Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
Scream1x01 ~ magyar felirat valamikor MA ESTE lesz várható!
,,Kai"
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Magyar premier - Cinemax: 08.01 Válaszcsapás (Strike Back) 5. évad
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Magyar premier - AXN: 08.24 Hannibal (Hannibal) 3. évad
-
w.miki
veterán
Modern Család új (ComedyCentral) szinkronos változatáról, aki tud valamit, küldjön nekem egy privit. Köszi.
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
oriic
HÁZIGAZDA
Dark Matter
1x03
Rohadtul kíváncsi vagyok mi van az ajtó mögött.
Live-Die-Respawn
-
Komplikato
veterán
válasz Ragnar95 #22890 üzenetére
Még akkor is jobb, mint a McGuyver-ben a pálmafás, törökök lakta Budapest, ahonnan 2 perc autós üldözés az osztrák határ 1db fasorompója. pedig ott minden felirat magyarra lett cserélve. Mondjuk vicces volt az összes STOP táblán az ÁLLJ! felirat is.
Budapest meg sokszor volt Moszkva, meg Párizs ... de főleg lebombázott város."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Ragnar95
félisten
Nagyon felkapott forgatási helyszín lett az ország.
Számomra a legviccesebb a Covert Affairsben volt, amiben Moszkvai részt Pesten forgattak le, de még csak az autók rendszámtábláit se sikerült megváltoztatniuk...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gerii
addikt
Strike Back S05E05:
A gödöllői egyetem mint Észak-Korea, itt tartunk -
oriic
HÁZIGAZDA
The Last Ship
2x03
Jó rész volt ez, várom a folytatást. A hittérítő csapat már most idegesítő, remélem hamar lezúzzák őket. D:
Live-Die-Respawn
-
Argos
őstag
Nagyon... azóta se találtam hozzá mérhető szériát.
De, ez mindig jó kedvre derít.
Meg a Jaffa viccek..
...elmúlik...
-
cattus
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy nagyon régi zenés videó a valaha készült legjobb Scifi sorozatról...
Másnak is hiányzik a Csillagkapu sorozat?
Live-Die-Respawn
-
Ragnar95
félisten
Jó rész volt ez is eléggé, sikerült tartani a pilot színvonalát. Talán kicsit kevésbé volt pörgős, jobban belement a Elliot életébe mélységében, de így is izgalmas volt.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Ragnar95
félisten
válasz ígyvanferi #22878 üzenetére
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Igaz, már azzal leírta magát.
Az tuti, mindig tudnak egy újabb, az előzőnél is nagyobb akadályt állítani, amikor végre azt hihetné a néző, hogy minden rendben van.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
De jó hír így reggelre
Suits S05E02
Wow, van itt feszültség bőven még mindig, asszem megint fordulatokkal teli és izgalmas évadnak nézünk elébe. Jessica mondatán Luisnak és Harveynak röhögtem a legnagyobbat: "I'm gonna slap the taste out of your mouth"Louis meg már megint jól elcseszett mindent
Akárhányszor ott tartanánk, hogy szerethető legyen, csinál valami hihetetlen ostobaságot és utána ahelyett, hogy beismerné, nekimegy Harveynak még jobban...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
dokee78
félisten
True Detective S02E02
Na kezd beindulni,bár még mindig középszerűnek érzem. -
Ragnar95
félisten
válasz FoxiestFox #22857 üzenetére
Jól fog indulni a nap, Mr Robot és Suits is jön
-
BITBOYS
addikt
válasz FoxiestFox #22857 üzenetére
Ó, ez jó hír még friss lesz az élmény
-
félisten
-
BITBOYS
addikt
Mr. Robot, ez számomra nagyon rendben volt. Várom a következő részt
-
brownus
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Poénból beraktam a Ballers első két részét... ehhe. Viccesnek nem vicces, drámának nem elég drámai, tényleg csak annyi, hogy Dwayne Johnson csont nélkül hozza... önmagát? Talán. Behánytak csomó karaktert a kéeprnyőre, aztán ők beszélnek össze-vissza érthetetlenül. Végülis az Entourage is így kezdődött, de ott valahogy pattogósabb volt a szövegkönyv már az elején is.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
spammer
veterán
válasz func93 #22848 üzenetére
A hangulat, atmoszféra tetszik, a gárda adott lenne egy jó évadhoz, de az írás és a karakterek egyelőre nem hozzák az előző évad szintjét. És Vince Vaughn esetében volt pár Barátok Közt szintű jelenet a második részben. Remélem gyorsan a helyére kerül majd minden. Csalódott nem vagyok, mert nem voltak nagy elvárásaim, az első évad nálam magasra tette a lécet, szerintem azt nem fogja elérni, de azért bízom benne, hogy rendben lesz.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Ma sikerült megnézem az "új" True Detective-et. Kinek hogy tetszett egyébként?
Bennem azért vegyes érzelmek vannak, noha nem mondom, hogy rossz volt."Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
brownus
veterán
válasz abridabri #22846 üzenetére
humans az kuka a pilot alapján, gyenge lett.
killjoys és a dark matter szintén kuka....de aggodalomra semmi ok, mert holnaptól extant, és mr. robot!!
ja, meg elkezdtük a sw rebelst, nem üti meg a clone wars szintet, de sw, ezért kötelező :d amúgy ezra kinek a kije? és melyik mozifilm előtt/után játszódik?
-
Komplikato
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Humans
2. rész.
Anyuka és a nagylánya olyan szinten irritálóak, hogy ha meglátom őket a monitoron úgy érzem hogy két kézzel meg tudnám őket fojtani.
A srácról viszont ami kiderült az érdekes, nem is gondoltam rá.
A sorozat amúgy egyelőre még mindig tetszik, a zenék is jók (bár sok nincs belőle), talán szöszke akciójával valami komolyabb is elindul, remélhetőleg nem csak vadászat lesz belőle.
Érdekes amúgy látni a társadalom különböző szegmenseiben a gépek iránti gyűlöletet és szeretet látni. Valami hasonlót simán el tudnék képzelni ha egyszer mindez valóság lenne.
Live-Die-Respawn
-
Komplikato
veterán
Jonathan Strange and Mr. Norell 1x7
No, itt a vége a minisorozatnak. Persze azért igyekeztek, hogy ...ne zárjanak le semmit, ami szerintem azt jelenti, hogy a következő kötet is megfilmesítésre kerül.
Jó volt kalandozni ebben az alternatív történelmi Angliában.
Szívem szerint összes hibája ellenére adnék neki 10/10-et, elvégre jól adaptálták a könyvet. Ahol túl sok lett volna a narráció, ott inkább megmutatták a dolgokat, ahol pedig elengedhetetlen volt, ott jól megcsinálták. A színészek a toppon voltak végig, sok drága mozifilmben a főszereplők nem jutottak el odáig ahol itt a mellékszereplők is kisujjból kirázva."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
gyuromoj
veterán
Későbbre csúszott a Legends of Tomorrow premierje
Daredevil 2. évad: Fenegyerek a Megtorló ellen?
Új gonoszok a Gotham második évadában
The Flash – 2. évad: korábban mutatkozik be az új gonoszPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Trailer a The Man in the High Castle-höz.
Szinte semmi újdonság, de jön Comic-Con és ott lesz vetítés. Bár valszeg csak pilotot adják le újra.
Én várom a teljes sorozatot, imádtam az első részt.
Live-Die-Respawn
-
BITBOYS
addikt
Sense8 nagyon jó volt, sorozat kivégezve. Várom a következő évadot.
Meleg vonal néha valóban kicsit eltúlzott benne, viszont érdemes nem a szokásos szemszögből figyelni a részleteket ebben a témában. Szerintem ha valaki számára ezen bukik el, annak totál nem jön át a sorozat lényege. Itt inkább a spirituális részével kell foglalkozni, erre a vonalra érdemes berendezkedni. Illetve a gond eleve ott kezdődik, hogy a jelenlegi tudomány is küszködik a témával, nehezen felfogható, hogy mi játszódik le bizonyos esetekben az emberek agyában, lelkében és ez miként hat ki a fizikai világra, legalább is arra amit mi annak hívunk, tapasztalunk ebből. Nyitottnak kell lenni, próbáljunk meg felülemelkedni önmagunkon. Az akció részek szinte csak másodlagos cselekmények, de elkerülhetetlen.
Összegezve ezek jutnak eszembe[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
True Detective 1. és 2. évad összefügg?
-
demerion
tag
Köszi mindenkinek, akkor ebből fringe lesz Szerintem tartani fog egy darabig mire végignézem.
-
Louro
őstag
válasz brownus #22831 üzenetére
Végül is igen.
Játékok között is ugyanaz a mozgató a háttérben, csak más a textúra. Itt is van
, van hit kérdés feszegetése, visszaemlékezések,...szárazföldre lépés/leszállás idegen bolygóra, van belső ellenség/alvó ügynök, De ez a legtöbb sorozatra azért elmondható manapság. A BSG-re inkább azt mondanám, hogy korszakalkotó volt, mert előtte nem volt hasonló sorozat.
A Fringe pedig kifejezetten tetszett. Főleg az eleje. Bár volt pár filler rész és a vége kicsit fura volt, de kikerekítették a történetet. Megérett a lezárásra.
A Falling Skies nem annyira rossz, mint mondják. Aki szereti a sci-fi-t és nem finnyás, az ad neki egy esélyt. Az igaz, hogy a 4. évadba tényleg felesleges volt a hibrid vonal, de túlélhető. És ez is kap egy lezárást. Nem befejezetlen sorozat marad, mint a legtöbb. Utopia, Helix,....jajj, de jó lett volna lezárni azokat is ([ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
brownus
veterán
válasz #54715584 #22808 üzenetére
tegnap megnéztünk 4 részt, nekem tetszik estére egy fárasztó nap után tökéletes!
csajommal azt beszéltük, hogy kicsit bsg-és. megvan itt is a bezártság érzése, a csak mi maradtunk a földön mint túlélők, de azért akad ellenség akit le kell győzni, stb... az űropera, ez meg óceánopera
még a történések menete is hasonlít egy picit. ok, mielőtt megköveznétek, a bsg egy klasszikus sorozat, nem egy ligában játszanak, de ettől függetlenül, az eddig látottak alapján jó lesz ez, szórakoztató.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Pont tegnap hoztam be a lemaradást.
Vikings s03
Atyavilág! Főleg a második fele. Összességében is még mindig baromi jó, de talán ez volt az eddigi a legjobb évad. Látszik, hogy a budgetttt is megnőtt. Persze az még mindig nincs megbocsájtva, hogy az angolt erőltetik.
Azt mondjuk nem tudom, hogy amúgy sem voltak se az angolok, se a franciák, de még a vikingek sem egy hadászati zsenik, vagy direkt csinálták meg ilyenre? Egy-egy csatánál elég furán taktikáztak a felek. A vége - annak ellenére, hogy azért számítottam rá - meglepett. És ez jó. Kalf haverjánál, annál a kis mitugrásznál találhattak volna normálisabb színészt. Elég viccesen nézett ki, nem lehetett komolyan venni. Ecbert-et meg egyre jobban kedvelem. Egy genyó, de szórakoztató. -
@rglaaf
veterán
Leftovers S2 mikor kezd?
PSN:BiZzare_0 ️
-
Nordic
Közösségépítő
válasz demerion #22824 üzenetére
Amit bátran mondhatok, hogy a Fringe kötelező darab, A Falling Skies meg ritka retek .Én azzal 3 évadot szenvedtem mire beláttam, hogy nem hogy jobb lenne, de egyre szarabb. A sleepy Hollow se ment tovább nálam 1 évadot. A Vikings is remek sorozat, ha érdekel az északi kultúra, meg amúgy ahhoz képest, hogy History channeles sorozat, elég minőségi.
-
félisten
válasz demerion #22824 üzenetére
A Fringe jó kis sorozat volt, én kedveltem. Mondjuk több pálfordulást is megélt a sztori, de még így is pozitív emlékeim fűződnek hozzá.
A Falling Skies nagyon béna, pedig nem indult annyira rosszul.
Még töprengek, hogy egyáltalán megnézzem-e az új évadnyitót.
Többihez nem tudok szólni.Dokee ajánlásai közül a Banshee egy jó kis akciósorozat, ajánlható, ha nem vársz tőle túl sokat, BoB szintén jó, Blacklist, Flash, Vikings viszont nagyon gyengék szerintem, nálam hamar kaszálódtak.
-
dokee78
félisten
-
demerion
tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Teljesen tanácstalan vagyok mit nézzek, most fejeztem be a The 100-et és kellene valami. Ezek közül melyikkel kezdenétek?
The Strain
Falling Skies
Fringe
Vikings
Sleepy Hollow
Silicon Valley
HannibalEsetleg valami más? Szinte bármire nyitott vagyok kivéve vontatott dolgokat (True Detective első részét háromszor kezdtem el és mindig feladtam)
-
TripleB
senior tag
Under the dome s03 e1-2
Na, most hagytam abba a sorozat nézését... Kár volt az időt pazarolni rá.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
Enton
addikt
válasz Komplikato #22818 üzenetére
Volt róla szó, hogy elkapkodták a végét. Főleg ahhoz képest, hogy addig milyen részletességgel mutattak be mindent. Plusz ebből az is szépen adódik, hogy ez az első évad csak egy intró mint olyan. Igazából csak a végére jönnek rá hogy mit is tudhatnak.
Ha lesz folytatás remélhetőleg már másra fog koncentrálni mint az eddigi részletes mutogatása/kifejtése és kapcsolata a karaktereknek.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Komplikato
veterán
válasz #54715584 #22817 üzenetére
Az oké, de erre utaltak a többiek fentebb, hogy nem használták a karaktereket egyenletesen, a legtöbbször Sun meg a rendőrsrác intézet mindent, utána a hacker csaj. Többi 5 karakter (már aki) meg utolsó két részben aktivizálódik.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
törölt tag
Hajrá. Ha az első részt túlélted, akkor be fog jönni.
(#22815) Komplikato
vegyész volt a csaj, laborban dolgozott, valószínű minden tudása megvolt hozzá, és ennyi is volt a szerepe, pont ez a hozzájárulás kellett ahhoz részéről, hogy megszökjenek. Mindenki sorra került akkor ott éppen. [ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Sense8 s01e01
Huhh, ezt folytatni kell!
-
Komplikato
veterán
válasz Nordic #22813 üzenetére
Na igen, a legfeltűnőbb az indiai gyógyszerész csaj volt, amikor ...
Egész sorozatban csak a magánéletével foglalkozik, majd az utolsó részben 15 másodperc alatt összerak tisztítószerekből egy erős bombát, meg egy idegen laborban 10 másodperc alatt megtalálja a megfelelő gyógyszereket amiből koktélt csinál. "Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Blaise
veterán
Érdekes, de a True Detective 2.évad eddig sokkal jobban tetszik mint az előző, hála az égnek gyorsabban beindultak a dolgok.
-
Nordic
Közösségépítő
Sense8 is ledarálva. Elég vegyesek az érzéseim a sorozattal. Egyrészről tetszik, mert legtöbb esetben nagyon jól vannak adagolva/vegyítve az akciók/lassabb részek. Főleg amikor pörögnek az események, azok a legjobbak(uccsó rész mindent visz). Másrészről viszont nem gyere be, mert az évad nagy részében túl sok volt a semmi sem történik rész. A vége felé azért nagyjából megtalálták az egyensúlyt. Ha a 2. évad ilyen lesz, mint az első utolsó pár része(kb a 8-tól), akkor simán favorittá válhat számomra.
Két dologgal viszont nem tudok megbékélni... a túlzott melegvonallal. Komolyan a 2 pasi 5x annyira ki volt emelve mint a két csaj. És nem csak azért zavar mert a pasi-pasi dolog számomra rendkívül zavaró(próbáltam kulturáltan fogalmazni). Egyszerűen túl sok volt nekem, volt olyan rész amit át is ugrottam.
A másik meg csak olyan kötekedés féle. A zsaru, a hacker csaj meg az izlandi csaj nagyon hiteles volt számomra, ahogy kérdéseket tesznek fel a "képességükkel" kapcsolatban, de a többi 5 kb egyik pillanatról a másikra elfogadta, hogy tudnak ilyet. Nekem ez valahogy sántított. 1-2 ember ismerkedett egymással, aztán meg mikor akcióra került sor, meg mint ha mindig is így éltek volna, nem csak pár napja/hete éreznék egymást. Ez valahogy nem volt az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz brownus #22807 üzenetére
Nem sci-fi egyáltalán, poszt apokaliptikus inkább. A jelenben játszódik a sztori és teljesen reális a történet minden eleme, nincsenek benne sci-fi elemek egyáltalán és nem is zombis apokalipszis sorozat.
monstre: nem jöhet be mindenkinek, de szerintem egy nagyon jó kis sorozat, a 2. évad meg végképp színvonalasan indul.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mayday00
őstag
A True Detective 2. évad szinkronhangjai
Colin Farrell - Rajkai Zoltán...
nem is illik hozzá..Kár, h nem a megszokott hang lesz.
-
Ragnar95
félisten
The Last Ship S02E03
Jó rész volt megint, nagyon jó lesz ez a 2. évad, ha sikerül tartani ezt a színvonalat. Mostmár látszik az is, merre viszik tovább a történetet és nekem tetszik ez az irány,részben beigazolódott a gyanúm, miszerinta társadalomépítésre fognak koncentrálni, de úgy tűnik, nem egy helyben maradva teszik ezt, így megmarad az eredeti koncepció is és a hajóval fognak mozogni.
Úgy tűnik, harcok is kilátásban vannak, legalábbis a zárásból én erősen erre következtettem.
Kifejezetten jó volt szerintem a színészi játék is ebben a részben, nem vitték túlzásba az érzelgősködést, de voltak érzelmek bőven.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest