Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
válasz tom5598 #49296 üzenetére
Akinek kevés az fps-e az húzzon a procin ha tud, én 3.3-ról 4.5-re húztam, hozott 5 fps-t. Nem sok de több mint a semmit, az élvezhetetlenből lett, tűrhető. Elég cpu limites a cucc most.
Akinek meg 8 Gb ram van csak az 16 Gb virtuális memóriát állítson majd be fixen.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
nortsen
aktív tag
Tegnap rájöttem, hogy a verzió számok követik a max fps-t. Messze még a 40.0.
Nehéz ezeket megmagyarázni...SQ42 szép volt, jó volt, kb. az a véleményem nekem is, mint amit Menthirist leírt.
Messze még a vége, és ahogy látom még item 5.0 is lesz, nem is beszélve a többiről.Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani
-
Szőrös
veterán
válasz SkyS1gn #49293 üzenetére
Miért negyed év múlva lenne csak valami frissítés? Pont azért jó az új pecser mert kis fixeket is ki tudnak így könnyen adni mint ptu alatt is.
Szerintem csak a nagyobb tartalmi frissítések jönnek majd x havonta.
De majd kiderül.Szerk.: ja hát az idézet alapján amit betettél...mehh rábasztunk ha így lesz
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
SkyS1gn
félisten
válasz tom5598 #49292 üzenetére
Én is ezt értettem de akkor nem rosszul értelmeztem... da fuck?
Most kiadják így LIVE-ra és akkor negyed év múlva lesz vmi addig ilyen ramaty diavetítés? Ószom
"Now that the team had completed the heavy lifting to get the tech, content and systems for 3.0, they can focus on optimizations, feature consolidations, and polish for our first quarterly release"
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
törölt tag
Sziasztok, sokat hallottam már erről a játékról és érdeklődnék hol tart most a fejlesztés? Milyen számítógép szükséges a futtatasahoz? Úgy hallottam AMD konfiguráción fut jól a játék, ez igaz?
A barátaim tanácsára vásároltam egy Avenger Stalkert, remélem jó szórakozást fog nyújtani ha megjelenik
Üdv, rupszi
-
laskr99
addikt
Bugod merre tudok reportolni? Lekapcsolom az áramot majd a HUD még aktív, ha közelítek akkor offline.. 315p-nél a map helyett egy világító gömb van ami a bolygó akarna lenni 10000x nagyítással. Dragonfly engine lehetetlen lekapcsolni mert nem engedi. Eddig kb ennyit találtam. Mustang beszállásnál a fejemmel benézek a burkolat alá. 315p éjszaka a hajtómű világít.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Menthirist #49246 üzenetére
Kivancsi leszek mennyi CPU-t fog hasznalni ha tenyleg mindenki eloben kolbaszol a jatekban.
Pl elugazitas utan Old Man kimegy, akkor nem tunik el, azt mondjak akar kovethetjuk ahogy lemegy a hangarba stb.
Erdemes megnezni a videot SC YT csatornan ahol kommentaljak. Sokmindenre valaszt adnak.Na szormok pont linkelte
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
Ahogy látom még nem volt linkelve:
Squadron 42: Pre-Alpha WIP Gameplay - Vertical Slice w/ Director's Commentary Chris és Sean beszél a gameplay alatt. Sztem érdemes így is megnézni.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
PhilBrick
őstag
válasz detroitpowa #49281 üzenetére
Az eredeti csomagot veszed vissza eredeti áron. Ha annak volt, ennek is lesz.
-
PhilBrick
őstag
válasz detroitpowa #49274 üzenetére
Downgrade nincs, csak upgrade.
Viszont beolvaszthatod store creditre, aztán visszaveheted az eredeti csomagot. (buy back pledge)
Negyed évente csak egyszer vásárolhatsz vissza store creditből, új befizetéssel ellenben korlátlan mennyiségben.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz detroitpowa #49278 üzenetére
Ja ok, akkor nem szóltam.
-
tom5598
senior tag
válasz detroitpowa #49274 üzenetére
csak drágábbra tudod upgradelni, cutlass blacket ajánlom
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
válasz tom5598 #49273 üzenetére
De nem jelzett semmit. Másik hajó vinnyogott,hogy low hidrogen fuel de még tudtam szállni. Meg azt se tudom hol kell nézni
Másik:
UI-n olvasgatatlanok a számok pl: sebesség stb mert ilyen nem tudom mihez hasonlítani effektes. Mint a régi tv csak zöldben vagy kékben. Nem éles a szám hanem elmosva.
[ Szerkesztve ]
-
detroitpowa
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, volt egy Avenger Titanom amit uppoltam Reliant Kore-ra. A kérdésem az lenne hogy ezt hogyan tudnám visszavonni úgy hogy megmaradjon az LTI, és a Kore-t visszaalakítsák Titanra. Valaki próbálkozott már hasonlóval esetleg supportnál, vagy van e bármilyen módja hogy visszavonjam az upgradet? Vagy felsőbb kategóriásra tudom most már csak cserélni?
-
laskr99
addikt
Konfigom adatlapon. Olisaron durva droppokkal de volt 15 fps ami leugrott gyakran 2 fosre és akkor GPU usage 50%-ról 0-ra. Első próbánál yela sikeres leszállás majd daymar légkörben lefagyott.
Másodikról lett videó, olisar után 18-30 fps kb. Daymarra leszálltam és ott behalt a hajtómű. Nem tudom mi baja lehetett,ahogy hagytam el a bolygót AFB-vel kaptam egy "engine fisabled" és visszazuhantam. Felpattantam pörögtem meg minden. Fejjel lefele megálltam. Kiszálltam vissza de csak ilyen max 10mp-re indult a hajtómű majd disabled. Mondom mi ez. Mustang Alpha-val
[ Szerkesztve ]
-
tom5598
senior tag
válasz Vadászmenyét #49269 üzenetére
majd leírják de szerintem csk frissíteni kell majd, legrosszabb esetben újra letölteni de majd leírják az odlalukon.
-
Sokimm
senior tag
Találtam ma egy ilyet, hátha érdekel titeket is:
Star Citizen - More Avenger youtube 2013-as videó OMG. Kicsit le vagyok maradva...Egy kérdés viszont még mindig nyitott előttem. A rakodótér mérete hosszában megnyúlt ezzel az updattel szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
tom5598
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #49266 üzenetére
a heti newsletter neked is van gondolom [link]
azt meg hogy azt feltételezed hogy nem az ígazat mondom mély sértésnek veszem
(#49268) Sokimm:
az új avenger még nincs kész[ Szerkesztve ]
-
tom5598
senior tag
válasz Vadászmenyét #49264 üzenetére
igen
-
tom5598
senior tag
nem kell a PTU val problémázni a 3.0 a mai napon megkapja a LIVE kiadást. Lehet örülni
-
Diopapa
addikt
válasz Vadászmenyét #49260 üzenetére
Jó launchert használsz?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Vadászmenyét
aktív tag
Sziasztok. Valaki találkozott már olyannal, hogy indítaná a játékot, viszont network errort ir? 100002 hibakód, nem tud csatlakozni. Internet rendben, tűzfalon át van engedve.... Ötlet?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Menthirist #49258 üzenetére
És tényleg... De mindegy, olyan nincs a hangárban.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #49257 üzenetére
Járművet próbáltál? Csak mert pl Cyclone-t vagy Ursa rovert speciel lehet upgrade-elni rá.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Sokimm
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #49254 üzenetére
Ezt kifejtenéd kérlek?
-
veterán
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Sokimm
senior tag
válasz Menthirist #49246 üzenetére
Tökéletesen egyetértek mindenben!
Csak azt várom, hogy miként fogok beszállni az Avenger-embe, ha van egy plusz ülés az ajtó, és a pilóta közt.
Meg ez a méret ugrás nem túl OP a Mustanghoz és az Aurora-hoz képest? Én örülök neki, de így kicsit túlságosan is jobbnak tűnik.
Mi erről a véleményetek? Minden érdekel! -
Vadászmenyét
aktív tag
Új launcher van PTU-hoz?
-
veterán
-
SkyS1gn
félisten
-
veterán
válasz SkyS1gn #49248 üzenetére
Nem leszaromDe
szerk: ez a Phased plasma rifle in the 40 watt range nekem nem mondott sokat, de mások vették a lapot
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
SkyS1gn
félisten
-
tom5598
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #49244 üzenetére
új hajó érkezik már látom is a concept sale körvonalát XD
-
veterán
Na lássuk...
- A látvány elég jó. A karakterek sokféle minőségűek, pár fekete npc fickó nagyon brutál szintű minőség, más npc-k kevésbé. Mondjuk már észrevettem más játékoknál is, hogy a fekete fickókat valahogy könnyebb lemodellezniük mint a fehéreket, lehet azért, mert a világos bőrön sok dolog elúszhat, amit a sötét elfed.
- A Tier 0 npc-k (Colton, White) meglehetősen jól néznek ki, de ahol először lepadlóztam az White (Liam Cunningham, Davos) játéka, baromi szépen átjött a mocap. Szóval hiába oké hogy nem ezekből a teljesen felvett és megrendezett jelenetekből lesz a több, de azért nagyon szépen működött.
- Az npc-k némileg felkeltették az érdeklődésem. Ez nagy szó, általában meg sem akad rajtuk a szemem, most el tudom képzelni hogy párral beszélgessek.
- A rabok érdekes történetet vetítenek előre. Tetszettek
- A teljesítménytől viszont elkezdtem aggódni. Mármint eddig ezeket az akadásokat, lassulásokat főként a netkódnak tudtam be, de ez ugye single rész, ennek nem kell (elvileg) netkód, mégis hasonló beszaggatásokat és belassulásokat produkált. Simán kimondhatjuk, hogy az Idrisen szaladgálva bizony több helyen ugyanúgy 20 fps volt mint az Universe-ben.
- Az Idris elég jól néz ki, de azért ilyen sci-fi környezeteket nem annyira nagy varázslat összehozni.
- Kissé csíkosra karmoltam magam, amikor a fickó még véletlenül sem futott. Emiatt sok volt az üresjárat.
- Engem a videó meggyőzött, hogy ez az interakciós mód így ebben a formában nem fog működni, baromi körülményes és kényelmetlen. Meg kell valahogy oldaniuk hogy gyorsabban és természetesebb módon ki lehessen választani dolgokat. Ez különösen látható volt, amikor kivágta a rácsozatot a bolygófelszínen és le akarta tenni.
- Másik dolog ami nem tetszik, hogy a videón is látszik, hogy a UI a hajóban sokszor nem olvasható megfelelően. Ahogy mozog a hajó meg minden, valahogy olyan szinten összemosódnak a feliratok, hogy pl afterburner mellett a 0 már 8-nak tűnt és fordítva, stb.
- A hajó irányítása továbbra sem győzött meg, még mindig várnék egy fokkal "repülősebb" mozgást, mégha űrben is vagyunk, mert így pikk-pakk meg tudunk fordulni 0 sebességnél is, és nálam ez azért eléggé immersion breaker, mégha várhatóan ez is a valóságosabb. Nem érzem így annyira hajónak a hajókat. Régebben ezt neveztük mozgó lövegtorony érzésnek.
- A roncsok, csillagködök, villámok, stb baromi jól néztek ki, de kicsit túl kis távban kezdenek bepoppolni. Elég sokszor feltűnt hogy dolgok hirtelen megjelentek előttünk, mert nem olyan túl nagy távolságban kezdik megjeleníteni a dolgokat vagy épp eltűntetni.
- A zene... na az hibátlan Most szerintem remekül követte a történéseket, és jól egészítette ki a látványt. Vagy legalábbis nem tűnt fel, úgy nézem véleményekből hogy sokaknak pont az ellenkezője volt az érzése, szóval lehet csak épp nem vettem észre.
- Visszatérve az NPC-khez, már a roncsokat fosztogató npc is rokonszenves volt, de Trejo gyorsan megvett Szóval ha ezt az utat követik, akkor fognak érdekelni az npc-k is.
- A hanghatások is nagyon jók voltak szerintem, különösen amikor átlebegett az Avengerhez.
Egyelőre ennyi...+1: nem tudom hogy mi nem volt felvehető már előre ebből. Azt hittem élőben akarják bemutatni mozgásban, de felvett volt. Szóval nem tudom miért kellett ezen csúsztatni.
+2: Thonk for President[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
Megjött az új játékszer.
World of TankCitizen.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Bibgr0
aktív tag
Szerintem nagyon rendben lesz. A hangulat, zene, grafika, story bejött. Akad és nagyon sok dolog nincsen még készen. Addig is:
Ültetek egy diófát, mert a rákötött hintáról majd jó lesz nézni a fejlesztés menetét. :-D -
veterán
Elnézve a videó mostani részét, itt az ideje még egy Idris sale-nek úgy nézem.
-
Kipróbáltam online módban 3.0 ptu-t, nekem elviselhető az fps. Nem mértem de nem játszhatatlan, néha vannak lagok.
Az irányítást megvariálták eléggé, alig találok meg valamit. Leszállás is leginkább úgy nézett ki hogy 800-al becsapódtam meglepően hamar.
Kicsit küzdeni kellet mert a játék el sem indult. Ki kellet törölnöm mindent a gépről ami star citizen. (appdata local, roaming, temp, meg a sima nem ptu-t is) És csak második letöltésre indult el, addig kidobott kb 10 ablakot hogy hibás a data.p4k file pedig elvileg leszedte rendesen. Szerencsémre gigabites netem van, brutál gyorsan leszedte a játékot.[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
Ha a harc részét nem kontrollerel nyomták volna...meh.
Amúgy faszányos. Meg is nézem majd ds mit írkál erre.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
SkyS1gn
félisten
Nyilván Alpha fázis, de amúgy a hangulat rohadt jó!
A zenei bevágások a cinematic étvezetők, remélem lesz ebből egy 4K yt változat.
-
Volfram42
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #49235 üzenetére
Ja CGI oszt még akad is.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
TESCO-Zsömle
félisten
SCAM! Egyértelműen...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
-
SkyS1gn
félisten
Nem hiszem el hogy szana szét szaggat ez is, pedig ez offline
-
SkyS1gn
félisten
-
Malibutomi
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #49227 üzenetére
20-30 FPS az okes.
Ha a hajonak nincs ajtaja claimelni kell. -
Diopapa
addikt
válasz TESCO-Zsömle #49227 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy valami bug miatt még 1 küldetést sem sikerült megcsinálnom, vagy ledob, vagy lefagy, vagy valami más hülye bug jön elő.. Most elhoztam egy csomagot Yela-ról, el kellett vinni Levski-re. Levskin le is szálltam, de a dobozt már nem tudtam felvenni a Cutlass padlójáról, mert csak "place" parancsom volt... Ugye a padlóra is úgy dobtam le, mert nem engedte letenni a raktérben, szóval csak ledobtam... Viszont tényleg egész játszható fps-em és pingem volt.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
TESCO-Zsömle
félisten
Na, ejtettem még egy próbát. Lekértem a kalózhernyót, de nem kaptam hozzá se ajtókat, se lifteket. Nagy nehezen besikerült magam beejteni a hajóba EVA+lendület+mügrav kombóval, elsétáltam az elejébe és crash.
Érzésre olyan 20-30FPS-em lehetett, kijelezve nincsen, de ez egy alap 3GHz-es R7 1700*-as. Nem tudom tuninggal mire menne és azt sem, hogy hányan voltunk a szerveren.
* - 3200MHz-es RAM-mal.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Malibutomi #49224 üzenetére
Port Olisar jól ment, igényeltem hajót, meg is kaptam, majd mikor elléptem a pulttól és elindultam volna megnézni, akkor 10002 connection lost. Aztán mentem vásárolni és most értem haza.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Diopapa
addikt
Valami történt, egész jó fps-eim vannak... Most teszteljétek
-
Malibutomi
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #49221 üzenetére
Figyeljel sutiszorny.
Epp temazgatunk hogy melyik procival hogy megy a PTU, nekem i7-el eleg jol, kell egy Ryzen tapasztalat is, ugyhogy ha sikerult kiprobalni akkor ird ide a tapasztalat, FPS ilyesmi. Vagy elverunk.
-
Szőrös
veterán
Már épp akartam írni, h ptu accountot kell másolni és abban jön a jelszó
-
kraven54
aktív tag
Launcher is szokta updatelni magát sosem töltök le újat. Nekem működik
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Szőrös #49216 üzenetére
Reddit-en írták, hogy új Launcher-t kell letölteni, mert a régi nem jó, hát megtettem, viszont ez meg nem enged be a jelszóval és felhasználóval, amivel az oldalra megyek be. WAT?
sz: Ha -szándékosan- rossz felhasználót írok, akkor azonnal visszadob, ha az jó, akkor tölt egy ideig és aztán dob vissza. Létezik, hogy az új Launcher nem szereti az ékezetes betűket és azok okozzák az eltérést?
sz2: Változtattam jelszót és így sem engend be...
sz3: Ó, rohadjonmeg... Töröltem a PTU-ACC-ot és kértem újat. Az újj acc megerősítéséről szóló mail-ben jött egy PTU-password.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
válasz TESCO-Zsömle #49215 üzenetére
Úgy értem hogy okés hogy nem zavar hogy ha kissé instabil. Elég sok játékkal játszottam ami instabil volt és megbarátkoztam vele. (Stalker moddolva, Skyrim, Fallout4 szintén moddolva aztán javíthattam a questeket konzolból)
Meg mondom én biztos offline tolom majd, ott meg úgy tudom hogy az FPS-el nem lesz nagy gond.Nagyközönség meg szerintem bírja (nagyhangúak meg írkáljanak csak), a kommunikált pénzüigyi bevételeik alapján így is veszik a népek a dolokat. Aki meg elmegy az úgyis visszajön kis idő múlva, de a pénze meg már megvan. Szemét dolog de én is így csinálnám. Cég szempontjából elsődleges a bevétel, hosszú távon a mostani látszólagos balf.kodás is megtérül. Negatív hír is hír. PTU-t sem kötelező használni.
Szerintem akár milyen barom dolgot csinálnak kis idő és senki nem emlékszik majd rá, ugyanígy ha pár év és kijön a játék senkit nem érdekel majd mi történt a kezdetekkor.[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #49214 üzenetére
Tűzfalon ugye ki van engedve?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz MasterDeeJay #49207 üzenetére
Neked okés, akkor veled nincs gond, de a linkelt bejegyzés tele van ilyenekkel:
"Reaching for the last straw, eh?
Is that your solution to every fuck up?
"Oh shit, the community is angry. PTU SOLUTION PROTOCOL ACTIVATED!"
Worked at the anniversary sale, now it should work as well, right?Except that 3.0 isn't in any good state."
"YAY. 0 FPS incomming!, TY CIG ...."
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nekem 10002-es kóddal connection failed. Még OK-zni se tudom az üzenetet, mert nincs egér/kurzor. Részemről egyelőre ennyi volt a próba.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
válasz kraven54 #49211 üzenetére
Valójában annyit mondtak, hogy a renderelés maga nem vár a netkódra (duh...). Tehát nincs benne olyan delay, ahol a netkód visszaszólására várnak. Ami nem jelenti azt, hogy ne lehetne annyira cpu-hog a jelenlegi netkód (várhatóan mivel jóval több dologgal foglalkozik, mint amivel a játékos szempontjából kellene), hogy úgy eldugítsa az egyik cpu magot, hogy az aztán az egész játékot belassítsa. Ez történik most. És ezért van több fps-ed kevés emberes szerveren, és kevesebb egy több emberesen. És ezért van offline módban sokkal több fps-ed (ott a netkód teljesen ki van kapcsolva). Az egyik magom 100%-on van, még egy másik is elég jól ki van használva, a többire viszont ezekhez képest sokkal kevesebb terhelés jut.
[ Szerkesztve ]
-
_Andras_
tag
válasz TESCO-Zsömle #49206 üzenetére
gondolom ez valami kompenzáció akar lenni a tegnapi miatt. Mondjuk jó, hogy kipróbálhatom arra a két percre, mert tovább nem hiszem hogy bírná a fejem az alacsony , ugráló fpst .....Összességében tehát ez is akkora bukta lesz részükről, mint a tegnapi technikai hiba, hacsaknem új netkódot nem csináltak. Ha optimista az ember, akkor abba bízik, hogy új a netkód és minimum 30+al fog repeszteni a cucc.
-
-
törölt tag
válasz MasterDeeJay #49207 üzenetére
Milyen trollok
Este remelem villantanak valamit
En a helyukben mar megtrollkodtam volna az egeszet es a stream helyett betoltam volna a vasart
-
válasz TESCO-Zsömle #49206 üzenetére
Ez még csak a sima PTU, live még messze van.
Nekem teljesen okés, úgyis offlineba tolom a trollok miatt ahogyan a korábbiakat is. -
TESCO-Zsömle
félisten
-
Szőrös
veterán
Mindeközben, mától mindenki hozzáfér a 3.0 PTU verzióhoz.
PTU FAQ-ot érdemes átnézni, meg az ismert hibákat is.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest