- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
válasz
oxide83 #40774 üzenetére
Szia ! A 49- es méretű VA paneles, de az 55 - ös már IPS . Hogy ennek mi az értelme nem tudom . Ha rajtam múlna csinálnék egy xxx sorozatszámút VA panellel és egy YYY sorozatot IPS - sel és akkor mindenki tudná melyik milyen, nem a mérettől függene a panel típusa ( hülyeség ) . Szerintem így sok kuncsaftot elvesztenek, mert az aki egy konkrét kijelzőt keres nem megy a bizonytalanba . Én is azért vettem a kisebbet ( 49 ), mert az volt VA . Az Eladó esküdözött, hogy mindegyik VA, de szerintem minden tesztoldal ( 3 féle ) nem tévedhet ( megnézni persze sehol nem lehetett ). A két évvel ezelőtti 85... - sorozathoz képest élesebb, szebb a képe, jobb a HDR, de a menü lassabb és nehezebb beállítani. Azok a beállítások, amelyek a régebbinél jók voltak itt nem működnek jól. Jött már frissítés rá, de a menü lassúságán nem segített, majd talán a 8 as droid csodát tesz !
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest