Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz verser233 #32266 üzenetére
Es olyan programot tudtok-e, ami kompletten kikapcsolja az adatforgalmat, ha alszik a telefon?
Illetve olyan widget, ami a 2G-3G kozti valtast egy erintesre megcsinalja? Olyat talaltam, ami a beallitasokba visz be, es kezzel kell atbokni, de nekem az kene, ami magatol valt, nekem csak nyomkodni kell, hogy 2G vagy 3G..
Koszi
VL
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz verser233 #32266 üzenetére
tudomásom szerint a vodán kívüli másik két szolgáltató kiépítette még anno az EDGE hálózatát, vagyis amikor még nem volt 3g, akkor EDGE volt a leggyorsabb.
ebben a programban nem lehet állítani semmit.
a 3 ikonos widgetjét tedd ki, és mindhárom "gomb" legyen bekapcsolva (zöld állapot) és már működik is.
nálam legalább is így megy, annyi különbséggel ( ahogy írtam ), hogy nálam az adatforgalom nem elég a szinkronizáláshoz.
szerintem, egyszerűen meggyőződhetsz róla egy sebességmérő programmal, vagyis, amikor kikapcsolt állapotban van (mármint a 3G, mert manuálisan ebben a programban is ki tudod lőni ), akkor mennyi adatforgalmad van.
ha van elegendő a szinkronizáláshoz örülsz, ha nincs, akkor törlöd a programot" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest