- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Kriptovaluták és az adózás
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
-
IT café
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz Raulblanco #11611 üzenetére
Szia
Persze meg,bár kicsit még várjál a dologgal mert szerintem az új konzolokkal jobbat is lehet már csinálni,még nem gondolkoztam rajta,de lehet már ötvözni így kettőt is,pl partgen gravgen build,vgy drain és partgen(ez nagyon állat tud még lenni).Maga az annorax hajó szerintem szar,legalábbis ma pvpztem és átmentem rajtuk mint a takony,nagyon papír lett,viszont a traitje iszonyat jó,és a konzolja is,de nagyon lomha egy partgen buildhez,ha van recluseod vagy hasonló érdemes vele repkedni kicsit,ha fekszik neked az a tempo akkor jó alap az annorax is,de szerintem amint leül a por marad a sci temp hajó a legjobb és visszatérnek rá.Bár az nagy plusz hogy rálehet rakni a triple cylinder konzolt és már t6,csak a lomhaságával van a gond.
Ezt ma alkottam pvpn,új saját rekord,10.7m dmg és rengeteg kill,másik oldalt volt kettő annorax hajó egyik a rand al thor gyereknél másik meg vexnél(lazarus).Vex buildje nagyon jó volt vele,drain és partgen,csontra szívta az energiám ha nem figyeltem pedig van védelmem vele rá,másik gyereké csak partgen volt és igazából a sebzése is mind fb pulse,szóval nem mérvadó,de egy alfával lazán átszaladtam mind a kettőn,ugyanezt egy temp sci hajóval nem feltétlen tudom megtenni,és az még utánam is tud jönni,ezek mire megfordulnak már 30kmre járok..Tényleg érdemes repkedni kicsit egy recluse hajóval mielőtt úgy döntesz hogy erre akarsz buildet,szerintem pvere is lomha,de a trait miatt mindenképp megéri megvenni,petek is nagyon jók.
Fire: Ha fc-t akarsz már sokszor mondtam flottába is hogy ott a 30 perces projekt amibe csak jevonite meg ilyesmi szarok kellenek meg zöld traderek plusz van benne fm is,30 percenként ciklikusan tudod indítani,filléres ec amiket az fmen kívül bele kell rakni és jól adnak azok is fc-t nagyon.Napi 2-3x tele tolod és lazán megvan többszázezer fc..
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Raulblanco #11611 üzenetére
Te jó ég megveszed azt a randa krenim taligát?
Miért nem várod meg a T6 sci drenyát vagy destroyert.
Őszintén szólva nem tudom melyik lösz,van aki szerint destro van aki szerint drenya,csak az biztos hogy valami aoe képessége lösz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen házat vegyek?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500