Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

válasz Szőrös  #27510 üzenetére

így van. remélem folyamatosan jönnek majd upgrade-ek és tartalom még évek múlva is. induláskor mondva lett hogy nem lesz benn minden, és ugye a 2016-os év is 12 hónap :) Az nem újdonság hogy lesz olyan cucc amit beígértek, de 2017 körül jön majd. Sőt addig gyanítom jó pár hajót újra át fognak alakítani :) Meg lesznek még újabbak. Igazából a fiktív cégek folyamatosan fogják kiadogatni az újabb és újabb hajóikat mint az életben az autógyártók, újabb és újabb bolygókat lehet felfedezni és terjed szét a játék.

az érdemi játékkal pedig olyannyira foglalkoznak hogy beszarás, de már játszottam is vele :D

No mindegy, Jack@l szerintem még 2020-ban is puffogni fog mindenen :)

btw szerintem a finanszírozási részt sem fogják lelőni, legalábbis annak ellenére hogy azt mondták hogy ha elindul, megváltozik, szerintem nem fog. limitek lesznek ugyan, vagy az emberek rájönnek hogy nem feltétlen érdemes minden hajót megvenni, mert a játékot veszik ki maguk alól, de szerintem speciel a hajó, kredit és fegyvervásárlás megmarad dollárból is. Amivel amúgy még nem is lenne bajom, ha tényleg jó a játék és tényleg nem vagyok arra kényszerítve hogy pénzért vegyek dolgokat, tehát ha megvehető minden mérsékelt mennyiségű játékkal... de ha nem, akkor úgyis látni fogják hogy maguk alatt vágják a fát, és úgy kihal mint a 200 millióból (+ marketing) összehozott SW TOR

Új hozzászólás Aktív témák