- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
IT café
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz
kmarci25 #4411 üzenetére
Kaptam választ. Részben van megoldás, de ehhez le kell mondani a mostani előfizetésemet, ami a jövő héten amúgy is lejárna, illetve kell csinálni egy új regisztrációt. Ha megcsináltam, ott akkor megadhatok másik nevet, és valami linket várnak tőlem ha jól értettem az angolul megírt üzenetet, segítenek átvinni a kedveléseimet, illetve a mentéseimet. Azt viszont nem tudom, a telefonra letöltött dalokkal, albumokkal ezután mi lesz.
Kicsit egyszerűbbnek gondoltam, de írták mi ott csak számsorok vagyunk. Igaz azt egyszer valamiért láttam is, hogy én melyik számsor vagyok. Szerintem ezzel tudnának azonosítani, vagy beletehetnének egy olyat magába a profilba, hogy becenév.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AM 5 lapok
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest