Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
csabám
addikt
Tölthető az RC5: [link]
"MIUI9000 RC5 is up!!
You don't even give it the time to upload...do you?!?
however this is the changelog :
-Updated all the packages to 1.4.15
-Based on codeworx kernel (not on chinese's MIUI as I stated before just because this one is cleaner in my opinion) that smoothness wasn't dued to kernel!!
-MIUI camera now works!!PS some users seem to have some problem with the gsensor....if you do too...just flash another compatible kernel...
Hope you'll like it and enjoy!!"
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
R2D20208
addikt
válasz muveszur #47044 üzenetére
A fekete háttért nem szereti a miui. Pl kamera, fotót csinálsz. Valaszz, mivel nyissa meg. A szöveg is fekete vszinű , csak ha rányomsz akkor látszik vmi.Amugy wifi műkszik , térerő ok , hivás kristálytiszta . (nem tudom ez témafüggő-e ) Amugy eddig minden ok, csak azok a fránya fekete betük .
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
HUTCHDB
nagyúr
ha tiszta alappal akarom az új rc5-öt feltenni, és az elmentett miui backup-ot is törlöm ugye a hard resettel, akkor szerintetek ha lementem a miui mappában lévő backup könyvtárat, és azt visszamásolom az új romba, akkor visszatöltődik?
nekem ez az ötletem van, de ha valakinek más ezzel kapcsolatban a véleménye, akkor szívesen meghallgatom!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
R2D20208
addikt
Tetszik hogy nem az az undorito fehér van...Bootanimáció azt a csunya mézeskalácsot ki lehet cserélni? Nekem nincs kör akksijelző ikon .
-
csabám
addikt
Mindjárt fent lesz sourceforge - on az RC5
muveszur: Köszönjük a témát. Nekem bejön!
R2D20208: igen
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
muveszur
addikt
5 perc késés!
Muveszur's MIUI Minimal Black Theme 1.1
Várom a véleményeteket, meg ha van hiba szóljatok, vasárnap javítom!
-
tariattila
veterán
muveszur! 3 perc késés!
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz kutkut #47032 üzenetére
Hát nem... A Dark kernel a 2 RC között ment fel... Akkor félreértettem a leírását ami az XDA-n van fenn... GDOCS-ba.
Így tényleg nem bonyolultabb mint az aksikiszedős 2.2.1SM kerneles
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
kutkut
addikt
válasz [DE2JAY] #47026 üzenetére
1 - Install stock through odin. ( If you are already on a JVK rom u can skip this step )
http://www.samfirmware.com/apps/auth...TECT-i9000.htm2 - Install darky kernel through odin ( Put the file in PDA ).
http://www.google.com/url?q=http%3A%...t0FDS-3vwYWHkw3 - Install v3 through recovery (CWM ).
http://www.multiupload.com/H6KTV6P8I84 - Install darkyconfigurator from the Market and DO NOT SELECT WIPE !! Everything else is ok to select. Then close the application using "Save and Exit"
5 - Install v4 through recovery ( CWM, DO NOT SELECT WIPE/FACTORY RESET IN CWM ).
http://www.multiupload.com/8W82IX89C46 - U will probably get 1 force close from the youtube app but thats all, it works properly !
Így csináltad?
Én már az RC3-at is Darky app-al raknám fel...[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
muveszur
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #47025 üzenetére
már írtam, hogy küld!
felteszem!
és mindenki nevében köszönöm!már te is a miui-t ajánlgatod?
ugye nem mondod, hogy úgy ahogy én, meg itt még páran, beleszerettél?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
[DE2JAY]
senior tag
Darky RC4 megint bootloop! Mi a rákot rontottam el?
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #47022 üzenetére
hát, ha engem kérdezel.....én nem adnék ki félmunkát a kezemből....
szóval én inkább várnék a véglegesre, mert mindkettőt használom elég sűrűn.
csak halkan jegyezném meg, hogy ezt hogyan sikerült előidézned, hiszen ezek a hibák a jelenlegi romban nincsenek benne.
vagy csak nálam nem csinál ilyen hülyeségeket?
(egyedül az xda fórumnál volt/van ilyen jellegű jelenség, de azt én nem használom)szerk:
na hagy jöjjön![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
muveszur
addikt
Lehet lesz benne egy pici kis hiba...Válasszatok, melyiket akarjátok...
Gmail olvasatlan üzenetek a felsorolásban fekete háttér fekete menü.... ha rányomtok, akkor látjátok szépen. Vagy másik lehetőség, market fehér háttér, fehér betű....ha görgettek, láttok mindent rendesen, ha rányomsz, akkor is...Na kész....van benne hiba, majd javítva lesz...
A végleges...gmailnél fekete, de ha már lerakod valahova az ujjad, vagy görgetsz, fehér lesz... szép[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz R2D20208 #47018 üzenetére
file explorerbe menj be, és ott a középső sor bal első ikonja a "Themes".
itt találod azokat a témákat, amelyeket felmásoltál a belső sd-re. (.mtz a kiterjesztésük)
innen bármikor aktiváni tudod bármely téma bármely elemét, köztük a bootanimációt is.muveszur!
ne tessék már húzni az emberek idegét ilyen sokáig!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
R2D20208
addikt
válasz HUTCHDB #47017 üzenetére
Na de képzeld, azokat kibontottam , átraktam belső sdre, de nem találtam sehol őket. Hova kell őket átmásolni? Nem rakja be autómatikusan a témáid közé? Mindjárt jön a téma, forr a levegő már :-D Még egy kérdés. Ha ujrarakom MIUIT, ajánlott a hardreset. Nekem Titaniumon van az összes appom mentése, de akkor törlődik totál a belső sd is. Titaniumot át lehet vhogy rakni pc re ? Vagy mit tudnátok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz R2D20208 #47016 üzenetére
de abból is ugyanúgy válogathatsz.
(remélem egyre gondolunk, vagyis arra, amit korábban linkeltem)fehér almenüt nem lehet megváltoztatni....vagyis az eddigiek mindegyike amit én láttam, illetve próbáltam fehér volt.
DE!!!! amikor muveszur közzé teszi a saját témáját.....................[ Szerkesztve ]
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz R2D20208 #47014 üzenetére
van már neted a telefonon?
(ha jól emlékszem volt ezzel gondod)a lényeg az, ha van net, akkor bemész a theme managerbe, majd online theme.
itt kiválasztasz egy témát, majd ahogy egy kicsit felfelé mozgatod a képet, azonnal alulról felugrik, hogy maga a téma milyen dolgokat (háttérkép, icon, text style, boot animation-t) tartalmaz.
innen kedvedre válogathatsz.
samsung zenelejátszót nem lehet rátenni, viszont pl.a power amp-ot igen, ami egy kiváló lejátszó.[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz R2D20208 #46931 üzenetére
MIUI ban nem tetszett nagyon a bootanimáció, és a zenelejátszó. Másik GB - s ROM ból átrakjató szerintetek roor explorerrel a standard Samsung ? Képzeljétek, átmásoltam a belső sd - re az álltqlam letöltött MIUI s témacsogból témákat a belső sd re és nem találja a teló. Autómatikusan nem rakta be a témákhoz. De átmásolt pl képeket sem. MI lehet az oka? Hol kell keresni?Hát én sajna erre nem tudok válaszolni. Esetleg valaki más tud erre megoldást ?
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
miui:
ezen a videón látszik, hogy milyen lesz az új tárcsázó!
de kérdezném a hozzáértőket, hogy az 1:06-kor kezdődő időjárási animációkat melyik program produkálja?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kutkut
addikt
válasz korpicschess #47009 üzenetére
A lényeg, hogy ha a görgetéseket csak elindítod, akkor full smooth.
És van screencapture.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz korpicschess #47003 üzenetére
Azért az akadástól messze van...
Ja, nincs lagfixem... Az segítene?
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
-
berczy03
aktív tag
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest