Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
-
-FreaK-
veterán
válasz kutkut #45992 üzenetére
Használgatom már pár napja és nekem is.. akad/laggzik össze-vissza... kb mint a gyári rom..
Nem lehet hogy a laggfix bekavar? Lehet hogy ki kellett volna kapcsolnom mikor átjöttem 2.2.1.-ről?Jah meg cseréltem kernelt a platypus kernelre. Max 1300Mhz, min400. Hát volt egy fagyásom, meg néha a lockscreen szemetel egy pillanatra.
A zene pattog meg szaggat néha lejátszás közben, de ezt olvastam régebben más rom-nál is volt, valaki nem tud megoldást rá?
Van egyébként egy rakat idegesítő kis bug amivel találkoztam.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kutkut #45995 üzenetére
basszus, nem értem.
eddig senki nem panaszkodott erre.
azt tudom mondani, ugorj neki ismét, más tanácsom nincs.csabám:
igen, arra.
már a készüléken van a jvk, és a jpe modem is, lehet azokat is kipróbálom.
te újítottál be valamit?szerk:
kutkut!
a kernel nem fogja megjavítani, a régivel is tökéletes volt.
még ez jutott eszembe, hogy csinálj egy újraindítást, az sok mindent megszokott oldani.
a blogban alul egyébként megtalálod a kernelre mutató linket.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kutkut #45992 üzenetére
én nem tudom.
nálam simán, lagmentesen megy
volt hard reset az elején?
volt system, data és cache törlés?csabám:
van új kernel, azt minden képpen tedd fel![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csabám
addikt
Hallihó. Mi újság macsek rom fronton?
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kutkut #45987 üzenetére
Es a leirasom alapjan megegyszer megcsinaltad, vagy akku ki,be?
Ahogy attis jelezte pontosan errol beszeltunk, ugyhogy jo lenne tudni melyik megoldassal sikerult.[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #45985 üzenetére
Sikerült.
Nem tudom, mi volt elsőre a baj... Rejtély.Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Hi all! MIUI telepítésben elakadtam egy kicsit...
Mindent úgy csináltam, ahogy kell (HUTCHDB blogja alapján) és a CM7-es kernel felrakása után, mikor download módból lépnék át recoverybe, bejön a fehér galaxy s felirat, elengedem a gombokat, de fekete képernyő... Alul az érintőgombok világítanak... Ilyenkor mi van? Akku ki-be, majd recovery újra?Meizu MX3 32GB
-
Bilux
veterán
válasz tariattila #45978 üzenetére
Most online a v11.1
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
CHIPman
nagyúr
válasz tariattila #45974 üzenetére
Az árnyékolás ettől függetlenül szerintem lényeges szempont.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
xnace
őstag
válasz tariattila #45974 üzenetére
igen, csak van rajta egy fém réteg.
Bétakonyha még mindíg penészedik??[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
xnace
őstag
válasz tariattila #45970 üzenetére
Azt írja az Ebay-en az egyik eladó, hogy az aulmínium csak egy külön réteg rajta, És az eredeti anyagból van maga a hátlap, meg a fülek is.
ilyen 85: írj pü-t![ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
"a peckek műanyagok" na jahh... és a fém hátlapon milyenek is?
szerintem a fém-műanyag találkozásnál a műanyag fog kopni...
az eredeti hátlap műanyag csatlakozásipontja valószínűleg "puhább" anyagú mint a készülék ezen műanyag része... tehát idővel a hátlap kopik inkább nem a készülék...
fém hátlapnál ezt a gondolatmenetet vidd végig... -
xnace
őstag
Mivan emberek mindenki eltűnt???
[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
-
kutkut
addikt
-
xnace
őstag
1. HSZ-ben le van írva, a JPU-helyére hellyettesítsd be a JVK-t
Tariattila Erre gondoltam én is, de elvileg a peckek műanyagok. Az árnyékolás, hát nemtudom. Nem valószínű, hogyha ilyen gond lenne vele, akkor árulnák.
kutkut: CustomRom-ot nem nagyon Hard Resetelünk. a VooDoo mappában csak a LOG-ok vannak.[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
Darky JVK mennyire szereti az FR-t?
Mert belső SD-men van egy voodoo mappa... Gondolom a telepítésnél ez/az ebben lévő fájlok miatt nem konvertált ext4-re... Ha ezt törlöm, nem lesz baj? Vagy most már nem fogja bekapcsolni a lagfixet (akövetkező bootolásnál, FR után)?[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
tariattila
veterán
fém hátlapot nem ajánlok senkinek mert a rögzítőpöcök konstrukciója műanyaghoz lett kitalálva
a fém hátlap a telefonon lévő rész szétkoptatja és majd semmi nem marad fent rajta
nem beszélve az árnyékoló hatásáról...
a fém hátlapos konstrukciók antennái máshogy vannak tervezve...
szvsz -
t0m_
tag
sziasztok,
t-mobilos 2.1-es galaxyt hogy tudok 2.3-ra frissíteni?
köszi
-
xnace
őstag
Na felülírva az előzző kommentemet a rendeléssel kapcsolatban: Úgy gondoltam, hogy valaki rendel(fehér,vagy Alu hátlapot), és beszállok énis, de az utalások az életkorom miatt nem mennek. Budapesten, vagy Érd környékén személyes KP-Hátlap cserével.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz tariattila #45957 üzenetére
persze, hogy van, de én főként az adott folyamat automatikus indulására reagáltam!
cozmo; nálam nincsnek problémák, mert nem gányolom össze a rendszert, és megfelelően beállítom! ennyi, a többi legyen azok gondja, akiknél probléma van...
az meg be is tenné a kiskaput, ha egy rendszer letiltana valamit csak azért, mert sok erőforrást használ! a rendszer nem ez alapján szelektál és priorizál, és nem is teheti meg, hiszen nem ez a működés főbb szempontja, ls nem is tudja, hogy a felhasználó mit akar futtatni/használni, meg amúgy sincs semmi köze hozzá a rendszernek, hogy melyik folyamat mennyire terheli meg erőforrásilag a rendszert! azt hiszem, sokak szája görbülne sírásra, ha a rendszer csak úgy magától mindent letiltana, ami sok erőforrást használ...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
cozmo
őstag
Mert te biztosan "mindig tudod, hogy mi és miért történik" a te Pda-d-on na hagyjuk ezt szerintem!
Oké az előző zsák utcás jelző lehet nem teljesen helytálló de milyen az az OS ami nem veszi észre és nem tiltja le az olyan alkalmazást - legyen az beépített vagy később telepített - ami zabálja az erőforrást jelen esetünkben az akkumulátort!?Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
legenda
írj bármit - persze alapelves kereteken belül -, egyrészt nem vagyok könnyen sértődős, másrészt nekem nincsenek ilyen és hasonló problémáim, rendben tartom a rendszeremet...
nem is kell mindenkinek mindenhez érteni, de nem is kell zsákutcázni egy rendszert, ha közel sem vagy biztos a dolgodban, és nem is mindig tudod, hogy mi és miért történik...
az automatikus visszaállítás alapban bekapcsolt állapotban van, a mentés pedig opcionális - annak függvényében is, hogy az első konfiguráció során miként állítod be a google hozzáférést, kérsz vagy sem visszaállítást a korábbi mentésből, illetve kap a rendszer engedély a mentésre vagy sem...stb! a lényeg, hogy az engedélyezett automatikus mentések és visszaállítások mind indítanak automatikusan folyamatokat, ami meríti az akkumulátort! ez pláne igaz akkor, ha csinálsz egy mentést egy korábbi rendszerről, amit visszahúzol egy új rendszerre, de engedélyezve van az automatikus mentés és visszaállítás, így összeugrik a kettő, és a szinkronizáció során elindul a felülírás a szerveren mentett verzióra, majd arról csinál mentést, és az lesz a végleges - ilyen "hibákról" olvasni korábbról, ahol "megmagyarázhatatlan" jelenségekről írnak, hogy elállítódott/felülíródott valami...stb! pedig ez nem a rendszer hibája, külön mind a két módozat megfelelően működik, csak nem szabad összeengedni két eltérő mentést/visszaállítást!
amúgy mind a kér funkció az, aminek olvasod a részletezőben, ellenben nem minden adatot ment, csak amit leír - de azokat folyamatosan szinkronizálja!
mellesleg ahol jó a wcdma lefedettség, ott nincs jelentős eltérés azon és gsm használat között fogyasztás szempontjából, inkább ott jelentkezik érezhető különbség, ahol gyenge a 3g...stb, és a telefon emiatt folyamatosan keres, és ugrál az üzemmódok között![ Szerkesztve ]
-
cozmo
őstag
Össze kéne írni azokat a beállításokat amiért 2.2.1 Frolyo-n gyorsan lemerülhet az akku. Bátran írjatok hozzá!
1. Beállítások>Védett adataim>Saját adatok bizt. ment. (ezt ki kell kapcsolni)
2. Beállítások>Vezeték nélküli és hálózati>Mobilhálózatok>Hálózat mód> (Ezt csak GSM-re kell tenni)
3: ?
4. ?Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
Oppenheimer
nagyúr
-
xnace
őstag
Tud valaki valami jó zenevágó progit?? PC-re.
-
cozmo
őstag
Szerintem ne dobálózzunk azzal hogy ki nem ért hozzá, mert még valami olyat mondok amin megsértődhetsz. Olyan ember nem létezik aki mindent tud.
A válasz második részét köszönöm megtettem a szükséges lépéseket. Amúgy akkor elárulhatnád mit is csinál és mire jó ez a:
1. Saját adatok bizt. ment. (Jelenlegi beállítások és alkalmazások biztonsági mentése)
2. Automatikus visszaállítás (Alkalmazások újratelepítésekor visszaállnak a mentett beállítások)Az 1-es gondolom a "nagytesó" szerverére küldi minden adatodat?!
Közben kiderült ez mikor kivettem a pipát a következő fogadott: "Leállítja a beállítások biztonsági mentését, és töröl minden másolatot a Google szerveren?" Már hogy a viharba ne! És ezzel a az alatta levő "Automatikus visszaállítás" inaktív szürke lett.Ez vajon magától kapcsolt be vagy egyszer másnaposan bekapcsoltam?! Rejtély, de lényeg hogy ez is szopja az akkut. Még egy dolog amire figyelhetünk
Remélem másoknak is segít a kis leírásom
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
legenda
válasz nggabi #45944 üzenetére
csináld így; beállítások -> hívásbeállítások -> összes hívás -> automatikus elutasítás -> automatikus elutasítás engedélyezése! utána; automatikus elutasítási lista -> opciók -> létrehoz -> megadod azon számot, amiről nem szeretnél hívást fogadni -> engedélyezed adott számra az elutasítást! eztán automatikusan elutasítja adott számról a hívást, ellenben téged értesít majd a telefonod, hogy ki és milyen számról próbált elérni!
-
xnace
őstag
válasz CHIPman #45942 üzenetére
Részben igazad van , de attól még maradhatna az android nyílt forrású, mert full HW-re van optimalizálva, és szerintem az nem gond hogy 1 árkategória. Viszont az alkalmazások nemtudom hogy hogy jönnek ide.
Egyébként meg lehetne kikötni 3 féle HW-t is akár: 1GHz-hez AndroidPro, 600MHz-hez Android, Gyengébbekhez meg: AndroidLite.[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
válasz nggabi #45944 üzenetére
Bár én is arra tehetném az asszonyt akkor lehet nyugodtabb éjszakáim lennének egyébként ez nem volna rossz a videó meg le a kalappal nem ciki a magyar nyelv xDDDDDDDD
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
legenda
-
CHIPman
nagyúr
Szerintem akkor értelmét vesztené az Android, mert akkor a Google nem csak ebbe szólna bele. Az meg nem működik, mint a WP7-nél, hogy ráraknak egy-két plusz alkalmazást, mert itt van egy rakás alkalmazás minden témára, ott meg jó, ha van 100 összesen. Az iPhone meg megint más, mert ott nincs több gyártó, nincs miért megkülönböztetni a készülékeket.
A kötött hardver meg nem stimmel, mert a Google-nak sem érdeke az, hogy lecsökkentse egy bizonyos kategóriára az Androidot, mint ahogy ez van a WP7-nél. Ha meg többféle kategória van, akkor már nem kötött a hardver, és ugyanúgy nem mennek az alkalmazások. Továbbá ha nagyon akarnák, akkor most is lehetne optimalizálni, az androidos gépek több, mint 85%-ának 600MHz-es vagy 1GHz-es Qualcomm procija van.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
cozmo
őstag
Lehet hogy földhöz vágom a GalaxyS-t!
Ez meg mi a here az a Google Backup Transport és miért szívja le az akkumat fél nap alatt??
Már visít hogy tegyem töltőre. Oké volt kb 3 óra képernyőhasználat fórum,tecső+ ezmegaz.
De ez akkor sem normális kicsit sem
Miért van az hogy az android rendszer néha elindít egy tetszőleges folyamatot a háttérben és jól leszívja az akkut? Kezdem úgy érezni zsákutca ez az android rendszer.[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
xnace
őstag
Én mindenesetre örülnék, ha azt csinálnák mint a WP-nél, hogy tökéletesen azonos központilag meghatározott HW-van, és a gyártók nem basztathatják a kezelőfelületet. Szerintem eltűnnének a Lag-ok, mert tökéletesre lehetne optimalizálni.
És kapnánk egy olyan Smooth, optimalizált cuccot mint az iPhone. Sokkal olcsóbban.[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
Én benne lennék de csak a jövő hónapban !! mert most erre el ment a fizetésem 96 ezerért vettem gyári független Galaxy 's hát most ki költekeztem de a jövő hónapban benne vagyok !!
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
xnace
őstag
Nem akar Valaki Velem együtt fehér hátlapot rendelni eBay-ről??
-
milanmylo
aktív tag
Ti MIUI alatt hogyan tudtok fényképezővel zoomolni?
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
rollo
tag
Sziasztok, mindenhol azt olvasom hogy a memoriaja 4/16gb ez akor azt jelenti hogy letezik 4gb es 16gb-s is? Mert meg az uzletekben is ezt irja..
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
Na sikeresen fel ment a 2.3.3 rendszer tökéletesen fut előtte 2.1 volt és nem kellett Phone EFS vagyis én nem pipáltam be ! és simán megy gyorsabb is mint a 2.1 most el leszek ezzel egy darabig a flash playert a marketből frissítem stb köszönöm srácok a nagy lelkű segítséget hihetetlen jó ez az oldal !!! bátran ajánlom mindenkinek rendkívül segítőkészek vagytok köszönöm !!!
-
G@ß!
őstag
Ha valakit tiltólistára teszek de hívni akar, akkor azt kijelzi a telefon?
Kevin's:
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Eddig tartott az SPB 3D... Élesben mikor megmutattam volna valakinek elkezdett laggolni és nem akarta abbahagyni... nem tudom mért nem tud semmi sem egyenletes teljesítményt nyújtani androidon...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
-
G@ß!
őstag
[link] ez melyik értelmes ember volt?
-
cimp
senior tag
válasz tariattila #45905 üzenetére
Én efs clear-el raktam fel az alább linkelt video alapján. Működik.
[znagy69][ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Kevin's
senior tag
Hát neki estem eddig nincs semmi probléma nem kapcsoltam be és úgy frissítem eddig még teszi fel fele amint fel megy többet tudok mondani köszönöm a segítséget és elnézést kérek az bénázásom miatt
-
xnace
őstag
Pedig valamire biztos jó az hogy ott van. Szerinem törli az efs mappát. Bár mi az isten értlme lenne??
Criticalmass-on lesz valaki??[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
válasz tariattila #45900 üzenetére
az addig oké hogy ne babráljam de mi célt szolgál ? mert a video szerint be kell pipálni re-partition be pipálja és a phone Efs is utána be teszi a fájlokat phne pda css és pit utána start és már kész is vagy ez nekem nem lesz ilyen könnyű fel tenni ? esetleg haza vághatom a készüléket ?
ez alapján akarom meg csinálni 2.3.3
[ Szerkesztve ]
-
cimp
senior tag
válasz Kevin's #45897 üzenetére
Ha három fájlos akkor kell hozzá a pit fájl is és repartition. Ha szabályosan akarod csinálni. Bár ha ugyanaz a pit mindkettőhöz, mármit ami van és amit fel akarsz rakni akkor nem feltétlenül kell. De szerintem jobb repartitionnal mert a területeket is újra inicializálja és nem maradhat rajta szemét.
2.3.3 nál én is láttam egy gude videon az efs cleart és kételkedtem is de egy fórumtársunk azt mondta kell (illetve csinálta azzal is meg nélküle is). Úgy raktam fel és nekem működik.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
CHIPman
nagyúr
Switching to Doc JS8...
-
legenda
válasz Kevin's #45895 üzenetére
nem, pont azt mondtam/írtam, hogy a re-partition használatával mehet bármire bármi, ellenkező esetben adódhatnak problémák nagyobb léptékű frissítésnél!
az auto reboot és az f. reset time kipipálva, a re-partition opcionális, a többit hagyd alapon (üresen), mert vasárnap nem sok helyen van nyitva szerviz...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest