- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykó78
tag
válasz wolf1000 #27396 üzenetére
Semmilyen neten található beállítás nem fog 1:1-ben passzolni a tiedhez, minden panel alapbeállítás eltérő.Sajnos.
Ha pontos, színhelyes beállításokat szeretnél, mindenképpen műszeres kalibrációra van szükség. Főleg a gamma helyére húzkodásához. Akkor jelentkezik az általad is tapasztalt sötét tónusok elkenése ha ez nincs beállítva.
Ha gondolod és egy kis pénzt is hajlandó vagy rá áldozni (szerintem ilyen kategóriában kötelező ezt meglépni) privátban küldök elérhetőséget a kalibráló szakihoz. Hétfőn kalibráltattam a 3. tévémet, éppen egy Sonyt és újfent profi munkát végzett. -
blakey
titán
Már megint ez az általánosítás, van kadenciahelyes lejátszás Androidon, nem egy gyártó bizonyította be, tv-ken semmilyen szoftverrel nincs kadenciahelyes lejátszás és ez akkor gond ha a tv nem tudja ezt kiküszöbölni.
Második résszel egyetértek, külső lejátszó kell.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
wolf1000
csendes tag
válasz K Norbi #27346 üzenetére
1000 hála, bejött a beállítás!
Más!
Tesztelgetem a gépet, csinálom a képbeállításokat de sehogy nem akarja hozni azt a szintet amit elvárnék.
Szürkeárnyalat nagyon gyatra, tehát sötét jeleneteknél rossz a képrészletezés!
A tesztben lévő beállításokkal fakó zöldes képet kaptam, főleg a profi1 szinhőmérséklet miatt!
Ez a 2. ledtvm. A másik az a konyhai 22colos samsung. Jó tudom hatalmas a méretkülönbség de a feketét/szürkéket sokkal jobban jeleníti meg! A sony 1 10 éves samsung SD plazmát váltott le, ahhoz meg kár hasonlítgatni....
Ki milyen beállításokkal nyomja?!? -
Mankó
veterán
Ezen én is gondolkoztam, hogy ha veszek egy droidos 65w857(9)-et és feltolom a Kodit rá, akkor kiválthatja e a jól bevált Beelink MxIII-mat?
Annál pl az első volt, hogy letakarítottam a gyári droidot és helyére a nandra felraktam egy LibreElecet és arra pedig a Kodit. Azóta sincs semmi problémám vele. -
Joshi
titán
válasz WonderCSabo #27393 üzenetére
Kadenciahelyes lejátszás tudtommal nincs Androidon.
ui.: próbáld ki a Kodit, de szerintem nem lesz jó. De beruházhatsz egy Beelink MiniMXIII-ra LibreElec-el, ennél olcsóbban nincs kadenciahelyes lejátszás.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz PpenoO #27353 üzenetére
En par hete vettem egy ilyet, csak 50 colos verziobol (49XD8077). Sajnos nagyon tuzetesen nem volt idom meg kiprobalni, de ratoltam jo par videot USB-rol, es meg vagyok vele elegedve teljes mertekben.
Apropo, egy kerdesem lenne is az itteni szakikhoz mar hozza. Az Androidos lejatszokkal el lehet erni a 24p lejatszast? Lathatolag nem valt 24p-re, mert stuttering van, sajnos. Azt olvastam, hogy HDMI bemenetrol alapbol tudja, de az Androidos lejatszo (pl. pendrive-rol jatszok le filmet), mar nem egyertelmu.
-
kets520
tag
Ez alkalmas 50W808 falra szereléséhez. http://www.jofogas.hu/vi/48187355.htm
-
Joshi
titán
válasz ruszrob84 #27390 üzenetére
Jogos, meg aztán félrevezető az is, hogy az XD helyett XtípusszámD-ként jelöli a Sony az USA készüléket. Fura, pont ezért nem is célszerű összehasonlítani az EU készülékekkel.
Egyébként a "kirohanásom" nem csak ez miatt volt, hanem azért is mert sokan nincsenek tisztában a jelölésekkel pedig nagyon fontosak. -
Joshi
titán
válasz ruszrob84 #27386 üzenetére
Az X8000 nem Triluminos (2015), viszont az XD8000 már megkapta a Triluminost és egyéb ficsöröket. Kár volt idekeverni az X800D készüléket mert mi európaiak nem sokra megyünk vele ugyanis itthon nem lehet kapni.
ui.: igazából harcolhatsz velem de nincs sok értelme.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz Gaborka30 #27381 üzenetére
Átvételnél nem tudsz másra figyelni mint hogy ne legyen sérült a doboz. A kijelző ne legyen felhős sötét háttérnél sötét szobában. Az a jó ha homogén a kijelző.
(#27382) ruszrob84 Az X800D nem 2016-os modell mint pl az XD8005, de a betű jelzés is tükrözi ezt.
[ Szerkesztve ]
-
Gaborka30
aktív tag
A MM-ben 370k a SONY KDL-65W857CSAEP (mint írtátok fentebb) .. Mehet még lejjeb az ára, vagy az ez amiért már érdemes és sokkal lentebb úgysem lesz?
A másik kérdés: ha megveszem, akkor inkább személyesen, vagy meg lehet bízni a kiszállításban? Ha kiszállítás, akkor mire kell figyelni az átvételnél?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz ruszrob84 #27379 üzenetére
Az X jelzésű tehát mondjuk X8ezer az 2015-ös modell, az XD8ezer az pedig 2016-os. Na most az X8százD teljesen más széria. Az X8ezer(nyolcezer) nem Triluminos és a Motion Flow is gyengébb mint a 2015-ös X8500 (nyolcezerötszáz). Még mindig más széria az X800 (nyolcszáz) széria ami viszont az X8500 (nyolcezerötszáz)-hoz áll közelebb technikai paramétereket tekintve.
-
einstein
senior tag
válasz asprey #27357 üzenetére
Nekem a saját tévém alapján úgy tűnik - talán valahol olvastam is erről - hogy a jel nélküli fekete képen, mint amit linkeltél is, sokkal rosszabb a bevilágítás mértéke, mint valós képtartalom mellett. Ezt kikapcsolt dinamikus kontraszt, illetve fekete kiemelés mellett értem. Lehet hogy még így is játszik a tévé a háttérvilágítással, ezt nem tudom, és talán ez az oka, de a lényeg, hogy a felhősödés mértékét nem az ilyen képek (menü / csatornaváltás stb) alapján kellene megítélni szerintem.
-
-
-
asprey
tag
Sziasztok! Vissza vittem nagy csalódás volt, vissza kaptam az árát. KDL-65W859
Várom az LG65UH8507 csütörtökre meg lesz!
Olyan felhős volt a kép még csatorna váltás közben is nagyon látszott a szerviz meg elhajtott, hogy ez ilyen.customersupport.HU@eu.sony.com
okt. 24. (2 napja)
címzett: saját magam
Tisztelt ......... úr!
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Sony ügyfélszolgálatával.
Minden LCD (beleértve a LED) kijelző a legalacsonyabb osztálytól a legmagasabbikig háttérvilágítással rendelkezik, mely lehetővé teszi az éles és tiszta képek megjelenítését. Ezen háttérfény esetenként látható lehet sötét képek megjelenítésénél (a kapcsolat típusától függetlenül: TV, HDMI, USB...) a TV beállításaitól függően. Ezen jelenség azonban nem minősül hibának, így szervizeltetést nem igényel.
Az alábbi beállítások megváltoztatásával az Ön által panaszolt jelenség mértéke csökkenthető:
Amennyiben a kontrasztarány és a fényerő helytelenül lenne beállítva az esetben a TV-n az úgynevezett Ambient szenzort (fényérzékelő) lenne szükséges bekapcsolni:
HOME/Beállítások/Megjelenítés/Kép/Fényérzékelő
Illetve a Mozi üzemmód aktiválásával szintén csökkenthető a háttérfény:
HOME/Beállítások/Megjelenítés/Kép/Képüzemmód
Köszönjük!
Bármilyen más Sony termékkel kapcsolatos kérdésével a későbbiekben is forduljon hozzánk bizalommal.
Esete a következő esetszámmal lett nálunk regisztrálva: 15006518. Ha további információra lenne
szüksége ez esettel kapcsolatosan, kérjük ne változtassa meg a címet a levélre való válaszoláskor,
hogy ezáltal könnyebben kezelhessük azt.Üdvözlettel,
Richárd[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Ladislaoca #27354 üzenetére
Sajnos nem tudom a választ mivel nem találkoztam még ilyen hibával, de valószínűleg a kártyához van köze. Kártya nélkül is csinálja?
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Ladislaoca
tag
válasz blakey #27344 üzenetére
Azt hiszem ide vágó korábbi kérdésem:
Inviteles CI+ kártyás kábeltévém van.
Azt tapasztaltam, hogy a guide-ban korábban beállított műsor rögzítése közben ha bekapcsolom a tévémet akkor leállítja a rögzítést.
Ha viszont manuálisan elindítom egy műsor rögzítését, akkor azután akárhányszor ki-be kapcsolhatom a tévét a műsorrögzítés nem áll le.
Ez mitől lehet? -
PpenoO
őstag
KD-55XD8005BAEP, mérvadó tesztet nem találtam róla illetve a topikban sem lett megemlítve még. Valakinek van tapasztalata vele?
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz blakey #27351 üzenetére
Igen de te meg azt írtad, hogy a 65W859 teljesen hétköznapi termék ami igaz is, csak én hozzátettem a 7-800k árat is amit te már figyelmen kívül hagytál. Meg aztán léteznek olyan "prémium" TV-k is amik semmilyen kiemelkedő technikai háttérrel nem rendelkeznek mégis prémium áruk van (pl B&O).
-
blakey
titán
Igen, arról írtam, ritkán szoktam másról beszélni.
(#27350) Joshi
Ezt írtad:
"Attól függ hogy mi számít prémiumnak, én azt mondom hogy a prémium 65" fölött kezdődik olyan 7-800k-nál."
Erre meg egyszerű a válasz, nem 65" fölött kezdődik, sehol sincs jellemző, stb.
Szerintem már túl sok időt vesztegetünk erre.[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Még egyszer, nem méret függő a prémium kategória. Panasonic VT60 igencsak prémium és van 50"-os is.
Nincs meghatározva, hogy kizárólag nagyobb képátló esetén van prémium kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz blakey #27334 üzenetére
Én jól írtam, mert odatettem hogy a prémium 65" 7-800K-tól kezdődik. Egyébként a prémium kategóriára nem jellemző az 50" és az alatti méret.
(#27343) air ezt már írtam neked korábban is hogy működik mind1 hogy mit mondanak.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz wolf1000 #27322 üzenetére
Helló! Nekem UPC direct van műholdas, CAM modullal használom, nekem is probléma volt az ékezet kijelzéssel.
Átkel állítani a régió nyelvét és jó lesz. Nem minden csatorna de 93,5% igen.
Home: Beállítások: Kezdeti beállítások és itt a régiót Csehországra, de jó Észtország is Eesti.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz blakey #27344 üzenetére
Köszi.
Egyébként a legtöbb ügyfélszolgálat kutyaütők társasága.
Még a weblapok is botrányosak.
A Sony kivételével egyik gyártó (Samsung, LG, Philips) sem jelzi a készülékek specifikációjában, hogy az adott modell hány hertzes panellel vannak szerelve.
Philips ügyfélszolgálatát felhívtam, ott sem tudták megmondani. Azt javasolták, hogy hívjam fel a központi szervizt.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
blakey
titán
"még megy az élő adás rögzítése de én az elejéről nézem."
És ezt hogyan lehet?
Manuálisan indítod a felvételt bekapcsolt készüléken, vagy műsorújságból, időzítetten kikapcsolt készüléken, és bekapcsolás után tudod indítani a felvétel alatt álló műsor lejátszását?
Egyszerűen, mindegy, hogy előre programozott felvétel vagy most indítottad, csak a csatornaváltás tilos, minden más engedélyezett, Home menü majd Video és rámész az épp rögzítés alatt álló anyagra, onnantól kezdve azt csinálsz vele amit akarsz, elejéről kezdi, de beletekerhetsz, megállíthatod, stb.Én a Supporttól semmi ilyesmit nem kérdezek, mert ott nem értenek hozzá, vagy csak minimálisan, tisztelet a kivételnek.
"Értesítjük, hogy a készüléken nem lehet egyidejűleg felvételt készíteni és a rögzítés alatt álló felvételt visszanézni.
A rögzített felvételek visszajátszására csak a felvételkészítés befejezését követően van lehetőség."
Hülyeség, bármikor vissza tudom nézni, most is kipróbáltam, hogy nehogy hülyeséget írjak.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
air
nagyúr
válasz blakey #27342 üzenetére
"még megy az élő adás rögzítése de én az elejéről nézem."
És ezt hogyan lehet?
Manuálisan indítod a felvételt bekapcsolt készüléken, vagy műsorújságból, időzítetten kikapcsolt készüléken, és bekapcsolás után tudod indítani a felvétel alatt álló műsor lejátszását?Mert erre is rákérdeztem tegnap a Sony-nál, amire ez a válasz jött:
"Értesítjük, hogy a készüléken nem lehet egyidejűleg felvételt készíteni és a rögzítés alatt álló felvételt visszanézni.
A rögzített felvételek visszajátszására csak a felvételkészítés befejezését követően van lehetőség."Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
blakey
titán
Klasszikus Timeshift nincs, ezért írtam azt amit. Amúgy bármikor bekerülhet mivel a rögzítés is sokkal később került bele a szoftverbe.
Nem kell 2 tuner a Timeshifthez, de jól jönne.
Bármikor megnézheted azt amit épp rögzítesz, legalábbis én így tettem, simám működött, Forma-1-et szoktam így felvenni, még megy az élő adás rögzítése de én az elejéről nézem.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
air
nagyúr
válasz blakey #27340 üzenetére
Ismereteim szerint Timeshifthez nem kell 2 tuner.
Másrészt, pont tegnap írtam a Sony supportnak, ahonnan a következő választ kaptam: "Tájékoztatjuk, hogy a Sony Bravia televíziók nem rendelkeznek az ún. Timeshift funkcióval."
Erre kérdeztem rá tegnap, hogy az élő adást lehet-e megállítani, visszatekerni, újraindítani, de az a válasz jött itt is, hogy ilyet nem lehet.
De akkor, ha az adott műsor rögzítését elindítom, akkor meg lehet állítani, lehet visszatekerni, előretekerni stb.
Ha jól értem. Ez csak annyiban különbözik a "klasszikus" timeshifttől, hogy ebben az esetben a rögzített műsort később manuálisan kell törölni, míg a klasszikus timeshiftnél magától törlődik.
Samsung TV-men ez így megy.
Az a baj, hogy a timeshiftet a gyártók sem egyértelműen értelmezik.
Az is timeshift, ha időzítetten elindítasz egy felvételt, majd amikor hazaértél elkezded az elejétől nézni, miközben a készülék még a műsor végét rögzíti.
Ez a funkció HDD-vel szerelt DVD felvevők idejében jött be, emlékeim szerint.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
blakey
titán
Ha be van kapcsolva a rögzítés akkor bármikor meg tudod állítani, automatikusan nincs Timeshift, mert nincs benne 2 tuner, így sok értelme nem lenne mivel azt nézed amit rögzít, tehát ha szószerint nincs Timeshift azért az eddig felvett anyagot nézheted rögzítés alatt is és akár meg is állíthatod.
-
junior11
veterán
Sony KD 65ZD9 review (hdtvpolska.com) [link]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
blakey
titán
65" fölött - az sem garancia a prémiumra, ugyanolyan tömegtermék, a W85C nem prémium termék, ugyamaz, mint a W80C. Prémium terméknek minden méretben prémium ára van, ha a ZD9-et 50"-ban is gyártanák akkor 5-600e lenne az ára, szóval nem kizárólag és feltétlenül a méret határozza meg a prémium kategóriát. Egy 50"-os LG OLED is simán lehet prémium kategóriás.
-
Joshi
titán
"...erre a vásárló 2015-ben zokszó nélkül veszi a jó drága felhős "prémium" TV-ket..."
Attól függ hogy mi számít prémiumnak, én azt mondom hogy a prémium 65" fölött kezdődik olyan 7-800k-nál. Azok a készülékek amiket itt leáraznak 50-55"-os méretben azok tömegtermékek, nem kell meglepődni ha nagy a minőségbeli szórás. -
blakey
titán
H6400-ra annyit írok, hogy volt alkalmam összehasonlítani egy Panasonic AS640-nel, nem lett Samsungom.
Direct LED vs. Edge LED, tökéletesen mindegy, ha jó a diffúzor ami a fényt egyenletesn osztja el a felületen.(#27331) ngaba
Pedig a 2 betűs topikban segítséget kaptál volna a tutiról.[ Szerkesztve ]
-
ngaba
aktív tag
Mi, vásárlók vagyunk a hülyék, hogy megvesszük ezt a sok maszatot. Bár mi mást tudnánk csinálni...
Érdekes, a direct LED-es Samsung H6400-nál meg bírták csinálni, hogy alapvetően ne legyen clouding (rosszul sikerült darabok ott is vannak biztos), erre a vásárló 2015-ben zokszó nélkül veszi a jó drága felhős "prémium" TV-ket...
blakey: Ezt szerettem volna hallani. Ha már a rokonoknak azt mondtam, hogy azért választottam "drága" TV-t, mert ennek szép képe van (a smart nem kell nekik), akkor legyen is az...
[ Szerkesztve ]
Eladó a valóban orvos nagybátyám által vett, vidéken használt 1.4 T-Jet Fiat Bravo: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/fiat/bravo/fiat_bravo_1.4_t-jet_active-21401982
-
blakey
titán
Olvasni jó dolog, de fórumokon többnyire panaszokat lehet olvasni és azok megoldásait, ezt ne vedd készpénznek, nem általános szériahiba, olyan sincs, hogy egy LCD homogén, olyan van, hogy megfelelő beállításokkal olyan mértékűre csökkenthető, hogy normális tv-zés mellett egyáltalán nem zavaró és sajnos LCD-ben fel kell készülni arra, hogy további felhősödés lesz vagy épp ellenkezője, gyengül a mértéke. Volt Samsungom, olyan mértékű volt a felhősödés, hogy semmi nem segített rajta, ettől még nem állítom azt, hogy soha Samsungot.
-
ngaba
aktív tag
Mondjuk amit írtam, az egyértelműen tervezési (mérnöki) hiba, kifelejtették a számításból a hőt, vagy a megfelelő hőelvezetést.
Én pont két KDL-43W755C-t is rendeltem (nem saját zsebből), egy-egy rokonnak. Az itteni fórumajánlások alapján választottam ki, mint legjobb TV, és pont akciós volt. (Sajnos annyira dicsérte mindenki, hogy akkor még nem néztem ennyire utána, hirtelen kellett dönteni.) Saját szememmel még nem láttam, de ha ezeknél is előjön ez, akkor ezek lesznek az első és utolsó Sony tévék a családban...
[ Szerkesztve ]
Eladó a valóban orvos nagybátyám által vett, vidéken használt 1.4 T-Jet Fiat Bravo: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/fiat/bravo/fiat_bravo_1.4_t-jet_active-21401982
-
blakey
titán
válasz wolf1000 #27322 üzenetére
Elméletileg semmit nem kell állítani, Mo-ra állítva minden tökéletesen jelenik meg, ha nálad nem jó akkor a szolgáltató a hibás és/vagy a jelszintekkel (is) gond van.
-
ngaba
aktív tag
válasz DirtyFREE #27318 üzenetére
A KDL-43W755C és W756C is le volt akciózva ezen a hétvégén és múlt hétvégén is edigitalban 150k-ra. (Szóval a helyedben a hétvégét azért megvárnám, hátha.) Az azért elég jó ár érte...
Mondjuk elég aggasztó, hogy az egyik legjobb FHD tévéről, a 755C-756C-805C szériáról is ilyeneket lehet olvasni (melegedésre megjelenő clouding az elektronika körül, a hozzászólók szerint a 43"-t is érinti): [link]
Ezek még januári hozzászólások, remélem, azóta javították a hibát. Szerintem jobb lenne, ha a "prémiumabb" tévék is Direct LED-esek lennének, többet ér a képminőség szvsz, mint a vékonyság; és Edge LED-del mindig lesz valamennyi clouding.
[ Szerkesztve ]
-
wolf1000
csendes tag
A digitális tv csatornáknál a normális ékezetes karaktereket az információs sávban be lehet valahogy állítani hogy helyes legyen?
Dirtyfree most a médiában van akció, a legközelebbi talán nagyobb akció a blackfridaykor lesz ha lesz benne olyan ami téged érdekel....
Az emagnál van pár jó ajánlat a visszaküldöttek között, ezek igen jó áron vannak!!!
[link]
[link] -
Tegla80
addikt
válasz DirtyFREE #27317 üzenetére
Sztem okt kozepe/vegetol indulnak a jo akciok es ez kitart nov eleje vegeig azt jon a karacsonyi laz es emelkednek az alaparak amibol akcioznak.(2012 ota figyelem a dolgokat)
A januar felejtos mert semmi erdemi akcio nem szokott lenni.(vettem anno meg tudatlanul ps3-at januarban,h majd En akkor milyen jol jarok ......nah akkor +1 joy es jatek nelkul vettem ugyan annyiba igy xarabbul,mint haver elozo ev vegen.)
Szval En most vennek,ha van ra keret vagy hitel. (nalam egy ps pro van tervben nov 10 utan valami 0% thm akcioban.... )Sony® & PlayStation®
-
SipiBcs
őstag
válasz DirtyFREE #27317 üzenetére
Ha FHD a cél, akkor ne várj vele sokáig, mert javarészt csak 4k készülékek lesznek már januárban, amelyek droidos készülékek. Ha 4k-t szeretnél, akkor is találsz kedvedre valót jó áron a mostani akciókban. (joy napok, red- vagy black friday, esetleg november végén tutti lesznek sony-s akciók)
Szerintem január-februárban sincsenek nagyobb, esetleg durvább leárazások egy-egy esettől eltekintve. Pláne, hogy érdemes most körbenézni, tegnap durván lenyomták az árakat 55 és 65 collban!
DirtyFREE: nincs vele semmi gond. Nem fog főzni, mosni helyetted, de sok mindenre használható és gyors, szerintem jelenleg a legjobb a piacon.
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
DirtyFREE
tag
Alakulunk!
Összehasonlítás
756C a plafon nem 3d Tv-ben?
Ezzel az Androiddal tényleg sok probléma van?[ Szerkesztve ]
"A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni" by AS
-
DirtyFREE
tag
Szerintetek a karácsonyi nagy leárazásokban lesz érdemes megvenni a tv-t,vagy várni és januárban mehetnek lejjebb is az árak?
"A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni" by AS
-
Mankó
veterán
válasz hegylako01 #27315 üzenetére
Huu, nagyon jó lenne fogni egy fekete keretes 65w859-et.
Hétvégén én is futok egy kört a környező euronicsokban, hátha belefutok egybe jó áron.[ Szerkesztve ]
-
wolf1000
csendes tag
SONY guruk Üdv!
Szert tettem ma 1 SONY KDL-55W756C a MM akcióában 220ért, Online rendeltem meg, a boltban vettem át így 60napig visszaadhatom ha mégsem felelne meg.....
Ki mit ajánlana mit frissítsek, állítsak be első körben? -
LógaGéza
veterán
Történt valami frissítés tegnap óta? Jöttem haza, indítom a Kodit, ám az nem játszik le semmit... Láttam, hogy Beta4 van fenn, akkor töröltem, ment vissza a Beta3, azzal sem, pedig eddig rendben volt
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest