Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz creative_II #68567 üzenetére
A Sony és szerintem a Panasonic is már régóta nem gyártanak tévé paneleket. Anno nagy favorit volt a Sony W7 és W8-as szériája, de mára már sorra mennek tönkre. És igen, az árazásuk nehezen emészthető.
-
syler123
veterán
válasz creative_II #68518 üzenetére
Persze, hogy ront, mivel teljesen kikapcsolja a Local Dimming-et. Onnantól meg oda a képminőség. Én megpróbálom eladni, de eddig nem sok jelentkező van.
Részemről én váltok LG Oledre.
-
ozzy711
őstag
válasz creative_II #68518 üzenetére
Majd a következő frissítés javítani fogja!
-
lemmy9
őstag
válasz creative_II #68512 üzenetére
Én megbántam. Nézem a karikázást csatornaváltáskor. A 2021-es szoftverrel jó volt.
Szerintem!
-
Joshi
titán
válasz creative_II #68512 üzenetére
-
lemmy9
őstag
válasz creative_II #67787 üzenetére
Én nemrég raktam fel, amit észrevettem, hogy a csatornaváltás lassúbb és karikázik. Hogy rohadjanak meg. Én megbántam.
Szerintem!
-
*RLaci*
addikt
válasz creative_II #62064 üzenetére
Én viszont más felhasználási szempontból(nem játszom) csak ajánlani tudom az XH90-et.
HD adásokhoz, YT videokhoz, UHD filmekhez abszolút jó választás. Szép természetes kép, természetes színek, jó mozgás megjelenítés. Nem vizsgálgatom 30 cm-ről, hogy virágzik, sávosodik vagy akármi, 3 méterről nézem, innen remek a kép. Előtte oledem volt, ahhoz viszonyítva is jónak találom, persze nem jobb, de jó. Android jól működik, külső hangrendszer bluetoothon keresztűl hibátlanul, akadásmentesen megy. Persze megértem ha ez valakinek kevés, mindenkinek más az igénye. -
modflow
veterán
válasz creative_II #62062 üzenetére
Mivel nekem is az van, tapasztalatból, s így jófejségből mondom.
Csak pár k**va idegesítő hiba így szűk 1 évvel, a megjelenés után:
- eARC-on Netflix alatt kb. 5 percenként megakad a hang
- sávosodás, a színátmenet full gáz, amit egy 4K HDR játék alatt is látni, vagy elég elindítani PC-n a geforce experience progit és a háttéren elámul az ember
- 4K/120 FPS mellett magán a készüléken !!! rossz a hang, eltorzul, szörnyű
- 4K/120 FPS mellett eARC-on erősítőn borzalom az Atmos hang, állandóan akad
- nincs valós 4K/120 FPS, csak a fele, lásd fentebbi teszt is
- egy éve nincs VRR
- ha váltok a hangkimenetek között, random módon egyszer csak nincs semmi hang, csak újraindítás segítÉs most nem gondolkodtam a hibákon, szóval biztos van más is, csak hirtelen ennyi jutott eszembe.
Alig várom, hogy hétvége legyen és leteljen a Sony supportos határidő és küldöm vissza a francba....
Bár gondolom nem lesz egyszerű ment.... -
DJosef
őstag
válasz creative_II #61896 üzenetére
Üdv!
modflow kollégához hasonlóan én is írtam augusztusban a SONY-nak VRR és ALLM ügyben amire a következő válsz jött akkor:
Kedves József!
Köszönjük, hogy levelével hozzánk fordult!
Előszöris sajnáljuk az Önt ért kellemtlenségeket!
A VRR és ALLM funkciók elérhetők lesznek az Ön által megadott készüléken is, azonban a pontos megjelenési dátummal kapcsolatban egyelőre nem rendelkezünk információval.
Ami a csere vagy kárpótlás lehetőségét illeti, természetesen erre van lehetőség abban az esetben, hogyha a készüléke nem felel meg az előírt specifikációinak.
A folyamatot felénk jelezve tudja elindítani.Köszönjük megértését és szíves türelmét!
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
törölt tag
válasz creative_II #60653 üzenetére
Mivel minden kijelző egyedi, így ami az egyikre jó, a másikra szinte biztos, hogy nem.
Szerintem két út van: Vagy kalibrálás, vagy gyári profilok.Én is kínlódtam mindenféle neten talált, meg fórumra beírt beállításokkal, de egyik sem tetszett igazán.
-
Joshi
titán
válasz creative_II #60651 üzenetére
Ha tesóméknál lennék akkor megmondanám. Egyébként semmi extra, egyszerűen csak ki kell kapcsolni a legtöbb ficsört. Most így fejből nincsenek meg a dolgok, mert nekem amúgy OLED van.
ui.: amúgy tervezem hogy CalMan-al bemérem hogy melyik a legpontosabb gyári profil hogy ti is tudjátok mit érdemes használni.
[ Szerkesztve ]
-
kolosszus87
senior tag
válasz creative_II #60595 üzenetére
VRR még sokáig nem lesz, még a PS5 sem tudja, valszeg akkor kapják meg a kompatibilis Sony tv-k a VRR frissítést amikor a PS5 is megkapja majd.
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
Selynelar
aktív tag
Az változó,hogy milyen időközönként. Az XF szériámon volt olyan az elmúlt időszakban,hogy 3 egymást követő hónapban kapott update-t. De mielőtt ráugrasz és telepíted várj egy-két napot. Mert van amikor visszavonja a Sony valami probléma miatt. Jártam már így. Várnom kellett pár hetet mire a bug-ot orvosolták egy másik update-tel (Mellesleg hang probléma volt
-
modflow
veterán
Szerintem nincs update sajnos.
-
salapp
addikt
válasz creative_II #60577 üzenetére
Háttérvilágításos LCD tévék jellemző tulajdonsága, vignettálásnak nevezik. Ha a háttérvilágítás erejét visszább veszed, kevéssé látható általában.
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bang & Olufsen Beoplay Portal XBOX Wireless Headset
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods 2 Iphone 13 14 15 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Turtle Beach Stealth 600 GEN 2 PlayStation /// Újszerű // Számla + Garancia
- JBL Xtreme hangszóró ÚJSZERŰ állapotban! - Minden tartozékával, dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest