Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz gyuromoj #34194 üzenetére
Kövezzetek meg de nekem belefér 1 ilyen mókás rész 1 évadba. Amúgy korábban a Glee-ben is együtt szerepeltek amit nem láttam de az is valami éneklős műsor volt. A Flash bloopereket nézve meg Grant szvsz imád énekelni meg táncolni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mayday00
őstag
Magyar premier - Prime: 04.06 A szökés (Prison Break) 5. évad
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Narxis
nagyúr
Marvel's Iron Fist S01
6/10
Gyengécske, nem volt olyan nagy hatalmas rejtély, a harcok itt-ott voltak látványosak, a főgonoszok nemhogy nem voltak kétdimenziósak de még azt az egyet is nehezen hozták.
A 11. részben, hogy sikerült elkerülni egymást Danny-éknek és A Hand-nek? Direkt kifejezetten azért mentek a Hand-hez, hogy amikor kijönnek akkor lecsapnak rájuk ami amúgy se tűnt egy komoly ötletnek de így egyenesen röhejes volt. Miért nem tudunk meg többet K'un Lun-ról flashback-ekben? Miért nem világít mind a két ökle mint abban a fekete-fehér felvételben a korábbi Iron Fist-nek? Gondolom ezek mind 2. évadra kellenek. Joy-nak mi az értelme? De komolyan, egy seprűnyél is lehetne ez a szereplő, senki sem venne észre változást. Madam Gao miért tudta először hátralökni Danny-t anélkül, hogy hozzáérne aztán meg miért nem? Tulajdonképpen miért is félelmetes ő? Valahogy összecsapottnak érzem és messze nem olyan menő ez a főhős mint a többi szvsz. Meg a fő gonoszok se voltak olyan érdekesek. Claire meg már majdnem idegesítő volt.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Gsx-rr
veterán
Killjoys 2 évadhoz van valahol Magyar felirat?
-
Ventur@
senior tag
válasz Janaboy #34182 üzenetére
Túl élte volna, mert már volt hasonló jelenet...sőt ott ugye az időtérben, vagy mi a bánatban voltak. Vagy valami ilyen rémlik . De hát akkor hol lett volna a dráma ?! Nekem azt "tetszik", hogy az elsődleges irányelv, hogy saját érdekből alapból nem avatkozunk bele a történelembe, erre Jefferson-on meg Mick-en kívül már mindenki belepiszkált. Saját magukat "köpik szemen"
.Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Janaboy
Topikgazda
LoT
Azon gondolkozom, bár nem vagyok a dekompresszió nagy szakértője, de ha a csávó megkapaszkodott volna, lehet hogy túléli!? Mert esélyt se adott magának.. Janaboy
-
Enzolord
addikt
válasz Black Dragon #34173 üzenetére
Hát ez tényleg egyre inkább
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
gyuromoj
veterán
Camp S01
Tegnap futottam bele sorozatjunkie-n, hogy elkezdik adni magyarul. Na ma gyorsan le is pörgettem a 10 részt és bejött. Jókat mosolyogtam. Igazi kis feelgood sorozat volt.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Gretel
tag
válasz tepenzed #34174 üzenetére
Arrow: Ez az évad - eddig legalábbis - szerintem nagyon jól sikerült. Teljesen rendben van. (Viszont az a nézettségen is látszik, hogy nagyon sokan nem tértek vissza az előző szezonos szenvedés után.) Az más kérdés, hogy én még nem nyugodtam meg teljesen, hogy végleg ejtve lett az idegesítő szerelmi drázámás.
Amit viszont a Flashben művelnek... Ott tartanak, ahol tavaly az Arrow, komolyan. Nagyon nem kéne erőltetni ezt a Barry & Iris dolgot, ha már képtelenek normálisan megírni. Oké, így volt a képregényekben, de az egész CW-s szuperhős univerzumban annyi minden át lett már variálva, hogy nem muszáj pont itt elkezdeni hűnek maradni a forráshoz.
Hát... végül is talán nem hazudtak, hiszen a fejekben elég nagy a sötétség a S.T.A.R. Labs környékén.steam: ziretta
-
Black Dragon
addikt
válasz tepenzed #34174 üzenetére
Nem tudom kitől hallottad azt, hogy az Arrow kifejezetten jó most, legalább annyira szar, mint az előző volt. Azzal, hogy bejöttek új szereplők szerintem csak rosszabb lett....
Ha szerintük ez egy sötét évad, akkor azt javaslom nekik váltsanak szakmát. De tényleg, ebbe semmi sötétség sincs, csak a dráma, fájdalom, gyász. A Batmant nevezhetjük sötétnek, de itt ne huncutkodjanak már az ilyen gépszörnyekkel,
aki mint kiderült ember, aki megöl pár embert, ultragyors meg ilyenek, és hirtelen olyan komor és komoly lesz az egész évad, hogy arra rásütik ezt a sötét jelzőt. De tudom, mit várok egy tömegsorozattól, ami félig a tiniket köti le, és alacsony költségvetésből készül. Pedig az első évad még tetszett. Az évad végének kimenetele függvényében fogom folytatni vagy abbahagyni a sorozatot, ha megint legalább olyan szar befejezést írnak neki, 1 rész alatt bedarálják a főgonoszt, akkor viszlát.
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz Black Dragon #34173 üzenetére
én úgy hallottam, hogy az Arrow az előző évaddal ellentétben most kifejezetten jó, bár még nem mertem elkezdeni az évadot
A Flash tényleg átment már drámába, pedig azt mondták a készítők, hogy ez lesz az eddigi legsötétebb évad , aha
-
Black Dragon
addikt
Flash S03E16
Barry=szánalom
Lassan több a dráma az egész sorozatban, mint az akció.
Ez a házasság dolog is akkor faszság volt, megkéri a kezét, kiderül hogy nem akarja, akkor szarul érzi magát miatta, amiért nem szereti/nem akarja, mire pedig odaáig eljut a csaj, hogy azt mondja oké, ő táncol vissza, és költözzenek is el. BULLSHIT. A barátok köztben nincs ilyen hülyeség. Nem értem minek kell ezt erőltetni, Barry minden az évad 1/3-ban az előző évad hatásaitól szenved, majd a másik 1/3-ban ő a faszagyerek akinek minden sikerül, baj nem is érheti, majd az utolsó 1/3 megint az összeomlás a saját hülyesége miatt, amit magára is vállal, önsajnálat, sírás, fájdalom, gyász. stb...
Az összes CW sorozatot a 2-3. évad körül kezdik elbaszni? Arrow is az elején jó/nézhető volt, most viszont szánalom.[ Szerkesztve ]
-
Gretel
tag
válasz gyuromoj #34170 üzenetére
Lassan, de biztosan meglesz az is. Elég megnézni az előző évad meg az idei nézettségét.
Kérdés, milyen hatása lenne egy jókora pofonnak.
A tavalyi Felicity & Friends majdhogynem kinyírta az Arrowt, nézettségileg azóta se tudott felállni a padlóról, pedig idén messze jobb részeket szállít. (Mondjuk én ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy Guggenheim és Mericle nem tanultak a leckéből és csak a megfelelő pillanatra várnak, mikor már mindenki megnyugodott. )steam: ziretta
-
Ragnar95
félisten
válasz gyuromoj #34162 üzenetére
Szerintem katasztrófa volt ez a rész...
Végig csak a siránkozás, meg sértődés ment mindenki részéről. Ok, közben voltak érdemi történések legalább, de megint túltolták a drámát.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
brownus
veterán
hát, nem rossz ez az iron fist, de többet vártam... még jó hogy esett egész nap tegnap és semmihez se volt kedv, punnyadás volt, ma este megnézem a maradék 3 részt...
-
félisten
-
gyuromoj
veterán
Flash 3x16
Egész tűrhető rész volt, Mondjuk kíváncsi vagyok hogy mikor történik meg az az esemény, amiért pikkel Barry-re. Következő részt lehet skippelni fogom, ha csak nem olvasok itt róla hogy kihagyhatatlan.végre rájöttek hogy Savitar is csak egy ember. [ Módosította: radi8tor ]
-
Pitterix
őstag
-
lacy86
addikt
ARROW S03x16
Ez a resz valami ultra, brutal durva volt! 👍
Adrian ugyesen jatsza a szerepet ✌️ -
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #34156 üzenetére
Nagyon fog tetszeni neked. Lehet csak én vagyok túl kritikus.
-
gyuromoj
veterán
Mi kis falunk, így 7. rész megnézése után egyre jobban tetszik. Egyszerű, butácska. Nekem mint vidéki lakos, teljesen átjön az egész.
-
attiati
veterán
The Expanse S01
Kötelező minden sci-fi rajongónak
-
titán
The wire-bol melyik hd verzion jo a hang? Az usa fele sajnos csuszik.
-
callmeakos
veterán
Star Wars: Rebels 3x19
Nagyobb volt a füstje mint a lángja. Ahogy felvezették, ahogy keltették a feszültséget..... és ahogy semmi se lett belőle. Nem volt szép húzás a készítők részéről ezt így elrendezni....All→M8
-
törölt tag
The Originals 4x01
Amennyire vártam ezt a részt, annyira volt unalmas számomra. Minőségben hozták a színvonalat, de ez a sok sablon, klisé és unásig ismert fordulat már nagyon unalmas és érdektelen.
Bár úgy tűnik van remény egy crossoverre az c. filmmel.Arrival -
félisten
-
ablack
senior tag
válasz Bad Pritt #34140 üzenetére
Iron Fist bár történetre tényleg nem nagy valami, sokszor kiszámítható, hangulata viszont nekem tetszik, inkább a Daredevil-re hasonlít. 6 részt láttam és eddig szerintem jobb mint a Luke Cage, annál volt amikor eléggé untam.
37% a sorozatkritikás oldalak alapján jött ki, a felhasználók azért jobb véleményt adtak róla.
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
válasz petipetya #34137 üzenetére
+1 Lestem is a rész végén, mint aranyhal az akváriumban .
Az a tánc meg..fúhúúú....ezt itt hagyom. Csak úgy :Nina Simone - Feeling Good (Bassnectar Remix) nubreed: Csak egy kanyar erejéig térek vissza a Mr. Robot-ra, mint hasonló elmeharcot felvonultató évad (2.). Sokaknak - többek között nekem is - azzal volt baja, hogy nem ezt ígérték a készítők. S02E00-át 2x néztem meg és folyamatosan nyomatták a készítők, hogy ez most már lesz, sokkal pörgősebb, akciódúsabb és stb. Nos, igen más lett ez tény, de a többi kevésbé valósult meg és én speciel átverve éreztem magam 6 részen át . Nálam pl. működik a Legion agymenése, mert tudtam, hogy ezt kapom. Mr. Robot-nál meg nem .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Bad Pritt
félisten
Lol, Iron Fist 37%-on áll Metacritic-en. Hát akkor ez is kihagyós lesz, már a Luke Cage-et se bírtam végignézni, sanszos, hogy kidurrant ez a Netflix-Marvel lufi.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
rétisün
veterán
nézd csak meg.....minden szereplőről meg lehet tudni valamit, általában a sorozat előtti életéből, amik 'kiegészítik' a sorozatbeli dolgokat.
ha jól emlékszem, 1 percnél azért általában hosszabbak.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
petipetya
nagyúr
Legion 6. epizód (egyenlőre nem térek magamhoz)
Azt a betyár úristenit, micsoda
elmejáték! Újfent Aubrey Plaza viszi a hátán ezt a részt is. Hatalmasat alakított ezzel a tánccal is, mintha valami pogány törzs tagja a legyőzöttek csontjain ropná: youtube. Zseniális.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
nubreed
veterán
válasz tepenzed #34134 üzenetére
Rohadtul nem... pont, hogy nem, nagyon is szeretem a felszín alatt, megbújó drámát, egyéb dolgokat amikhez egyáltalán nem kellenek nagy és ostoba eltúlzott akció jelenetek.. (Csak a Legionban ez nekem nem volt meg és ez a bazári parasztvakítás, ami ebben a sorozatban van egy förtelem, a karakterek sem jöttek át nekem.)
Különösen vicces a kijelentésed, úgy, hogy nem is ismersz, pont én utálom általában a legjobban a csak látványra fókuszáló sok csillió dollárból készült blockbustereket. Nem is nézek ilyeneket.
Szerintem a Mr. Robot sem egy túlságosan akciódús sorozat, sőt, mégis imádom. Itt sokan végig szenvedték a második évadot, nekem az is tetszett. Rami Malek zseniális, csak hogy egy példát említsek.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
titán
A banshee origint erdemes nezni? Mi annak a lenyege?
-
nubreed
veterán
Jajj...
Hát bele kezdtem a Legion -be. Nem akarok senkit megbántani itt, akinek tetszik, senki ne vegye ezt magára...
De ebbe jól bele tenyereltem. Ekkora egy szart! Pedig próbáltam pozitívan állni hozzá és az első rész kb. 3/4 -ig még tetszett is valamennyire az egész, de amikor...
elkezdtek menekülni a kormány épületből, ahol a medencés vallatás volt és kiértek a nyilt terepre és az a rettentő béna és amatőr módon megcsinált "csata" jelenet, az ultra gagyi módon "eldobált" emberek, jó tudom telekinézis meg minden, de akkor is, ahogy ez megvolt csinálva rendesen kiverte a biztosítékot. Aztán a második rész elejéből még kb 5 percet ha bírtam, és azaz ultra klisés szöveg a nőtől, kb 100 millió ilyet láttunk már és ezért is van tele a tököm az egésszel, hogy a kormány figyelni a mutánsokat és akiket nem tud kontrollálni, azokat megöli... tényleg bazdmeg?????? Ennyire futotta? Ez a nagy történet???? Istenem, nem véletlenül rühelltem eddig is a Marvel cuccokat, de ez csak egy újabb bizonyíték arra, hogy messziről kerüljem... [ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
De jó elkezdődött a The Last Kingdom második évada!
Azoknak ajánlom akik a vikingeket nézték, témája alapján, bírtam nagyon az első évadot. -
gerii
addikt
válasz jonnyjoker01 #34130 üzenetére
Most miért mondod, Cpt. Vane is asszonta hogy a cargoszállítás a legfontosabb
-
jonnyjoker01
veterán
A The Expanse is most egy kicsit ilyen mostanában, de legalább egy dolgot mindig sikerül belepréselni egy részbe ami úgymond akciódúsabb (tehát megy a történet valamerre). A the 100 már évad eleje óta egy helyben toporzékol a történet szempontjából. Szerintem ezt a témát amit kitaláltak alapnak a mostani évadra nem találták el jól a készítők, vagy nem jól implementálják, nincs meg az az érzés hogy haladunk valamerre.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Narxis
nagyúr
Ó te jó ég...
-
xenom0rph
őstag
-
törölt tag
Lesz Expanse 3. évad.
És lesz 12 monkeys 4. évad, ami egyben az utolsó is lesz. -
nubreed
veterán
Ez így van kb, de szerintem két sorozat volt, ami valamennyire eltért ettől és olyankor tudott meglepetéseket okozni amikor abszolút nem is várta az ember, a Spartacus Blood and Sand, és a folytatásai illetve a Battlestar Galactica.
-
Louro
őstag
válasz jonnyjoker01 #34115 üzenetére
Ez a legtöbb sorozatra igaz. Van egy évadnyitó, ami mézesmadzag, hogy a 2. rész után azt mond, hogy jól kezdődött, biztos csak egy laposabb rész következett. A 3. és 4. rész után is kitartasz. Aztán már nem a vetítés napján fogod nézni, csak csúsztatva. Aztán az utolsó részre dobnak egy cliffhanger-t ,hogy legyen miről beszélni és elfeled az évad filler részeit.
Sok kedvenc sorozat van, de nagyon kevés az, ahol nagyon kevés a filler rész. Manapság nem nagyon tudnék mondani ilyet. Sajnos a mostani nagy kedvencben is - The Expanse - van olyan rész, amit ha kihagynak se lett volna hiányérzetünk.
A cél a nézettség. Nem lehet mindig körömrágós részt csinálni, néha a könnyebbik végéről fogják meg, hogy meglegyen határidőre a rész.
Amúgy a legjobb példa a TWD. Hihetetlen, hogy valaki még izgatottan várja a következő részeket. Első pár évadban volt még töltet és most bedobták Negant, de valószínűleg vagy ebben vagy a következő évadban legyűrik és mennek tovább egy újabb városba, ahol majd belebotlanak valami főgonoszba. Régen vártam, de most már a 7. évadban is több részes lemaradásom van.
Mess with the best / Die like the rest
-
nubreed
veterán
Az Outcast -et nézi vki? Van bármi köze is a Walking deadhez (azt kifejezetten rühellem)? Vagy teljesen más, semmi köze a zombis agymenéshez?
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #34115 üzenetére
Valóban nem haladtunk előre sokat, de ez az előző évadokban is így volt, hogy mire történne valami, addig másik 3 dolog történik és a(z évad) végére jutunk csak el valahová, ahol ismét történik valami.
Sztem jó volt ez a rész is, bár 2x megnéztem közben a telefonomat. Lehet maradok a daránál, úgy izgalmasabb. -
lilith_
újonc
Sziasztok!
Valaki nézi a Black mirror sorozatot?Az életben semmi sem megy könnyen. Akkor miért hiszed, hogy egy idézet bármit is megkönnyít?
-
jonnyjoker01
veterán
The 100 legújabb része (már nem tudom megjegyezni melyik sorozat hol tart )
Nagyon lassú ez a történet építkezés, kezdem unni egy kicsit nagyon ezt az egy helyben toporgást
Üdv. Johnny
-
rétisün
veterán
könyvben jó volt, éppen emiatt félek kicsit, mit tudnak kihozni belőle.....
és most van az, hogy most újraolvassam gyorsan, vagy majd csak a sorozat után, ha el nem veszi tőle a kedvem.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
gyuromoj
veterán
-
titán
válasz Nordic #34106 üzenetére
A banshee bennem azert hagyott mely nyomot, mert olyan mesterien adagoltak a vert, az akciot, szexet es a dramat, hogy en meg ilyesmivel nem nagyon talalkoztam. Nagyon a szivemhez nottek a szereplok. Meg azt a szarhazi kai proctort is tudtam kedvelni.
Aventador91, rétisün
[ Szerkesztve ]
-
Gretel
tag
Arrow 5x16
Megint nagyon jó rész volt. Prométheusz durván jó ellenfél.
Nem véletlen lett sakk-matt az epizód címe. Nem tudom amúgy mit hittek, hogy majd a felesége szépen hat rá és minden el lesz intézve? Nagyon durván alábecsülték, hogy kivel állnak szemben, és hogy az mi mindenre hajlandó a célja érdekében.
Nyssát igazán visszahozhatnák, bár úgy érzem, nem tudna megnyerni egy csatát a nővérével szemben, anno még Malcolmot se tudta legyőzni. Bár Taliának akár még arra is lehet oka, hogy majd őt is elővegye, elvégre Nyssát nem nagyon érintette meg a papa halála + feloszlatta a Ligát is.steam: ziretta
-
bobalazs
nagyúr
válasz Aventador91 #34090 üzenetére
Ray Donovant még nézd meg, az is jó.
Kipörgettem a Fear the Walking Deadet, hát csalódás, szinte egy kaptafára készült a sima WD-el.
Sehol nem bírnak megmaradni, mindig van egy fegyveres gonosz aki üldözi őket, stb.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Ritka az olyan sorozat, ahol annyira eltalálják a zenét, hogy szinte önálló életet él és főszereplőjévé válik a képi megjelenítésnek.
Akik nézték, nézik a Peaky Blinderst azoknak ismerős lesz a theme és az egyes jeleneteket jelentősen meghatározó néhány szám.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest