- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
-
IT café
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Aztán a tami az utolsó szériáinál már paraméterezhető volt.
Zoomnál a probléma fennmaradt. Vagy USB-n megvolt az a kétdimenziós mátrix kb, amit vázoltam ? (Az jó, ha igen.. nekem már kimaradt).Hatalmas csalódás volt nekem, hogy bakker itt ját a többszázezres/milliós foto technika?
Dettó, az A7RIV egy fákin' megváltás volt e téren. De a sokkal egyszerűbb, CDAF alapú Olympus OM-D E-M10 tücsökpöcs is jól ment szemre a két fixxel, shiftelős hülyeség nélkülAzt hinné az ember, hogy minőségi szenzort klassz dinamikával és iso tűréssel nehezebb alkotni, mint AF-et, mégis a megapixeleké lett a fókusz (de jó mondat, mi ?)
úgy, hogy az AF-et nem fejlesztették annyira, hogy kiszolgálja az első, tizen-x MP-t átlépő vázakat. Nikonból a D700-al bezárólag még tök jó volt minden. Bár cimbinek D810 van és állítólag sokkal jobb lett ott már az AF, az eredeti 800-as egy katasztrófa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest