Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ígyvanferi
addikt
Ha dr. Krieger lenne Dexter helyett, akkor tökéletes lenne.
-
Argos
őstag
Előre is elvérzést kívánok, ha valakit megbántok vele, de... valahova le kell írnom.
Ekkora egy rakás híg fost, mint ez a breakingbad.......
Szánalmasabb, mint egy bk vagy egy ótvar brazil szappanopera..
Hogy a tetű életbe és mire fel kaphatott ez 9,5-et?!
Ja, tudom. Úgy ahogy valóságshow-kat, zsüsztin bíbereket és hasonló szemetet kajál elégedetten két pofára a jónép...Érdekes és jó a sztori - ez az egyetlen, ami miatt még nézem -, de a színészi játék és a dramaturgia egyszerűen kritikán aluli és ezzel megöli az egészet.
...elmúlik...
-
Enton
addikt
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
gyuromoj
veterán
Supernatural 12x08
Egész jó rész volt, gondolom a költségvetés nagy része elment a kiűzésre.Innen meg majd az Antikrisztusra fognak vadászni? Gondolom gyorsabban világra jön mint egy rendes baba. Flash 3x09
Jó volt, csak szerintem sok lesz az utazgatás ide-oda az időben és a Heroes sorsára jut az usákoknál.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ragnar95
félisten
-
mark!
őstag
Bates Motel: Ó te jó ég!!! Azért furcsa lesz, kíváncsí vagyok, hogy mit hoznak ki a folytatásból.
>
-
CsakEgySrác
csendes tag
Hali!
Keresek egy sorozatot, de nem találom és ebben kérném a segítségeteket, hátha tudja valaki. Szóval a discoveryn ment egy autóépítős sorozat, amiben 3 csapat volt és meg voltak adva a feladatok, amiket teljesíteni kellett az autóval. Emlékszem, hogy volt olyan, amikor az autónak a víz alatt kellett mennie. Régen láttam és azóta nem találom sehol Köszi előre is a segítséget!
-
Pitterix
őstag
LoT 208:
Tűrhető rész volt, de az kicsit, sőt nem kicsit idegesítő, hogy
lelövik a gyorshajtót a fagypuskával, de mikor belelőhetnének még párat, hogy biztos ott maradjon, inkább jópofiznak. Ezt miért így kellett megcsinálni?! Ennyire senki sem lenne hülye. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
gyuromoj
veterán
Agents of SHIELD 4x08
Ez a dimenziók közti témát Doctor Strange miatt hozták be. Kíváncsi vagyok innen merre mennek, mert van benne potenciál bőven.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
|AP|
veterán
Aranyélet S2E07
Hát...ez a rész ez nagyon gyenge volt... de az utolsó jelenet az kemény (erre tartalékolták az egész részt)
-
Ragnar95
félisten
válasz spammer #32673 üzenetére
Én is várom, pont jókor jön, mert kb minden más mid-season breakre ment.
Remélhetőleg mostmár nagyobb hangsúlyt fordítanak a , mert bár tényleg nagyon bejött az első évad hangulata, még egy évadot kicsit erősnek éreznek a hangulatfestésnek szentelni.párhuzamos univerzumokra Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
spammer
veterán
-
spammer
veterán
válasz #51177472 #32669 üzenetére
Mármint a Bloodline-ból? Egy részt sem láttam még a sorozatból. Az első évad is hónapok óta várólistán van. Nem volt időm/erőm belevágni mostanában hosszabb sorozatba, de továbbra is tervben van. Ha jól rémlik, a harmadik évad lesz az utolsó. szerk: igen, közben csekkoltam: 10 részes 3. évad lesz az utolsó.
szerk2: vagy a Planet Earth-re vonatkozott a kérdésed? Azt nem fejeztem be, megvárom az utolsó rész TV-s premierjét (jobb minőség).
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
kentucky
őstag
Most, hogy befejeztem az ifjú pápát, kicsit hiányzik. Amennyire nem kedveltem a sorozatot, a végére annyira megszerettem. Remélem lesz második évad.
-
törölt tag
Bloodline s02:
Évadzáró: dafuqqq.
Ami jó, az jó. Az első évad tökély volt, a második évadtól féltem, hogy tudják e hozni a minôséget, de abszolút sikerült. A megszokott tempóban haladt ez az évad is, az évad végén pedig csak tátottam a szám. A Bloodline nagy kedvenc lett, csak hadd nézhessem már a harmadik évadot. Az első kettőt újra nézem addig, az biztos.
9/10
spammer, te befejezted mar a masodik evadot?
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Sziasztok!
4; szer csináltam rendszer visszaállítást, mert online filmnéző oldalon próbáltam filmet nézni.
Segítsetek!
Csak egy oldal kellene ahol vannak sorozatok.
Tudnátok egy jó oldalt ajánlani? -
spammer
veterán
Planet Earth II 5. rész
A füves puszták élővilága. Újabb fantasztikus rész, a múlt heti sivatagos mellett talán ez tetszett a legjobban.
Volt benne egy kicsit véresebb jelenet, de nem volt annyira durva. Viszont a vonuló vadállatok csordái csodálatosak. Meg ahogy a hatalmas hótömeg alá temetett növénymaradványokat ássák a túlélésért. Meg a termeszek elképesztő munkái. Meg a kismadarak, ahogy más élőlények hátára felmászva vadásszák a rovarokat... Ez utóbbit széles vigyorral néztem. Elképesztő felvételeket kaptunk megint, s a videónaplóból kiderült, hogy mennyire veszélyes és körülményes volt ezeket (is) elkészíteni.Már csak egy rész és vége az évadnak (illetve a sorozatnak). Egyébként már a teljes évad/sorozat is elérhető, hivatalosan is megjelent már a DVD és a Blu-ray, mielőtt a TV-ben leadták volna az utolsó részt.
De én megvárom a TV-s verziót, mert a minősége jobbnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Red Oaks S2 kivégezve, az első évadot nem éri utol, de nem sokkal maradt le.
-
törölt tag
Bloodline 2x8:
Eszmeletlenul imadom, bar nem feltetlen tetszhet mindenkinek, a lassusaga miatt. Nagyon kivancsi vagyok mar az evad finalera, holnap be is fejezem.
-
Janaboy
Topikgazda
Ez a supernatural egyre szornyubb
Janaboy
-
lacy86
addikt
Ez nem gyenge crossover 😲😲😲
-
lacy86
addikt
Elkezdtem nezni a LOT 2. evad 7. reszet.
( elvileg itt van a cross over - Arrow, Supergirl, The flash ) De most melyikkel kell kezdenem, hogy megertsem? 😜😜
-
kentucky
őstag
Young Pope: az elején erőltetettnek tartottam Jude Law színéskedését, de ahogy az 1x08-ban eljátszotta az érzelmeket, na az nem volt semmi.
-
trialboj
őstag
Nem tudja valaki hogy mi történt a 24.hu aranyélet kibeszélő műsorával? Remélem nem fejezték le csak elvették tőlük mert rettenetesek voltak.
Viszont nem tudom hol kellene keressem. Érdekesnek találtam, és jó lenne tovább vinni, mert az alkotók és színészek szemszögéből teljesen más értelmet kap néhány jelenet."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
félisten
-
félisten
-
DarkByte
addikt
Az utolsó 3 rész az nekem eléggé tetszett. Előtte tényleg kicsit... őő.. Westworld-ös Nem tudod hova tart ez az egész, de aztán szépen összeérnek a szálak és történik pár fura dolog. Én eléggé várom a 2. évadot.
Amúgy ilyen szép űrsorozatot nem sokat látni, fantasztikus a CGI benne, de a díszletek se rosszak szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
5 rész után kaszáltam első évadot, most meg olyanokat olvasok, hogy egyesek már a BSG-GoT szerelemgyerekének mondják a szériát. o.O
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Pitterix
őstag
The Flash 309:
Kicsit korainak tartom a karácsonyozást, de ezen kívül jó rész volt. Most aztán lehet agyalni, hogy
ki lesz a gané, aki elárul mindenkit. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
oriic
HÁZIGAZDA
The 100
2. évad kivégezve. Na basszus, mi lett itt a végére. o.O
Live-Die-Respawn
-
Narxis
nagyúr
Aftermath S01E11
Ez a sorozat pont a jó és a béna határán van számomra. Jó mert jó nézni, hogy hány módon megy gallyra a világ viszont a párbeszédek olyan bénák, hogy hihetetlen mintha valami asylum film lenne.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
The 100
S1
Kivégeztem az első évadot, jelenleg 2. évad 7. résznél vagyok. Vannak benne (főleg az első évadban) arcpirító baromságok, de simán jó sorozat...Meglepően tetszik.
Live-Die-Respawn
-
brownus
veterán
válasz spammer #32629 üzenetére
bla-bla-bla leszarom, a lostot nem néztem, nem is érdekel, ellenben ennek a 2. évada igencsak!
valszeg azért is mert kurvára nincs időm már sorozatokat nézni, heti 1-2, és azok közül ez az egyik. mert scifibuzi vagyok, és kúrnám az összes nőstény androidot. és lehet nem kaptunk választ semmire de rohadtul szórakoztató volt ez a sorozat! nekem ez a legfontosabb. mert öröm volt nézni benne a díszleteket, a ruhákat, a zenei aláfestést hallgatni, az egész egyben van, volt, remélem lesz is kábé ennyi.
amúgy én imádtam a person of interestet, mert tök jó karakterek voltak benne. voltak benne gagyibb részek, de so what? miben nincsenek, nekünk is vannak szarabb napjaink
és ami érdekelne egy true detective 3. évad, ha lesz!? sztem a 2. évad is szuper volt, sőt, nekem jobban bejött mint az első.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz WayneGace #32630 üzenetére
Westworld spoilerek
Lehet, hogy kicsit "rant" a cikk stílusa, és én sem értek mindennel egyet, de ettől függetlenül szerintem megfogható a mondanivalója. Amiket én is hibának tartok, hogy nincs kellően elmélyítve a történet és a karakterek. Úgy, ahogyan az egy high concept sci-fi sorozattól elvárható lenne. Mert a "concept" és a témák felvetése (robot-ember-lét-tudat-akarat stb.) valóban ott vannak benne, de nincs egész évadon keresztül, folyamatosan elmélyítve, tárgyalva, felépítve, inkább csak helyenként kap bele jobban/mélyebben.
Nem írom le saját szavakkal, inkább idézek az írásból:
"ezek mind csak plot device-ok, nincs mögöttük tényleges társadalmi, filozófiai és morális mélység. " "ahelyett, hogy epizódról-epizódra átélnénk Ford belső utazását, gyászát, hibáinak tragédiáját, döntéseinek súlyát, a forgatókönyv a karakter egy gyors, egyperces monológján keresztül tudja le, mit és miért tett. Mert a csattanó indukálta instant „aha!” és „wow!” reakciók fontosabbak Nolanéknek, mint a karakter fejlődésének mélyebb, drámaibb, ám kevésbé bombasztikus finomságai. " Itt pedig nem arról van szó, hogy nem csattan akkorát, mikor elárulják, hanem arról, hogy annak ellenére csattanósra akarják beállítani, arra hegyezik ki, mikor már idő előtt saját maguk is leleplezik/szájba rágják:
"Arra, hogy a „What door?” már önmagában is egy teljes reveláció, utána mégis percekig úgy tesz a sorozat, mintha a nyúl még mindig a kalapban lenne. Arra, hogy William/a fekete ruhás ember nagy lelepleződésére szintén legkésőbb percekkel azelőtt sor kerül a néző fejében, hogy eljátszanák a nagy kalapfelvevős snittet, pedig teljesen egyértelmű (a beállításból, a zenéből stb.), hogy azt szánták a monumentális „hűha!”-pillanatnak. " „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
WayneGace
őstag
válasz spammer #32629 üzenetére
Nem olvastam el teljesen. Mert szerintem ez az írás is van legalább olyan hatásvadász, mint ami ellen íródott néhány bekezdésben.
Számomra azért elég sokról szól a sorozat. Például a manipulációról, vallásról, hogyan cselekszik az egyén, ha kiderül, hogy maga a léte sem az, aminek korábban hitte, az erőszakosságról, hogy miként tolerálja azt, hogy valaki más (Hostok is ugye mit csináltak, amint kiderült, hogy ők nem emberek). Meg persze lehetne beszélni magáról a létezésről, mi tesz valakit élővé.
Szóval az, hogy rá lehetett jönni két, három rész után, hogy ki MiB és nem csattan akkorát, amikor elárulják, szerintem abszolút nem baj. Sőt, úgy vélem a készítők a jelekkel, a párhuzamos történésekkel szándékosan terelték a ráeszmélés irányába a nézőket. És ez felvet még egy érdekes gondolatot. Nevezetesen pedig azt, hogy kinek is szól a "maze". Embereknek? Hostoknak? Vagy nekünk nézőknek? Mert mi nézők vagyunk azok, akik több-kevesebb információval ellátva az idősíkok, karakterek, cselekmények labirintusában próbálunk eligazodni.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
spammer
veterán
Westworld: Első évad - Rejtélyek kártyavára (spoileres évadértékelő)
Nagyjából ez az, amiket én is gondolok (és tömörebben le is írtam már ezelőtt).
[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
Megnézte valaki tegnap ezt a Különvélemény című sorozat első részét?
(Külön)vélemény?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
-
S e t h
nagyúr
A Westworld elérte a célját, rengetegen beszélnek és írnak róla, találgatnak, okfejtenek. Hány sorozat mondhatja el ezt manapság magáról?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Dyrtyho #32612 üzenetére
Igen, ezt több helyen is híresztelte az író, hogy csak 3 évadra tervezte, de szerintem velem együtt mások is elő fognak még fizetni HBO GO-ra a következő évad megjelenésekor, talán adna egy kis löketet még nekik még pár évad erejéig. Nem szeretem szórni a pénzt, de úgy érzem, hogy azt a pénzt amit az Aranyélet készítőinek adok, minden forintot megér.
-
-
rétisün
veterán
válasz kisgyerek85 #32615 üzenetére
office jó tipp, ellesz vele egy darabig
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
trialboj
őstag
Jaaaj segítsen már ki valaki mert itt van előttem a kaja éhezem is de nem tudom elfogyasztani mert kifogytam kajás sorozatokból ) tudom 1st world problem, de akkor is.
Olyanra gondolok mint a jó barátok big bang, two and a half, stb, tehát ezek a könnyű szitkomok, kb 20 perc pont elég egy kiadós étkezéshez.
Köszönöm
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Dyrtyho
őstag
Aranyélet 2x05
Végre kezd beindulni a 2. évad is, ott, ahol már az előző is pörgött.
"Ahogy képest, hogy magyar..." mi ??!! Ezek után most már Hollywood sírva könyöröghet Dyga Zsombornak és a stábjának hogy tanítsák meg nekik hogy hogyan kell minőségi akció/dráma sorozatot gyártani. Ja és az egyik 24.hu-s kibeszélőben mondta a Mirát alakitó Laura, hogy eredetileg 3. évadra tervezték a sorozatot.Mondjuk bíztam benne, hogy Őrs a box után felkel a padlóról és valahogy elkeni az ugri bugri sötétbőrü száját, de hát sajnos őt is zsákolták, mint egy pár résszel korábban Oszit. De az a leszámolás, amit az utcán műveltek a két oldal, azon csak néztem best regards, egy fórumozó blogger
-
Melorin
addikt
A 3 Percent-et elkezdte már nézni valaki?
-
spammer
veterán
válasz bagyulajuve #32609 üzenetére
Westworld
Csak Fordnak volt fotója és nem mondta el (nem mutatta meg) másoknak, hogy ő volt Arnold. A régi infók pedig törölve lettek. Kapcsolódó reddit: Why does no one recognize Bernard as Arnold?? „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
bagyulajuve
addikt
Westworld kérdés:
engem az foglalkoztat most egy ideje, hogy nem tudom hogy lehet az, hogy Bernard elvileg Arnold mintájára készült android, akkor miért nem tudja senki sem, hogy Bernard android? Hiszen fotókról elvileg könnyű lenne felismerni. Resistencia eterna
-
spammer
veterán
válasz brownus #32606 üzenetére
Westworld 1x10
Igen, de ez nem jelent semmit, csak a második évad bejelentéséhez készült, adta magát, hogy őt vágják be alá, de mivel ekkor még nem ment le a finálé, nem halt meg Hopkins karaktere sem. „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
brownus
veterán
válasz leslieke #32605 üzenetére
http://www.sorozatjunkie.hu/2016/12/06/a-westworld-2-evados-elozetese/
e szerint lesz hopkins is!?!? az ő hangja, nem? -
gboszi
senior tag
Szerintem meg nagyon is ergyértelmű, hogy
Legalábbis nekem az eddigi tapasztalataimból (filmes, sorozatos) ez jött le. Viszon annyira badass lett az 5. rész, hogy komlyan mondom megkönnyeztem, hogy ilyet lehet csinálni Mo-n, de persze bármi lehet. Nagyon nagy gratula a készítőknek.Janka elvetélt Endre gyerekével. A többi az szerintem Attila Janka kombó [ Szerkesztve ]
"If you're good at something, never do it for free!"
-
leslieke
Jómunkásember
Westworld finálé remek volt, akárcsak az egész évad. Jöhet a folytatás, jövőre.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
Állásajánlatok