- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Ez jó kérdés, még nem próbáltam viszont BT controllert próbáltam és tökéletesen kezelte.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
lugomon
tag
Igen korrektek voltak a Központi Szalonban.
Ma visszaviszem a TV-t, és visszakapom a pénzem.
Köszönöm a korrekt hozzáállását a cégnek! ( ( Ők is olvassák a fórumot)
Omega Testamentum
-
blakey
titán
Oké, egyik fekete, másik ezüst, ennyi a különbség, ezért is szoktam írni, hogy a típus W75C.
Sony oldalát nézd.
Amúgy a D-nél felsorolt tunerek vannak a C-ben is: Analóg, DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S2.[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Amelyik tetszik, ezüst vs. fekete.
Nehogy mi döntsük el helyetted. (Illetve ha egy összehasonlító táblázatot teszel be akkor nem értem, hogy miért nem megy a leírtak értelmezése, tök egyértelmű a dolog.)*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
IG55
senior tag
Most akkor melyik legyen?
WD755 - nem
43W756CSAEP vagy 43W755CBAEP?
A WD755 az idei modell, és mégis ugyanazért a pénzért gyengébb, mint a tavalyiak?
[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
Auchan, tegnaptól 12-ig:
-
Rogiii
aktív tag
-
blakey
titán
Ez 2 féle tv és a C végűt vedd (sznbéli eltérések vannak), minden lényegi rész benne van az összehasonlításban, nem véletlen, hogy egy tavalyi, kufutott modell ugyanannyiba kerül mint egy idei, új modell.
-
IG55
senior tag
Ez a 3 TV ugyanannyiba kerül, mi a valós különbség köztük, melyiket kell megvenni? Nem hiszek annak, ami itt fel van tüntetve.
[ Szerkesztve ]
-
IG55
senior tag
KDL43W755CBAEP 149990 FT E-digitálnál. Ez meglehetősen jó ár, ha jól sejtem?
Egyébként a hangja milyen a TV-nek? A saját hangszóróival használnám.
[ Szerkesztve ]
-
Rogiii
aktív tag
válasz blakey #26679 üzenetére
Valószínű igazad van,csak nem találtam most hirtelen itt a közelben senkit akivel meg tudnám csináltatni, mert vidéki vagyok.
Én csak azért írtam le, mert segíteni szerettem volna,hogy én is olyannak látom.
Tudom hogy ez teljesen szubjektív vélemény, nem is mondtam azt hogy a tv hibás,csak azt hogy még nem sikerült olyanra beállítanom amilyenre szerettem volna.A másik tv-m azt már úgy vettem, hogy helyben kalibrálták is, és úgy hoztam el, lehet ezzel is azt kellett volna, és akkor nem kell utólag szenvedni.
Esetleg ha valamelyikőtök tud Tatabányán olyan embert, aki kalibrál tv-ket, az jelezhetné nekem privátban.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
blakey
titán
válasz lugomon #26683 üzenetére
Hülyeség, csak épp érteni kell hozzá és tudni kell, hogy mi a természetes szín illetve jó élesség, utána normális anyaggal, ami valóban szakmailag is az, megnézni, hogy mi a szitu, ha ott minden okés akkor a többi eszközt, kábelt kell megnézni, az semmit sem jelent, hogy a Philipseden minden jó, mert lehet, hogy úgy ahogy van egy túlhúzott, szakmailag borzalmas képet tartasz természetesnek. Ha igaz lenne amit írsz/írtok akkor már rég nem lenne Sony tv, márpedig nem igaz, tűéles képem van az 50W75C-vel, ráadásul 0 állásban. Az LG-ket is kalibráltam és ott is 0 állásban tűéles a kép.
-
blakey
titán
válasz PrinceHerceg #26681 üzenetére
Azzal nem lehet mit kezdeni, hogy valakinek szubjektív véleménye (és nem szakmailag laátámasztott) van valamiről, nyilván ha a Sony tv-i életlenek lennének akkor már rég mindenhol ez keringene, de ugye nem igaz mint ahogy az sem, hogy nem lennének természetesek, sőt inkább a Sony a természetes még egy-két gyártó mellett, de az emberek többsége megszokja azt amit lát és utána ahhoz viszonyít, gyártók részéről óriási hiba, hogy többségében nem a természetességre törekednek hanem a "parasztvakításra", túlszaturált színeket, éljavításokat, stb-t tesznek a tv-kbe és bekapcsolják, ezáltal azok akik nem értenek hozzá, alapjáraton használják és ez egy idő után természetes lesz számukra, innentől kezdve minden ami szakmailag természetes az nekik rossz, sárga, életlen, stb. Látatlanba, fórumon át ritán lehet segíteni.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz lugomon #26671 üzenetére
Élénk módban nézted a TV-d, mert alapból ha jól rémlik Cinema Pro állásban vannak, ami bár színhelyes, mégis sárgás! Ez nekem se tetszett, de a fent említett mód mindent helyre tett, apróbb módosításokkal persze?! Ha így se jönne be, nem tudok mit javasolni!
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Rogiii #26675 üzenetére
Kalibráltasd, nagyon sok állítási lehetőség van és tűéles képe van, bátran állítom. A másik amit korábban már feltettem, mi neked a tűéles, mert szakmailag a 0 az alap és ahhoz viszonyítunk, nekem ahhoz van kalibrálva minden, 0 állásban tűéles a HD, SD nem érdekel mert az HD tv-n néha a nézhetetlen kategória ami a tv-adókat illeti. Nálam minden olyan éles mint a számítógépen. Ennél élesebb nem kell és ha a gépen homályos életlen a kép akkor a tv-n is az, nekem ez a viszonyítási alap.
[ Szerkesztve ]
-
Ladislaoca
tag
Ma reggel 3 kis pixelhibát vettem észre Sony KDL43W805C készülékemen.
Világoskék színeknél látszik főleg, 3 egymás mellett lévő kis pixel ilyenkor fehér.
Érdekesség, hogy a hét elején volt egy hirtelen áramkimaradás. (kb 1 másodpercig tartott).
Lehet van köze hozzá ennek az eseménynek?
Mit lehet tenni ezzel?
(Márciusban vásárolt készülékről van szó) -
Rogiii
aktív tag
válasz lugomon #26670 üzenetére
Sziasztok!
Én is hasonlóképp jártam. Vettem nyáron egy 43W755c típusú tv-t.
És én is akárhogy állítom kicsit sárgásak a színek, ez mondjuk annyira nem is zavarna ( már megszoktam), de én is homályosnak érzem kicsit a képét.
Van itthon egy kalibrált Samsung 48h6400 és annak tű éles a képe. Élességben a Sony meg sem közelíti, és ez nagyon zavaró, mikor az ember fullhd filmet néz.
Én egy med600-al használom, szerintem forrás oldalon nem lehet gond, mégis akárhogy állítgatom nem lesz sehogy sem tűéles.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
IG55
senior tag
Üdv!
Mit ajánlanátok?:
- FHD
- Media lejátszási képesség
- SMART
- 40-43"KDL-43W755C-t ajánlottak másik topikban. Árukereső szerint nem tud lejátszani divx, xvid-et, ez igaz?
Van más egyéb ajánlott modell a fentin kívül?Köszi!
-
titán
válasz lugomon #26671 üzenetére
Korrektek nagyon es nem adnak el bontott tv-ket. Arrol nem tehetnek, hogy keptelen vagy beallitgatni a tv-t. Ok az elsoszamu sony forgalmazo az orszagban, nincs mutyi meg keveres. Vissza fogod kapni a penzedet. Adjal nekik szamlaszamot es kp befizetessel rateszik a penzt valamikor a 14 . nap korul.
[ Szerkesztve ]
-
Galopp
tag
válasz lugomon #26667 üzenetére
Nem figyeltem az előzményeket, így nem tudom, hol vetted. Minden esetre az eddig meglátogatott webshopok ászf-jét átböngésztem anno TV vásárlás előtt, és úgy rémlik, minden helyen azt írták, elálláskor a fizetéssel megegyező módon kaphatja vissza az ember a vételárat, amitől csak speckó esetben és csakis közös megegyezéssel lehet eltérni...
--
Egyébként én 2-3 hónapja vettem meg a tavalyi 50X80C TV-t, és kezdésnek jól meghajtottam valós 4K tartalommal. Icipicit nyúltam bele a képi beállításokba, de az állam leesett. A TVadás (nekem még jó kis analóg kábelem van otthon) egy fos. De nem is számítottam jobbra. Vettem digitális antennát, hogy az Olimpia alatt teszteljem az adást. Az már egészen elfogadható volt (M5HD). Feleségem sírt is nemrég, hogy milyen fos a képe az adásnak, és nem akarta elfogadni, hogy egy 200E Ft-os TV-nek ilyen a képe. Megmutattam neki a Sony vízalatti 4K demóját, és rájött, hogy miért is kellett lecserélnui a 10éves HDReady 32"-os Samsungot.. :-)
Majd ha egyszer jó kedvem lesz, és valóban sokat nézek TV-adást, benevezek valami digitális csomagra, de arra, hogy a PaprikaTV mejnen az üres szobában, ez a mostani is megfelel.Anno agyaltam sokat, hogy megvárjam az XD szériát, de ugyanabban a méretben +100E Ft-ot már kicsit sokalltam. Persze itt sokan mondják, hogy az általam megvett modell mozgásmegjelenítése nem az igazi, de nekem 1,5m-ről nézve a 4K-s Deadpool-t nem igazán jött le. Szóval én örülök a választásomnak...
-
-
titán
válasz lugomon #26667 üzenetére
Nem ertelek abszolute, barmilyen tv-t veszel mindegyiket be kell allitani, hogy neked megfelelo legyen a kepe es a szinei, nincs olyan, hogy a szemedre kalibralva adjak at a tv. Persze te tudod, a te dontesed.
En megertem az uzletet is, azt leszamitva, hogy torvenyileg is kotelezve van erre. Abban biztos lehetsz, hogy a 14. napon vagy utana kapod vissza toluk a penzed.
-
lugomon
tag
Igen, jó kérdést tettél fel!
Pont egy sokszor látott blu ray lemezemet tettem be. Gyalázatosan gyenge volt...
Amit láttál, az a Philips Ambilíght rendszere, mely folyamatosan követi a képernyő változásait....
Én nagyon szeretem.
Nagyon köszönöm a segítségedet, de a készüléket még ma visszaviszem. ( igaz, hogy készpénzzel fizettem, de most várhatok 2 hétig, mire visszautalják...furcsa...)
Addig nem lesz tv-m...ill a Philipsből a megmaradt 1 db. Amit láttál a hirdetésben, az ugyanaz a típus. Nagyon megbántam, hogy ebbe a 4K-s dologba beleugrottam.A Sony meg nagy csalódás....
[ Szerkesztve ]
Omega Testamentum
-
amadeus11
senior tag
válasz lugomon #26647 üzenetére
100 %-on sem "olyan éles". Valószínű azért érzed így, mert felskálázott full HD anyagot nézel egy 4K-S panelen, kicsit "lágyabb" a kép és ez minden 4k tévével így lesz. You Tube 4k demóval próbáltad? Színhőmérsékletet is be tudod kedved szerint állítani, ha a profi vagy a normál mód nem tetszik válaszd az élénket, az biztos, hogy nem sárgás, bár a retinádat lehet feszegetni fogja. A részletességet tudod javítani a Reality Creation funkcióval. Ha még így se elég "élénkek" a színek, ott az élő szín funkció, de ekkor már tényleg elég messze lesz a valóságtól amit látsz, mintha mesefilmet néznél. Én ahány Sony tévét láttam, mindig elcsodálkozom milyen tökéletes rajta a bőrszín, még sose láttam rajtuk vörös vagy zöld arcokat az eredmény mindig nagyon hihető volt. Épp ezért nem értem miről beszélsz, vagy hogy lehet fakó egy kvantumpöttyös tv? Szerintem próbálj megbarátkozni vele, az egy nagyon jó tévé!
There is a star
-
titán
válasz lugomon #26664 üzenetére
A bluray forras sem volt szep es eles?
Sargas a szin. Probalgattad a szineket allitgatni, hogy ne legyen sargas? Paoloo kolleganak 8509-e van, esetleg irjal ra milyen beallitasokat hasznal, neki is kellett ido mire beallitgatta a tv-t. Szerintem megszoktal valamit es most nem azt latod az a baj. Pedig amit vettel tv-t sokkal jobb mint ami volt, csak be kellene loni rendesen.
--------------------------------------
Megtalaltam a hirdetesedet. Megkerdezhetem, hogy milyen fenyforras vilagit a tv mogott? Lehet kiprobalnek egy ilyet, no nem azert, hogy homogen legyen a hatterfeny , az tokeletes igy is, csak amugy is mindig vilagit a kislampa, ezzel ki tudnam valtani es meg jol is nez ki.
[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
2,5m-re ülök az 55"-os 4K tv-hez, én bőven látom a különbséget a FullHD-hoz képest, igaz nem teljes részleteséggel, mert akkor 1,5-re kell ülnöm és innen bámulni a demóanyagokat, mert még csak 1-2 film van ami valós 4K! 65" nekem is jobb lett volna, de az kissé borsos, na majd a következő :-)
[ Szerkesztve ]
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
PpenoO
őstag
válasz lugomon #26659 üzenetére
Színek:
Be kéne állítani azt a tévét vagy teljesen elszokott a szemed. Túlszaturálhatod a Sonyt is de hosszútávon inkább az elvonókúra vagy hagyd a picsába és vidd vissza.
Élesség:
4K tévét tényleg 65+ban érdemes venni. Felskálázás ide vagy oda, nagyobb felbontásnál SD kép jobban szétesik ilyen felbontásban. Ilyen felbontású tévét ne az vegyen aki Szomszédokat vagy VHS felbontást akar nézni a készüléken. Oda Philipsből a CRT 100Hz Matchline való vagy ha ragaszkodsz a Sonyhoz akkor egy felső kategóriás Trinitront szerezz be.
[ Szerkesztve ]
-
lugomon
tag
válasz PrinceHerceg #26657 üzenetére
47 PFS 7109 ( kettő is volt be lőle...1-et eladtam..kár volt..
)Omega Testamentum
-
PrinceHerceg
őstag
válasz lugomon #26649 üzenetére
Az a SONY TV egy triluminos paneles jószág, ennek ellenér vissza akarod küldeni? Csak kíváncsiságból, milyen Philips TV-d van, amit jobbnak tartassz nála?
+ hogy lett az X8507C-ből 8505? B-t vagy C-t kaptál?
U.i készülj fel, mert téged is szeretni fognak ezentúl a Központiba!
[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
válasz lugomon #26652 üzenetére
A 4k-nak szerintem minimum 65", de inkabb 75-tol van ertelme. Marmint, hogy az elonyet lasd. Ugyanakkor alig van forras hozza. En is ezert vettem FHD-t. 3m-es nezesi tavolsagrol ki van zarva, hogy eszreveszed a kulonbseget egy 65-os megjeleniton pl. Ha igen, akkor kivetelesen jo szemed van, vagy hanta
A játék az nem játék!
-
DuracL
tag
válasz Dareiosss #26613 üzenetére
Úgy értettem a 24hz-es röcögés tudod
A upc műholdas nekem, stabil jellel stb, műholdas digin is néztem, mindigtv-vel is. Az sd csatornákat hátrasoroltam inkább, azok felejtősek mindenütt(vagy 3-3,5m+ ra ülni). Majd nézem tabletről az onnan felvett dolgokat.
Tudom hogy kell az interpoláció az 1080 sorhoz, de én lcd-nél a 300 soros 50hz-es élményre vágyom, amit megszoktam, nekem az természetesebb volt, hiába szart se láttam a gyorsan mozgó labdákból (szerencsére nem vagyok foci fan, tenisznél majd szoktatom magam a motionflow-ra) -
Keegom
csendes tag
A Media-ban van most ugye a 50W755C 195e-ért, de írnak valami 12%-os kupont is minden sony smart TV-re. Van rá esély hogy ez a 12% a 195e-ből jön még le?
-
blakey
titán
válasz lugomon #26647 üzenetére
Akkor épp ideje kalibráltatni egyik tv-det, hogy valóban lásd mi a természetes, a Philips sem az szerintem, csak annak hiszed illetve megszoktad. A kalibrált kép a Normál módhoz képest sárgásabb, melegebb, de egy idő után teljesen természetesnek fog tűnni és nem fogod tudni elviselni a Normál képmódot.
-
blakey
titán
válasz lugomon #26643 üzenetére
Kérdés, hogy számodra mi a természetes, szerintem nem láttál természetes, kalibrált tv-t, az köszönő viszonyban sincs a gyári beállításokkal, egyikkel sem, de ha hasonlítani kéne akkor általában a Film módhoz van közel de nem annyira "sárgás".
(#26640) K Norbi
Akkor nem volt frissítés, másike verzószámra emlékeztem. Néha előfordul, hogy nyomok egy resetet, próbálgattam egy-két eszközt és úgy véltem, hogy nem árt egy gyári visszaállítás, 10 perc alaltt visszaállítok mindent.[ Szerkesztve ]
-
lugomon
tag
Sajnos nem jött be a Sony 55X8505...Viszem vissza..l
Omega Testamentum
-
blakey
titán
Tegnap nyomtam egy resetet a tv-n, elfelejtettem kikapcsolni a frissítést, ma bekapcsolom és fura volt, hogy azonnal ment a kódolt adás, azaz nem várt a kártyára, megnéztem a frissítéseket és mintha új szoftver lenne a tv-n, Sony oldala most nem működik, nem tudom ellenőrízni. Most akkor volt frissítés vagy csak rosszul emlékszem?
-
WonderCSabo
félisten
Sziasztok!
Kineztem egy Android TV-t, meghozza a SONY KD-49XD8005, de picit osszezavarodtam.
Egyreszt van tobb verzioja, a KD-49XD8005, es a KD-49XD8088. A boltban azt mondtak, hogy az utolso ket szamban nincs kulonbseg. Azonban ha jol latom, az utobbit joval dragabban adjak (270 ezer vs 330 ezer).
Itt csak egy kulonbseget lattam, meghozza hogy a MotionFlow egyikben 200 Hz masikban 400 Hz. Emiatt lenne sokkal dragabb? :S
Masik, hogy a kozponti szalon oldalan Android 5.0-t irnak hozza, az elozo specis oldalon viszont Android 6.0-ot. Vajon melyik az igaz?
Koszi elore is a valaszokat!
-
tthom
senior tag
Kösz mindenkinek a bíztatást.
Annyira nem bánkódok, meg nem is nézegetem az árakat, de hát beírtátok a topikba.
Amúgy enyém sima 55W755C, nem 3Ds, 233e volt, ott ahol írtam az előbb, csak körülményes volt beszerezni, meg nem itthoni. Egyszerűbb lett volna neten megrendelni Mediamarktból. Bár ez legalább már itt van, örülök neki 2 hete. Csak valami hangrendszer kell majd..
-
blakey
titán
válasz headhunter #26611 üzenetére
-
blakey
titán
válasz Tegla80 #26632 üzenetére
Volt elárazott is, de az nem akkor volt, minden MM-be nagy akció volt akkor.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz blakey #26631 üzenetére
Igy igy,annak annyi volt az ara,DE az egy elarazas eredmenye volt amit par MM hajtott vegre.A best buy topikban irtak tobben ,h pl a naluk levo MM nem adja csak 19x e -be .... igy kerek a story es nem oly "banto" masok szamara.
Persze ettol fuggetlenul nagyon jo ar es igy bestbuy volt.....mint anno az En PSP-m 7.5 e be ujjonan a tacskoba amit szinten elaraztak....
Szoval resen kell lenni ,ennyi.Sony® & PlayStation®
-
blakey
titán
Felesleges ezen bosszankodni, bár én könnyen beszélek, mert az EB alatt volt a legnagyobb akció és akkor 161e-ért ment pl. az 50W75C, de én sem foglalkozom a vásárlás után az árakkal és valóban, örülj, hogy megvan, egy mostani példa, pprszívót kellett vennünk, 7végén elmentem, körülnéztem, kiszemeltem előtte a neten néhányat, ezeket jól "megfogdostam", közben megvettem a Glamourt a kuponok miatt és végül úgy döntőttem, hogy megvárom a mai napot, persze közben izgultam, hogy mi lesz ha feljebb viszik a kiszemeltek árát vagy épp nem lesz, ezzel ellentétben minden a szombati árban volt (ami jó) viszont csak Philipsre volt akció (ami nem jó), végül megvettem a Miele-t.
-
titán
Media marktban kupon napok vannak matol vasarnapig. 50w755 195 ezer, 55w809 238 ezer!
-
tthom
senior tag
Esetleg ha valakit nem zavar, hogy külföld és közel van Szlovákiához, érdemes a nay.sk boltjaiban megnézni, mert ott is elég akciósak a TVk.. Főleg, hogy az EUR is lentebb van most.
Pl. 55W755C, 749 euro, 230e.. Tudom, az ezüst nálunk is akciós, de a fekete már jó ideje nem..
-
headhunter
addikt
válasz headhunter #26607 üzenetére
Gyorsan elkapkodták az összes darabot, már nem elérhető az oldal... (43W807C)
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz headhunter #26620 üzenetére
Lejátszótól függ, van amelyik Kodin belül is vált, ha nem akkor van hozzá külön kiegészítő illetve van amelyik központilag megoldja a frekiváltást. Sajnos nem ismerem a lejátszót.
LE alatt a Kodi automatikusan vált, nem kell hozzá kiegészítő.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz headhunter #26618 üzenetére
Nem, a tv automatikusan átvált a megfelelő frekire. A lejátszó oldalon nézd át a beállításokat, valószínűleg ott van fixre állítva ha 25/30/50Hz-en ugrás van.
-
blakey
titán
egyiken be van kapcsolva a 3D, másikon
benincs - így a helyes[ Szerkesztve ]
-
Bazs-
tag
Köszi
-
blakey
titán
Ugyanaz minden szempontból, egyiken be van kapcsolva a 3D, másikon be, egyikne porfestett fém a talpa, másiknak füstős króm, stb. Minden lényegi szeompont ugyanaz. Azt kell választani amelyik olcsóbb.
-
Bazs-
tag
808c jobb 755c-nel ? Figyelembe véve, hogy a 755c szervíz menüben állítható ?
-
Dareiosss
senior tag
válasz DuracL #26598 üzenetére
Egyáltalán nem kell kikapcsolni a mozgásjavítókat.
Használd normálon vagy tisztán.
pc-ről 24 fps-es anyagnál viszont jónak tűnik (szaggat ahogy kell)
Miért lenne jó ha szaggat?Bármilyen LCD tévé csak a mozgásjavítókkal képes az 1080 soros mozgóképfelbontást elérni vagy megközelíteni. A magyar kábel szolgáltatók meg kritikán aluli képminőségben adják az adást sajna, még talán a Digié a legjobb. Próbáld ki egy Remuxal.
-
Tegla80
addikt
Lassu voltam melo kozben....
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
-
lugomon
tag
-
blakey
titán
Ugyanaz a W75C és a W80C, egyiknél be van lkapcsolva a 3D (W80C) a másiknál nincs (W75C), de bekapcsolható, természetesen a színek nem ugyanazok, azt vedd amelyik olcsóbb.
-
headhunter
addikt
Azonnal csapjak rá, ennél jobbat nem találok ebben az árban? (Jobb, mint a 755, 756?)
-
tthom
senior tag
válasz blakey #26603 üzenetére
Naja. Amikor eladtam az előző 52"-est, a vevőjelölt mondta is, hogy jobb minőségre számított. Ekkor épp MindigTV Forma1 ment HDban.. Hát mondom, ez ilyen.. Ennyit tud az adás, SDben még gyengébb, ekkora mérethez már kell a minőség. Elindítottam neki az Angry Birds filmet HDban, azon azért már látszott, hogy tud ez élesebb képet is, csak hát.. Egyébként a rendes nyugati műholdas HD műsoroknak általában sokkal jobb minősége van, mint a UPC Directnek..
-
blakey
titán
Biztos, hogy nem a tv-vel van a gond, inkább a kábelezéssel, beérkező jellel, egyéb dolgokkal és mivel nem egyszerű ezért bele sem vágok, mert nagyon hosszú lenne így látatlanba megoldani a problémát. Ha nem jó vidd vissza, de bármikor megmutatom neked, hogy a legjobb tv a piacon ebben a szegmensben, amiket leírtál azok nálam nem állják meg a helyüket.
Sokkal jobban bele kellene mélyedned a dolgokba és nem csak a tv-vel kapcsolatban. Nekem motionflow-val illetve 0 élességgel tökéletes a kép plazmához képest is. Sajnos a jó tv-k a gyenge minőséget nem tolerálják, azaz megmutatják ha valami rossz, ugyanolyan, mint a jó hangrendszer, azon az mp3 büntet.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
K Norbi
addikt
Az a pici néha soknak tünet. Ha lenne több HD csatorna a mindig tv-n tuti őket választom.
Gyorsabban is nyitja a csatornákat igaz azok kódolatlanok voltak. Kódolt csatornákat Modullal biztos lassabb lenne. Én nem értem miért nem nyomatják 1000 rel a mindig tv-t és kitakarítani a UPC és társait a műholdas piacnak annyi lenne. 2008 ba azt mondták ingyen 80 csatorna. föhh nem lett belőle semmi.
Dehogy sok 30 gyári érték, ha kicsit süt a nap így sem látok a tv ből semmit.
Így szoktam meg a szemem, ha átkapcsolsz egy másik forrásra ami még szűz, láthatod alig nyúltam bele a Normal gyári beállításba, ahogy látom a képélesség 60 van ebbe az üzemóda. No ez egyedül 70, lehet visszább veszek 65re
Én nem tudom mi lehet nálad a baj, egész héten filmezek iszonyat jó a képmozgás.
Képminőség meg bámulatos.Meg erősen szemfüggők ezek a beállítások, ki mit szeret, mihez volta szokva. Milyen tv ről mászott le.
Én tekergettem annyit ezt a tv-t. Mégse tetszett egyik beállítás sem.
Mint pl egy kolléga mondta hogy ilyen értékeket állítsak így a tuti, de nem az én szememhez volt kitalálva.
Nagyon nem tetszett[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest