- Weblap készítés
- Netflix
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Direct One (műholdas és online TV)
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
a noskill duál SH ellen mi a jó? (map közepére takony, burrow, spore, meg védő egységek) low liga, tehát nincs kétszáz apm. tegnap is 2x benyaltuk. obs meg Tempest úgy vélem jó rá de az obst folyton lekapják. colo ellen meg ott a viper meg a Corr. Droppolni a bázisukra folyamatosan?
amúgy nagyon számít a társ 2v2ben, nem véletlenül van faligában olyan hogy az egyik gyémánt meg master akár. egyedül nagyon nehéz kettőt kezelni. meccs: pvz (mi) vs tvp. t azonnal drop, egyedül vitte a játékos. azt csinálta hogy csinált egy PF rusht (2 zelám volt csak nem tudtam mit csinálni), elmentem expre le. társamhoz hozzá se nyúltak de én gyorsabban csináltam így tíz VR-t meg 5 immot mint ő ugyanennyi mutát. ráadásul 2x is felnyársalta a rocs seregét. én kóstolgattam, expet is szedtem de nagyon sok stalkere volt már. mikor megindult, nem tudtam tartani hiába a fenti seregem, mégha jól meg is tizedeltem, szétkapott. ha a zerg nem társam nem expel és nem nyomja a mutát nem tudok mit csinálni sajnos. ugyanez másik játékostársammal, T. end gamebe (minden játékos 3-4 basen) ellen teknősözik, én nyomatom a Tempestet bázisa meg Thorok, tempestek ellen. társam meg mass marine huszadik percbe is meg pár tank.. egy időt után már nem tudtam tovább harcolni, pedig jól ment. Mikor már nyaggattam hogy huszadik percbe hol vannak a BC-k minimum, hozott kettőt aztán kampó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ANTMINER S21 Hydro 473 THS Magyarország egyetlen Hydro Hosting szolgáltatójától!!!
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest