Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
válasz Raulblanco07 #42164 üzenetére
Na ja az egyik alkalomnál amikor befordult a folyosóra és ott volt egy hulla én már mondtam is félhangosan, hogy lőj már bele. Én tuti, hogy nem csak a tárat eresztem bele hanem a fegyvert is hozzávágom.
Nem vagyok különösebben parás és még nem játszottam még horror játékkal sem, de ezek a szűk folyosók nagyon megadták a hangulatot a számomra.Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
törölt tag
válasz Raulblanco07 #42164 üzenetére
Abbol hogy elkezdett sodrodni mar gondolom tudhato hogy annyi neki, hacsaknem lesz egy ilyen funkcio beepitve a ruhaba alibizni
Azert kivancsi lennek hogy az ugyeletes nagyottmondok ilyenkor miert szaladnak bele mindig ugyanazokba a pofonokba amiket sajat maguknak osztogatnak a nagykepu dumaikkal aztan meg csend megint par honapig? Ezert nem kell idejarni hsz-eket gyujteni, ugyis csak magukat egetik Probaltam nagyon finoman Hofisan korulirni a temat tolem nagyon szokatlan modon
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest