Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz Malibutomi #52159 üzenetére
Elsőre Én is néztem, nem nagyon tudtam mire venni, annyira nem követem napra készen a dolgokat, csak most beleolvastam a chairman levelébe.
Aztán pár másodperc gondolkodás után végül is érthető lett, gondolom kell valamire nekik a pénz, ő dolguk mire, nem érdekel, nem tudom, biztos oka volt rá hogy végül eladott részvényeket, viszont még mindig van 90%-a szóval lényeges dolog nem változott, csak lett egy kis plusz pénze.
Akik befektettek 46 milliót hogy bevásárolják magukat, gyanítom többet láttak mint pár demó egy nyilvános bemutatón, szóval a károgóknál vélhetően nagyobb rálátásuk volt a cégre, ennyi pénzzel elég biztosnak kell lenniük abban, hogy megtérül majd a befektetésük, ami biztató a kívülállóknak.
Szóval elsőre érdekesnek tűnt a hír, de jobban belegondolva még talán jól is hangzik és pozitív. -
Raulblanco07
aktív tag
Biztos lesznek ilyenek, bár sosem játszottam, de az EVE-ből is hallottam megannyi esetről amikor valakik lelőttek valami drága nagy hajót már csak a poén kedvéért is, még ha van benne rizikó és így veszteség lehetősége is, itt is lesznek olyanok akik már csak a poén kedvéért is megpróbálják kilőni alólad a nagy drága hajódat ha lehetőséget hagysz rá nekik.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz MasterDeeJay #50662 üzenetére
nekem inkább tűnik egy átfestett modernizált kis méretű Intrepidnek a star trekből.
főleg a Star Trek Online-ban lévő modernizált változatra hasonlít.
nekem tetszik mindenesetre.
remélem birodalmi csillagromboló is lesz
nagy duzzogva a klón változattal is beérem esetleg.[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco07
aktív tag
A szövegben az volt hogy már elkezdett letölteni, vagy streaming, szóval fene sem tudja, szerencsére nem érint a dolog, 3-4 éve vettem egy Carrackot, előtte egy I300-as valamelyik verziót, nekem még bőven belefér az akkor sem érdekel ha nem lesz semmi belőle kategóriába, így nem érint a visszakérés, meg persze ha lehetne sem kérném, azért vettem mert majd játszani akarok vele ha kész lesz és részemről nem sürgős.
Gondolom a visszakéregetések többsége úgyis régi támogatóktól jön, és elenyésző lehet a 14 napon belüliek, miért vennél valamit ha utána azonnal visszakéred, főleg valami early accest hogy aztán azonnal visszakérd.
Ha kipróbáltad és azért, már rég bukta, mert a letöltötted rész ott van mint kikötés, megvenni, ki sem probálni és visszakérni pedig eléggé fura, nem hiszem hogy gyakori lenne.
A régi támogatók pedig már úgysem tehetnek ellene, vagy jófej lesz a cig és lesz akinek visszaadja, vagy így járt, legközelebb jobban átgondolja mit csinál, ezt pedig leírja tanulópénznek. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz devast #50451 üzenetére
Te pedig azt nem érted, hogy nem kell érteni hozzá, mert 2 perc alatt megtalálható a neten.
14 nap. kivéve ha elkezdted a letöltést. letelt vagy nem, ennyi. tos-ban lehet bármi, az nem írja felül ezt.
Nem tudom hogy van-e külön tos eu-ra és azon kívülre, de el tudom képzelni hogy egy fajta van, és ahol épp az eu-s szabályok nem érvényesek, ott a tos lesz az. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz Szőrös #50444 üzenetére
Nem érted, hogy itt mindenki jobban ért az eu jogszabályokhoz mint bármilyen ügyvéd a CIG alkalmazásában?
Egyébként viszonylag egyszerű, google kereséssel 2 perc alatt meg lehet találni a szabályozást.
Az Európai Unióban a vásárlóknak joguk van ahhoz, hogy 14 napon belül visszaküldjék a nem üzletben megrendelt árucikkeket, és visszakapják a teljes vételárat. A visszaküldés oka bármi lehet – akár az is, hogy a vásárló egyszerűen meggondolta magát.
Ez a 14 napos gondolkodási időt biztosító elállási jog nem minden árucikk esetében alkalmazandó. Nem vonatkozik például a következőkre:
az olyan online digitális tartalmakra, amelyeket Ön már elkezdett letölteni vagy streaming révén megnézni vagy meghallgatni;
Korábbi oldalakon volt még, hogy 3-4 hónap sok, nem hiszem hogy sok lenne. Én egy másik játékkal játszottam tavaly ősz és karácsony között, abba bármikor lehet valós pénzt befizetni és kivenni (Entropia Universe) és ott is 3-4 hónap mire megkapod, pedig az úgy lett befizetve, hogy bármikor visszakérheted, mondjuk csak május elején jutott eszembe hogy végre ki kellene venni ami még bent maradt, ez van.
De ehhez képest egyáltalán nem tartom soknak a 3-4 hónapot arra, amikor már elvileg nem is kellene visszakapnod. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz tom5598 #50336 üzenetére
Jaja, mert ugye technikailag lehetetlen beleépíteni egy kioldó szerkezetet ami megindítja őket, és az űrben ugye ennyi elég, hogy menjenek is arra amerre megindultak. És ha már az a valami pont felette van, és lefelé van a kinyitott ajtó amin keresztül szórod, akkor lefelé fog menni. Képtelen vagyok megérteni, hogy ezen hogy lehet fennakadni. Az elv ugyan az mint egy rakéta, csak a cső ahonnan kilövöd nem előlre néz, hanem lefele, és a meghajtást nem a rakéta hajtóműve adja, hanem a bombázó kioldó szerkezete.
Ha már ettől ennyire kiakadtak az emberek, képzeld el mi lett volna ha alatta repül fejjel lefelé és felfele szórja a bombákat, ami egy sima fent írt kioldó szerkezettel ugye gyerekjáték az űrben, képzeld el akkor mennyien törnek ki tömegpánikban, hogy de hát ezt meg hogyan, há' felfele esnek a bombák?
-
Raulblanco07
aktív tag
Nem érted. Nem azt akarják hogy ne legyen ellopható, ha azt akarnák akkor nem kellene ilyen jelszavas indítás, csak simán nem tudná elindítani más a tulajon kívül.
Azt akarják, hogy ellopható legyen, de közben nem akarják hogy úgyis kapsz újat a biztosítótól alapon össze vissza osztogassuk a hajókat lopásnak álcázva. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz Stilinski #49955 üzenetére
Egyébként konkrétan emlékszem CR-től arra, hogy mondta, nem akarunk Grand Theft Starshipet, nem lehet majd csak úgy felsétálni és ellopni a parkoló hajót. Ez változott?
Oké, most még alpha alatt ez működik, de jelen állás szerint a day0 / released verzióban is ez lesz, vagy erről nem tudni és ezért megy a találgatás? -
Raulblanco07
aktív tag
válasz Stilinski #49945 üzenetére
Oké, ez működik ha ingame beszéled meg, de amint kikerül az ingame chatről már vége.
Elég ide, vagy az ilyen ingame dolgok adás-vételével foglalkozó weboldalra meghirdetni, utalsz, ott megadod az ingame nevedet, megbeszélitek hol a találka, rálősz kettőt a látszat kedvéért amire az eladó annyira kétségbeesik hogy még a kis vadász is barna csíkot húz majd amibe gyorsan bepattant hogy meneküljön.
Ezzel már nem tud mit kezdeni az ingame vizsgálódó rendszer.Hajók voltak árulva 1000-5000 dollárért, nem emlékszem hirtelen hogy a Javelin mennyi volt, 2500 vagy 5000, lényegtelen is, biztos hogy sokan akarnak majd, én is simán vennék egy lopottat 50-100 dollárért hogy aztán szórakozzunk vele a haverokkal, megmarad amíg megmarad, egy hétvégi móka megér ennyit.
Kilogolás, 0-24-ben elfut szépen egy laptopon egy account ami az egyik sarokban lévő székben ücsörög.
(Nekem mindegy mit csinálnak végül, elfogadom úgyis bárhogy oldják meg, az ő játékuk, csak válaszoltam a felvetésre)
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz Diopapa #49936 üzenetére
Nyilván itt most csak általánosságban volt szó arról hogy kis hajó vs nagy hajó, és nem veséztük ki konkrétan hogy miből mennyi mi ellen, milyen feladatra kitalált hajó, nyilván nem csak az fog számítani hogy valami 2-3 fős vs 1 fős, vagy valami 5 fős vs 2-3 fős, ha a szerepe egyáltalán nem harcászati, és nem is úgy van felszerelve, míg a másik a hadsereg elvileg csúcs vadászgépe, ahogy a valóságban sem fogadnék az iskolabuszra a tank ellen, vagy az Airbus A380-asra az F16-os ellen.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz Szőrös #49928 üzenetére
Én elsősorban arra gondoltam, hogy egy idris vs hornet nem kellene 1 vs 1-nek számolni, mert egy idris nem nagyon fog 1 főből állni, tehát onnantól az nem 1 vs 1, hanem inkább 10 vs 1 a játék szempontjából.
Kis hajó vs nagy hajó, szerintem akkor lenne kiegyenlített, és úgy lenne igazságos, ha mondjuk a 10 fős idris (nem tudom most hány főnél tart az optimális használattal az idris, szóval ez most csak példa) 10 hornet ellen játszana kiegyenlített meccset, ahol az az oldal győz, amelyik ügyesebb.1db kis vadász vs 1db multicrew hajó ne legyen kétesélyes soha, az nem balanszolás, az pont elbaszott balansz lenne ha bármikor lenne reális esélye egy kis vadásznak egy nagy multicrew hajó ellen.
-
Raulblanco07
aktív tag
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz Sokimm #49823 üzenetére
Valamilyen bountry rendszer tudtommal most is van bent, bár én nem vagyok aktív tesztelő így nem tudom pontosan ez mit takar, de gyanítom minél többet gyilkolászol annál tovább tartó és annál nagyobb vérdíjat rak a fejedre a rendszer, legalábbis ez a logikus számomra.
Ha tévednék és valaki tudja esetleg hogyan működik, nyugodtan mondja el
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz GypsFulvus2 #49040 üzenetére
Nem értem mi a gond, mikor elindultak vele, tisztán látszódott hogy szikrázik és megsérült a kissé kemény landolásnál
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz #16729600 #47645 üzenetére
Ha nem mondanának semmit akkor szerintem még többen cseszegetnék őket tekintve hogy az elejétől fogva ez nyílt fejlesztős beszámolgatós téma volt, nem tehetik meg hogy akkor most hagyjatok békén és dolgozunk csöndben, majd kész ha kész, mert abból sokkal nagyobb balhé lenne, mint most egy kis csúszásból.
Már megszokta mindenki hogy csúsznak, ha mondanak egy dátumot akkor automatikusan a fennmaradó időt megszorzod 3-al és egyel nagyobbra írod az évszámot is, meglepődni már azon fogunk csak ha egyszer valami időben elkészül, ha pedig valami idő előtt, hát akkor CR-t Ferenc pápa azonnal Boldoggá avatja mert bizony megvan a feltétel, egy csodatétel bizonyítottan történt.Kész lesznek amikor készen lesznek, olyan lesz amilyen lesz, ha nem is tudnak betartani minden ígéretet, ez van, biztos vagyok benne hogy CR a lehető legjobbat szállította amit tudtak, addig meg elfoglalod magad más játékokkal és pár év múlva majd amikor kész akkor játszol vele.
-
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz Volfram42 #47291 üzenetére
Nyilván jobb lenne, csak nem biztos hogy egy live demo újrakezdését meg akarod nézni 3x egymás után mert esetleg az első csatát az első két alkalommal a "kalóz" csapat nyerte, mert tényleg egyértelmű hogy melyik csapat nyerhet csak, de ez van, közben látom te is módosítottál.
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco07
aktív tag
-
Raulblanco07
aktív tag
A simán "Soon" már kiment a divatból? Nem követem napi szinten a dolgok alakulását, de legutóbb mikor még igen, ez volt mindenre a válasz.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz Malibutomi #44117 üzenetére
Ezeknek a többsége elég régi, szerintem több mint 1, talán 2 éve is van hogy láttam a landolás utáni épületben futkosós részt. A metrós ingame rész is kb 1-2 évvel ezelőtti ATV sneak peak-ből van ha jól emlékszem.
Az egyetlen új dolog benne számomra a concept artokon kívül amiket nem mindet láttam, az a terasz volt.Egy ilyet küldött egy ismerősöm pár hónapja, de rá sem néztem, úgy voltam vele hogy majd körbenézek mikor kiadják, biztos volt itt is téma, hogy kibányászták valahonnan a terra prime-ot, és körbe lehet nézni: [link]
Egyébként nagyjából úgy vagyok az SC-vel ahogy írta itt valaki korábban a vitával. 2-3 éve mikor rátaláltam nagyon lelkes voltam, de a fejlesztés kicsit lassú, megértem az okokat, néha felnézek a weboldalra, a livestreameket megnézem, idén egyszer még le is töltöttem és 1-2 órát játszottam bent, de inkább félig meddig el van felejtve, és majd ha már napi szinten lehet vele játszani (számomra, tudom vannak akik régóta teszik ezt), akkor újra előkerül, talán SM és 3.0 már ilyen lesz, bízom benne.
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz GypsFulvus2 #42267 üzenetére
A rendszer leírásánál a kép szerint a Delamar a frost zone-ban van, szóval akkor nappal is, csak világosban.
Biztos van oxigén, csak hideg van, ezért kell az ev suit, de ott a hangárban ment egy kis elektromos fűtőtest a konnektorról. Ha megnézed az NPC-k mutogatnak is felfele a videóban, pont azt beszélik hogy a francért kell kinyitni a tetőt, kimegy a meleg. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz #45997568 #42245 üzenetére
Vedd úgy hogy a légzsilip egyben karantén
Őszintén szólva így is kicsit sok hosszútávon az animáció, már a hajóba beszállás, székbe beülés sem rövid, még légzsilip után egy karantén és elunom az életem mire bemegyek valahova.Egyébként utána néztem lore-ban, nem említik a delamar leírásában hogy légzésre alkalmas-e a légkör vagy nem, de légkör volt, ez tuti, szóval akár alkalmas lehet, majd kiderül ha odamegyünk egy cabrio ursa-ban maszk nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco07
aktív tag
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz Malibutomi #42149 üzenetére
Röviden, besza-behu.
3.0-ról demot láttunk, bár egy ideig azt gondoltam hogy egy előre felvett felvételt látunk és csak nyomkodják a be nem dugott bill-t egeret kontrollelt, de végülis volt benne 1-2 apró vizual bug, szóval lehet tényleg élőben nyomták, igazából megérteném azt is ha felvétel lett volna, én sem akarnék egy crasht élőben a közepén.
mondjuk szerintem god mód volt bent a 2 főszereplőnél, főleg az fps harcoknál gyanítottam, ez is érthető, nem akarták mégegyszer letolni mint a tavalyi nem tud visszamenni a hajó mert nagyon megsérült a harcban esetnél, és mégegyszer le kellett játszani hogy megmutassák a végén az idrist.iszonyat látványos, hangulatos és jó volt, néha már azon gondolkodtam hogy neeem, ezt nem lehet ilyen királyra megcsinálni, ez valami hihetetlen jó.
alig várom hogy kiadják. -
Raulblanco07
aktív tag
Üdv, haverokkal akikkel 2+ éve befizettünk, úgy döntöttünk hogy letöltjük és kipróbáljuk hol tart a dolog, elég pozitív lett, az utolsó ilyen próbánk 3-4 hónapja elég rövidre sikerült, mert mire mind odaértünk a conira és indultunk volna, valaki mindig crashelt, most nem volt ilyen gond, stabilan fut már a játék, jól szórakoztunk, szépen haladnak vele, tetszik.
Ami érdekelne, a basic flight akármi amiben kicsit megtanítanak repkedni, egyszer már megcsináltam de most ennyi idő után a felszállás is kihívás volt, megint meg akartam csinálni, de azt írja nincs rá jogosultságom.
Kérdés, ezt most kivették, vagy nálam van valami gond ami miatt nem engedi?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- Kuponkunyeráló
- Microsoft Office és Office 365 topic
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- XPEnology
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest