Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #45795 üzenetére
Lehet, hogy azzal van a baj... De akkor is, akadt a scroll a homscreenen... (Így szépen magyarosan. )
A böngésző... igaz, csak 2.2-es, de az sem váltotta meg a világot... Komolyan, örömmel néztem azokat a videókat.Meizu MX3 32GB
-
odium
aktív tag
válasz bulika25 #45756 üzenetére
Akkor tedd vissza azt a romot ami akkor volt a telón mikor megvetted. Előtte EFS-t ments. Aztán galoppolj be a szervízbe, és kérd meg, őket hogy frissítsék. Azt nem tudom, hogy megeszik-e, egy próbát megér. Akkor kellett volna gondolkodni amikor először feltetted a JPU-t.
-
kutkut
addikt
válasz Oppenheimer #45791 üzenetére
Lassabban töltötte be a játékot... De nem csak ez a lényeg... Most néztem másik videókat... Hát, az sem "atomszmúsz", szal szerintem nem éri meg váltani... Talán a GB majd segít rajta...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
CHIPman
nagyúr
Hát nem tudom. Gyanús ez a srác, aki 80-ért megvenné, amikor nem sokan adnának érte ennyit. Később akár családban is megvennék. Az sgs2-vel és az iPhone5-tel meg az a baj, hogy b@szottnagy lesz az áruk, a 2x meg már most több egymagos ára alatt van.
Oppenheimer: A Pyramid egy túlárazott vacak lesz. Az nem az a HTC 1,2GHz-es egymagossal, ami ellen a Samu az sgs+-t küldi?
szerk.: Ja, hogy dualcore.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
rankesz
veterán
válasz CHIPman #45779 üzenetére
Én ha valamire váltok, az az SGS2 lesz! Nem vagyok márkafanatix, de amitláttam a webböngészőről az nagyon durva! Meg tetszik a 1080p video sample is, bár az lehet utólag megmahinált is, arra azért még ránézek ha kijön.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz CHIPman #45779 üzenetére
szerintem meg add oda!
ahogy jönnek a hasonló tudású készülékek, annál jobban esik az ára az SGS-nek.
én spec, már ennyit nem adnék érte." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
R2D20208
addikt
Na lejött busybox. Nem kapkodom el, megvárom a választ, remélem lesz
Status: Waiting... Your phone is rooted. Bussy Box was not found! Ez van irva az installerbe. Tovább: Select where you want to install BussyBox . All other copies of BussyBox will be removed.
/system/xbin vagy /system/binMi a teendő? Hova installáljam?
45759 hsz-nél volt gondom köszönöm[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
CHIPman
nagyúr
Nem tudom mit csináljak... Van egy 80000-es ajánlatom a sgs-re mindenestől, és pont van annyi megtakarított pénzem, amennyit hozzátéve tudnék venni egy bolti garos 2X-et. Adjam el most, és vegyek most 2X-et, vagy tegyem meg ugyanezt később(csökkent árakkal, esetleg nagyobb választékkal)?
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
HUTCHDB
nagyúr
köszi a tanácsodat.
megnéztem, ....hát szinte mindent ami egy teljes romban kellene lenni...META INFés system mappát, melyekben az összes app, fonts, framework, media stb van.
lehetséges, hogy egy cm7-es modem ennyi mindent tartalmazna?attis!
köszi![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
twine
veterán
muveszur vagy bárki aki otthon van a "témázgatásban",vagy egyszerűen csak tud segíteni! Help pliiiiz!
Felpattintottam ezt a Black android theme-et a készülékre, ami eltüntette nekem az infósávról az órát! Csak akkor jelenik meg bal oldalon, ha lehúzom picit az infosávot! Kellene nekem a jobb felső sarokba is a time, ugy ahogyan az eredetileg van! Nehéz azt megoldani hogy ismét ott legyen de a black témám megmaradjon? Thx -
R2D20208
addikt
Ez nagyon szuper,hibamentes.Várom mi lesz, tölti lefelé a busyboxot...Lassu picit a mobilnetem...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #45764 üzenetére
mint írtam, nem akarok senkit rábeszélni....
én azt nem értem, hogy mik azok a sok negatívumok?
lassan eljut oda ez az egész, hogy ugyanúgy tudunk kernelt, modemet cserélgetni, próbálgatni, mint a régi froyo-n.
nincs FM rádió, nincs 720p videólejátszás, és az üzemidő gyengébb mint a jvk-nál.
(egyébként az is javulóban van nálam. a tegnap kiadott rom már ebben is jobb)a lényeg az, hogy ki kell próbálni.
addig míg nem próbálod ki nem tudod mit veszítettél.küldtem egy pü-t
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #45752 üzenetére
megtaláltam a megoldást arra, hogyan kell 3G-n a marketről letölteni:
van egy downloads app.
azt el kell indítani, majd menü, és ott alul kell megváltoztatni a letöltési helyet wifiről "Mobile network"-ra.a másik javítás, az új kang (bilboa) kernelben az, hogy a külső sd kártyát is látja a pc.
innen letölthető.[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Sziasztok! Mi van olyankor , ha felraktam Gingerbread -Gt - Stock - Kerner+ Hack - ot, egy GB RoM- ra, és SGS tools - ban történő valamilyen cselekedetkor, Superuser kéri a busyboxot? És adja a lehetőséget a letöltésére. Ha letöltöm, piros mező valami nem stimm vele. Mi a teendő? Köszi előre is a válaszotokat! Ja, erre a romomra raktam fel, Odinnal Repatr nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
NielsX
tag
Érdekes dolog történt: 2.3.3 jvk stock romom van. Azt vettem észre hogy a telefonom küldött magától egy sms-t a páromnak azzal a szöveggel hogy 'Órán vagyok'. Természetesen hozzá sem nyúltam a telefonhoz, éppen egy üzletben voltam.
Mondanom sem kell elég kínos az eset mert visszaírt hogy milyen órán stbstb.
Történt hasonló valakivel vagy mégis ez micsoda? A telefon magától tud küldeni ilyen random üzeneteket?? - gondolom ez összefüggésben kell hogy legyen az android rendszer sms küldési problémájával, de úgy tudom hogy ott a probléma a rossz címzetthez küldés, és nem a magától sms írás.. -
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #45753 üzenetére
de nekem nem is merül ha nem használom... ellenben sokakkal akik mindent elkövetnek, hogy minden háttérfolyamatot kilőjenek ennek ellenére mégis merül...
amúgy meg ha használom nekem is merül de normális mértékben... és az android rendszer és os nem csinál állatságokat...
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tariattila #45751 üzenetére
Az a baj, hogy te olyan ritkán használod bármire is az SGS-t, hogy lehetetlen, hogy bármi beakadjon neki, emiatt neked sosem fog merülni JVK
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #45749 üzenetére
JS8-ból van lefőzött/lezsírozott wipe és no-wipe is
de nem gondoltam volna hogy a JVK után eszembe se jut visszaállni már...
de még bármi lehet ugye... -
Oppenheimer
nagyúr
válasz tariattila #45739 üzenetére
Már több mint 1 hete JS8-on vagyok. Üzemidő, sebesség, kompatibilitás, minden klappol.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz milanmylo #45723 üzenetére
Igaz, en nem szoktam mobilnetrol marketet hasznalni, (wifi olcsobb ) de most kiprobaltam.
Sajnos nem megy 3g-n.
Elindul, de az istennek nem tolti le.
Vartam vagy jo 5 percet, de nem sikerult." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
xnace
őstag
Ez gonosz volt
Bár a káröröm a legjobb öröm[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
cimp
senior tag
Fent van: cm7-galaxys-initial-20110409.zip
Nem próbálta valaki?
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
nggabi
félisten
hagy offoljak kicsit én is mert kéne a válasz:
szerintetek ez a noti ram
hynix 2gb 2rx8 pc3-8500s-7-10-f2
menne párban egy ddr3-as 1333mhz-es rammal? lehet vmi problémám ebből?már kérdeztem a ramos toipkban is de nem válaszol senki... asztali gépben tudom h nem okoz gondot, de újabb notiban passz...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
bossvico
senior tag
kössz. Jól gondoltam, asszem megy vissza a JS8.
Kipróbáltam a JVK-t ez miatt a duma miatt, de nem zudom mire vélni:
Its a lot more stable than the 2.3.2 version and also very fast.
We like this rom very much!Pfffffffffffffff.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
bossvico
senior tag
K13D mehet szerintetek a 2.3.3 samfirmes JVK betára?
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #45738 üzenetére
állítólag dúrván merül tőle a gép...
(bocs nem hagyhattam ki) ... tényleg most JS8-ra visszaálltál? azzal jó?[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
"Megvettem" az SPB Mobile Shell 3D-t, hát azt kell, hogy mondjam elég fasza.
-
-
xnace
őstag
Most tettem fel a win7-et, de nem látja az egyik merevlemezemet. BIOS-látja, eszközkezelő is, de egyszerűen nem tudok vele mit csinálni. Tudja valaki, hogy mi lehet a baj??
Bocs offSamsung Galaxy S3 Marble White
-
bulika25
csendes tag
egyezik imei.elég sok beállitás meg maradt.gondolok a telenor üziközpontra s többire.képek is meg maradtak.megint csak egy buta kérdést teszek fel.igy vissza vihetem,gariba vagy kiszurják? csak azért kérdezem mert könyebbnek gondoltam a egészet.nem probálkozok vele.efs mentés se egyszerű.köszi a segitséget s választ.
-
OutsideR
aktív tag
válasz milanmylo #45713 üzenetére
Fehér hátlap E-bayről már 5 dodótól
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #45729 üzenetére
"abban is az van?"
Nem tudom...
Csak azért kérdeztem, van-e valaki, aki 100%-ra mondja, hogy jó. + tapasztalatDe, ezzel csinálhatnál egy 6 napos tesztet...
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
s.Oliv3r
senior tag
Hali all!
Lekéstem a múlt heti szálliátsról, hétfő-kedd nagyságába jön az sgs white, várom már
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
odium
aktív tag
válasz bulika25 #45716 üzenetére
Mielőtt bármit is tennél, ellenőrizd az IMEI számod. Ha egyezik az akksi alatt lévő számmal akkor azonnal mentsd le a számítógépre az EFS mappát, írd ki cd-re, dvd-re, pendrive-ra és dugd el a szekrény aljára.
Az IMEI ellenőrzése után 1. hsz elolvasása legalább ötször.
Utána beszélgetünk. -
milanmylo
aktív tag
-
cimp
senior tag
válasz bulika25 #45720 üzenetére
Akkor olvasd el az első hozzászólást, meg az SGS-hez kapott kezelési útmutatót. Mert a kérdéseid alapján úgy néz ki, hogy ezt kihagytad. Ha így folytatod szerintem még ma csinálsz egy "téglát" a telódból!
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
cimp
senior tag
válasz bulika25 #45716 üzenetére
Figyelj, nekem valahogy olyan érzésem van veled mintha te nem is beszélnél magyarul, csak google fordítón keresztül próbálnál kommunikálni velünk.
-
kutkut
addikt
Az 1650-es aksit próbálta már valaki? (Asszem az armani-s kiadásban van - i9010...)
A 2 teló méretre ugyanaz...Meizu MX3 32GB
-
legenda
válasz krisztian7 #45706 üzenetére
3000 ft hozzá az eredeti, én például a westend city center üzletközpontban található samsung mobile üzletben rendeltem és vettem!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
JJ hunter
aktív tag
válasz Kevin's #45681 üzenetére
szia!
én pont az előbb csináltam meg Öcsém t-s sgsén az update-et 2.1ről 2.2.1re.
letöltöttem innen a hivatalos kies-es 2.2.1es tmobilos romot és odinnal repart nélkül tettem fel, és simán műxik, imei, product code maradt. root, efs mappa mentés az elején, aztán unlock/unfreeze code generálás aztán mehet odinnal fel a cucc. ez is még lassú, uh megy fel Darky 9.3jaMÁS: most tettem fel magamnak a Darky 9.5öt, ami elég fura, már a boot animációnál 9.4et ír ki, ráadásul, amikor rebootolom, akkor a samu gt i9000 fekete képernyőnél a képernyő tetején beszaggat vmi fehér pár sor, ami elég zavaró. a gps is megbolondult, először látott 1 holdat hidegen, amikor hidegen a t-s 2.2.1 8at, aztán utána is csak 5-6ot lát és abból 3at használ talán, azokat is elég gyenge jelekkel. darky új kernele van most fent nálam... nekem ez így nem jön be, uh megy vissza a Darky 9.3 és a legújabb voodoo lagfix az 5.5.3. am a 9.5 vagy 4, nemtudom most akkor tényleg ez az új ez melyik, gyorsnak nagyon gyors, csak ez a bootanimnál lévő fehér cucc, meg a gps megbolondulása nem kompenzálja ezt a gyorsulást
szerk: ha kijön a GB-hez a call record forráskód, és Darky beleépíti, akkor arra frissítek legközelebb addig marad a 9.3, ez a legújabb froyos elég bizonytalan nekem
[ Szerkesztve ]
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
milanmylo
aktív tag
-
krisztian7
tag
az egyik ismerősőm szerencsétlenül össze pillanatragasztózta a galaxy s telefonjának a hátulját és most van rajta egy folt. ezzel szerintetek lehet vmit csinálni? vagy ha nem akkor mennyibe kerül egy hátlap hozzá, mert nem találtam sehol se originált, vagy jó minőségűt?
Kösz -
-FreaK-
veterán
válasz znagy69 #45698 üzenetére
Hm.. mikor megnyitom a theme downloadert azt mondja van újabb verzió, ha le akarom tölteni akkro nyit egy böngészőt, de ott az oldal már nem elérhető. Így tehát cancel-t nyomok neki, rögtön az első theme a CRYSTA, letöltöm -> opció hogy theme manager vagy cancel, a theme managert ha megnyomom kiírja hogy nincs telepítve. De azt meg hogy mikor felraktam az RC4-et, elvileg ugyanazt mint ti.
-
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest