Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz devast #51585 üzenetére
Már csak nyersanyag gyűjtés és crafting kell bele, és elmehet egy szebb Early Access No Mans Sky-nak.
Yelán meg paranormális élményem volt. Az hogy a zAuróra kibuggol és nem lehet visszaszállni az standard(esetleg ki is nyír visszaszállás közben), de most egy Reclaimer a közelébe került aztán össze vissza elkezdett repdesni, majd a hold felszíne alatt megállapodott. Szóval én már bányászni is betanítottam..
Ceterum censeo a Zaurora csak arra jó hogy vagy bikacsökkel verje el az új felhasználókat a játéktól, vagy legyen miről egy épkézláb hajóra CCU fejleszteni.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
válasz devast #51564 üzenetére
Mindenki azt fogja csinálni.. amit lehet.
Igazából ez mindig is bántott és bosszantott, hogy rettenet specifikus dolgokra csinálnak marketing koncepciókat, amiről fogalmuk sincs hogy hogyan lesz majd a játékban, akár csak lesz-e később értelme vagy bele tudják-e tenni.
Nulladik lépésben mindenki felfedezni akar, de még nincs mit, és nagyon erősen függ a tartalomgyártás felfutásától hogy később ez számottevően változik-e majd. Mondok jobbat, ha lesz is temérdek bejárható proc gen hely, hosszú távon lesz-e olyan élvezetes, hogy nagyon-nagyon spéci hajókat adjanak el ezen tevékenység élvezhetőségének reményével?
Data runningal megbékéltem. Gyakorlatilag csicsás fetch quest-el el lehet tolni, felveszed a küldetést, gonoszok épp pont az utadba blokádolnak egyet a semmiből, jól runningolsz, ész leadod a kis led fényeked a képernyőn.
Relian Mako már érdekesebb, de talán nem nagy ördöngösség valami nagyobb tömegmészárlást Közfigyelmet Érintő Hellyé nyilvánítani automatán, és némi drónos "filmrögzítés" majd ennek leadása csengetheti a kasszákat.
A luxusakármik is simán fuvarozhatnak VIP NPC-ket, bár kérdéses hogy a tulajok tényleg sofőrködés miatt vették-e meg a drága hajóikat.
Az is kérdéses hogy a nagy hajókon belül hogyan lesz megtöltve tartalommal a napi ügymenet. Ugye most nincs túl sok tennivaló a kapitányén kívül, a lövegtornyok is felemásak.
Épp tegnap volt hogy egy jó szándékú Hammerhead tulaj invitálta be a népeket a hajójába, nézzenek körül, üljenek turretbe, aztán mennek vadászni. _Senki_ nem volt hajlandó, nekem meg épp kibugolt a játék és újra kellett indítani.[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz devast #51499 üzenetére
Nem, jelenleg ez az ok: 15006.... Eddig gond nlekul jatszottam PTUn, meg miotasikerult vegre letolteni 3.2.2vel, erre most..... Fene essen bele.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
asszem78
csendes tag
válasz devast #51450 üzenetére
Köszi a tippet, megpróbáltam (volna), de ideáig sem jutottam :-)
Első körben az ébredő szoba előtt állt egy NPC, aki miatt nem tudtam kimenni. Többszöri újratöltés után ez megoldódott. Második körben jött a szokásos nem tudok beszállni hiba. Harmadik körben megpróbáltam újraclaimelni a hajót, de mivel mindenki úgy tűnik Levski-n kezd, amikor 10 perce hallgatom az "unfortunately / we are unable to" kezdetű szöveget, akkor kezdem megunni a dolgot...
Tényleg nem lehet sajnos Teach boltból vásárolt hajókat claimelni, megpróbálom a user mappát törölni, de úgy, hogy a config.xml vagy amiben a billentyűzet beállítások vannak megmaradjanak, mert egy ilyen után visszakapom az 5m creditet és ha mázlim van, akkor pár nap múlva megint kifogok egy olyan szervert, ahol lehet hajókat venni, ezúttal talán működni is fognak (egyszer sikerült Cutlassal menni is) és akkor talán még tudok egy kört bányászni, mielőtt véget ér a PTU :-)
-
Plasticbomb
addikt
-
cskamacska
addikt
válasz devast #51410 üzenetére
Ha már küldetések:
Finishing a delivery mission with a MUSTANG ALPHA!! "With Pictures"
Azért jó lenne, ha az egyszerű fetch questek működnének a vadászokkal is.
más
random Star Citizen oldalak amelyek akár bekerülhetnének az összefoglalóba is
StarShip 42 - WebGL-es hajóleselkedő
benne
ShipView
FleetView - több hajó méretének összemérésére kiváló, néhány statot is mutatStarcitizen.wikia.com Wiki - régebbi wiki de ezt is karban tartják
benne
List of ship and vehicle prices
List of backer rewards
Development promisesStarcitizen.tools Wiki - újabb wiki naprakész hajó adatokkal
Star Citizen Database - hajó statok direkt a játék fájlokból
Hardpoint.io - direkt hajó stat összehasonlításMrFats Search - r/starcitizen_trades hirdetéseiben keres és katalogizál
Találtam Star Hangar-t, de kicsit depressziós lettem hogy már a Star Citizen hajóknak van külön G2A-juk.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz devast #51408 üzenetére
Azt hiszem talán a 3.2-es valamelyik későbbi PTU verzió volt az első, ahol végig tudtam csinálni egy missiont fagyás nélkül...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Maxidrake
csendes tag
válasz devast #51400 üzenetére
Hali! Devast valótlan ne állítcs. Build függő az egész, ma pl, 2 órás videót raktam fel YouTube - ra, és egy fagyás sincs benne. Az előző patch meg 10 - 20 perceket bírt, azért Public Test Univerese hogy itt jöjjön ki a hiba, livon nincs crash. Nagyon sokat javult az optimalizálás 3.3.0 - ba.Most már tud 140 fps is lenni V-sync nélkül. Én beérem a 60 Fps - el.
-
Mattyokar
tag
válasz devast #51396 üzenetére
Egy tipp, hátha másnál is beválik.
Windowed full screen = yes a menüben.
Nekem kb 0.5 - 3 percenként volt crash, próbálgattam ezt-azt (virtuális memóriát növelni, mindennek admin jogot adni, bármi furán hangzik is...) maga a crash handler is mindig összeesett. Ez a beállítás volt a fordulópont.Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
Diopapa
addikt
válasz devast #51337 üzenetére
Pont azért írtam... Hogy itt nem számít, hogy 2x annyi élettel vagy komolyabb fegyverrel kezdesz mint ahogyan pl CS-ben számítana...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
válasz devast #51332 üzenetére
Egy 20 éves éles reflexekkel, millió szabadidővel akkora előnyben van (lesz) velem szemben mint a csuda... Vagy mi van azokkal akik a megjelenés után fél / egy évvel veszik meg a játékot? Mindig lesz valaki előnyben....
-
veterán
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz devast #50852 üzenetére
Csomagokban fogják árulni az optimalizációt, 1 fps 1$. Lesz 10-25-50 fps-es csomag, és majd a pénztárca eldönti, hogy ki játszhat sok fps-el és ki fog diavetítést nézni. A földek kiparcellázása után hamarosan szerintem köbméterenként fogja árulni a levegőt is a játékban.
Viccet félretéve egy dolog egészen biztos, ez a pali mindent amit csak lehet le azt is fog gombolni a polgárokról, meg fogja őket hámozni, ki fogja szedni az utolsó centet is a pénztárcájukból...
-
Szőrös
veterán
válasz devast #50456 üzenetére
Ez szinte minden évben előjön, eddig nem volt valóság alapja. Pedig aztán volt olyan amikor tutibiztos belsős infóra hivatkoztak (DS féle eurogamer sztori megvan?).
Nem mondom, hogy nem futhatnak ki a pénzből de továbbra is, ha megint képesek voltak SQ42-t eltolni akkor az számomra azt jelenti, hogy a pénz még mindig nem probléma.
Ha az lenne akkor szerintem összetákolták volna használható állapotba és kiadják, hogy abból is legyen bevétel.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz devast #50451 üzenetére
Te pedig azt nem érted, hogy nem kell érteni hozzá, mert 2 perc alatt megtalálható a neten.
14 nap. kivéve ha elkezdted a letöltést. letelt vagy nem, ennyi. tos-ban lehet bármi, az nem írja felül ezt.
Nem tudom hogy van-e külön tos eu-ra és azon kívülre, de el tudom képzelni hogy egy fajta van, és ahol épp az eu-s szabályok nem érvényesek, ott a tos lesz az. -
Szőrös
veterán
válasz devast #50443 üzenetére
Ha a tosban foglaltak megfelelnek a hatályos eu/us meg tök tudja milyen jogszabályoknak akkor nem nagyon lehet belekötni és nyilván, hogy nem hasra ütésre írták meg (ha valaki meg így írná meg akkor nyilván megb*sznák érte).
Na most ez elég spéci ügy, mert nem egy végleges terméket vettél, meg ez támogatás címszóval fut (bár ez nem tudom tos-ban hogyan szerepel most náluk) erre meg nem tudom mit mond eu.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
törölt tag
válasz devast #50382 üzenetére
250€-t rakott bele ( hülye volt az tény ), ennek ellenére visszaadhatnák korrektül a pénzét, ha már ennyire nincsenek bajban anyagilag és pillangóznak folyamatosan egy dolcsikötegekkel teli medencében.Ehelyett sz@rrágóskodnak és kamu pitiáner indokokkal húzzák az időt.Remélem tényleg jogi útra tereli az ügyet és megkapja felénk azt amit érdemel a cég. Amúgy eddig az volt ebben a fórumban a kánon, hogy ha valakinek nem tetszik kérjen refundot.Hát kérni éppenséggel lehet, csak visszakapni nem
-
veterán
-
tom5598
senior tag
válasz devast #49408 üzenetére
igen hát persze csak erre vártunk
delta patcher: 9/10
játék: inkább hagyjuk/10kb sztem az lesz hogy eddig bevárták a protoítpusokat sok mindenből és így majd úgy tudják feltüntetni hogy negyedévente gyorsan tudnak kiadni csomó dolgot, outpostokat, városokat, bányászatot, farmolást stb.
a hálózattal foglalozók természetesen most is le vannak maradva...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz devast #49196 üzenetére
Nana... mindig csúsztak fél órát. Egy órát. Kettőt. De nem napolták el fél órával a műsor előtt magukat teljesen. Legalábbis nem emlékszem ilyenre. Ha most azt mondták volna hogy technikai gondjaink vannak, dolgozunk a kijavításán, semmi bajom nem lenne, kivárnám mégha 2 órát is kellene várni.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Szőrös
veterán
válasz devast #48638 üzenetére
Ha ez egy worlds of tank jellegű játék lenne akkor azt mondanám, hogy van benne igazság. De nem az.
A tervek szerint meglesz a kellő retorziója annak ha valaki olyat tesz amit nem kéne ott ahol nem kéne.
Szóval hiába vesz valaki shinybigbadabummshipet ha nem akar csobbani vele és criminal státuszt szerezni akkor nem fog másokat molesztálni. Ha meg mégis ilyet akar tenni akkor inkább a vadnyugatra (outlaw rendszer) megy vagánykodni. Aki meg oda megy és pofán verik az magára vessen.
Uffhttps://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
veterán
-
CSiPet2
tag
válasz devast #47439 üzenetére
Most komolyan mi mást mondana?
Srácok, a héten nagy nehezen végre működésre bírtunk egy feature-t amin 2 hónapja dolgozik 4 stúdióban 30 mérnök, az eredeti sprint két hetes volt, de annyi szarba futottak bele út közben (amit semelyik senior meg lead nem látott előre) hogy örülünk hogy most kész, és nem 1 hónap múlva?
Mert erről szól ez az iparág, függetlenül hogy játék fejlesztés, banki interface (ha látná az átlag ember milyen kódokon közlekedik a pénze mindenki inkább a matracban tartaná) vagy pacemaker szoftver (hányan halhattak már bele szép csöndben mert valaki bugot hagyott benne). És a játék fejlesztés még durvább lehet a kiszámíthatatlanság szempontjából (bár ezt csak gondolom, nem abban utazom), mert hiába működik valami feature, ha nem jó "érzés" lőni azzal a fegyverrel lehet dolgozni rajta tovább...
Csak most először lát bele sok ember hogy ez az iparág mivel jár.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz devast #47202 üzenetére
TLDR!
Ezt már párszor kitárgyaltuk. Még ha el is buknak, és az egészből nem lesz semmi, akkor is inkább egy-két ilyen lehetetlen/telhetetlen projekt, mint 100 rókabőr CoD... Sokkal inkább. Az elmúlt 5 év alatt annyi újítást és lehetetlent láttunk megszületni, olyan élményt kaptunk, közel teljes betekintést egy játék fejlesztésébe, hogy szvsz már ezért is megérte.
Ami meg az elfogyott türelmet illeti, no offens, de az a hülye, aki nem normális. A játékipar nem áll meg csak azért, mert StarCitizen. Volt/van/lesz számtalan más érdekes, élménygazdag játék, amit lehetett/lehet játszani, miközben ez készül.
Akinek ezen múlik, hogy azokat be tudja szerezni, annak nyilván nem kell százezreket beleöntenie, egy 30$-os kezdő bőven elég, aki ek meg nem, az nyilván tudta mibe vágta a fejszéjét... Vagy nem, mert túl volt a lelke "hype-olva", na de az impulzív vásárlás már csak ilyen...
Én továbbra is azt látom, hogy a dolgok haladnak, és a legnagyobb problémát az állandó, kompromisszummenzes feature-creeping-en túl a foundereknek való kényszeres megfelelés jelenti. Hogy folyton reprezentálni kell. Ehhez jól eloszló negyedévas/féléves event-ek kellenének, nem ez, ami van, hohy GC-Karácsony idószakra esik 5, aztán 8 hónapig semmi. Az emberek is nyugodtabbak/megértőbbek lennének, ha az általuk elérhető tartalmak egyenletesen jö nének, nem kéne sandbag-elni a fenti időszakra.
Ugyanakkor azt is látom/értem, technikailag mekkora horderejű a 3.0, mekkora problémákat címez meg, mekkora lehetetlent készül megint pedönteni. Szvsz ezt sokan azért nem értik, mert nincs összehasonlítási alapuk. Ez az első AAA játék, aminek belelátunk a fejlesztésébe, ezért aztán nincs mihez viszonyítani. Nem tudni, hogy a WoW fejlesztésekor mennyi setback volt, hány ember távozott/cserélődött, de még ha tudnánk, akkor se lenne tökéletes az összehasonlítás, mert ez az első játék, ami 2milliős optimista becslésű scope-ról és egy fél tucat fős baráti társaságból nőtte ki magát egy 100- milliósra és 300+ fős re.
Éz elhangzott már itt számtalanszor és azóta se változott semmi. A fejlesztés zajlik, a tartalom jön. "When it's done!" (Blizzard)
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
törölt tag
válasz devast #47182 üzenetére
Nem szamit, a lehetoseg adott mindenki szamara. A jatek ha megjelenik egeszen biztos jo lesz, efelol nincs ketsegem. Jo fele haladnak, jok az otletek, am nem feltetlen akarok ujjab 5 evet malmozni es Citizen Con-okra jarni meg elkepedni minden egyes bemutaton aztan par hetig ezen jaratni az agyam
Ha kesz lesz akkor megnezem, ha tetszik megveszem es jatszani fogok, azt a penzt amit beleraktam azt meg eliszom
[ Szerkesztve ]
-
Stilinski
aktív tag
válasz devast #46987 üzenetére
Köszönöm A buszon már fogalmaztam magamban, de nem álltam neki mobilon legépelni és most már nem is kell
Egy világ lesz, ha valaki odaépít valamit eléd, akkor az ott is lesz. Sőt látni is fogod őt, kivéve, ha 83 millióan lesznek egy helyen. De amúgy szerintem a kontinens szerinti szerverfelosztásról már volt szó, nem? Szóval lesz x darab nagy szerver, de azok között meg nem lesz karakterátmászkálás.star-citizen.hu
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz devast #46837 üzenetére
Minden attól függ, hogy miben határozod meg az egyes verziók létét. A párhuzamos haladás alatt nem azt kell gondolni, hogy még kész sincs a 3.0-ás netcode, de már a 3.1-est csinálják. Van egy halomnyi kontent, amihez nem kell megvárni a 3.0 release-t. Lásd ott az előző AtV-ben mutogatott Reclaimer, de tulajdonképpen attól, hogy a 3.0-t hátráltatja az egyik modul, attól még a hajók/bolygók haladhatnak, az új játékmechanikák (sqlvage, mining) haladhatnak, ha a csúszást okozó modul nem kapcsolódik hozzájuk szorosan.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
tom5598
senior tag
-
-
_Gugu_
tag
válasz devast #46427 üzenetére
Szerintem SQ42-ből csak akkor mutatnak valamit (mármint tényleg értelmeset) ha már tényleg kész és megjelenés előtt áll.
A történeten kívül mi olyan lehet az SQ42-ben amit eddig nem láttunk ilyen vagy olyan formában? Szerintem ezzel csínján kell bánni ha nem akarnak minden puskaport ellőni már most.
Egyáltalán van most hivatalos megjelenése az SQ42-nek? oké van egy 2017 es felirat a honlapon.Egyébként én is remélem hogy lesz valami... érdekes az SQ42-ből
-
-
veterán
-
Stilinski
aktív tag
válasz devast #45398 üzenetére
És senki sem mondta, hogy ennyit kell befizetni, Menthirist az én értelmezésem szerint pont azt mondta, hogy sokat fizetett be érte, de személy szerint ő, és a játékipar is kapott cserébe értéket
Ne kezdjük el azt, hogy ennyit be kell fizetni. Nem kell, lehet AAA játék áráért is belépni, de most az ő hsz-ének nem az volt a lényege.star-citizen.hu
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz devast #45392 üzenetére
Elvileg nem kell nézni, erre lesznek a legtöbb nagyobb hajón a rekreációs helységek, ott lehet majd sakkozni közben.
Viccet félretéve muszáj lesz 5-10 perceket eltölteni utazásokkal, mert nem lehetsz ott mindenhol pillanatok alatt. A taktikához és a logisztikához is kelleni fog ez az idő, és mondjuk egy Hull-al míg mész a legközelebbi lerakat felé, lesz időd megtervezni a további 6-8 útvonalát, leegyeztetni az onnan felpakolandó árút, stb.
Ha a gazdasági rendszert tényleg olyan összetettre csinálják, mint ahogy azt akarják, szükség lesz az időre. Főleg azoknak, akiknek nem ez a szakmájuk és nem vágják fejből a számításokat.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
válasz devast #45377 üzenetére
Nekem aztán mindegy. Ezzel a megállapodással egyrészt a még biztosabb pénzügyi háttér adott, másrészt meg azért mindketten kaphatnak a másiktól hasznos dolgokat, szolgáltatásokat.
Malibutomi: pláne ha ilyen minőségű
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
tom5598
senior tag
válasz devast #45273 üzenetére
én semmire de a következő 10 for the chairman hez kérik a nagyközönséget hogy adjon be kérdéseket a 3.0 val debütáló munkákhoz min például az áruszállítás és bányászat!!!!!
"In addition, there is a second thread for the next 10 for the Chairman staring Chris Roberts and Tony Zurovec, where they’ll be answering your questions about professions in Alpha 3.0, with a special emphasis on Cargo and Mining. Don’t forget that in addition to adding your questions, Subscribers can also vote on the ones they want to see answered most."
Az is lehet hogy a listájukat még ebben az évben teljesítik csak más számozással XD
az 5 mérföldkő helyett csak 2 lenne[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest