Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
thx. nah sikerült megoldani, már kettőt elvittem a warehouseba... van discord szerverük https://discord.gg/snowrunner és ott sikerült beszélni külföldiekkel, akik elmondták, h a nyugati részen lévő toronynál lehet csak felvenni a drilling equippmentet, ha pont arra a cargora van szükségem.. nah hát nekem pont a másik kettő volt felfedezve/felvéve, ami utána már nem jelent meg, még restart után sem.. és tényleg a nyugati résznél akárhányat fel lehet venni, ha véletlen leborulna a rakomány, vagy nincs kedve az embernek vissza daruzgatni a rakományt. (ugye még garázs sincs island laken). üdv.
majd elküldöm a psn id-t, még a multit nem is próbáltam... -
chris0000
őstag
hi. most próbáltam egy olyat, h egy másik építményt lebontottam a 3-ból, visszavittem a warehouseba és utána újraindtottam, de csak a warehouseban 0-ázta ki a küldetést, az építményeket nem rakta vissza. így maradt a térképen 1 építmény, ami még elérhető.
ez szerződéses feladat, nem task feladat, h fel kellene venni/aktíválni a helyszínen...
én úgy látom, h ezt csak restartolni lehetne, ha működne a restart a játékban megfelelően... üdv. -
xrvman
őstag
-
-
MasTer
tag
Pc-n voltak modok a Mud-hoz is, a kezelésük viszonylag egyszerű volt, Steam segítségével legalábbis. Csak néhány pályamodot próbáltam ki, amikor elfogytak a gyári pályák .
Nekem is alap+season1 van meg, és látom, hogy sokkal több a tartalom ebben a játékban, mint az előzményben, nem is látom értelmét egyelőre modokkal foglalkozni. Mivel nagyon korlátozott időt tudok játékkal foglalkozni, ezért nekem egy több éves projekt lesz ez a Snowrunner, vagyis jó befektetés voltMasTer of puppets I'm pulling your strings...
-
MasTer
tag
Szia! A Mudr-t hardon játszottam, a Snow-t könnyebb fokozaton kezdtem, ismerkedni sztem jobb lesz, nem akarom magam szívatni, a pályákat meg szeretném ismerni.
Köszönöm a tanácsokat, igyekszem visszaolvasni a topikban, elnézést kérek, ha olyan témát hoztam fel, amit már kitárgyaltatok.MasTer of puppets I'm pulling your strings...
-
Foose
addikt
-
Foose
addikt
Olvastam erről a nat-ról is, de mivel a lentebb írtam miatt nem voltam már hajlandó tovább "bajlódni" ezzel, ezért jelenleg ezt nem is tudom. Tudom hogy van ilyen nat menüpont a router beállítások között, de mivel ezt soha nem tudtam micsoda, nem is érdekelt. Szóval. Igaz csak telóról léptem most be, nem megy még a gép, de íme néhány kép. Illetve a mi az ip-m. [kép] [kép] [kép] [kép]
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
-
-
Kvelstadt
veterán
Igen összehasonlítottuk a számokat és xpbe volt kb 400 pénzbe meg vagy 5000eltérés. Szóval akkor vannak gondok. Le akarjuk tesztelni hogy megcsinálunk egy valamit majd kilépünk és megnézzük a számokat, de akkor ezek szerint nem leszünk okosabbak. Amúgy játszottunk már együtt shooter játékokat és sose volt ilyen gond hogy nagy ping vagy hasonló, és nem nem jelzett semmi net hibát.
Nálam pl kábelen megy a net a ps-ig."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Azt mond el hogy van az xp osztás? Mert a tegnapi közös játék végén én többet kaptam meg pénzt is. Azt hittem az ő játékában mindketten megkapjuk az összes pénzt és xp-t.
Amúgy megnéztem kiváncsiságból a dlc-s mapokat, és az nagy pozitivum hogy a legtöbbön van külön garázs.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Köszi.
Tegnap maradtam is havernál és csináltunk pár feladatot.
Am elég hülyén van megoldva hogy egyszerre csak egy contract mehet. Rányomott egyre és egy valamit kellett vinni amihez nem kell két ember.
Én meg addig nyomtam a taskokat jobb ötlet hiján.
Aztán megmutatttam neki kolobot és hozzámértük az azov 64hez.
Ezután pedig pvp ott a garázs területén..
-
Kvelstadt
veterán
Nincs még plusszom de azért mert szükségtelen volt. Én egy ilyen kihalóban lévő állatfaj vagyok aki tök elvan magának single player.
Majd most fogok venni hogy havernak segítsek, mert ugyan szereti a játékot de nem olyan lelkes mint én vagyok, és pl mikor 3long logot kell vinni ott mondta hogy hozzuk össze a coopot.
Meg azért is határolódtam el az onlinetól mert másik dilim hogy mindent én akartam megcsinálni a saját játékomban.
Ezért is kérdeztem az elején hogy mi van coopba a feladatokkal, hogy ha átjön vslaki és megcsinálja.
De egyébként a souls játékokat is így játszom. Ém magamnak megcsinálok mindent egyedül, de ha kell szivesen megyek segíteni másnak."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Corpuscle
őstag
A legnagyobb bajom az volt vele, hogy ha beakadt az eleje, a motyó hullott mindenfelé. Így, még köves részen is egész jól bírja. A daru az aduász, ennél a járműnél alap. Előtte is van hely, 6-8 rakományt rá lehet pakolni. Plusz a pót. A hátsó kerekek kormányozhatósága miatt még jól is kanyarodik. Fogyasztás is rendben.
Kihagytam valamit?[ Szerkesztve ]
-
Corpuscle
őstag
-
copass
veterán
igen. ezt láttam, de rohadt türelmetlen vagyok és sietek! azért tartottam jó ötletnek a zártat.
most azt csináltam hogy beálltam a fűrészmalomhoz fixen egy daru+medium rönkpóttal, a logstationhöz is egyet. majd ingáztam!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Kvelstadt
veterán
Nem vettem én lebeszélésnek és tetszik itta közösség hogy motivál a továbbiakra. Amit írtál azok érdekesnek hangzanak.
De akkor inkább azt mondom hogy utána fogok nézni a kiegészítőknek, és ha nem is most rögtön de lehet bele fogok váfni.
Mert arról szó nincs hogy csak a trofikért jatszam.
Ellenkezőleg. Én nem platizok játékot ha nem tetszik eléggé, még akkor sem ha könnyű plati.
Nekem a platizás az ilyen plusz tartalom létrehozása az alapjáték után ha eléggé tetszik és ha kérwk még belőle.Viszont egy szünet lehet lesz ha most kész leszek, mert hát van nekem switchem is, arra meg ott van most egy új zelda, és azt sem szabad nagyon megváratni.
-
Kvelstadt
veterán
Akkor nekem a játék végén fog véget érni a játék. Mert az egy dolog hogy amit veszek abba van havas rész is, de hogy külön fizessek havas mapért. Volt rá példa mert ugye dark souls 3, de kivétel erősíti a szabályt.
Aztán majd meglátom. Ha idővel még viszketni fog hogy játszak vele akkor lehet mégis megveszem.
De jelenleg még van vőven tenni való meg trofi is amit meg akarok csinálni."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
4 térkép. De kaptam két kocsit is amire írja is hogy dlc pedig én full alap kiadást vettem. Gondolom ez is olyan hogy ingen adták alaphoz.
Amúgy tetszik az orosz rész. Van pár út ahol többet soha, de tegnap pl átmentem wuarryra, felszedtem a tornyokat meg az upgradeket és tök. Szimpi az a map.
-
Kvelstadt
veterán
Cat 745c-vel csináltam meg azt a feladatot. Nem okozott neki nagy gondot hegyet mászni meg közben csörlőn vontatni.
Ja igen, bármit kérdrzek, az az alap játékra vonatkozik. Dlct seasont ilyeneket majd akkor veszek ha ez kész és még lesz kedvem ilyet játszani.
-
Kvelstadt
veterán
Jó persze igazad van, amik nem tetszenek már megtanultam, de mint kezdő játékos, bezavart az élménybe.
Most szedem fel a matadék upgradeket aztán még pár stopperes kaland és pápá alaska.
Most volt az első olyan feladat amihez netet használtam. Weather forecast. 3helyre kellett felcibálni egy ilyen meteorológiai utanfutót ahol persze út nincs de hó az bőven. Gxakorlatilag pontról pintra követtem a gyerek útvonalát, mert ez ami engem nem mozgat a játékban. Hogy nehéz terepen idővel is küzdjekAmúgymit szerettek scoutnak?
Itt alaszkába a sima chevit használtam.
A hummer h2 olyan alacsony hogy feküdt a havon és nem ment előre, loadstar 1700 hadonló, a scout 800 meg olyan magad és instsbil hogy 2borulás után visdzatértem a ck1500hoz.
Most így a végére megvettem ezt ayar87et. Megnézem mit tud."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Köszi a rengeteg infót, magyarázatot.
Modokból elsősorban inkább javítást keresnék mint járműveket. Meg nem csak javítást hanem ötletes változtatást amin néha a modderek csinálnak meg, ha már a fejlesztőnek nem volt eszébe. Mint pl hogy infót kapjak az áru mértéről, és ne egysima kettes platóval induljak el a 4hosszú cuccért.
Majd megcsinálom és szétnézek modok közt.
Amúgy alaska végén vagyok és magvan a level 30.[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
Valszeg fogok coopozni, mert van pár trofi amit másnál fogok megcsinálni.
Amúgy én elvagyok magnak. Alaska 3.területén járok és ha lesz kövi rész abba remélem nem lesz hó.
Na bwm azért mwrt nehéz, hanem csak nem szeretwm a havas pályákat. Fehér, monoton színtelen egyhangú sz@r.
Legyen a kövi mondjuk jungle vagy savanna runner."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
copass
veterán
-
Kvelstadt
veterán
Na az elsőről fogalmam sem volt. Ilyen heuréka pillanatom lett mikor kipróbáltam.
Sose jöttem volna rá.A másodok meg ja, igazából tudtam csak nem sejtettem, mert az megvolt hogy ha unpack akkor nem adjale, de ezt így fejbe nem raktam össze hogy így megtrükközzem.
De ha már így kiokosítottál abban amiről úgy gondoltam hogy biztoshogy hiba a matrixban, itt egy másik.
Szóval átjövök island lakre egy ilyen időre menő feladathoz teherautóval mert láttam hogy olajat kell majd vinni.
Honnan tudom hogy ide daru is kellett volna ha nem jelezte? Merthogy lerakta az olajat oda hátrébb a földre.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
a HC nekem már sok, azért játszok hogy élvezzem!
nézegettem az őrülteket, meg a tippeket hogy érdemes kihasználni a szétszórt benya/szervíz trailereket, mindig kapcsold ki a motort ha térképezel,daruzással pénzt spórolsz,stb."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Kvelstadt
veterán
Próbáltam csörlőzni de meg se moccant.
Az volt a baj hogy eleve ferdén áltam a darussal, de gondoltam hátha tartanak annyit a lábak. Hát nem. Picit emeltem már borult is. Ki kellett volna csörlőznöm egy fához a darust.
Aműgy imádom azazov 64et. Most is ott van a garázsba és el nem adom. Csak túl jónak éreztem, és úgy éreztem kinyirja a fejlődési progresst.
Nekem nagy élmény az hogy mindig csak egy kicsivel jobbat tudok venni vagy hogy végre kioldottam valamit.
Így érzem hogy fejlődök. De aza rohadék azov leszar mindent. Jobb mindennél ami most elérhető nekem és átmegy mindenen gondolkodás nélkül.
Szóval őt akkor használom (mert ő egy ő, nem pedug az) elfofyott a türelmem (ami fura de ritka) vagy ha semmi mással nem megy de az is ritka.Centrino
Mentettem a képet köszi.Corpuscle
És n az azov64en nevettem, mikor vált olyan hangja van minta letörne vagy öt f9gat a fogaskerékről, éseszembe jutott egy filmből egy mondat "Azér mer orosz"Meg azon is hogy az amcsi verdáknak ilyen flancos neve van hogy white north star, az orosznak meg annyi hogy azov.
-
Kvelstadt
veterán
ps5nel csak 1 pillanat minden
Amúgy nem pontosan. Én ps5ön tolom éa van töltő csík. Majd lemérem mennyi, de nem a ps5ön múlik, mert két szebb játékot is játszottam (demons souls és returnal) ami ps5 ex cím és az egyikbe pár másodperc a töltés, a másikba meg konkrétan át lehet skippelni az összest.
De amúgy sztem szép ez a játék szerintem. A járművek texturája teljes4n jó, a víz és a sár is tetszik, jók a fény effektek.
A növényzet ami gyengébb."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
centrino
aktív tag
-
Corpuscle
őstag
Ha, már ennyire benne vagy, lenne egy kérdésem. Az alap 3 térkép játszása alatt kevéssé figyeltem az acsikat, bent maradt a Goliath ("Use a telescopic crane to raise a special objective semi-trailer at least 5 meters above the ground"). Van rá lehetőség bármelyik DLC-s mapon teljesíteni? Nincs kedvem csak ezért indítani egy új játékot, még ha nem is túl sok idő.
-
Kvelstadt
veterán
Köszi a válaszokat! Közbe észrevettem hogy ami a plató az rövidebb és valszeg azért nem rak oda fát.
Na ezt a törlést megnézem majd ha kell még menni a quarryba.
De várj mert két kis daru van. Az egyik ilyen harapós, na azzal nem tudtam felvenni a rakományt. A másikat meg még nem próbáltam.
De amúgy elvoltam én a nagy daruval is. Vittem egy pótkocsit és abba bakoltam. Meg is csináltam vagy 3 darus küldetést.
Köszi a tippet a fejőldésre de már tök elvagyok a saját játékomba a saját tempómba. Most is van 200k pénzem pluszba és a jelenlegi gépeimmel eddig minden feladatot megoldottam.
Majd valamikor megnézem az onlinet is de jelenleg plusszom sincs."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Elektromos autók - motorok
- Készlethiányra figyelmeztett az új GeForce-ok kapcsán az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kompakt vízhűtés
- Hegesztés topic
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest