Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz tepenzed #32997 üzenetére
Up to date vagyok.
Feltűnt, hogy rosszabbak, de nem tartom minősíthetetlennek, voltak benne gyengébb részek (pl. a teljes Haley-Andy szálat kukáznám, ha lehetne), de pl az új szomszédoknál néha baromi jó poénokat lőnek el. Vagy az a rész, mikor Claire a reptérről facetime-ozik mindenkivel hatalmas volt.
Én amúgy addig etalonnak tartom, amíg Lily nem nőtt fel, azóta a meleg téma is kissé hátrébb szorult sajnos.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
spammer
veterán
válasz Ragnar95 #32996 üzenetére
Kár érte, mert egy elég epic történetekből maradsz ki. Amúgy valóban az animék ihlették a látványvilágot, viszont egyik sem anime, mindkettő amerikai sorozat, az animációt pedig koreai stúdiók készítették.
A Gravity Falls-ról: pár éve, amikor én is animációsokat kerestem, bepróbáltam. Kb. 10 perc múlva kikapcsoltam, mondván, ez nekem túl gyerekes. Aztán tavaly egy ismerősöm ajánlására újra elővettem. Az első 4-5 rész még nem fogott meg igazán, de aztán egyre jobb lett, megkedveltem a karaktereket, meg az egésznek a hangulatát. Továbbá értékesnek is tartom, egyrészt azért, mert fontos témákról is szól, mint pl. a barátság vagy a testvéri szeretet, másrészt mert látszik, hogy szívvel-lélekkel készült. Ráadásul tele van popkult utalásokkal/kifordításokkal is (pl.: 1x10 - Fight Fighers. ).
A két évad egy nyarat mesél el, amit a tesók a bácsikájuknál töltenek el: a gyerekek kalandokba keverednek, rejtélyeket oldanak meg stb., így van átívelés és epizodikus dolgok is. A második évadban viszont már nagyon erős az átívelés is, ráadásul a háromrészes finálé is elég epic lett.
Én örülök, hogy hallgattam anno az ismerősöm ajánlásra, hiába dobtam már félre egyszer előtte. Nem a legyek hordták össze neki azt a 8.9-et.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Ragnar95
félisten
válasz spammer #32994 üzenetére
Ezekről olvastam is sokat itt a topikban, előbbi 2 a látványvilág miatt bukott el nálam, (sajnos) az animék (látvány)világa nagyon nincs ínyemre.
Gravity Falls a trailer alapján annyira nem jött át, de a beszámolóid alapján nem ezek a gyerekes poénok jellemzik, szóval lehet adok neki egy esélyt. A történet folyamatos vagy epizódikus?
Bad Pritt: köszi, ránézek
rétisün: Archer természetesen megvolt, ott is van a felsorolásban, de a Raising Hope még nem és ígéretesnek tűnik, köszi a tippetPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
spammer
veterán
válasz Ragnar95 #32992 üzenetére
Már sokszor ajánlottam őket: The Last Airbender (9.2), The Legend of Korra (8.6), Gravity Falls (8.9)
Zárójelben a jelenlegi imdb pontszámok. Számomra animációs sorozatban ez a három a top, meg úgy all-time listában is a legjobbak között vannak, minden sorozatot tekintve.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Tudnátok ajánlani valami animációs sorozatot és/vagy vígjátékot?
Animációsokból ami megvolt és tetszett: Archer, BoJack, Bob's Burgers (bár ez a 4-5. évadra nagyon elfáradt), Family Guy, Rick and Morty, Son of Zorn, Star Wars: The Clone Wars
Ami kevésbé jött be: Futurama, Simpsons Star Wars Rebels, South Park, Robot ChickenVígjáték ami tetszett: Ballers, BMS, B99, Californication, Chuck, HIMYM, Lilyhammer, Silicon Valley, Weeds
Ami nem jött be: The Last Man on Earth, VeepPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ventur@
senior tag
-
Ventur@
senior tag
(#32985) abridabri: Dark Matter-be belevágok. Babylon5-ot meg nem kedveltem, mikor adták a TV-ben. Pedig néztem, de valahogy nem jött át, mint ahogy a DS9. Na azt sem túlságosan kedveltem (ST: Voyager nagy kedvencem, de már nem fogok 10x-re is nekikezdeni ).
(#32986) attiati: Kösz neked is, de a The 100-at kezdetektől nézem és már várom, hogy kezdődjön a 4. évad .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Bad Pritt
félisten
válasz tepenzed #32979 üzenetére
Ott a pont.
Mondjuk az ő sztoriját hibásnak tartom jelenleg. Baromi érdekesnek tűnt, hogy mi történt vele a majdnem esküvője óta, de alig láttuk a dolgokat, inkább ne is lengették volna be az egészet. Kicsit talán érdekesebb lett volna, mint megint ez a vallási-istenes hablaty, amit Ragnarék toltak...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Ventur@
senior tag
Uraim!
Tudnátok valami jó űr sci-fi-t ajánlani ?
Megnéztem 2 nap alatt a The Expanse-t és teljesen elvitt az erdőbe. Imádom és várom a 2. évadot. Viszont kellene valami, mert most a szuperhősöknél is csend van .
Star Trek (az első), Az új nemzedék, DS9, Voyager és az Enterprise megvolt. BSG szintén. Nem tudom van-e valami, amit még érdemes lenne megnézni . (Lehet, hogy van amit még kihagytam )
Előre is kösz a segítséget !
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
bok92
addikt
The Man in the High Castle 3. évad berendelve!!
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Vikings: Respect a sminkeseknek, 3 év alatt vagy 25 évet öregítettek Ragnaron baromi látványosan (kép), viszont egy dolog baromira zavart: pár szereplőt elfelejtettek legalább ugyanennyire öregíteni. A teljes női egylet (Lagertha, Aslaug, Helga, Torvi), Rollo vagy Aelle is alig változott az évadok során, miközben Ragnarból a fenti kép alapján fess fiatalemberből homlesz öregember lett. Floki és Egbert is láthatóan öregebb, a gyerekek nyilván felnőttek, de emiatt kicsit vicces ez az egész helyzet. Mindenesetre kíváncsi leszek, miként folytatják a dolgot, most van talán a legnagyobb potenciál a sorozatban.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Enzolord
addikt
válasz Black Dragon #32967 üzenetére
Online telefonon hol tudom megnézni? Sajnos a laptopom meg nincs meg, ncore moziból meg nem tudom kivarázsolni sajnos..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
k-adi
nagyúr
Luke Cage
Hatalmas csalódás, több részt át is tekertem. A harcok de a színészi teljesítmények sem nyűgöztek le. Nem tudom lesz-e második évada, de én tuti nem fogom követni. Jessica Jones jobb volt, bár az se lopta be magát a szívembe.
-
veterán
válasz Komplikato #32971 üzenetére
Na vegre valaki aki nezi rajtam kivul ,szerintem is fasza sorozat.
-
Komplikato
veterán
Incorporated S01E04
Kissé le vagyok maradva a sorozattal, de még mindig bejön, pláne ahogy egyre jobba "kicsomagolja" magát a jövő társadalma, kasztrendszere, miértjei és a technológia. A főhős valódi alap motivációjáról viszont szerintem még mindig nem árultak el semmit. Az epizód elején a kínai nyelvű reklám film ...Mentsük meg a kis éhező árva Johnny-t, csak havi 100 jüan, ennyit megér az ország (USA) támogatása aki naggyá tette a nemzetet (Kína!), az odabasz. "Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz ígyvanferi #32965 üzenetére
Nagyon jó volt Remélem ezt a színvonalat tartani fogja az évad
Üdv. Johnny
-
k-adi
nagyúr
válasz ígyvanferi #32965 üzenetére
igen, jo kezdés volt s4.
-
Black Dragon
addikt
Vikings S04 E11-E15
Vártam a visszatérést, de nem biztos, hogy ilyenre. Bár várható volt, hogy ez lesz a vége, de azért bíztam valami fordulatban, hátha. Ettől függetlenül jó volt, mármint nem volt unalmas az biztos.
-
Lipton
őstag
Aranyelet S02
Altalaban jot irtatok rola igy ilyen nekifutassal indultam. Tenyleg jo volt. Siman hozott egy "valodi sorozat szinvonalat". Innen lesz szep egy jobb S03-at csinalni.
-
ígyvanferi
addikt
Fú, hát Sherlockék nem sz.roznak.
-
Ragnar95
félisten
Homeland S06E01
Szkeptikusan álltam hozzá a folytatáshoz, annyira már az utolsó 2 évad nem jött be és sajna ebben a részben sem sikerült pozitívan csalódni. Nem volt rossz, de jónak se mondanám semmiképp.
Egy rész alapján kár lenne ítélkezni, remélhetőleg javul a színvonal a folytatásban.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
k-adi
nagyúr
Az ifjú pápa
The Young PopeMegnéztem mind a 10 részt a sorozatból, azaz a teljes első évadot, de továbbra sem értem miről is szólt az egész. A sok hallucinálás és zavaros jelenetek teljes káoszt okoztak a fejemben. A hatalmi ellentétek tiszták, de maga a pápa cselekvései sokszor érthetetlenek voltak.
Persze bizonyos jelenetek jók voltak (pl. mikor a pápai asztalnál lassan lehajol és jelez a "titkos" gombbal, amikor idő előtt be akarja fejezni a meetinget majd bejön az apáca és mondja a "snack-time" kifogást ), illetve a fényképezés, a zene és a kosztümök is jók voltak.
Izgatottan vetettem bele magam a sorozatba, mert már érdekelt egy "inside-Vatican" témájú sorozat, plusz az előzetesből azt reméltem, hogy Jude Law nagy lázadó pápa lesz, de sajnos koránt sem ez a helyzet és a "nagy reformokat" mindig csak megemlítik, de lényegében sosem teljesülnek be.
-
Ragnar95
félisten
Ballers S01-02
Eleinte azt hittem, ez lesz az első HBO sorozat,amiben csalódnom kell, de végül szerencsére nem így lett.
Az első 3-4 rész után beindult az átívelő szál és egész jó lett a sztori. Jó kis feelgood sorozat jó poénokkal és remek hangulattal. Illetve akit érdekel az NFL, elég nagy sok játékos szerepel benne akár csak 1-1 rész erejéig is, emiatt végképp megéri nézni.
Viszont ez az évadonként 10 rész nagyon kevés szerintem, főleg a 2. évadot úgy éreztem, hogy eléggé befejezetlenül zárták le.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
S e t h
nagyúr
válasz BigDeal #32960 üzenetére
Én az akcentusától és a grimaszaitól a falra másztam, esküszöm, mint egy retardált. Hozzá képest a többi viking fény a sötétségben.
Erre most Ivarnál is erőltetik ezt a rém gyenge akcentust, érdekes módon a többiek tudnak normálisan beszélni.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
tepenzed
őstag
válasz Ragnar95 #32957 üzenetére
elkövettem azt a hibát, hogy anno 3 évadot szinkronosan pótoltam be, ledaráltam 2 nap az összeset , azóta viszont nagyon hozzászoktam a szinkronjához, a 0. rész így nem is jött be annyira. Nem tudjátok, hogy a mostani népszerű sorozatokhoz hasonlóan ennek nem készül el 1 héten belűl a szinkronja? Vagy arra ne várjak mostanság?!
-
attiati
veterán
válasz BigDeal #32953 üzenetére
még nem néztem végig, de sajnos belefutottam a spoileredbe
lehet, hogy miatta hozták előre ezt a pár részt, mert már nagyon ki akart szállni?
anno olvastam vele egy interjút és mondta, hogy ő sosem akart (nagy) színész lenniEgyébként sajnálom, hogy kettészedték (vagyis háromfelé szedték) a 4. évadot. Úgyis minden évad olyan nehezen indul be és most ezt háromszor eljátsszák egy évadon belül. Egy ilyen sorozatnál (és a Trónok harcánál is) a cselekményszál és a látvány a fontos. Nem tesz jót, ha nyújtják.
Ott van például a Better Call Saul. Nagyon lassú, de mégsem tesz neki rosszat, mert jók a színészi alakítások és mindig el lehet menekülni a sztorival egy poénba.
-
|AP|
veterán
You're the Worst S03
Ez nagyon elromlott... már a második évadban is voltak gyengébb részek/jelenetek, de ez az egész harmadik évad fullban nyomja a kretént... Amit ugye sosem szabad
-
mayday00
őstag
Ma sherlock 4.évad kezdődik. Ha jól tudom
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
tepenzed
őstag
válasz BigDeal #32953 üzenetére
én azon csodálkozok, hogy
eddig húzták (azt ugye a tudtuk előre, hogy így fog meghalni, én azon csodálkoztam, hogy még vállalta a sorozatot, mert mostanában eléggé nagy sztár lett). Azért lesznek itt még bőven érdekes karakterek, szerintem ráfért a frissítés, az időugrás is tetszett -
BigDeal
tag
Ez a Vikingek sorozat nem tudom hogy mennyire lesz még érdekes
Ragnar személyisége nélkül! Ő, Björn és Floki aki feldobják az egészet a többi elég langyos karakter.....
Bár ki tudja mit hoznak ki a fiaiból!
-
attiati
veterán
better call saul s01
nagyon jó
"mindig csavaros fagyit akart, hát megkapta"
"te nem is vagy kevin costner" -
-
S e t h
nagyúr
válasz brownus #32936 üzenetére
oké, de egy mesét és egy black mirrort egy mezőnyben indítani?Sorozatokról írtam.Szerintem mindegyik az.
azért nem nézni egy sorozatot mert valaki körül nagy a hype?Pont az ellenkezőjét fogalmaztam meg.
a peachert ajánlomNa azt nem ismerem, csak a vitaminos változatot.
De gustibus non es disputandum.
Boldog új évet mindenkinek!
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
bAtt001
addikt
válasz Komplikato #32947 üzenetére
Szerintem is inkább annak fog tetszeni, aki nem ásta bele magát a témába, de viszont van benne hajlandóság az ilyenfajta tudás befogadására. Engem különösebben nem érdekelt a téma, ezért nem is jártam utána soha jobban. Viszont érdekesnek is tűnt valamennyire, egymás után indítottam a részeket a végén
-
Komplikato
veterán
válasz bAtt001 #32946 üzenetére
Ez így túl merész. Nekem pl. túl sekélyes a téma feldolgozása. Egy átlag "joghurt ezós" emberkének valószínűleg túl mély, bár nekik biztos nagyon tetszik. Viszont ez egy erősen réteg film, így szvsz a többségnek nem fog bejönni.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
bAtt001
addikt
The OA, ezt látni kell, az idei év legjobbjai között van könnyedén.
-
veterán
Ahoz kepest ,hogy januar 15.re van kiirva a Homeland 6. evadanak statrtja , mar fent is van a s06e01
Juppiiii -
spammer
veterán
The Man in the High Castle 2. évad
Egész korrekt volt, de nekem hiányzott belőle a feszültség és az izgalom. Ugyanakkor érthető, hogy most a karakterek építésével és árnyalásával foglalkoztak, mert az az első évadban nem igazán történt meg. A több szálon, több helyszínen futó történet még jobban kinyitotta nekünk ezt a világot, de ennek ellenére időnként kicsit laposnak éreztem, néha kicsit időhúzás szaga is volt. Na meg az továbbra is zavar, amikor a japánok egymással angolul beszélnek. Pl. Kido meg a tábornok, négyszemközt is.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz perempe #32940 üzenetére
Ez így a 9. évad végén tűnik fel? Mindig is olyan volt, hogy átívelő szál + filler részek. De legalább az átívelő szál is borzasztó.
Amúgy a mostani, 12. évad első részét megnéztem, de azóta sem tudtam rávenni magam, hogy folytassam, és ahogy olvastam a véleményeket, sok jóra nem lehet számítani. Várom már, hogy kaszálják, lezárják és eltemethessem végre.
-
perempe
veterán
az Odaát 9. évad 20. részét láttam. baromi idegesítő, hogy 1-2 részt beraknak, ami nem viszi előre a cselekményt. (mi a cselekmény?)
Abaddon és Metatron * Brahms: 4. szimfónia *
-
Komplikato
veterán
Valaki nem tudja, hogy ez a The Expanse S02E00 ez egy átvezető film a két szezon között vagy más sorozatoknál szokás "ez történt előző szezonban összefoglaló" féle? Vagy C és egy hogyan készült rész?
Halfwordls S1 (HBO Indonesia!)
Hát izé. Volt egy szerintem nem rossz alapötlete az egésznek:
Démonok, azok alfajai az emberi világában, egymás elleni politikai kavarások, stb. Lehetett volna afféle Whitewholf féle, amiben vérfarkasok, vámpírok, meg a egyebek kavargatják a forró kását.
Egyrészt a vége nagyon el lett cseszve, gyakorlatilag teljesen értelmetlennek tűnt a végére minden, amit közben valami fontos ügyben tett lépésnek tűnt volna. A másik baja meg az, hogy ez a nyolc rész elfért volna 2x90 perc pilótában is. Ja meg biztos én vagyok a hülye, de mint ha az ötödik és hatodik rész között kimaradt volna egy komplett érsz a történetből vagy mi. Amilyen hülye vagyok lehet adok egy esélyt az S2-nek ha majd kijön, mert érdekes volt az atmoszférája."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
spammer
veterán
válasz brownus #32936 üzenetére
"oké, de egy mesét és egy black mirrort egy mezőnyben indítani?"
Attól, hogy animációs, még nem muszáj különszedni, simán hozhatja azt a szintet, mint a legjobb élőszereplősök, vagy legalábbis szórakoztathat annyira, hogy a legjobbak közé kerüljön. Ha most menne mondjuk a The Legend of Korra és olyanokkal lenne versenyben, mint a Black Mirror, Westworld, Stranger Things stb., nem kérdés, hogy nálam melyik lenne az élen. Nem az utóbb felsoroltak.
-
brownus
veterán
-
|AP|
veterán
válasz ígyvanferi #32927 üzenetére
azért én sem néz(t)em mindet, de követem a sorozatos oldalakat (junkie, comment.blog.hu, ph! sorozatok topik , így viszonylag képben vagyok, hogy mit érdemes nézni.
-
kentucky
őstag
Jajj de örülök, csak azért volt nekem fura, mert iszonyat távolinak éreztem a releaset
-
kentucky
őstag
Mi ez a 3 nap és visszatér Sherlock, a Sherlock oldalán?
-
|AP|
veterán
EZ tényleg ilyen könnyű, vagy én nézek túl sok sorozatot?
-
S e t h
nagyúr
Na nézzük.
Igen erősre sikerült a 2016-os év sorozatok szempontjából és mindezt jól mutatja az is, hogy az általam top5-be választott sorozat mind új, nincsenek második, sokadik évadok, talán csak ötödik helyezett.
Meg kell ezt becsülni a sorozatok tengerében, hiszen itt sincs új a nap alatt, most viszont mégis kitettek magukért a készítők.
1.Westworld
Egyértelműnek tűnik, de mégsem volt az az elsősége, és ezt köszönheti a második és harmadik helyezett erősségének.
Viszont- sci-fi, vadnyugat, eltérő idővonalak?Viccelsz? Mikor láttál jobb koktélt? Felrobbant a net, fórumok sokasága beszélt róla, részről részre röpködtek a kérdőjelek, egy sorozatot sem övezett ekkora kérdés cunami, most hagyjuk a GOT-ot, ott nincs ennyi talány.2.Stranger Things
Ha a nyolcvanas években voltál gyerek, akkor ez a sorozat megérintett és újra átélhetted te is Spielberg műveit, ha rajongtál Stephen Kingért, akkor az ő könyveit, az első szerelmet, miközben ott rejtőzködött a háttérben valami, valamit sötét és rémisztő......3.Aznap éjjel
A top3-as sorozat nagyon erős mezőnyben kapta meg tőlem a helyezéseket, de 1-2 évvel korábban bármelyik lehetett volna első is.Akár az Aznap éjjel is.
Zseniális krimi, ami egy bűncselekmény gyanúsítottján keresztül mutatja be az igazságszolgáltatás működését.4.Young pope
Ő viszont már elmarad a top3-tól, viszont a téma annyira ritkaságszámba menő, hogy szinte csak emiatt is megérdemli a helyet az első ötben. Az első évad vége szokatlan volt, nem tudom lesz-e folytatás, viszont későbbiekben lehet kevés lesz az, ami az első évadot még sikerre vitte.5.Dragon Ball Super
Újra itt van és erősebb mint valaha. Vannak hibái, de könyörgöm, gyerekkoromból köszön vissza, működik a nosztalgia faktor.Említést érdemel még a Black Mirror 3. évad, Son Gokut meg tudta volna szorítani, mivel talán az eddigi legerősebb évad, de Goku egy kamehameval lelökte a legjobbak közül.
Jöjjenek a csalódást keltő sorozatok.
1.The walking dead 7
Elfogyott, nincs irány, cél, még akkor sem, ha egy Joker szintű infantilis pszichopatát hoztak be. A sorozat kilátástalansága már nem csak a járkálók vonatkozásában kegyeletsértő, de hullagyalázás az élőkkel és a képernyők előtt ülőkkel szemben is.2.The strain 3
Jó lehetett volna, ha mindezt két évadban lezavarják, de a negyedik évad küszöbén, a könyv elolvasása után fájdalmasan ötlettelen, időnként szirupos és legkevésbé sem ijesztő(ellentétben a szinkronnal).3.Narcos 2
Nem volt ez rossz sorozat, viszont amiért mégis felkerült ide az a csalódás amit okozott, ami előre látható volt az első évad után. Amíg az elsőben a szinte senkiből a császárrá válás folyamatát követhettük nyomon a legbaddassabb bűnöző esetében, addig a másodikban a nyafogás, rémálmok, kicsi adok-kapok sorozata maradt végtelenítve és unalmasan. Egy évadot érdemelt volna Escobar és az egyik legjobb sorozatként vonulhatott volna be a történelembe.4. Fear the walking dead
Fájdalmas volt nézni, a zombi apokalipszis nem képes megújulni, hiába hoz be más szereplőgárdát és storylinet.5. Megosztott helyezés következik, mert rendhagyó módon két sorozatot is érdemesnek találok rá, miközben nem is láttam őket(nem röhög), de halogatom, halogatom a nézésüket a számtalan negatív kritika miatt.
Lehet sort kerítek majd rájuk de a tavaly még részemről is érdeklődésre számot tartó Mr. Robot és Wayward Pines nem tudta számomra garantálni, hogy érdemes legyen folytatni őket, mivel mindkét sorozat első évada az elején bár jól indult, de utána mélyrepülésbe kezdett és ahogyan olvastam nem is voltak képesek megbirkózni a feladattal a folytatásban.
Viszont ha nem játszanának a nem nézett sorozatok, akkor maradna erre a helyezésre a Preacher.Ezek csak az általam látott sorozatok, számtalan van, amit nem ismerek és biztosan vannak közöttük ennél talán jobban és rosszabbak is.
Ami most felkeltette a figyelmemet, az a OJ Simson ügyet taglaló széria, nem is tudom olvastam-e itt róla, lehet majd sort kerítek rá.
És ami kimaradt.
GOT, Vikings,Supernatural, House of cards. Gondolkodtam rajtuk, hogy felkerülhetnek-e valamelyik listára, de nem. A Vikingsnél rezgett a léc, mert a Ragnar Lothbrock láz már kezdett sok lenni, de még adok neki bizalmat. A Supnat meg a gyengém, már rég el kellett volna ásni a sorozatot, rossz és rosszabb részek váltogatják egymást, de egyszerűen szeretem és talán hiányozna is ha nem lenne. Mondhatni nem okoznak csalódást, mert konstansan szállítják a xart, de nem is várok többet tőle.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
brownus
veterán
-
gerii
addikt
A végére értem a Lucifer S02-nek, remek móka volt ez az évad is, Tom Ellis fergetegesen hozza a szerepet. Kicsit utánanéztem, hogy kicsoda, ami érdekes hogy többen is papok a családjából, illetve az igazi hanghordozása is egész jó, bár a sorozatban rájátszik. Többen is írták, hogy lehetne a következő James Bond, ki tudja.
[ Szerkesztve ]
-
Gretel
tag
Tudom, azt írtam, csak sikerült nagyon hülyén megfogalmaznom. Hogy legalább egy dolog bejött, amit régóta reméltem (és aminek nagyon tudok örülni) és nem hazudtolták meg magukat, de attól még nem vagyok meggyőződve, hogy képesek lesznek jól kezelni az amúgy jó szituációt. [ Szerkesztve ]
steam: ziretta
-
bagyulajuve
addikt
válasz ígyvanferi #32915 üzenetére
hmm, a Gengszterkorzónak csak az első 2-3 részét láttam, de nem vonzott be végül, pedig szeretem a gengszter filmeket
őt amúgy a This is Englandből ismerem
Resistencia eterna
-
ígyvanferi
addikt
válasz bagyulajuve #32913 üzenetére
Kicsit hasonlít, de nem. Stephen Graham lesz ő, a Gengszterkorzó Al Capone-ja.
-
Gretel
tag
Kicsit tartok attól, hogy megint jön a szokásos törés és teleszórják irgalmatlan baromságokkal az évad második felét. Pedig a félévadzáró nekem nagyon tetszett, szokatlanul erős volt.
Mondjuk azt régóta reméltem, hogy ha Katie egyszer visszajön, Black Sirent veszik elő, nem pedig az lesz a vége, hogy láthatunk egy újabb csodás feltámadást. Vagy az, hogy Sara az inváziós részben Barry-nek előadott erősen rosszalló kismonológ után azért mégiscsak elcsesz valamit a múltban, ha már úgyis folyton Darhkét körül őgyelegnek. [ Szerkesztve ]
steam: ziretta
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
mayday00
őstag
Nagyon várós [link]
Taboo: Trailer legújabb
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
bAtt001
addikt
-
spammer
veterán
válasz bAtt001 #32906 üzenetére
Másfél órás minden rész. Amikor indult, Kumberbeccs még nem volt felkapva, csak gondolom a feldolgozáshoz kellett a másfél óra és nem látták értelmét 3x2x45 percben leadni, így lett 3x90, ami maradt azóta is. A Poirot is ilyen hosszúságú epizódokkal ment, meg még anno a Columbo is.
-
bAtt001
addikt
válasz lacy86 #32905 üzenetére
Minden rész 1 óra körüli hosszú és minőségi eléggé. Továbbá híres színészek játsszák a szerepeket akiknek gondolom többre aligha van ideje a sok filmszerep mellett Legalábbis Cabbagehead elég felkapott
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Ez a Taboo sorozat jonak fog tunni!
Tom Hardy-val
[link] -
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy a Humans kap-e 3. évadot?
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Ragnar95
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest