-
IT café
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Köszi az infot.
Nekem meg használtpiacos gépem van
Nem ijedtem meg, volt már máskor is update-em. Felment szépen, és bekapcsoltam az auto subject trackinget próbaképpen - működni látszik. Bár a keresztelőre visszarakom "Human"-ra szerintem, úgysincs értelme másnak.
A többit majd tesztelgetem.
-
PNP
őstag
Én fel mertem rakni, pedig szürkeimportos gépem van
Update közben kb. 5 percig sötét a kijelző, ne ijedj meg.
Működik jól a dynamic active, az auto subject tracking és a Monitor & Control app is.
Amivel egyelőre gondom van, az a Creators' Cloud szinkronizáció, de fogok tudni élni enélkül is. -
Lac-coo
őstag
Azért az A7III szereti közelről nem a macska szemére rakni a fókuszt, hanem elé a szemöldökére....
-
Lac-coo
őstag
AF annyira nem hiányzik, régebben holt egy 8-16 signam apsc re, beállítottság hioerfocalrq aztán éles volt minden is rajta ...
-
Lac-coo
őstag
Ez mi tzd, , ha jól emlékszem elég régi konstrukció.. [link]
-
kovsol
titán
Anno én is tök rá voltam feszülve az FF -re. A7III akkor jött ki mint újdonság. Meg is léptem.
Mondjuk imádtam azt a gépet. Nagyon szerettem az A6300 után. De szerintem inkább a sokkal jobb kezelhetőség volt az oka, nem feltétlen az, hogy FF.
Na mondjuk az is tetszett, hogy az ISO -val kb nem kellett foglalkozni.
-
TCr
veterán
Köszönöm, Uraim!
-
kovsol
titán
Magasabb ISO mellett több dinamika marad egy FF szenzornak, meg kevesebb zaj ezáltal több hasznos infó marad meg a RAW fileban. Persze nem megfelelő kondiciók mellett ez halmozottan számíthat. Viszont ott ahol mondjuk iso100 csinálod az a dinamika/zaj eltérés alig jön ki.
A7III esetében ISO640 nél van egy második base ISO, és ott vissza korrigál a dinamika. Ez több másik FF szenzornál is megvan. -
TCr
veterán
Amikor meglátok ilyen fotókat, olyankor gondolkodom el nagyon erősen, hogy lehet mégis egy A7III kellene 70-200 f4-gyel, meg alatta valami fényesebb Sigma-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest