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Ezért jó a stargate, ha roach-ot látsz akkor voidot hozol, és tolod rá a chronot ész nélkül... 2 void már megoldja a dolgot, főleg ha tudod tartani a falat
Duva ez a fajta kezdés, majdnem minden ellen jó, ráadásul tökéletesen megy végig a lategame deathball-ig. FFE a gazdaságnak, stargate roach elleni védelemnek és mapcontrolnak, erre hydrát kell hozni a zergnek (vagy corruptort, de az annyira nem nyerő az elején), aztán jöhet a colo, ami szereti a hydrát.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
Zerg ellen szeretek játszani, jó meccsek szoktak lenni. Gazdasági előnyre egy ideje már nem nagyon hagyok az elején, gyorsan kiexpelek. Van hogy megszívom ez miatt, de még csak most kezdtem ezt a taktikát, egyelőre nagyon bevált, sokkal jobb mint utólag expelni, utána nehéz fogni a támadásokat. Ha nem mész expelni akkor meg 3 gate robo és nekimenni ha megvan az első immortal.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
killerjohn
addikt
-
-
SimS
senior tag
-
killerjohn
addikt
kár hogy nem látunk belőled semmit
iSonic: értem én az iróniát
de most komolyan:
diamond vagyok, és amikor diamondokkal játszom, 2 nappal ezelőttig szinte mindig top8-asokat adott ellennek, társnak is, teljesen kiegyensúlyozottak, jók a meccsek, mindenki ügyes, okos szép, a jobbik nyer.
újabban viszont a társam is szinte mindig master, és az ellenfél is, és itt viszont a noobságtól szakad le az arcom. komolyan, link ellen immot csinál, vagy látja hogy az ellenfél timing pusholni fog mert szarja a unitokat erre feltechelne stormra, csak amikor jön az ellen, akkor van 1 db ht-je, az is energy nélkül... és ilyenek. De nem csak a társ, hanem replay-eket nézve ellenfélnél is vannak olyanok hogy kettészakad az arcom. Ja és megnéztem, a többség olyan "master", hogy 2v2-ben van 3-5 db nyert meccse, 1v1-ben meg platina. Létezik, hogy valami mákos placement sorozatuk volt aztán bekerültek masterbe?
Föccerrel platinában vagyunk, minden második meccsen izomból nyomják le a torkunkon a sajtossütit, amit már borzalmasan unok, és nem, nem kívánom megtanulni hogy hogyan lehet fogni a 3 rax mass proxy zealotot...
PS: most 2v2-ről beszélek, és nem cryolni akarok, csak beszélni róla
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Hát ja, a 775-ös platform még mindig marha dárga. Én is erősen gondolkodtam, hogy leszerelem a mostani konfigot, és váltok egy i3 proci köré épített platformot. Kb 30k-val kellett volna kiegészítenem, és kb 2x ilyen erős gépem lenne. Csak sajnos hiányzott az a 30k
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
AlyArkhon
őstag
Okés . Jön Darth is akkor már leszünk 3 an , 3v3 ra , simán jó itt lezsek en is. Ma toltunk 1 -2 meccset , bírta a stikkes net egészen korrektül , ugyhogy minden klappol a holnapi gamehez,.
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
föccer
nagyúr
A profilodban fel van véve az sc2. Arra katt, és elvileg ott van egy olyan opció, hogy kliens letöltése. Az kell neked.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
rt06
veterán
-
AlyArkhon
őstag
De haveroknak van kint nete mert szoktam velük beszélgetni így gondolom nekem is lesz. Max vennem kell egy új kártyát a stikkbe ami jo kint Belgiumban. És akkor mehet a game . Meg nem utolsó sorban folyamatos délelőttös meló így délután és este tudok lenni végre , nem úgy mint itt délutános műszak 10:30 tól 20:00 ig aztan mar sleep mert nincs kedve az embernek gamelni a folyamatos pörgéstől vagy éjszakás műszak ami 20:30 tól reggel 8 ig ami utan megint csak alszik az ember.
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
AlyArkhon
őstag
-
concret_hp
addikt
tulajdonképpen annyi, hoyg van egy X hosszú számod + egy óra van beépítve a tokenbe (ami nyilván szinkronizálva van a szerverrel) és egy vlaamilyen algoritmussal ebből a 2 számból generál egy harmadik számot, aminek bizonyos számjegyeit látod a tokenen. a szerver pedig ismeri hoyg melyik token (= melyik egyedi azonosító kulcs amiből generálódik a kódod) van nálad
vagy fullba vagy sehogy :D
-
föccer
nagyúr
-
Alg
veterán
US-en már elkezdődött, lásd az ottan Bnet Dio3-as része. Az ottani post délelőtt 11:08-kor íródott, ottani idő szerint, 20.-án. Nálunk most van szerver karbantartás, 11-ig, egy nappal később.
-
föccer
nagyúr
Jaja, van benne valami. Ezt majd mondom Mamócának is.
Sittes: Ahogy Alg is írja, a BL első támadása a flayer attackot használja. Pénzbe ugyan ott vannak a fejlesztések, csak a flayer attack-ot később is hasznosítod. A meele pedig mindig használni fogod, mert az endgame-ben rengeted linget fogsz használni, mert gázod nem lesz egy deka sem. Ha nem a spire techet csinálod, hanem az ultrák felé mész, akkor carapace+meele upgrade kell.
üdv, föccer
-
-
kovsol
titán
nálad ilyen gond nincs, mert amennyit te játszol egyértelmű hogy a skill hiányzik elhiszem nekem mindig szerencsésen sorsolt a random team is mikor silverből felmentem 30 mérkőzés alatt diamondba meg hasonlók, de már befejeztem a játékot, nem lelem benne örömöm, nézni már jobban szeretem a streameket, mint játszani
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Alg
veterán
hááát... 2base roach-infestornál igen, az elég gázigényes, főleg ha upgrade is megy mellette... elvileg expelni kellene, és a maradék mineralból drone-t gyártani (ahogy az ellenfél csinálta)
Baneling fail nálam szokásos, nem tudom őket ZvZ-ben jól kezelni.
-
iSonic
addikt
-
föccer
nagyúr
Annyi időm nem volt, hogy techeljek infesztorra. A fél percenként érkező 16 marin bőven lekötötte a figyelmemet, és minden erőforrásomat.
Tápot azért kerestem, mert azon gondolkodtam, hogy eladom a mostani 775-ös platoformot és összerakok egy csendes, keveset fogyazstó gépet. A ~120-150W terhelés melletti fogyasztás nem indokolja a mostani 600W-os tápot Ezért kerestem volna 350W körüli teljesítményes, jó hatásfokú tápot. Csak az egész projekt meghiusúlt, mert tól sokat kellett volna rádobni, így maradt egy használt ssd-nek a bevásárlása. Ennyi fér az éves gépfejlesztési költségben.
Sittes: Mindenképpen
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Volt olyan meccsem, amikor ez ellen 16-osával gyártotta a marinokat, és küdte öket befele attack move-val a bázisom felé. Semmi mást nem csinált, csak 2 bázisról 8 barack reaktorral, pajzsos fejlesztéssel. Nem volt annyi baneling a világon, hogy ennyi marint coutereljek. Persze, ha a korai exp-jét megtámadtam volna bling burst-al, akkor nyertem volna, de nem tettem. Erre meg csak jöttek a marinok, csak jöttek a marinok
Sajna tegnap töröltem az összes replya-t, mert költözetema rendszert az ssd-re, így már nem tudom előásni. Pedig tanulságos meccs volt
üdv, föccer
-
Alg
veterán
jó az a hellion, ki kell próbálni - ugyanúgy reaktoros factoryból kettesével jön, csak mineralért
Thor kell mellé tankolni, mikor a mariskák a thor-okat lövik, akkor lehet odamenni a hellionnal
És ugyanúgy lehet dropolni, mint a marine-t, meg gyors is
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
van egy resz (options->hotkeys), ahol a billentyuparancsokat tudod atkonfiguralni, ott nezd meg, hogy megvannak-e a beallitasok rendesen
foccer.: jol emlekszel, kozben szerkesztettem is
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
föccer
nagyúr
Milyen billentyűzetet használsz? Nem lehet, hogy a drivere halt be? Sima szöveg szerkeztőben működnek azok a billentyűk?
üdv, föccer
-
rt06
veterán
igen, ha berantasz 40 egyseget, az elso asodpercben amig ott vagy, 15 sebezheto beluluk
ha 60-at rantasz be, az elso masodpercben 35, a masodikban 10 sebezheto
_OldBoy_: nem surun hasznaltam mothership-et, de a legnagyobb probela imho az volt vele, hogy tetulassan indul meg
mire eleri az uzemi sebesseget, a sereg a fel palyan atert
pedig a vegsebessege nem rossz (bar a stalkerhez kepest lemarad, de akkor sem fel kepernyovel egybol az indulasnal)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
AlyArkhon
őstag
Ma beszéltem az irodával " központ " Azt mondták álljak készen mert valószínűleg holnap holnapután megjön az OEP-től a papír és go is ki egyből .. Már nagyon várom ,szeretek kint lenni külföldön és állatkodni szabad időben
-
AlyArkhon
őstag
Nincs . De ha lenne bizta hogy nem hagynám neki hogy gép előtt élje le az életét . Elég egy őrűlt a családban aki a fél életét a gép előtt élte le . Igaz hogy engem nem zavar , aztán meg ki tudja jobb lett volna-e ha nem így mennek a dolgok , ezeken kár még gondolkodni is .
-
-
AlyArkhon
őstag
Remélem minnél hamarabb .(még a héten vagy kövi hét elején OEP től függ ). Mivel sógorom már kiment Hétfőn este és az ő kocisjával mentunk volna ketten így ez a forma megbukott és nem tudom most kivinni a gépem, majd csak a masodik turnusra. Szal 7 hét gép nélkül , aztán leszek ujra . Nem nagy ügy hamar elmegy ( nem lesz elvonási efektem mint Killerjohnnak "Isten nyugasztalja gép nélkül " ) ...
Jah amúgy gépközelben kb mindig amikor nem alszom vagy dolgozom " természetesen "
[ Szerkesztve ]
-
AlyArkhon
őstag
Leszek kb 9-ig 10-ig , tudod délelőttös a cenzúra így korai fekvés is befigyel . 1-2 héten belül go németbe melózni addig még jó lenne asszonnyal is foglalkozni , majd kintről mehet nonstop sc2
-
Ghoosty
őstag
A 2 ütésre gondoltam. Csak nemrég olvastam ilyen tippeket és ott elírták, aztán a rossz ragadt meg a fejemben.
Amúgy pro meccseket láttam még, hogy forge az első épület, majd cannon, csak azt lentre rakják és fastexpelnek. Gond esetén alulról zárják is a feljárót. Annyira nem lehet hülyeség az a bejárati cannon.
Egy ideje már visszatértem terranhoz és ott szoktam alkalmazni azt a technikát, hogy tömören építkezek az elején a mineral köré és hiába nyitott a feljáró, nem férnek hozzá az egységeimhez, vagy csak egy lukon mit elállok a parasztokkal, így a marine-ok elvégzik a dolgukat. Ez akár működhet P esetén is, csak T át tudja reptetni az épületeit, ha már nem kell, meg már lenyitható a supply is. Ezt a "trükköt" még sc1-ből hoztam magammal és itt is működik.
#23746) _OldBoy_
Az achon a megnövelt tőtávval reggeleire eszi mind a mutát, mind a linget a területi sebzése miatt. Ha fókuszálnak a muták, akkor nagyon 1 pontban vannak aztán ha kapnak 2-3 lövést egy achontól, akkor már annyi az összesnek. A lingeket meg a zelák is elég jól viszik.
[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
A rush idejére kell csak bezárnod magad, mert mire megjönnek a roachok addigra már illik neked is, meg a társadnak is használható seregnek lennie. Ráadásul, ha rushsolnak, akkor nem csinál fast expet. Én úgy gondoltam, hogy lezárod, legyártasz 3-4 egységet, aztán ki is nyitod a falat, mert rush miatt már hátrányban van.
A forgera szükséged van, a fejlesztések miatt, ami kvázi kötelező zerg ellen, hogy 1 ütéssel szedje a lingeket a zela. Azon kívül 1 cannon a bejárathoz sem árt, hogy a kúszómászó egységek ne lepjenek meg. Leszedi az esetleges felderítőket meg a későbbiekben is hasznos lehet bármi ellen. Fontos, hogy nehogy túlvédekezd magad, egy cannon meg egy zela iszonyat mennyiségű linget képes megfogni.
Rush esetén időt kell csak nyerni minimális veszteséggel és te nyertél.
"az esetek masik joreszeben a masik tag expel es mutara techel"
Elvileg neked is van társad, remélhetőleg ő is csinál valamit, amíg te védekezel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest