Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
LBandi
aktív tag
válasz MasterDeeJay #51599 üzenetére
Esetleg beleraknának minigame-eket mint pl Star Wars-os 3D holografikus sakk, stb
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
Kiegyeznék egy olyannal hogy QT alatt lehetne sokmindent csinálni a hajón:
Pakolgatni ide oda, enni, inni, sz*ni, ütni egy 50-es villáskulccsal a QT motort vagy piszkálni vele a xenomorphot a ketrecében a raktérnél már ha még ott van és nem rágta le valaki lábát...állítgatni dolgokat...cseszegetni az npc crew-t...pinkre festeni a kijelzők káváit... lövegtoronyból lövöldözni a semmibe mint valami eszement barom....de lehetne egy csomó mini game...fejteni a bányászott követ...flexelni a roncs űrhajók maradványait...trade ablakokat nézegetni...szerencsejátékokat játszani...tetriszt programozni az oxigénellátó szoftvere helyére...nyitogatni a zsilipeket és kipisálni menet közbe...na jó az utolsót azért mégsem.[ Szerkesztve ]
-
asszem78
csendes tag
válasz Diopapa #51570 üzenetére
Jaja. Erre gondoltam, régen Kerbalban ha jól emlékszem be kellett állítani, hogy melyik nap érdemes elindulni az egyik bolygóról, hogy a cél bolygó éppen olyan helyen legyen, hogy a legideálisabb üzemanyag felhasználással lehessen beállítani a röppályát és ehhez néha több száz napot kellett várni, tekintve a két bolygó különböző nap körüli keringési sebességét.
De ott a valóságban ez persze pár perc volt, mert fel lehetett gyorsítani az időt.
Itt meg mondjuk van Quantum Travel, meg nem is a röppályák számítgatásán van a hangsúly
-
Szőrös
veterán
válasz cskamacska #51595 üzenetére
Attól miért ne jelenhetne meg jövő év végén? Ami kell hozzá tech az gyk most év végére elkészül (ocs, cloud) aztán van 1 évük reszelése. Bétát a plebs nem kapja meg, max avokádók.
Annál több gameplay meg amit tavaly mutattak sztem senki ne várjon. Sztem azt is már a nyekergések miatt mutatták.[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Drenadar
Topikgazda
válasz m0h0senator #51591 üzenetére
Jövőre is lesz ilyen vásár. Kivéve ha addigra megjelenik a játék 😋
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz MasterDeeJay #51587 üzenetére
Ünnepi sales menetrend :
November 23rd - Anvil
Aerospace
Complete your Hornet collection with that elusive F7C Wildfire, and stick around to see what new tricks Anvil has up its sleeve.November 24th - Roberts Space Industries*
Exercise caution when checking out the recently released Constellation Phoenix. The interior is so plush you may never make it out of the bar. And there's a lot more to see.November 25th - Origin Jumpworks*
The self-proclaimed "sexiest corporation in the 'verse" might surprise you this year with more versatile options on offer than ever before.November 26th - Aegis Dynamics*
Guns, guns, guns! If it's hardcore ordnance your after, Aegis' full collection of heavily-armed bruisers has something to scratch your itchy trigger finger.November 27th - Drake Interplanetary*
Word around the hangar is that Drake will be bringing their A game to the event this year. Power to the people, indeed.November 28th - Exotics and Imports
The latest and greatest from Xi'an and Banu ship makers. And the meticulous craftsmanship of Esperia to boot.November 29th - MISC*
Always wanted to expand your hauling empire with a full compliment of bulk transport hulls? If shipping and industry are your game, MISC is the name for you.November 30th - New Manufacturers Showcase*
Check out the latest from relative newcomers CNOU and Tumbril, and stay for the best of the rest.[ Szerkesztve ]
-
-
cskamacska
addikt
válasz devast #51585 üzenetére
Már csak nyersanyag gyűjtés és crafting kell bele, és elmehet egy szebb Early Access No Mans Sky-nak.
Yelán meg paranormális élményem volt. Az hogy a zAuróra kibuggol és nem lehet visszaszállni az standard(esetleg ki is nyír visszaszállás közben), de most egy Reclaimer a közelébe került aztán össze vissza elkezdett repdesni, majd a hold felszíne alatt megállapodott. Szóval én már bányászni is betanítottam..
Ceterum censeo a Zaurora csak arra jó hogy vagy bikacsökkel verje el az új felhasználókat a játéktól, vagy legyen miről egy épkézláb hajóra CCU fejleszteni.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
SkyS1gn
félisten
Pár ószom kép redditről!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
Nna, valami OCS hiba van mert low poly dolgokat tölt be meg villódzik minden néha... DE, Lorvillen kijutottam végre, metró spaceportra, hajó lekérés megy, hangárból kirepülés megy. Brutál a bolygó, az erdő, a víz, csak nézni is egyenlőre...
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
SkyS1gn
félisten
-
tom5598
senior tag
November 23-tól lesz egy free-fly minden hajó elérhető lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #51575 üzenetére
Én is most néztem csak meg és tényleg jól fut, csak ugye közben videokártyát cseréltem, az nem tudom mennyit számít...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Malibutomi
nagyúr
En meg csak most jutottam el oda hogy megnezzem a 3.3-at jo ez a 35-75 FPS
-
veterán
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Szőrös
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz Szőrös #51569 üzenetére
Gondolom valós évi mechanikára gondol, minél messzebb van egy bolygó a napjától, annál tovább tart míg megkerüli. Szerintem a bolygómozgás csak egy jópofa extra, senki sem fogja az utazását úgy időzíteni, hogy mikor van legközelebb az adott bolygó a kiindulási ponthoz. Viszont az immersionhöz hozzáad, ED-ben is jópofa és látványos dolog a bolygómozgás.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
cskamacska
addikt
válasz PodMAN #51550 üzenetére
"Mire az ORG társak odaérnek akárcsak a rendszeren belülről, addigra már csak a kihűlt roncsaidat fogják összeszedni."
Ez egyébként a jelenlegi harcrendszerrel akkor is így lesz, ha egyáltalán nincs QT utazási idő.
Most olyan gyors egymás levadászása még a nagy hajóknál is, hogy pár kör és pár sorozat alatt vagy ők, vagy te mindenképp szétcsúszol. Nyilván ez nem marad így, mert ez teljesen összeegyeztethetetlen a karakter halálával, de mire a túl sűrű öröklődés miatt aggódniuk kellene, már aggódniuk kell a több naprendszer okozta elhúzódó idők miatt is.Legalábbis remélem.
-
Szőrös
veterán
válasz #45997568 #51558 üzenetére
Na igen.
Ja még valami a mostani hosszú repülési idővel kapcsolatban.
Ez ugye azért van mert PO és Hurston a rendszer ellentétes oldalán van a lehető legmesszebb és ez nem is változik mert a naprendszer még statikus. De a távlati terv ugye nem ez, dinamikus naprendszert akarnak ahol a bolygók rendesen keringenek a nap körül. Azzal együtt meg a köztük lévő távolság is változik így az utazási idő is.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
cskamacska
addikt
válasz devast #51564 üzenetére
Mindenki azt fogja csinálni.. amit lehet.
Igazából ez mindig is bántott és bosszantott, hogy rettenet specifikus dolgokra csinálnak marketing koncepciókat, amiről fogalmuk sincs hogy hogyan lesz majd a játékban, akár csak lesz-e később értelme vagy bele tudják-e tenni.
Nulladik lépésben mindenki felfedezni akar, de még nincs mit, és nagyon erősen függ a tartalomgyártás felfutásától hogy később ez számottevően változik-e majd. Mondok jobbat, ha lesz is temérdek bejárható proc gen hely, hosszú távon lesz-e olyan élvezetes, hogy nagyon-nagyon spéci hajókat adjanak el ezen tevékenység élvezhetőségének reményével?
Data runningal megbékéltem. Gyakorlatilag csicsás fetch quest-el el lehet tolni, felveszed a küldetést, gonoszok épp pont az utadba blokádolnak egyet a semmiből, jól runningolsz, ész leadod a kis led fényeked a képernyőn.
Relian Mako már érdekesebb, de talán nem nagy ördöngösség valami nagyobb tömegmészárlást Közfigyelmet Érintő Hellyé nyilvánítani automatán, és némi drónos "filmrögzítés" majd ennek leadása csengetheti a kasszákat.
A luxusakármik is simán fuvarozhatnak VIP NPC-ket, bár kérdéses hogy a tulajok tényleg sofőrködés miatt vették-e meg a drága hajóikat.
Az is kérdéses hogy a nagy hajókon belül hogyan lesz megtöltve tartalommal a napi ügymenet. Ugye most nincs túl sok tennivaló a kapitányén kívül, a lövegtornyok is felemásak.
Épp tegnap volt hogy egy jó szándékú Hammerhead tulaj invitálta be a népeket a hajójába, nézzenek körül, üljenek turretbe, aztán mennek vadászni. _Senki_ nem volt hajlandó, nekem meg épp kibugolt a játék és újra kellett indítani.[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz MasterDeeJay #51563 üzenetére
Mindenki azt fogja csinálni amit megéri... mert nem lesz minden 100%-osan balanszolva. Mint az összes mmo-ban...
-
Specrumon szavazás ki mit tervez.
[link][ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
-
Volfram42
senior tag
válasz tom5598 #51559 üzenetére
Anno CR vázolta fel, hogy ha valaki nem akar nagyon utazni akkor akár egy területen is nagyon sokáig ellehet majd. Ha annyira "tömött" lesz egy terület, ahogy remélem akkor engem pont azért nem zavar a sok QT idő, mert felfogom egy kvázi költözésnek. Ha csak üres hubok lennének a bolygók, mint a legtöbb játékban akkor viszont kell a gyors ugrálási lehetőség. Majd kiderül, remélem csak Hurstonon lesz annyi content, hogy fel se fogjam épp ésszel és ne akarjak ide-oda ugrálni
Végül is elég sok időt elvoltam eddig egy bolygón is.Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
tom5598
senior tag
válasz cskamacska #51549 üzenetére
Tony Z Citcon prezentációján volt említve intra system wormhole, sztem a kis- közepes hajónak majd ez lesz a gyors utazási verzió, mert 30-60 percet senki sem fog arra pazarolni hogy QT effektet nézzen még viccből sem. A Large meg Capital class hajók viszont gyorsabban tudnak ugrani, azoknak meg maradhat a QT, meg ott van / lehet is mit csinálni Starfareren , Reclaimeren 5 - 8 percig.
A wormhole navigáció, felfedezés meg pl jó lenne exploration/discovery gameplaynek. -
törölt tag
válasz Szőrös #51557 üzenetére
Elore meg kell magyarazni miert nem sikerul leloni
Sokan voltak! Meg aljas modon kirangatott quantum leap-bol amikor nem figyeltem! ...
Jo lesz ez, amikor kuldire mesz oda kell figyelni, nem nagyon lesz ez a Rambo-k vilaga, sokkal inkabb csapatmunka meg ha mar szolo mod, akkor valami lopakodos, osonos jatekstilus kell majd.
Bar en tuti a hatarvideken fogok a Vanduulokra vadaszni, neha-neha osszeszedni valami verdijjas tagot, a fiukkal berottyenteni a Carrackot es elveszni valami eszement helyen
A lovoldozes kb az 1-2%-a sem lesz a jateknak.
-
PodMAN
senior tag
válasz Szőrös #51554 üzenetére
Ezt hadd ne kelljen már pont neked ecsetelnem
szleng szótár:
vérpistike
Nem feltétlenül kiskorú, de mentálisan mindenképpen éretlen, primitív, a buta átlagot képviselő átlagbuta hülyegyerek. Saját agykapacitás híján a demagógia ideális befogadó közönsége, nagyon könnyen fanatizálódik, a "menő" haverjaitól ellesett-átvett elméleteket széltében-hosszában terjeszti és agresszíven védelmezi (mindenki, aki másképp gondolja köcsög). Kommunikációjának másik lényeges jellemzője az überelés: akármit csinálsz, azt ő jobban tudja, akárhová mégy, ő már előbb volt ott (sőt, már annyiszor, hogy unja), bármilyen történeted van, annál ő durvábbat mesél.
Ha megnő (tehát nem felnő), tar baromállat, droid vagy trendkurva lesz belőle.Szóval ennyi!
-
SkyS1gn
félisten
Aberdeen (reddit)
-
PodMAN
senior tag
Ilyen utazási időkkel semmi esélyed nincs a kalózok/vérpistikék ellen ha netán csetepatéba keveredsz. Mire az ORG társak odaérnek akárcsak a rendszeren belülről, addigra már csak a kihűlt roncsaidat fogják összeszedni.
-
cskamacska
addikt
válasz SkyS1gn #51543 üzenetére
Ezt kérlek úgy hívják hogy padding. Olyan kevés berepülhető terület van, hogy pikk-pakk bejárhatnád, ha kevesebb lenne a QT idő. Ezt szerintem csökkenteni fogják majd ahogy több lesz a tartalom, de most marad, kényszerből.
Rupszi: Persze meg lehet ideologizálni is, sőt e-péniszt lehet növeszteni külön arra, nincs ezzel semmi gond, de ha rövidítik, mert ép eszű ember nem várja majd ki az egy valós napig tartó 10 rendszer közötti utat, akkor ne tessék sírni hogy elvették a realizmust a mocskos kazuárok miatt.
Szőrös:Jó, hát a csórókat az ági is húzza. Mikor volt nemrég a ribillió a Quantum ugrás távolság korlátozás miatt, a nagy hajósok őszintén csodálkoztak, hogy miről van szó, biztos valami félreértés, nekik semmi bajuk a dologgal.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz SkyS1gn #51543 üzenetére
Nagyon jo, ez egy olyan dolog lesz, amit a verpistikek nem fognak szeretni, igy par nap utan megunjak es tovabbalnak, jol fogja szurni a jatekosallomanyt
Kozben a hajokon lehet majd fegyvereket tisztogatni, felkeszulni a kuldetesre, vagy csak dumalni, hulyulni, szocializalodni.
-
SkyS1gn
félisten
15 perc QT Hurstonra
Lefőztem egy kvt, wc is belefért.
A jövőben jó lenne olyan hogy lerakod a játékot es mikor odaérnél elotte feldobna a win egy értesítést hogy ETA in 10...9...8... és akkor visszacsatlakozol
ArcCorp pl 2x ennyi idő lesz... Addig meg nem tudsz mit csinálni.Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
asszem78
csendes tag
válasz Malibutomi #51540 üzenetére
Jól néz ki az a nagy épület. Abba be lehet amúgy menni?
-
Malibutomi
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Creditből vettem egy hónap subot, here i come Hurston!
Bármi amire kiváncsiak vagytok és nézzem meg?
-
VikMorroHun
őstag
válasz Plasticbomb #51526 üzenetére
Én ezt már rég megcsináltam. Még valamikor 2.x környékén quantum travel a csillagok közé. Egy idő után szólt a játék, hogy most már meg kellene állni, mert vége van az univerzumnak.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
tom5598
senior tag
3.3.5 PTU-n van, wave 1
-
Mattyokar
tag
15006 elkerülésére
"c:\windows\system32\drivers\etc\hosts" filenak
a végére odabiggyeszteni52.204.2.76 public.universe.robertsspaceindustries.com
50.17.105.39 public.universe.robertsspaceindustries.com
18.215.191.91 public.universe.robertsspaceindustries.com
100.24.145.206 public.universe.robertsspaceindustries.com
13.237.27.15 public.universe.robertsspaceindustries.com
52.62.175.64 public.universe.robertsspaceindustries.comIlyenkor megpróbál USA vagy ASIA szerverekre bejelentkezni.
Még gyorsabb is lesz, mint az EU.-----
ui: REC árakat korrigálták, a 350-es versenyhajó most kb 35ezer, PTU-ban tuti 135 volt.
A bérlés most 3 napra szól, nem egy hétre.
Rewardról nem tudok nyilatkozni, most nem tudom próbálgatni.[ Szerkesztve ]
Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
tom5598
senior tag
válasz cskamacska #51511 üzenetére
sztem a prospector az túl van árazva , de míg wipeolnak addig a konzolos bérlés sztem sokat segítene ebben meg a missionok nyereményét is többszörösére kell emelni mert siralmasasn kevesek.
-
Plasticbomb
addikt
Mai napra is megvolt mar egy kis emlek szerzes. Repuljunk a rendszer szelen tulra. 60 000 000 kmen tul voltunk olisartol.
Es ekkor 30k error.
Hm. Errol jut eszembe. Valahogy meg kene keresni azt a ket jump pontot, ami elvileg a rendszerben van. Hohohoooo Ha tenylegesen be van rakva a helye, akkor az is jo moka lesz.
Egyebkent ez az egyik dolog, amit szeretek csinalni, felfedezni. Meg epiteni, szal remelem hamar megcsinaljak ezeket a"munkakoroket"!
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
SkyS1gn
félisten
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
Na, ez is megvolt vegre. Meglatogattam Hurstont! Cirka 2 oramba telt..XD
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Mattyokar
tag
válasz GypsFulvus2 #51518 üzenetére
Egen, akkoriban 10-20ezer REC-ért bérelhettél hajót egy hétre.
Nem mondom, hogy legyen most is olyan olcsó, de a legutóbbi PTU-ban a többszázezres árak és a csökkentett reward kiverték Spectrumon néhány embernél a biztosítékot[ Szerkesztve ]
Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
Tengo
aktív tag
válasz GypsFulvus2 #51518 üzenetére
Ja akkor nyomtam én is veletek, versenyzéssel minden hajót megtudtam venni, hogy tudjunk szórakozni az arena ccommenderben. Anno mustangal könnyű volt a noobok ellen versenyt nyerni, de a 350R azért vitt mindent.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Mattyokar #51517 üzenetére
Én nagyon-nagyon régen nem játszom már, de annak idején versenyzéssel kerestem sok REC-t. Először béreltem egy M50-t, majd pár futamgyőzelen után átváltottam a 350R-re. Az akkoriban egy nagyon nehezen irányítható hajó volt, de cserében a leggyorsabb. Többen is nyomtuk akkoriban, egy rövid ideig vezettük is a Liberummal a Vanderval org listáját. Kb. heti 6-8 óra versenyzéssel 3 hét alatt 80.000 REC-em lett. Nem tudom, azóta ez is megváltoztt, csökkent a futamgyőzelmekért kapható REC mennyiség is?
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Mattyokar
tag
Én a REC-t említettem, ami a "rental credit",
Arena Commanderben kapni a meccsekért és ott használható fel.
A mostani PTU-ban eléggé sok REC-be kerültek a hajók ahhoz képest, hogy mennyit kapott az ember egy meccsért, már ha kapott egyáltalán. Többszázezer REC-ért bérelhettél hajót pár napra, míg egy meccsért pár száz REC-et lehetett kapni azt hiszem.[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz Szőrös #51515 üzenetére
KB ket het alatt egy egy orat jatszva munka utan kereskedessel es mininggal 5000rol feltornaztan 200,000re 3.2.2 alatt a "vagyonomat". Szal azert a jelenlegi hajo arak sem nagyon halalosak, van ertelme kuporgatni. Talan egy kicsit erdemes lenne lejjebb venni, s turheto lesz.
Ugyan ez az eset sem tul egyertelmu, vegulis nekem ott van a freelancer mar, illetve majd freelancermax, szoval konnyebb a helyzet, s a prospector is hasznalva van, pl most egesz delelott aszteroidakat kergettem yela korul, reggel 5tol (vakacion vagyok), most meg epp az aaron halo-t kezdtem el megpofavizitelni. 25kval mar bejjebb vagyok, pedig csak szorakoztam, meg az ido egy reszet ezzel a hulye 15006al toltottam (ket crash, illetve egyszer kileptem, s nem tudtam visszalepni. A crashek olyan ket ora jatekido korul jelentkeztek/ instance.
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz Szőrös #51512 üzenetére
Ahogy említed, tényleg felesleges a nyekergés. Viszont a jelenlegi formában berakni a live build-be konkrétan 0 értelme van. Ha csak nem az volt a cél, hogy megmutassák az embereknek, hogy milyen "drága" lesz egy hajó, és inkább jobban járnak ha megveszik usd-ért...
[ Szerkesztve ]
-
Maxidrake
csendes tag
Nekem ezeket írja. Valamiért nem tölti fel. Törölhető ez a hozzá szólás. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz #45997568 #51510 üzenetére
Nem csak a mission reward számít hanem a loot is. Ami még nincs ugye. Ott van pl Kareah, leszeded a 7 npc-t és ha csak 5-től tudnál lootot szerezni 1k uec/db áron az már 5k uec plusz bevétel a rewardon felül, ami most 500 uec + a bónuz, vagyis lootból több jönne.
A többi gameplay elemről nem is beszélve ami nincs még a játékban.
Lényeg, hogy a bevételi források nagy része még nincs is bent, pont ezért felesleges még a nyekergés a magas ladik árak miatt.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
törölt tag
válasz cskamacska #51509 üzenetére
En azt gondolom, a mostani arak nem veglegesek.
Vagy a hajok/felszerelesek arai fognak csokkenni, vagy a kuldetesekert jaro jutalmak noni, ezutobbiak akar meg savos rendszerben is. Minel veszelyesebb a kuldetes illetve a kornyek ahol vegre kell hajtani, annal magasabb a jutalom.
Beugro hajokat mint aurora olyan 50-80k-s arsavban tudnek elkepzelni hasznaltan, ujonnan 100k korul es igy tovabb.
A valo eletben sem fillerekert adnak kamionokat meg sportkocsikat, foleg nem felkatonai felszerelest.
Ki lesz ez talalva, meg van idejuk veglegesiteni a beugro arakat, utana meg a piac fogja meghatarozni.
-
cskamacska
addikt
válasz Mattyokar #51508 üzenetére
Én is akartam kérdezni, hogy ki milyen szép hajót vetten játékpénzzel, de sejthető hogy mi a helyzet:
NullTreeFrog
What are my options for making money. I have a avenger titan and missions are only netting me 460 a run. Looking at getting a prospector, but over a million credits seems out of range for me.Rainwalker007
You can make up to 1000UEC hauling medical supplies from Olisar to the Small rest stop and hauling scraps back to Olisarmasterblaster
Just for fun, say 3 runs back and forth per hour and assuming no crashes as well as buying/selling working correctly every time. 3.7 months to earn 1 million UEC at 3 hours per dayés
masterblaster
The only reason prices are so high is to make people think they have got good value for the ships they have bought with cash and to encourage people into thinking they are still better off buying instead of earning.zelange
Yeah sure, or they have more long term plan, I prefer thinking this personally.masterblaster
Long term I'm sure they do have another plan, but right now it's about keeping sales running with various marketing tricks.Ez szvsz rövidebb távon nem fog változni. Mikor a redditen rendszeresek a 'játszottam keveset és nagyon szuper a játék, de hajóm nem valami jó, ajánljatok valamit 150 dollárig' topikok, addig butaság lenne ingyé dobálni a Cutlass-t meg a Prospector-t.
Amit viszont el tudok képzelni, hogy mondjuk egy Cutlass tulaj nem ver ki 40+ dollárt ki egy Dragonfly-ért. Az teljesíthetőnek tűnik, ha nem is azonnal.
-
Mattyokar
tag
válasz FRIZ 22 #51506 üzenetére
Péntek éjszaka tök jól ment, csak szerverlag volt. Azóta nekem se sikerül elindítani, általában 15006.
Kíváncsi lennék, a botrányos REC-arányokat mennyire javították (nyeremény vs bérleti díj)Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
Plasticbomb
addikt
válasz FRIZ 22 #51506 üzenetére
Vegul tegnap is tudtam jatszani egy orat, meg most is kb masfel orat. De meg kellett szakitsam,elszaladni wcre.. mire visszaertem valami gubanc lepett fel, mert be-be allt a jatek...
-
FRIZ 22
senior tag
válasz Plasticbomb #51500 üzenetére
Sajna nálam is 15006..
-
devast
addikt
Ez is jó támpont. [link]
-
SkyS1gn
félisten
-
devast
addikt
válasz Plasticbomb #51500 üzenetére
Nálam most épp 10002, de annyira nem izgulok
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest