Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
zorromoto
senior tag
Nos emberek akkor hogy is van ez a tácswííz 4? Hogy kell ezt telepíteni?Próbálta már valaki?
-
lefkosia
őstag
Az e-care ezt írta a gari levélre teljes lcd csere és a rizsa, amit én nem értek
Sub-Assy to 82H, AU LCM, HTC, HTClogo 83H0029, Conductive Fabric, FPC, LCM-Chassis-side, MLRB8, Copper Foil, MLRB81, Tamper-Evident Label, VOID wording, black backgr, Chassis Pre-Assy. Stainless Steel, hát ennyi, ez van a papíron. Gondolom érthető volt...Gondolom samuéknál máshogy van...
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There
-
TNash
csendes tag
válasz lefkosia #49396 üzenetére
Teljes Lcd csere? Az szép...Az a legszebb az egészben, hogy egyik pillanatról a másikra jött létre ez a valami rajta. Elején csak simán a kezemmel akartam letörölni, de miután láttam hogy nem akar lekerülni róla, jött a képernyőtörlő kendő az leviszi ugyan, de csak addig amíg újra nem lesz lenyomatos...
-
brumi1024
veterán
Az mitől lehet, hogy a CWM-ből telepített muveszur témánál nem megy az overscrollglow effect(amikor túlhúzok egy listát kivilágosodik az alja/teteje) és a lockscreen váltás(bármire megyek marad az alap glass lockscreen)? Felraktam alternatív módon is root explorerrel de semmi.
-
TNash
csendes tag
Hi all!
Itt van a kép a már említett két folt jelenségről...bizonyos fénynél nagyon látszódik...
-
-
TNash
csendes tag
Hi all!
Itt van a kép a már említett két folt jelenségről... Bizonyos fénynél nagyon látszódik...
-
CHIPman
nagyúr
TW4 FOR GALAXY S
Még ropog, 3 perce sincs, hogy kitette.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Telegdy
aktív tag
Úgy döntöttem inkább most azonnal felrakom a JVB-t.
Gyári JVB-hez mi a leginkább ajánlott kernel?MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
TNash
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes jelenséggel találkoztam a telefon kapcsán, nem tudom hogy valakinél jelentkezett e ez a dolog. Egyik nap, amikor leszedtem a telefont a töltőről, arról lettem figyelmes, hogy az üveg tetején (hangszóró közelében) két nagy folt alakult ki. A fura a dologban az, ha letörlöm a képernyőt alaposan, akkor eltűnik, viszont használat után újra előtűnnek ugyanazon kör formák, amelyeket újjal viszont nem lehet eltörölni. Azért érdekes ez, mert mindig ugyanott és ugyanúgy néznek ki, viszont gőzöm sincs mitől jött létre, mivel a telefon a nap 24 órájában tokban van, leejtve soha nem volt, üvege meg makulátlan volt idáig...Van valami tippetek?
-
B.Ricsike
őstag
válasz Telegdy #49381 üzenetére
Hát szerintem ha megvan a téma, azt CWM-böl bármikor meglehet változtatni. Szóval, ha találsz egy alap androidos témát, akkor megoldható.
De ha alap kinézetet akarsz, akkor miért nem teszed fel a gyári JVB ROM-ot?? Az alá is olyan kernelt raksz, amilyet akarsz, illetve ha a modem vagy csc nem a JVB-s kell, akkor mást teszel bele, szal még jobb is így, mint a mostani BÉTA konyha.
-
Telegdy
aktív tag
válasz B.Ricsike #49380 üzenetére
A MIUI nekem nagyon nem tetszik, ha iPhone felületet akarnék, nem adtam volna el az iPhone 4-em. A Criskelo pedig nem rossz, de azt is jobban szeretném, ha teljesen alap témája lenne. Nincs rá lehetőség, hogy visszavarázsoljam a Criskelo-ra a "stock" Android felületet?
MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
Telegdy
aktív tag
válasz milanmylo #49376 üzenetére
Főzött romom van. A már feltelepített rendszeren nem lehet engedélyezni a funkciót?
Más:
FuguMod kernellel, mi lehet a baj, hogy a lagfix engedélyezése után nem indul többet el? Kb. egy órát hagytam, teljesen friss rendszer volt feltéve. Odinnal kellett az egészet újrahúzni, teljesen kinyírta a fájlrendszert.MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
csabám
addikt
RC6b:
*Reverted back to Antilon Kernel (the most stable kernel for now, i'm keeping this as the base, and you can choose other kernels if you wish.
*Two new packages:
- Stock MIUI (Orange themed) with project Vexillium theme, and all icons to date (added by me)
-Minimal Blue MIUI (Blue themed) with MNMLd4rkr47z theme, kudos to r47z for this*Stock MIUI has Light/Orange keyboard
*Minimal Blue (AKA MB MIUI) has the usual dark/blue keyboard used in RC6[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Telegdy
aktív tag
Sziasztok!
Senki sem találkozott még olyan hibával, hogy egyszerűen nem lehet screenshotot csinálni a telóval?
Akárhogy próbálom, megnéztem 3-4 how-to videót is a YouTube-on, de semmi.
FroYo alatt, és GB alatt sem sikerül.Illetve másik kérdés, hogy csak nekem lett érzéketlenebb a Touchscreen GB alatt?(Beta kitchenes, Fugu kerneles)
MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz Oppenheimer #49366 üzenetére
Milyen titkos totyik? Üdv mindenkinek.
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz csabám #49364 üzenetére
en is a jq1-et hasznalom, de ma az xda-n azt olvastam, hogy "barome" nick nevu rommer jp5 modemet hasznalt az uj sajat miui romjaban.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
gobe26
csendes tag
Szeretném a telót szimplán adatkábellel modemként használni, hol lehet ezt beállítani?
Tudom hogy WIFI lehetőség működik, de én csak szimplán az adatkábeles megoldást szeretném. Tudnátok segíteni benne? -
nggabi
félisten
válasz Oppenheimer #49352 üzenetére
Az akku drainről mesélj már kicsit most a tieden hogy is lett jó? mert ma lelőttem a szoft frissítést és rögtön előjött... eddig semmi gondom nem volt...
"szenyor dzsíííí"
-
xnace
őstag
-
B.Ricsike
őstag
Ha egy NO WIPE rom-ot akarok feltenni, jelen esetben a Criskelo V37et, akkor nem kötelező, hogy elötte a V36os fent legyen igaz?
-
xnace
őstag
Nincs valakinek valami normális SATA Driver-s XP telepítő linkje??????
nggabi: nem ugyaott kifagy. BlueDeath ott hogy: NTFS filsystem[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
Kevin's
senior tag
Gyerekek hogy a picsbe lehet fel tenni játékot andoridra szedtem le annyit az Ncore oldalról le van írva másold a belső sd majd futtat aztán játszol de nekem állandóan wifiről akarja letölteni 400 Mb ha rá megyek hogy mégse akkor meg ki lép már kezdek ideges leni hogy nem tudok egy ilyen alap gondot meg oldani vki kérem segítsen mert ki vágom a telefont mit rontok el
így csinálom ahogy le van írva mégis wi firől akarja letölteni :S
1.Csatlakoztatod a telefont a számítógéphez, felmásolod az sd kártyára a felinstallálni kívánt apk fájlt
2.Fájlkezelővel(pl astro fájlkezelő) megnyitod az apk fájlt
Ilyenkor két lehetőség van:
a,Telepítettél már ezzel a módszerrel programot, ebben az esetben nem kérdez semmit, hanem elindul a telepítő, amin értelemszerűen végig kell menni.
b,Nem telepítettél még külső alkalmazást a telefonodra, ez esetben el kell fogadnod a külső alkalmazások kezelését -> Ismeretlen forrás bepipálásával[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
B.Ricsike
őstag
DOC-kal nem volt ilyen gond, rohadt erös volt a jel. Elméletben mivel ugyanaz a modem van most fent, ugyanolyan jónak kellene lennie, de lehet hogy a Ginger másképp kezeli kicsit.
Na megnézem ezt a JVK-t akkor. Köszi.
Viszont az ODIN így nem nagyon akarja feltolni.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
sgs toolbox: check product code
az nvdata.bin-ben van az imei + prod code. ha a rom átírja pl akkor is marad ebből egy bak fájl. gondolom valami biztonsági cucc ha elmenne a bin abból állítja vissza a teló.
efs mappában van. helyesen nv_data.bin és .nv_data.bak a nevük.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
nem nem. papi nem flashel telefont én sem műtök mert nem értek hozzá inkább vigye be... jobb mindenkinek...
papi: én csak felvázoltam egy nagyon valószínű lehetőséget. elég ha telefonon bemondod az imei számodat vagy bemész és megmondják.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz papi99 #49310 üzenetére
samsung márkaszerviz jó erre...
am gyanítom h pannonos volt a telód (ismerősek a jm2-1). ha visszadobják ne csodálkozz. ugye mivel mindenkinek 9900ért adták 2 év hűséggel elég nagy biznisz volt függetlenként továbbadni.
de egy próbát megér. kb fél óra alatt ráraknak egy 2.2.1-et akármelyik samu szervizben.
megnézném az nvdata.bak-ban mit ír de az egy kicsit bonyolultabb... próbáld meg bevinni nem veszítesz semmit.
más: táltosodik a gép android os 29%... alakul ez...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
makaveli666
senior tag
Tudnám hogy ezt a fos criskelo miért indul újra akkor amikor nem kéne.
Igen samu szervizbe raraknak egy 2.2.1 ér de biztos hogy nem ingyen.... ilyen kamu prod. Codal tuti, hogy megtagadjak A garanciat, ha tényleg volt.[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
MIUI RC6B: [link]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
lefkosia
őstag
A telefonomon NEE product code van, ez jót jelent?
The Truth Is Out There
-
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #49299 üzenetére
ezért kérdeztem.....
van már javított vastag pálcás és vékonypálcás is azóta xda-n...
linkelte is tegnapelőtt -
Kevin's
senior tag
válasz papi99 #49297 üzenetére
Egyébként nem akarlak el szomorítani mikor én vettem a galaxy s szintén függetlenül 2,1 el rádugtam a kiesre felajánlotta a 2.2 őt utána kb 3 hétre rá már a 2.3.3 at JVB én először gyári romot tettem fel de szart nem ér a kies amatőröknek találták ki utolsó frissítésnél meg állt a kies azózta odint használok !!
Pap99 ez pech én a SpeedShop-tol vettem !!
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest