- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Google Chrome
- Mesterséges intelligencia topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Vírusirtó topic
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szőrös #27510 üzenetére
így van. remélem folyamatosan jönnek majd upgrade-ek és tartalom még évek múlva is. induláskor mondva lett hogy nem lesz benn minden, és ugye a 2016-os év is 12 hónap
Az nem újdonság hogy lesz olyan cucc amit beígértek, de 2017 körül jön majd. Sőt addig gyanítom jó pár hajót újra át fognak alakítani
Meg lesznek még újabbak. Igazából a fiktív cégek folyamatosan fogják kiadogatni az újabb és újabb hajóikat mint az életben az autógyártók, újabb és újabb bolygókat lehet felfedezni és terjed szét a játék.
az érdemi játékkal pedig olyannyira foglalkoznak hogy beszarás, de már játszottam is vele
No mindegy, Jack@l szerintem még 2020-ban is puffogni fog mindenen
btw szerintem a finanszírozási részt sem fogják lelőni, legalábbis annak ellenére hogy azt mondták hogy ha elindul, megváltozik, szerintem nem fog. limitek lesznek ugyan, vagy az emberek rájönnek hogy nem feltétlen érdemes minden hajót megvenni, mert a játékot veszik ki maguk alól, de szerintem speciel a hajó, kredit és fegyvervásárlás megmarad dollárból is. Amivel amúgy még nem is lenne bajom, ha tényleg jó a játék és tényleg nem vagyok arra kényszerítve hogy pénzért vegyek dolgokat, tehát ha megvehető minden mérsékelt mennyiségű játékkal... de ha nem, akkor úgyis látni fogják hogy maguk alatt vágják a fát, és úgy kihal mint a 200 millióból (+ marketing) összehozott SW TOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire 7 A715-73G-565S vadiúj akkumulátor
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- iPhones 6S 64GB független GOLD / arany
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!