-
IT café
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
tranceplanet #25448 üzenetére
Kicsi a világ na.
Nyilván még csak nem is a hazai élvonalhoz kell hasonlítani a Palócokat, a képzeletbeli polcon a mindenféle nagyüzemi hulladék felett van kicsivel, és semmi több. És legalább egy magyar kisvállalkozást segít az ember a vételével, nekem ez Gyarmatiként még többet jelent, de ez sörtől független.
Amúgy vannak már üveges darabjaik is, két IPA, egy APA, de mintha már a vörös Vidróczkit is láttam volna 0.33-as kis üvegben.
A műanyag üveg miatt ugye rövidek az eltarthatósági idők, szerencsére ahol én veszem őket ott egyrészt az egész szortiment megtalálható*, másrészt pörög a készlet, mindig relatíve frisset tudok venni (helyi boltról van szó).
*a sima világosból még 1 és 2 literes palackos is van.És meglepő, de viszik! Előbbi ára valahol 550 körül van, utóbbi sem éri el az ezrest, és hát inkább ez, mint ugyanilyen áron kétharmad annyi dobozos nagyüzemi akármi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Okos Otthon / Smart Home
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest