- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Sweet.tv - internetes TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vírusirtó topic
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz galervin93 #21385 üzenetére
Szia,
jöjjek vissza januárban?
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
jegenye77
addikt
válasz galervin93 #21455 üzenetére
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
[CsuCsu]
őstag
válasz galervin93 #22275 üzenetére
Nem ismersz valamit, csekkold Untappd-ot mint huvelykujjszabalyt. Pontszamon felul, ami csaloka lehet, erdemes par kommentet elolvasni.
-
őstag
Ú hátha leszivárog a többi Sparba is a space cowboy még a gingerbread latte, a többi azt láttam.mostanaban.
-
Dilikutya
félisten
Gingerbread Latte kellemes kávés-fűszeres erős téli sör, én hétvégén vertem csapra, nekem ízlett.
Space Cowboy (beerselection-nél dupla áron) kellemes volt, de úgy igazán nem maradandó. Ami azt jelenti, hogy jó, mint sok másik hasonló.
Wolf Gang egy erősebben komlózott láger, egyszer érdemes lehet megkóstolni, de az itallapomra állandó jelleggel nem venném fel, nem túl jó ár/érték arányú.
Apricot Madness-t nem ittam még, láttam Sparban, de nem volt hangulatom hozzá, elég savanyú volt otthon mostanában kísérleti jelleggel meg untappd trófeának, annyira nem csípem a stílust.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz galervin93 #22278 üzenetére
nezd meg az utolso 20-50 pontszamot amit gyorsan vegig tudsz gorgetni.
5.0akat kommersz cuccoknal jellemzoen filterezd, hacsak nem ir valamit, hogy miert tenyleg ennyire jo.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
galervin93
őstag
válasz galervin93 #22885 üzenetére
Na a helyi "zsibvásárban" találtam egy sörös kofát. Avagy idd a hazait, legalább egy próba erejéig.
Igazából a Döbrögire vagyok kíváncsi, a két gyümiset asszonkának vettem, a Rizmájerek meg megvoltak már többször régebben, csak megtetszettek, rég ittam őket.Mivel mostanában visszább vettem a szeszelésből, úgy két hétig el is leszek velük.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
L4D1K
őstag
válasz galervin93 #22888 üzenetére
Attól a főzdétől nekem a Lúdas Matyi maradt meg. Egy időszakban sokat ittuk csapról.
# ANTAL Tuning #
-
Dilikutya
félisten
válasz galervin93 #22888 üzenetére
A döbrögissel én is találkoztam sokszor ilyen-olyan vásárokban. Igazi kis főzde, nem kraft, valóban kézműves, egy csepeli bácsié úgy emlékszem. Nem drága, igazából semmi extra, kellemes ivósörök többnyire, talán 1-2 erősebb akad. Az a fajta sör, amiből minden falunak, kisebb városnak lehetne sajátja a helyi kocsmákba.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dorian
félisten
válasz galervin93 #23393 üzenetére
Sajnos nem szeretem. Számomra olyan, mintha 8 féle erjedt gyümölcslevet összeborítanának, és felöntenék vodkával.
Ilyen áron szokott lenni ott Green Zone, abból viszont be szoktam vásárolni.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
válasz galervin93 #23395 üzenetére
Persze, sokan szeretik, ez csak az én ízlésem.
A sourokat amúgy szeretem, pl. a Fehér Nyúl Rafa nagyszerű nagy melegben.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
red2652
újonc
válasz galervin93 #23429 üzenetére
Azért előtte érdemes megnézni a dobozolási/lejárati dátumot.
-
Dorian
félisten
válasz galervin93 #23429 üzenetére
Azért a jól behűtvével csínján, IPA-kat nem olyan hidegen kell inni, mint a pilst, lagert, mert nem fogod a teljes ízét érezni.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
törölt tag
válasz galervin93 #23454 üzenetére
Ismerős a szitu. Idén már több kiló levendulát szüreteltünk.
Mindenbe megy a levendula, párnába, italba, ételbe, tököm tudja meg mibe. Mindenbe is. -
jegenye77
addikt
válasz galervin93 #23604 üzenetére
Mikortól akciós a Mango Bay?
Nem találom az újságbanSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
looser
addikt
válasz galervin93 #23631 üzenetére
Az az egyik, az Üllőin a másik és a 3. meg a Havannán
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
válasz galervin93 #23633 üzenetére
Ó de szuper, köszönöm az ajánlót! A kispestibe mentem, volt két négyes pakk Piraat Triple Hop 750/db, azokat elhoztam
-
törölt tag
válasz galervin93 #23684 üzenetére
Jól emlékszel, az elején sokkal jobb volt.
-
galervin93
őstag
válasz galervin93 #23696 üzenetére
Na jó, a 4:1 túlzás, inkább 3:2.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Dilikutya
félisten
Pedig a Soproni búza egy belga stílusú akart lenni.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dorian
félisten
Az egy geil édes belga búza utánzat.
-
csabulaxi
senior tag
válasz galervin93 #24090 üzenetére
Máshol is annyi. Sajnos vettem belőle, nagyon nagy csalódás.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
thesound
addikt
válasz galervin93 #24090 üzenetére
Sparban Hazy Jane-t vettem most ennyiért, de már csak 2 db volt. Azt nem tudom, hogy helyi vagy országos ár-e.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
csabulaxi
senior tag
válasz galervin93 #24094 üzenetére
A punk, nagyon lightos.
A teás elsőre nagyon jó az illat a végére unalmas az is."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
thesound
addikt
válasz galervin93 #24143 üzenetére
Szent András Magyar Vándor. Ez bizony bejött. Lehetett volna 0,5-ös is .
A leírás alapján inkább érdekes volt, nem annyira fogott meg. De szerintem fogok még venni. Tisztességes iparos munka.Kóstoltam még Borsodi Ambert és IPAt, hát az Amber az semmi, az IPA iható ha nincs más.
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Frod
addikt
válasz galervin93 #24151 üzenetére
A Horizont Breakfast Sour-je egy oltári jó cucc, tavaly tavasszal kóstoltam először, de idén pár hete újra feltűnt a boltokban, úgyhogy rendeltem is újra.
Do you see the white shadow?
-
Dilikutya
félisten
válasz galervin93 #24151 üzenetére
Beet Blood sörként értelmezhetetlen, ellenben zseniálisan jó cucc.
Mint anno a Mad Scientist Magyar Uborkasalátája (az újat a MadX-től nem kóstoltam még).Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
jsk
senior tag
válasz galervin93 #24277 üzenetére
Szűk az egész. Maga a helyszín csak így teszi lehetővé az elrendezést.
-
looser
addikt
válasz galervin93 #24277 üzenetére
Őszintén szólva már első nap sokan voltak. Ha a 100% a nem tudsz mozdulni és a 0 az, ha nincs vevő, akkor szerdán este olyan 75%-os volt a fesztivál. Nem kellett sokat várni és nagyon balettozni sem a haladás érdekében :-)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz galervin93 #24399 üzenetére
pastry sour vonalon neznek korbe. jellemzoen one-offok amiket keresel, szoval fix fozet nem igazan van.
omnipollo bianca ami jellemzoen kaphato (nagyon sok varians van, itt a topikban is teszteltuk, keress vissza), omnipollo tefnut (szinten), mead scientiest par cucca (nezz untappdet, szornak). track brewing uzon is hasonlo, de ahogy nezem az EUban eppen nem kaphato.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Aranypatkány
tag
Omnipollo Biancák..
-
lektaab
újonc
Beerselectionben szokott mindig lenni hasonló külföldi őrület, Funky Fluid Gelato széria pl., húzósabb áron, de elég extrák az Energy City Smoothies sörei is . Kérdezz rá náluk, mindig segítenek
-
Dorian
félisten
válasz galervin93 #24670 üzenetére
Egy baj van vele: hogy 800-ba kerül. Közben meg 1000-ért van mondjuk Szentandrási Houdini.
-
Dorian
félisten
válasz galervin93 #24673 üzenetére
Csak a példa kedvéért írtam, bár sztem különböző stílusok is hasonlíthatók össze színvonal-szempontjából. De akkor ott a Rettegett Iván Imp. stout szintén ezerért.
Nálam ez az 1000 Ft már a lélektani határt karcolja. Mindig szoktam venni a karácsonyi különkiadás Delirium Tr. 4-es pakkot is, mert baromi jó szokott lenni, de most a 6000-et már sajnáltam érte, nem vagyok hajlandó 1500-öt adni egy sörért.[ Szerkesztve ]
-
olloczky
senior tag
válasz galervin93 #24696 üzenetére
Ugar trailer 007
Maracujas (passion fruit) neipaHat nekem ez egy az egyben egy gose-ra hasonlitott. Ha annak ittam, annak szerintem kurva jo. Neipának nem igazán nem ittam mindegyik trailert de a 003 az vmi zsenialis volt
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Frod
addikt
válasz galervin93 #24820 üzenetére
A répás nekem bejött, bár valószínűleg egyszeri élmény marad.
Cimborám kivolt tőle
Az alkohol viszont semennyire sem érződött, ami 9%-nál meglepett.(Mondjuk neki első mead-je, míg én már próbálkoztam korábban a Techno Viking-gel, az első pár korty abból is valami meghatározhatatlan ízű valami volt, de a végére már szerettem - bár sosem vennék újra.)
Do you see the white shadow?
-
flash-
veterán
válasz galervin93 #25120 üzenetére
és nektek mely nagyüzemi sörök-nagyüzemi árkategóriában (lager,pils,ill. hasonlók) amik bejönnek?
nekem anno a citromsárga pécsi premium pils izlett egészen, meg talán a szüretlen premium pils se rossz, ja végül de nem utolsó sorban a Paulaner Lager. na arra én már nem mondanám hogy nagyüzemi leglaábbis a minősége alapján, meg talán a Duvel (de az már kisüzemi árkategória) de magyarok közül nehezebb választani nem tudom...
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz galervin93 #25124 üzenetére
Palóc teljesen korrekt, amikor 10 éve Szilvásváradon nyaraltam, minden este ittam belőlük, az volt a "leghelyibb" sör, amit találtam.
Én ittam már olyan hazai kisüzemi lagert, ami simán ott van a top lagerek között, amit valaha ittam. Persze nem is a magyar nagyüzemiekkel versenyeztek, hanem csehekkel, németekkel. A magyar sörgyári sörök meg sem közelítik egy átlag cseh színvonalát, az már csak hab a tortán, hogy Csehországban ezek olcsóbbak is sok esetben. Elismerem, sokat fejlődtek az utóbbi években a magyarok, viszont a bolti kínálat is bőségesebb, ha nem lennének koncertek, éttermek, nem is vennék soha magyar nagyüzemit.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Frod
addikt
válasz galervin93 #25302 üzenetére
Hol lehet havernak jelentkezni?
Jó kóstolást előre is!Eleinte sokat vártam ettől a Beertailor szériától, de itt ébredtem rá, hogy teljesen felesleges új neipa-kat kóstolgatni, BYM-t kell venni és kész. Esetleg Ugart még.
Csak ugye jön a fomo, aztán meg utólag jön rá az ember, hogy kidobott pénz.Do you see the white shadow?
-
galervin93
őstag
válasz galervin93 #25302 üzenetére
Beer Berry - minden téren "zavaros". Küllemben nem lenne gond vele, ez lenne a dolga ennek a Cream Ale-nek, de az a baj, hogy az ízek is azok... Érezhető a málna, de közel sem annyira, mint várná az ember, és mellette mindenféle egyéb "oda nem illő" ízeket találtam, ami nem állt össze egy egésszé. Próbáltam szeretni, én kifejezettem szeretem a milkshake, mindenféle joghurtos-bacis cuccokat, de ez nem adta. Lehet rápróbálok még máskor, de elsőnek ez csalódás volt.
Just for fun Smokey Pineapple - na ez már az, amire vártam. Kell neki idő, egy kis melegedés, de utána elszabadulnak az ízek és aromák. A kezdeti erősebb füstösség áthajlik lágyabb, édeskés, mélyebb (juharszirupos?) aromába, ami nagyon jól harmonizál az ananász édességével. Egyáltalán nem a túltolt mű ananász ízről van szó. Részemről ajánlott darab, de tényleg kell neki egy kis idő és melegedni hagyni.
Techno Viking - nagy csalódás, igazság szerint nem csak sörikéztünk így itt csak arra emlékszem, hogy nem jött be. Hasonló érzések, mint a Berrynél, megfejelve azzal, hogy ízről és illatról egyaránt a frissen facsart, de egy napot már állt répalé jutott eszembe, ami nem éppen dicséret...
Very Mango - hát, való igaz hogy mangós, de inkább csak "a bit", nem "very"... "Feleslegesen" keserű és savanyú, pedig szeretem mindkét ízt, de egy mangótól nem ezt várnám. Amúgy egyben van, kifejezetten kellemes, ha olyan szemmel nézi az ember, mint egy hűsítő, savanykás limonádé. Nem lesz örök szerelem, de máskor is megvenném.
Just for fun Ginger Cayenne Brown Ale - küllemre "átlagos", nem extrém sűrű, inkább laza barna sör. Illata már első szisszentésre is fejbe vág, mintha egy keleti fűszereshez térne be az ember, elsősorban a gyömbér dominál. Ízben szintén, de ott van mellette, a korty közepe-vége felé elöjön a méz, ami ugye nagyon jó barátja a gyömbérnek, és mindemellett nagyon-nagyon jó érzékkel találták el a cayenne bors arányát - nem lett sok, pont annyi, hogy a korty végén érzi az ember az ízt, majd már a torkában, ahogy "melegít". Nagyon szépen követik egymást az ízek, majd sokáig az ember szájában, torkában marad az egész sör érzése. Egyik kedvenc fűszerem a gyömbér, és mivel szeretem a keleti ízeket a cayenne bors is itt van a konyhában, így nekem nagyon-nagyon tetszett!
Dark Vanilla Sky - szeretem de nem értek a stoutokhoz, midnenesetre ez a darab is nagyon bejött. Közepesen sűrű, sajna itt már becsíptem és nem emlékszem mennyire csokis, kakaós, kávés, de az megvan, hogy szépek az ízek és a vanília is kellemes mértékben van jelen. Muszáj lesz még vennem a fentebbi okok miatt...
Dr. Banghard - örök darab, édes, csokis, karamellás, mogyorós, áh... Tényleg folyékony Snickers. Bármikor jöhetne. Van is itthon még egy szerencsére.A többiek nem/nem most kerültek kóstolásra.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz galervin93 #25342 üzenetére
Az a Dr. Banghard az érdekelne engem is. Bár nem tudom, hogy fog e velem szembe jönni boltban, mert 1600ft.
És valami jó szilvás sört is megkóstolnék. De lassan ezekkel a "mindenféle ízű" craft sörökkel leállok egy időre szerintem. (Nincs is otthon már egy se)
Pénteken is álltam a Spar-ban néztem, hogy mik vannak.. Ilyen Szia uram, Fehér nyúl, Horizont felhozatalból.. inkább otthagytam őket.Tényleg, ez a Szia uram elnevezés, ez csak szerintem szánalmas?! Egy cigány mém alapján elnevezni egy sört?! Why?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
looser
addikt
válasz galervin93 #25444 üzenetére
Bár dícsérhetném...de nem tudom. Kb. a 2010-es évek elején, még egy Népligetben tartott fesztiválon kóstoltam, egy hosszú ősz hajú és szakállú ember csapolta. Akkor nem tűnt különösebben problémásnak, meg hát nem nagyon ismertem mást ezen és az Edelweiss-en kívül, de később...hát nem tudom, mit mondjak. Nem az volt a gond, hogy rossz lenne a recept, az ízek, valahol a háttérben ott volt egy remek búzasör, de olyan istállós, szarrá oxidálódott szerencsétlen valami lett. A világos és a barna (meg talán vörösük is volt) szintén. Megittam (mindig mindent megittam, ami elém került :-) de csak ezekre emlékszem. Szóval a jó alapsörük valahol mindig bekapott valami fertőzést, legalábbis a saját kóstolásaimnál. Egy idő után nem is választottam, minden fesztiválon volt más. Jó lenne újrakóstolni őket, lehet, hogy most nem lenne csalódás. Mindenesetre neked jó étvágyat hozzá, remélem a tiéd egy hibátlan darab!
-
tranceplanet
addikt
válasz galervin93 #25447 üzenetére
Pacsi innen Várpalotáról! Balassagyarmaton születtem, sok rokon él ott és Szécsényben is. Iszonyat rég jártam ott. A Palóc sörök nekem kimaradtak, de Winkler szerint nem is baj. A pille palack már előre vetíti a baljós végkifejletet.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Dilikutya
félisten
válasz galervin93 #25447 üzenetére
2012-ben Szilvásváradon nyaraltunk, és próbáltam volna helyi sört keresni. Nem volt, de az egyik kocsmában volt Palóc, sajnos csak flakonos. Végigkóstoltam a 4-5 este alatt őket, nekem akkor a Vörös jött be a legjobban, de a többi se volt rossz. Mondjuk ez 2012, a craft hajnala, nekünk itt nekünk Szolnok melletti proliknak minden ízlett ami nem Borsodi, Soproni, Kőbányai, Heineken, kukis Dreher.
-
tranceplanet
addikt
válasz galervin93 #25458 üzenetére
Azt nem csodálom, ha fogy, amennyiben tényleg a nagyüzemi felett vannak minőségre, ez az ár pedig tényleg baráti. A nagyüzemi söröket sem akarom leszólni, mert ők is fejlődtek szépen, elhagyták a kukoricagrízt ... stb. Mondjuk egy nagyüzeminek nem nehéz olcsónak lenni, mivel óriási a darabszám/ éves liter. Errefelé Veszprém és Fejér megyében nagyon megugrottak az árak, de Zala megyében is mozgok, nincs olcsóság. Ezzel el is értem oda, hogy sokkal kevesebb sört iszok, de, ha bontok egyet az legyen minőségi, üssön meg egy mércét.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
L4D1K
őstag
-
válasz galervin93 #25600 üzenetére
Tök jó beszámoló, ezeket a Hard Seltzereket én is néztem a Beerselectionben, de úgy voltam, hogy 5 ezért marad a hűtőben
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
galervin93
őstag
válasz galervin93 #25600 üzenetére
Na még egy bolond cucc, szintén Hooligans, csak most mangós, egészen pontosan Rainbow Eyes: Mango. Ugyanaz mint az előző - rettenetesen sűrű, telis-tele gyümölcs darabokkal, de itt nem olyan erős a jégkrémes-tejszínes íz, és szinte egyedüli uralkodó íz a mangó, illetve talán kevésbé édes. Ez a mangó tényleg mangó, mint amikor magadnak kanalazod ki az érett gyümölcsöt a héjából (nem pedig az elfuserált mű-mangó aroma, ami szinte minden üdítőben meg bármilyen mangósnak titulált cuccban érezhető). 6 százalék alkohol, ami a végén talán picit ki is érződik meglepő módon, de lehet szándékosan nincs eldugva, nekem meglepő volt, hogy a végén éreztem "szeszességet". A gyümölcsössége és az igazi íz miatt nagyon baba, ott van a szeren, de nekem a barackos-kivis kerek egészebb volt.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz galervin93 #25763 üzenetére
Jó nektek, akik a fővárosban élnek. Nekem ez több mint egy órás autókázás volt az M1-en befele. Közben akkora jégeső volt mint a franc. Tiszta ideg voltam. És önmagában az a forgalom ami a centrum-ban van, az durva. Nem félek én BP-től, járunk rendszeresen. De sokszor eszembe jut, hogy laknék e ott?! És amúgy nem. Viszont az ilyen dolgok miatt, meg az miatt, hogy ott rendesen zajlik az élet, azért jó lehet.
Egyébként a srác is jó fej volt nagyon a pénztárnál. Rögtön kérdezte, hogy a BYM-ek miatt jöttél csak mi?! Aztán mondtam neki, hogy honnan...mosolygott. Regeltem a honlapon, de az nem volt jó a törzsvásárlóihoz. Mondta ott a pénztárnál, hogy regeljek csak a club felületen nyugodtan mert, megvár.
Egyébként azt hittem, hogy ebből 2-3-at már kóstoltam. De nem, csak a Bright Lies-t ittam ezelőtt. Ráadásul ebből pár majd jövőhéten utazik ki velem Ausztriába. Megyünk barátokhoz, és ő se sörös. (Nemrég még ugye én sem voltam. ) Viszont mondtam neki, hogy ezt meg kell kóstolnia, ez nem az a sör amit ő ismer.
És betartottam a szabályt, a BSelection-től is hűtőtáskába hoztam őket haza. Ki is úgy viszem majd.Szóval a beszerzésük sajnos elég macera innen faluról. Pedig még annyira nem is kieső hely ez az Esztergom és környéke ahol élek.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
iatti
aktív tag
válasz galervin93 #25926 üzenetére
én inkább nem megyek bele a matekba /főleg ebben a melegben/
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.