Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• negyven2

veterán

válasz Bad Pritt #65769 üzenetére

Van benne az is :D

De én ezt sorozatott úgy nézem, hogy egyrészt arra építek ami alapvetően csak a sorozatból tudunk meg, másrészt meg arra amire emlékszek a könyvekből (nagyon régen), illetve azért utánanézek most is a neten azokban amikben nem vagyok biztos. Valamint pár podcast-ot is követek ahol azért hallani érdekes teóriákat (pl. az egyikben pont az volt, hogy a talált kard miatt fog kitörni a Orodruin, hiszen ezt kereste Adar, mert otthont szerette volna teremteni az orkoknak, amit csak úgy tud megtenni, hogy ha elzárja a napfényt (erről beszélt az előző részben is).

Amúgy ahogy írtam a legnagyobb gond nekem az, hogy nagyon többesiteknek mindent (főleg időben), és önmagából a sorozatból nagyon kevés háttérinfót tudunk meg (aminek csak egy részére lehet azt mondani, hogy azért mert nincs hozzá meg a jogi háttér). illetve amit megtudunk az csak pár utalás, pár mondat.

Úgyhogy igazából nem tudom sokszor eldönteni, hogy kinek készült ez, mert bizonyos szinten elvárja, hogy tudj olyan dolgokat amiket nem mutattak be a filmek. Valamint ott van, hogy ez a másdkor alig van kidolgozva így hozzá kell hogy költsenek dolgokat (és nem igazán lehet az előzményeket felhasználni, így módosítani is kell lore dolgokon).

“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák