-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Használ valaki Sony Androidos TV-t olyan DIGIs csomaggal, amihez plusz CA Modul szükséges?
Sajnos nekem nem mennek a Sony TV-men a plusz adások (43W755C). Ha a nappaliban lévő LG-be átrakom, akkor minden szép és jó, ha visszaviszem a Sonyba, akkor nincs, csak annyi, hogy "Kiválasztott szolgáltatás nem elérhető, vagy titkosítják."
Járt esetleg valaki így?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Beépítetlen elmeleten volt, vagyis ott még melegebb van kb mint a földszinten
Ma reggel is néztem, és szintúgy nem reagál semmire.
Próbáltam már mindenhogy, távirányítóval, fizikai gombokkal, hosszan/röviden nyomva, de semmi
Valami factory reset gombkombináció nincs esetleg hozzá?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Van egy Sony 43W755C TV-m, ami az utóbbi fél évben az emeleten a dobozában pihent. A napokban lehoztam, mert lett helye hova rakni, kapcsolnám be, ám nem reagál semmire. Se háttérvilágítás, semmi életjelet nem ad.
A tápját lemértem, megvan a 19,5V (igaz terhelés nélkül).
Mit tudok tenni vele? Szervizen kívül van még valami amit megpróbálhatok?Köszönöm!
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz Kornel #32626 üzenetére
Olyan 80/78 között volt, mikor elkezdtem a mérést, a TV akkor is 100/100-at mutatott, és mikor letekertem 60/60 köré, a TV-n továbbra se változott az érték Ugyebár a műszeren jelszint és tilt van, a TV-n... Na az nem tudom pontosan mi alapján mér
Nekem jó ismerősöm egy helyi kiépítő srác, és tőle kértem kölcsön. Lehet ha bemennél egy olyan helyre ahol foglalkoznak ilyennel, egy kis győzködés vagy letét után adnak egyet kölcsön - vagy ha lejössz Békésbe, én is odaadom egy délutánra
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz Kornel #32623 üzenetére
Nemrég kellett egy helyen rendberaknom egy hálózatot. Bejön a jel az emeleten, 6 fele osztás, földszinten is osztás, stb... A helyzetet bonyolította, hogy még egy RasPi is bekerült a hálózatba, amihez egy - mint utólag kiderült - jelre elég kényes tunert sikerült szerválni.
Bekerült egy erősítő, és még rosszabb volt a helyzet, mint előtte, a tizen x muxból csak 3-at fogott a Pi.
Annyi volt a szerencsém, hogy sikerült egy jelszintmérőt szereznem, rákötöttem egy végpont helyére, és az erősítő tekergetésével belőttem 60/60-hoz legközelebb. Ha feljebb mentem, akkor már nem fogott egy pár muxot a Pi, itt tökéletesen megy minden és mindenhol.
Egy szó mint száz, digitálisnál nagyon nem mindegy, hogy mekkora a jelszint. Ha kevés az se jó, ha sok az se...
Jó kisérletezést"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz Kornel #32578 üzenetére
Ott akkor mással lesz baj. Nálunk falun csak analóg adás van még, és nem azt mondom, hogy tökéletes a kép, de nem is nézhetetlen, igaz itt egy 55W805B-ről van szó.
-
LógaGéza
veterán
válasz Kornel #32375 üzenetére
Ha már nem válaszol senki:
Igen, lehet, ha a teló is támogatja Nekem pl a G3-al simán megy, szerintem nálad se lesz probléma az RN3pro-val.
Nem is láttalak itt a fórumon mióta felnőttél
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
válasz DoItYourself #30116 üzenetére
Melyik verziójú Kodit raktad fel?
-
LógaGéza
veterán
válasz DoItYourself #30111 üzenetére
Nincs, csak HalfSBS - HalfOU-t tud kiadni magából, de normális Framepacked-el ne is próbálkozz - egyszerűen a SoC nem viszi, vagy csak nincs rá megírva program
Ha normális 3D kell, akkor csak külső lejátszó."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz #37391872 #30090 üzenetére
Üdv!
Ha Operát használsz, a beállításokban van egy Zoom opció, de ez minden weboldalra vonatkozik, nem csak arra az egyre."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz Tegla80 #30078 üzenetére
Én akarnék kalibráltatni, ki is fizetném, ha lenne valaki a környéken, aki csinálja... Van két monitorom is, azokat is kéne
Próbálgattam már, aztán valahol láttam egy beállítást, és tényleg sokkal jobb volt - persze, hogy nem találom hol... Túl sok a beállítás Ezért kérdem, hátha van valakinek valami bevált, amint el lehet indulni.
-
LógaGéza
veterán
43W755C képbeállításaihoz van valami ajánlás? Tudom, minden panel egyedi, kalibráltassam, stb - meg is tenném, ha nem a világ végén laknék, és lenne valakinek a környéken kalibrátora, de mivel nincs, ezért próbálkozok
Boldog új évet mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz DoItYourself #30019 üzenetére
Nem érdemes, Framepacked 3D-t nem fog tudni semmilyen lejátszó elindítani ezeken a TV-ken - csak külső lejátszó az opció.
-
-
LógaGéza
veterán
Kodi 17 RC1-et próbálta valaki? Felrakom, és elindulás helyett kilép. Már gyári beállítások vissza is volt, de ugyanaz...
-
LógaGéza
veterán
Történt valami frissítés tegnap óta? Jöttem haza, indítom a Kodit, ám az nem játszik le semmit... Láttam, hogy Beta4 van fenn, akkor töröltem, ment vissza a Beta3, azzal sem, pedig eddig rendben volt
-
LógaGéza
veterán
válasz blakey #27268 üzenetére
Szeretném én kalibráltatni... Csak bárkit akit ismerek és ilyennel foglalkozik mind pesti... Békésben ha foglalkozik valaki ilyennel, az tök jó lenne...
Morris
Gratu a vételhez Van egy tippem ki volt az a ismerős"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
-
LógaGéza
veterán
válasz magyarl #27199 üzenetére
Nexus Playernél a keymap átírásával oldották meg az ilyen problémát, ám ehhez root kell - ami meg ugye nincs...
-
LógaGéza
veterán
válasz magyarl #27130 üzenetére
Én egy Keymap Editor addonal Kodiban a 8-9-es gombra ráraktam ezeket a funkciókat - igaz, ez csak Kodin belül működik, de 95%-ban csak azt használom a TVn.
-
LógaGéza
veterán
válasz K Norbi #24942 üzenetére
Esetleg vannak olyan túlfeszvédett elosztók, amibe lehet koaxot is csatlakoztatni. Például.
Tudom, a túlfeszvédelem nem itt kezdődik, meg ez nem fog meg egy villámot, de jobb mint a semmi..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz hegylako01 #24902 üzenetére
Rosszul emlékszel, nem vezérli - én örülnék a legjobban ha vezérelné
-
LógaGéza
veterán
válasz PiciDikenz #24878 üzenetére
Üdv!
Nekem majd' egy ilyen kombóm van. Bravia Sync ha jól tudom csak HDMIn működik, vagyis ha azt szeretnél használni akkor HT-C380 minimum.
Nekem optikain van összekötve, és kell mind a két távirányító, ha használni szeretném, a TV nem irányítja. Megpróbáltam a BT-s összekötést, de nem igazán megy. Végülis a TV is azt várja, hogy csatlakozzanak rá, és a soundbar is.
Viszont ami kárpótol, hogy nagyon jó a hangja, pont elég a szobánkba, jóval jobb mint a TVnek"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz blakey #24856 üzenetére
Láttad Kodi Androidos topikban a problémám
Viszont szívesen váltok, mert most átraktam a Plexet Ubuntura, és nem nagyon ismeri fel a sorozataim megint, Win10en pedig ugyanazokat tökéletesen látta..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz blakey #24854 üzenetére
Kipróbáltam, elindítottam egy filmet, még mindig 1%-ot eszik a kis szerveremen a Plex Media Server. Plex lejátszóval, TV-n.
Én is arra gondoltam, hogy lesz külön lejátszó, de szerintem megleszek nélküle. Plex amúgy is azért kell, mert nem akarok mindent kétszer tárolni, a Kodi meg nem akar mindent felismerni. A Plex meg szépen eltalál mindent. Ha tudsz jobbat erre a célra, akkor szívesen fogadom.
Serviio milyen?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz blakey #24848 üzenetére
Én végül Plex szervernél maradtam és Kodi alatti filmnézésnél. Próbálgattam már pár filmet, egyiket se kódolta, ráadásul a Pi2 vagy a E350es kisszerverem nem is nagyon lenne képes rá
-
LógaGéza
veterán
válasz dave118 #24819 üzenetére
Nekem egy 8000-es Rapoo szettem van, bedugtam és működik, semmit nem kellett csinálnom.
OrLiX
Nincs Skype[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz K Norbi #24781 üzenetére
Meglestem én is, ha esetleg érdekel, igaz csak 43W755C, de 2016.07 van a dobozon, és 20160728-án ért be az eDigihez.
-
LógaGéza
veterán
válasz Richvargas #24747 üzenetére
Nekem 8000es Rapoo van, tökéletesen megy vele.
-
LógaGéza
veterán
válasz medvegy #24511 üzenetére
Köszi, végül egy HT-CT180 lett a befutó, innen is köszönöm a Sonys topiktársnak a segítséget
Megérkezett ma a 43W755C is, elég nehéz, de holnapig várnom kell a bontással és a falra szereléssel, akkor majd beszámolok róla.
-
LógaGéza
veterán
Használ valaki Sony soundbart a Sony TVjéhez? Kellene valami ami kiváltja a belső hangszórót majd, de nem akarok két távirányítóval küszködni. Ahogy olvasgatok egyes TV-k tudják az optikán is szabályozni a hangerőt, kérdés, hogy a W755 széria ilyen?
Esetleg a Sony távirányítók irányítják a soundbart is? Valakinek van ilyennel tapasztalata?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz blakey #24427 üzenetére
blakey és K Norbi
Köszönöm a válaszokat Meg is rendeltem, holnap itt is van.
A tápot nem tudom hogy fogom elvezetni, majd ki kell találnom valamit, majd megoldom."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
43W755C vásárlásán töröm a fejemet, azonban pár apróságot megkérdeznék mielőtt érdekesen nézek később.Szóval: a tápkábele fix, vagy szabványos csatlakozású? Melyik oldalt található? Hátuljáról nem találtam képet, VESA felfogatólyukak vannak rajta? Hangszórói milyen minőséget képviselnek? Csodát nem várok, csak kérdés, hogy azonnal vegyek mellé valami hangkeltőt, vagy elviselhető egy pár hónapig...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest