-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ ĐanieL™
tag
válasz Jacktor #31285 üzenetére
Szia,
én is FHD Samut váltottam Sonyra (KDL43W755C)
Először fura volt a Samu túlszaturált képe után, de hamar megszoktam és nagyon megszerettem a Sony természetesebb és semlegesebb képét.Elég sokat állítgattam, mire eljutottam a számomra ideálishoz, ami az alábbi:
Kép üzemmód: sport
Automatikus kép üzemmód: ki
Fényerő: 25
Kontraszt: 95
Gamma: -1
Sötét részek fényereje: 45
Sötét részek beállítása: alacsony
Spec. kontrasztjavítás: alacsony
Színtelítettség: 50
Színárnyalat: 0
Színhőmérséklet: 0
Élő szín: közepes
Képélesség: 95
Reality Creation: kézi
Felbontás: 95
Véletlenszerű képzaj csökkentés: ki
Digit. zajcsökkentés: ki
Motionflow: normál
Film üzemmód: magaspeace
-
s7evcsenko
addikt
Oké, meggyőztetek. :-)
Megnéztem egy filmet normálon, majd elindítottam ugyan ezt a régi samsungon és majd kifolyt a szemem...
Kiemelten ment a samu évekig, így már értem miért volt színtelen elsőre a sony.
Viszont azt hozzáteszem, hogy a samsung normál kepmodja sokkal színtelenebb a Sony normáljánál, igy kb értem miért nem úgy használtam.Mandok:
Netes vásárlás volt, nem igazán szempont, csak kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Mandok
tag
válasz s7evcsenko #31288 üzenetére
"Más:
Azt meg lehet valahogy nézni, hogy mennyi órát ment a TV?"Miért nem kérdezted meg, ahol vetted?
A Mediaban pl. készséggel meg szokták mondani, hogy mikor üzemeltek be egy-egy bemutató TV-t. (voltam már párszor úgy, hogy bemutató darabot néztem ki, aztán kiderült, hogy 2, vagy 3 hónapja került ki a polcra. Ezt beszorozva napi 10-12 órával, simán kijön, hogy egy 3 hónapos TV-be olyan 1000 üzemóra lehet reálisan. Ez valószínűleg a TV élettartamához képest nem sok... De pár hónapja, mikor kocsit vettem, szép lassan rájöttem arra, hogy ha egy 50 ezret futott, keveset futott autót veszek is meg, azzal is legalább 5 évvel leszek beljebb, így inkább a 0km-esre szavaztam -
krx21
nagyúr
válasz s7evcsenko #31292 üzenetére
Haszáld ahogy neked tetszik, de nézz utána, a kiemelt kép működésének. Gyakorlatilag az eredeti színeket cseréljük ki, jóval kevesebb élénk színekre. A kép akkor jó, ha van benne játék és csak ott élénk ahol kell.
Minél kiemeltebbre állítod annál inkább egyformább lesz a filmek képi világa... -
DUB Inc.
aktív tag
válasz DoItYourself #31295 üzenetére
Kiégeti a retinádat.
-
senior tag
a sport mód áll kb a legmesszebb a valóságtól... lődd be ahogy neked a legszebb, és élvezd.
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
blakey
titán
Lehet, hogy nem tudod milyennek kell lennie egy tv-n a fehérnek. Elég fehér van a készülékben, sőt, túl sok is. Vannak tesztábrák amivel ellenőrízni lehet illetve műszer amivel mérni lehet.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
s7evcsenko
addikt
Köszönöm.
Most kicsit próbáltam variálni, de az a lenti két ajánlott beállítás nagyon nem jön be.
A normál jobb mindkettőnél, viszont őszintén szólva, nekem a sport mód jön be a legjobban... ez gáz?
Igen, minden bizonnyal a samu színeit szoktam meg, de itt sonynál normálon is kevés nekem a fehér.
Ezt még megpróbálom majd, amit írsz...
Nagyon gáz a sport mód?[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
krx21
nagyúr
válasz s7evcsenko #31275 üzenetére
Grat! Valószínűleg a Samsung enyhén túlszaturált színeit szoktad meg... Hidd el ez jobb.
Ha engem kérdezel, akkor kalibrálás hiányában nem sok mindent állítasz:
Normal profil, élőszín alacsony, a két kontraszt javító alacsony... A többit hagyod. A sony gyári beállításai sokkal jobbak a Samsung-nál... A sony nem nagyon csinál hülyeségket a képpel, ebben igen komoly múltjuk van.
Még a mozgás élességet tudod javítani: Motionflow egyedi: tisztaság 1, folytonosság 2 vagy 3. Ehhez a beállítás hoz viszont a háttérvilágítást feljebb kell emelni...[ Szerkesztve ]
-
Bzzz
senior tag
válasz ateszm #31282 üzenetére
Szia!
Nem normális adónál nincsen gond pl. M1,2,4 HD,Digisport HD meg ilyenek, csak ezek a kevésbé jó minűségű gyerekcsatornáknál.
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
s7evcsenko
addikt
válasz Jacktor #31283 üzenetére
és (#31284) DoItYourself, köszönöm.
Mindkettőt kipróbálom.Mondok neked is!
250k-ba került, de ez egy bemutató darab volt, és csak 6 hó garanciát kaptam rá.
Mindemellett, ha sikerül jól beállítanom, akkor maradéktalanul elégedett leszek vele, mert már most is majdnem az vagyok.Más:
Azt meg lehet valahogy nézni, hogy mennyi órát ment a TV?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Mandok
tag
Szia!
Gratulálok hozzá, használd egészséggel!
Mi pénzbe került, ha szabad kérdezni?
Azért a 65" méret az már kutyafája, ha szabad ezt mondanom!Nekem az 55"-tel semmi ilyen fakó és fehértelen gondom nincs, most igazából az a felállás, hogy marhára kontrasztos, fekete és színes, nagyon élénk, szinte túlszaturált a Sonym képe a nappaliban lévő Samsunghoz képest. (pedig elsőre a Sony tűnt ugyanilyennek, aztán beállítottam ahhoz a Samsunghoz- szinte tökéletesen egyformára azzal- amit leváltott).
De nekem nagyon tetszik ez a fajta kép, én bizony élvezem minden percét a filmeknek a Sonyval.
(Tegnap este a Dark Knight IMAX-es verzióját néztem, az első képsorok,mikor az üveg felhőkarcolókra rázoomol a kamera, az valami hihetetlen gyönyörű).Lassan kezdi megszokni a szemem a motion-plus-os képet is (fene tudja, hogy a Sonynál hogy is hívják már), de eddig rühelltem és gyorsított felvételnek érzékeltem folyamatosan (pedig csak 2-es-3-ason megy)de lassan ezzel is együtt tudok élni és elkezdett tetszeni a simább kép.
Össz-vissz semmi gondom nem lenne a Sonyval, de az, hogy még a HDMI ARC-n keresztül rákötött Soundbart is kapcsolgatja egész éjjel, az rohadt fárasztó. (USB-s HDD-k detto). Erre nekem akkor is fog kelleni valami tisztességes megoldás, mert nem fogom sokáig bírni, hogy lefekvéskor oda kell sétálnom a TV_hez és áramtalanítani mindent. (konkrétan tegnap éjjel figyeltem, mert kikapcsolt TV mellett olvastam, érzésre 5-10 percenként pörgette föl a HDD-t a TV.
-
Jacktor
tag
válasz DoItYourself #31284 üzenetére
Kösz, kipróbálom én is (jelenleg nincs bekapcsolva a motion, ezért vannak lejjebb véve a fényerők)
www.wotinfo.hu
-
Jacktor
tag
Nekem a következő beállítások jöttek be (tudom, ez közelében sincs a kalibrált iránynak, de egy próbát megér, hátha nekem is ez jön be): [link]
[ Szerkesztve ]
www.wotinfo.hu
-
-
Bzzz
senior tag
Szaisztok!
Két kérdésem lenne hozzátok.
Sony kdl43w755 típusó TV-m van és azt vettem észre, hogyha kikapcsolom a TV-t nem tudom egyből visszakapcsolni, legalább 10 másodpercnek el kell telnie mire ismét bejön a kép.
Ezt más is tapasztalta,az Android miatt lehet?A másik, hogyha nem HD-s adást nézek, (digi kábelem van amúgy) akkor ha viszonylag álló a kép akkor elég szép, de gyors mozgások alatt szétesik (szétpixelesedik) a kép. Valamit be lehet állítani a TV-n ami segíthetne ezen?Olyan mintha a tv lassú lenne ezekhez a gyors mozgásokhoz, aztán pár mp után utoléri magát, de nekem eléggé zavaró.
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
dancsuri
veterán
Ezzel a launcherrel van tapasztalat? Top TV Launcher
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Csatlakoztam a klubhoz egy Sony KDL-65W859C modellel.
Egy Samsung 55ES7080-at váltott.
Kicsit vegyesek az érzéseim, mert Mandok kollégához hasonlóan kicsit többet vártam tőle, de így 1 nap után eddig elégedett vagyok vele.
Első észrevételem nekem is az volt, hogy a színek hiányoznak, aztán egy idő után kezdtem azt érezni, hogy ez nem is biztos, hogy rosszabb így, inkább más.
Közelebb érzem a sony-t a valósághoz, de kicsit keveslem a fehéret a képről...
Van olyan általánosan elfogadott beállítás, amit erre a TV-re is tudok alkalmazni és kicsit felélénkíti a fehéret, vagy kezdjek el önerőből állítgatni?
Előre is köszönöm."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
DUB Inc.
aktív tag
válasz hegylako01 #31273 üzenetére
-
-
blakey
titán
válasz sancika #31266 üzenetére
A készülékek neve W80C, tehát a harmadik szám a színt jelöli és mindegy milyen szám van ott mindegyik készülék megegyezik, sőt a W75C és a W80C ugyanaz, utóbbiban be van kapcsolva 3D az előbbinél meg bekapcsolható, tehát ez az 5 készülék mindenben megegyezik. A 900/100Hz-ekkel meg nem kell foglalkozni.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
SLYM
veterán
Sziasztok! Ha folyamatosan rajta hagyom a TV-n a pendrive-ot az mennyire árt neki? Mert most 2-3 napig rajta volt, aztán meg is halt szegény kis pendrive-om, ezt most vettem észre amikor ültem volna le filmezni. Ugye ez az a fos TV, ami nem kapcsolja le az áramot az USB-kről sose. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
válasz DoItYourself #31260 üzenetére
Nem mernék rá mérget venni...[link]
-
DoItYourself
addikt
válasz DoItYourself #31258 üzenetére
Ezt a cikket már olvastam, de el fogom újra olvasni. Ha van jobb vagy újabb a témában, szóljatok.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
DoItYourself
addikt
Bocs, de szerintem a hálózati frekvenciát te keverted bele. BBéci azt írta, hogy a tengerentúlon 60Hz-esek a panelek (gondolom a tévéadások miatt, régen az NTSC-nek volt ennyi a frissítése), míg Európában 50Hz-esek (PAL?).
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
GML
őstag
Ezek szerint neked sincs fingod a tévék működéséről. És arról sem, amit írtam. Netán funkcionális analfabétának tetszik lenni?
Csupán azt írtam, hogy elmúltak azok az idők, amikor a hálózat frekvenciája még számított a katódsugárcsöves eszközök képfrissítési frekvenciában.
Korábban erre volt hivatkozva, hogy most mennyi az annyi.Mellesleg, ha a frissítés 50Hz és a jel 60Hz-es, akkor hogy a fenében van megjelenítve mind a 60 képkocka anélkül, hogy megtörnének?
Vagy akkor minden 6. kocka el van dobva?[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Nyilvánvalóan fingod nincs a tévék működéséről, ezt már mindenki tudja, aki olvasta a hozzászólásaidat. Ha a fejed tetejére állsz, akkor is 50 és nem 60 hertzesek az Európában forgalomba hozott LCD tévék. Ez műszerrel mérhető, bizonyítható.
Más kérdés, hogy fogadnak 60 hertzes jeleket.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Jim-X
őstag
KDL-40WD650BAEP tv IPS paneles ugye? Milyen a kepfrissites?
A játék az nem játék!
-
sancika
csendes újonc
Sziasztok . MM-ban 807c 189 e Ft - ért kapható , van valamilyen lényeges külömbség a 808c -hez képest a külcsintől eltekintve ?Rákeresve csak a Motion F-ben tér el , 900 a 807-nek , 808c 1000 .
Köszi a választ előre is .. -
DUB Inc.
aktív tag
válasz hegylako01 #31244 üzenetére
Ezt bővebben leírnád? Jöhet priviben is. Köszönöm.
-
DUB Inc.
aktív tag
Asztali gépemen megy a HBO GO. Rákattintok a Chromecastra és kijelölöm a tévét. A tévén bejön a HBO GO, de csak beölt folyamatosan. Erre valami? THX.
-
GML
őstag
Felejtsük már el ezt a hálózati frekvenciából vesszük a képfrissítési alapjelet, jó? Anno NTSC/PAL időszakban amikor még full analóg volt a TV addig megjelenítés, addig érthető volt. A TV-be/elektronikába egyenáram megy be.
De ezt egyszer már kitárgyaltuk. ilyen alapon, amit az USÁ-ban csináltak 96 kHz-es FLAC-ot, itthon 80 kHz-esnek látja majd a DAC-om? Vagy az itteni 96-ost 115.2kHz-nek? Sőőt nem is lehet lejátszani, mert már akkora a freki beli eltérés..?
[ Szerkesztve ]
-
igmond
tag
válasz theballa32 #31214 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
A driver gond nem jutott eszembe, tegnap frissítettem, használattal meg kiderül jelentkezik-e még, de el tudom képzelni, hogy azzal lesz gond, ha theballa32 is találkozott vele.
-
fanuc
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni hogy xbox-hoz milyen TV-t vegyek?Azért itt kérdezem mert elsősorban Sony-t szeretnék.Képátlóban 40" ra gondoltam és FHD felbontásra.Ha van tapasztalatotok ilyen vagy hasonló paraméterekkel rendelkező készülékkel azt szívesen meghallgatnám.
Köszi.Üdv. -
Mate
nagyúr
Rengeteget rendeltem már emagtól és edigitaltól is.
Emag eddig mindig normális volt. Garancia zökkenőmentes. Futár jött, vitte a csomagot, 3 nap múlva ott volt egy új vagy megjavított cucc.
Edigital most is hozott egy törött terméket, rossz napon. 10 napja írtam nekik, még nem válaszoltak. Korábban volt rendelésem, amit elcsesztek, írtam nekik és 2 hónap múlva reagáltak, hogy bizonyára már megoldódott...
Garanciális ügyintézés velük 4 hét volt.Euronics-al csak bolti tapasztalatom van. Neten még nem rendeltem tőlük.
-
BBéci
legenda
Ez így nem pontos megnevezés, mert a kijelző panelek Európában 50 hertzesek, abból lesz képkocka interpolációval 100 Hz. USA-ban ugyanez 60 illetve 120 Hz.
Azokat szokták - igencsak félrevezető módon - 100/120 Hz-esnek nevezni, amik nem csak BFI-vel növelik a képfrissítést, hanem interpolációval is.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
GML
őstag
válasz Mandok #31224 üzenetére
Most tényleg azt kéred, hogy soroljam fel, hogy honnan vannak az elektronikai cucciam? Hát jó.
mosógép Mall
hűtő MM
hifi apóstól '70-'80 évekből.
fejes ausztia (gyártótól)
pc céges.Bocs, hogy ezeket az új keletű webszarokat nem ismerem. Általában 5+ évre tervezek minden olyan eszközzel, amiért 30-ezernél többet fizettem.
Egyéb kérdés? -
ArGab
őstag
válasz s7evcsenko #31226 üzenetére
Igenis számít hogy emag, mert sok esetben nem Magyarországon forgalmazott termékekről van szó amihez nincsenek magyar garanciapapírok. Így közel sem biztos hogy foglalkozik vele a helyi szerviz. Sonynál nem tudom mi a helyzet.
-
blakey
titán
Meg kell kérdezni, hogy foglalkoznak-e itthon az emagról származó eszközökkel vagy sem, nem minden esetben szervizelik itthon. Nagyon sok eszközt Romániába visznek szervízelni és több hét/hónap míg visszakapják. Ha tehetem akkor 50e Ft felett nem tőlük rendelek.
-
s7evcsenko
addikt
válasz ateszm #31225 üzenetére
A garanciához nem sok köze van az Emag-nak ebben az esetben.
Ugyanis bármelyik magyarországi Sony szerviz köteles foglalkozni a tv-vel gyári garanciás időn belül.
Abban az esetben jön képbe az emag, ha több garit adnak, mint a gyártó, mert akkor a plusz idő alatt ők intézik a dolgot.
Ez viszont szerintem inkább pozitívum, mint negatívum, hogy adnak plusz garit.
Nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak velük, igaz még garanciás ügyem nem volt, mert nem romlott el semmim."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
-
kopee1980
tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Sony KDL43W755C televíziót amivel kapcsolatban az alábbi hibába futottam:
A TV több csatornát nem talál meg (Viasat 6, AXN White/Black). A szolgáltatónk a DIGI aki kábelen keresztül adja az adás külön beltéri egység nélkül.
A fent említett csatornák közül a Viasat 6-ot sikerült megtalálni úgy, hogy külön programoztam be a digitális és analóg csatornákat.
Az érdekes az, hogy a lakásban lévő többi tv-n gond nélkül bejönnek a fent említett csatornák.
Nincs valami ötletetek, hogy miért van a digitális és az analóg külön ezen a tv-én, vagy hogy mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
Euronics/edigital/emag helyekről van valakinek tapasztalata? Lehet, hogy lecsapnék egy w8C-re ha úgy adódik.
-
Joshi
titán
válasz igmond #31211 üzenetére
Régebben nálam is volt hasonló jelenség, de nálam vga driver okozta (AMD), furcsa hogy NV-nél is ez van. Hozzá teszem hogy én semmit nem változtattam csak AMD-ről NV-re váltottam. Első körben rakj vissza egy régebbi NV drivert hátha az a gond. Most a 75.70 van fent, de mindenképpen fel kell raknom nekem is a legújabbat a BF1 miatt.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz igmond #31211 üzenetére
Unokaöcsémnél kábel gond volt Kínából rendelte mert olcsó volt igaz az 5m-es kábel volt.Egy fillért nem ért, ellenben annál több bosszúságot.Igaz az egy sharp tévé,de az új kábellel már nincs gondja,max annyi hogy 3x annyiba került mint a kínai rendelése.
Első körben kéne szerezni egy kölcsön kábelt és azzal kipróbálni. -
igmond
tag
Sziasztok!
Van egy 50W829B tv-m mely össze van kötve pc-vel. Gtx 1060 videókártya, windows 10, 3 méteres hdmi kábelt használok. Néhány alkalommal előfordul akár film, akár játék esetén, hogy egy pillanatra elsötétül a kép, mintha nem lenne jel, majd minden rendben. Néha csinálja, de eléggé bosszant, hogy nem tudom mi okozhatja. Először a 3. hdmi portot használtam, majd átraktam a 4.re de ott is előfordul olykor ez a jelenség. Találkozott valaki hasonlóval? Kábel gond lehet csak, vagy esetleg a tv hdmi portjainál kellene a hibát keresni? Ötletet, javaslatot előre is köszönöm!
-
K Norbi
addikt
(#31201) blakey
(#31209) magyarfilm
Köszönöm -
allfinanz
senior tag
válasz K Norbi #31195 üzenetére
Mx Player (Pro) app-ot hasznalom filmezeshez.
HW vagy HW+ modban jatszom le a filmeket.
Gyengebb minosegu filmeket szepen feljavitja a TV (KDL-50W805C).Kell hozza codec, konnyen letoltheto hozza.
Felirat skinezheto. Nagy meretre allitom feher szinnel es felkoverrel.
Teljesen jol olvashato lesz igy![ Szerkesztve ]
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
allfinanz
senior tag
KDL-50W805C, Bravia Android TV
Talaltam hozza egy TV Memory Cleaner app-ot! Egesz jo!
Sajat Play Store-jabol is telepitheto, ingyenes, fokepernyon is megjelenik!
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
nyziffs
újonc
processzor 23%, ram 36% on dolgozik. egyébként szépen fut, semmi akadás, egyszer csak megáll, és bármennyit várok, nem indul tovább, csak ha beletekerek
-
nyziffs
újonc
Sziasztok!
Van egy bravia KDL-40W605B típusú TV-m, és egy laptopom.
Mind a kettő vezetéken keresztül csatlakozik a routerhez.
Vannak a laptopon filmek, amiket a TV-n szeretnék megnézni, először próbálkoztam a windows media player stream funkciójával, aztán csináltam egy otthoni hálózatot amin megosztottam a filmeket, és a TV menüjén keresztül próbáltam lejátszani őket. Az eredmény ugyan az: A filmek pár percenként lefagynak (megáll a kép és a hang), ha továbbtekerek 2 másodpercet, már megy is tovább, de elég zavaró és idegesítő.
A hálózatot nem terheli semmi, az internet is egész gyors (120mbit le, 60fel). Ami még fontos: csak az MKV filmeknél csinálja, sima divx és avi formátumot szépen lejátssza minden probléma nélkül.
Remélem tudtok nekem segíteni! Előre is köszönöm! -
blakey
titán
10 hónapot kellett várni valamilyen javításra? Le volt írva, hogy az android vonalat nem nagyon támogatják, persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a háttérben ne lennének próbálkozások, de akkor is egy általános kiadása lesz míg pl. letöltőd az SPMC-t és már Jarvis felületen is van HD hang, amcodec, MPEG2, MPEG4, h264, h265 gyorsítás, stb. Az SPMC-t sűrűbben fejlesztik és egyelőre minden androidos eszközön (6 db különböző) jobban teljesít mint a Kodi.
(#31195) K Norbi
MX Player-hez tudtommal külön letölthető SoC specifikus kiegészítők így akár hibátlan is lehet, nem tudom, mert nekem BS Player Pro-m van. Archos szintén nem ismerem, de gondolom ezen a platforon jól teljesítenek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 hónapos Philips OLED TV (718-as modell)
- Turtle Beach Stealth 600 GEN 2 PlayStation /// Újszerű // Számla + Garancia
- LG NanoCell 55NANO756QC 4k Smart Tv!55"/HDR10 pro/Game Optimizer/ALLM/Garancia!
- Skullcandy Crusher ANC 2 // ÚJ // Számla + Garancia
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest