Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na az elsőről fogalmam sem volt. Ilyen heuréka pillanatom lett mikor kipróbáltam.
Sose jöttem volna rá.A másodok meg ja, igazából tudtam csak nem sejtettem, mert az megvolt hogy ha unpack akkor nem adjale, de ezt így fejbe nem raktam össze hogy így megtrükközzem.
De ha már így kiokosítottál abban amiről úgy gondoltam hogy biztoshogy hiba a matrixban, itt egy másik.
Szóval átjövök island lakre egy ilyen időre menő feladathoz teherautóval mert láttam hogy olajat kell majd vinni.
Honnan tudom hogy ide daru is kellett volna ha nem jelezte? Merthogy lerakta az olajat oda hátrébb a földre.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Google Pixel topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest