-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hash99
senior tag
válasz Eyesis #47518 üzenetére
Platina vagyok. Alapvetően nincs bajom semelyik fajjal taktikával ha bukok tudom miért bukok.
Egyedül a terran mech aminél nem vagyok biztos a megfelelő unit kompozícióban. Szerencsére elég ritkán tolják.
Ultra nem jó. Brood jó lenne a sok siege tankra de a viking / liberator megint megesz.
Sajnos nem vagyok akkora májer hogy fungal + corrosive+ blinding cloud + parasitic bomb kombókat nyomjak miközben micrózom a bl -eket és a corruptorokat és persze közben még1 ling runby.
Most néztem pár meccset 1-2 heteseket. És pl.: Snute terran mech ellen 15 sh-t és 6 broodlordot hozott roachokkal infestorral raptorral. Ezek szerint még nem halott a swarmhost.
All ineket nézve. Most nagy divat lett a baneling bust protoss ellen.
Terran ellen egyértelműen egy jó roach timing halálos lehet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest