Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
balu333
tag
Na beléptem énis a xwjvb-ek táborába! Ha esetleg valakit érdekel itt van működő %-os akku kijelző + crt screen of animation
JVB_crt+power+bat2+flyin.zip]
kipróbáltam működik, persze akkukijelzést lecseréltem másikra !
Akkumerülésre majd én is kíváncsi leszek! -
balu333
tag
telefon/névjegyek/bal oldali gombot nyomsz, majd megjelenik egy újabb menü/ exportálás importálás/importálás a sim kártyáról! ennyi amúgy meg jobb ha egy mentést is csinálsz a memóriakártyára ésakkor bármikor vissza is tudodállítani.
Egyebek/megjelenítési beállításokban pedig betudod állítani, hogy sim vagy telefonon lévő számokat mutassa! -
balu333
tag
válasz papi99 #44294 üzenetére
Szia, ha egyre gondolunk akkor én is azt keresem, az alkalmazásokban az ikonok belsejét letudom cserélni de a külső háttér színekért nem tudom melyik apk felelős a system/app könyvtárban. Gyári musicplayer ikonját lecseréltem, de a külső bordó hátteret nem tudom hol kell.
tariattila: igen és amit meg megkeres elissza, akkor jelentkeznek a gyors akkumerülési problémák!
[ Szerkesztve ]
-
balu333
tag
válasz muveszur #44027 üzenetére
Szia! Köszi szépen a segítséget, összejött a kör %-os akkukijelzés! Érdekes stat_notify_alarm png-ét hiába szedtem ki js8-ból, jvk framework-res.apk-ban nincs ilyen, így nem írta felül és nem változott meg
Ezek szerint másnál is elkezdte a hirtelen akkumerülést csinálni, ez nem jó jel. Nálam azóta nem csinálja, de ha ébresztés is be fog halni, akkor nem tudom mi lesz, mert erre kelek én is minden nap
-
balu333
tag
válasz CHIPman #43647 üzenetére
Szia! Ahogy írta Oppenheimer tényleg nincs igazad, de nem hardveres, hanem szoftveres hiba van vhol a gingerben. Ne mondjad hogy az tényleg normális, hogy reggel 6kor leszedem a telot elmegyek dolgozni, 3-4x ránézek az időre, majd mikor elindulnék haza már jelez, hogy tegyem fel töltőre. Android op rendszer 71%-on volt. Nem egyedi hiba többen panaszkodtak már rá itt a fórumon is. Kétszer raktam újra factory resettel meg re-partitionnal nem volt jó, majd harmadszorra tényleg jól összejött, ne kérdezd hogyan fogalmam sincs mindent úgyanúgy csináltam, úgyanaz az alap rom, meg apk, csak root volt más, (megjegyezném most jobb is az akkuidő mint js8-ban) de mint írtam azzal nem lehet gond mivel tesom azt használja10x annyi alkalmazással és nála tökéletes. De a lényeg most jó reggel leszedem töltőről, délután 4-re 4%-ot esett le az akku
Bilux: én is örülök a telonak remélem alu hátlap kompatibilis lesz majd ezzel, de ahogy olvastam külsőre teljesen úgyanaz lesz az sgs plus
Oppenheimer: áprilisban ha meg tényleg kijönne egy újabb mézeskalács akkor érdemes próbálkoznod neked is, remélem nálad is meg fog oldódni a probléma mint nálam is.
Bár ma reggel volt egy érdekes szitu levettem a töltőről a telot 5 perc múlva 98%-ról 92%-ra esett le az akku, android op rendszer 81%-on, ezután újrainditás és azóta jó.
Akku idő 14h 27m
akku 82%-on
android op rendszer 2% -
balu333
tag
válasz Oppenheimer #43417 üzenetére
Szia! a js8 egy tar fájlból áll, kell alá vmi mindenképp! Nekem az akku idő jó már, újraraktam mindent, ugyanazok a progik, de másik rootal, bár nem hinném hogy az volta baja tesomnak a másik rootal is tökéletes az akku üzemidő
[link][ Szerkesztve ]
-
balu333
tag
válasz Oppenheimer #43324 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
balu333
tag
válasz Oppenheimer #43141 üzenetére
rom: sarmfirmware GT_I9000_XXJVK_XXJVK_OXAJVK.rar | 158.5 MB
elötte factory reset, re-partiton + 512pitroot: Gingerbread-GT-I9000-stock-kernel+hacks
apk:
Superuser
Asphalt6
rootexplorer re214.apk
Applanet
vitalplayer
Aura_v2.1.2_CNSTeam_v0.1b
Gpstest
iGOMyWay_8.4.2.139242_800x480_MotoGIS_V2.2.apk -
balu333
tag
válasz Oppenheimer #43132 üzenetére
Nálam is ugyanez a hiba mint nálad, reggel leszedtem a töltőről, délután már jelzett hogy alacsony az akkufeszültség, kétszer raktam fel a samfirmwares romot, ugyanaz a hiba. Délután mikor megnéztem android op rendszer 71%-on volt, pedig nem is használtam . Most majd én is próbálgatom mi lehet az oka!
nekem iGOMyWay_8.4.2.139242_Android_800x480_MotoGIS_V2.2.apk van fenn simán települt
[ Szerkesztve ]
-
balu333
tag
válasz korpicschess #42416 üzenetére
korpicschess : asphalt 6 működik jól, van már újabb változata az nem laggol annyira.
Bilux:a roottal van probléma, amiatt nem jó a giroszkóp, te melyiket használtad? Nálam ez nem vált be ez nem jó[ Szerkesztve ]
-
balu333
tag
Sziasztok! Egy kérdés xxjvk 2.3.3 rom felrakása és rootolása után működik nektek a giroszkóp, mert nálam nem csak az eredeti rom esetén működik
-
balu333
tag
válasz tariattila #41153 üzenetére
bocs már nem tudtam szerkeszteni 5 fájlból áll, tehát csak a pda-hoz kell tallózni!
az egész tar fájlt tallozod ami zipben van, (azon belül van az 5 fájl)[ Szerkesztve ]
-
balu333
tag
válasz tariattila #41150 üzenetére
Js8 alá igen kell valami különben repartition után nem bootol be a telefon, csak rezeg majd sötét képernyő, én is előtte js5-öt raktam fel repartitonnal és utánna simán js8!
-
balu333
tag
válasz tariattila #41136 üzenetére
Szia! Eddig nem találtam, de most javaslatodra átnéztem jobban és van fenn tényleg ami működik, köszi szépen
-
balu333
tag
Sziasztok! JS8-hoz esetleg tud vki battery icon modot?
Választ köszi Balázs! -
balu333
tag
sziasztok, akit érdekel működő asphalt 6 sgs-re
katt -
balu333
tag
Megkérnélek titeket, aki felrakja az új szoftot, az légy szíves írjon majd róla egy kis tesztet, hogy milyen az előző verziókhoz képest főzött gyárihoz képest, aksi idő esetleg, ha nagyon ráér vele foglalkozni akkor majd a GPS! Köszönettel Balázs!
-
balu333
tag
már itt is fen van http://www.samfirmware.com
lassú voltam[ Szerkesztve ]
-
balu333
tag
válasz DeathAdder #33828 üzenetére
Ebben egyet kell értsek veled, én tavaly decemberben vettem telenoros 0 perces SGS-t 79-ért, tesom meg 1 hónapja vett kártyafüggetlent 75-ért, 85-ért már nagyon nehezen tudnál érte kérni! Sajnos ez van esik az ára szépen, de SGS2 meg tuti nem lesz olcsó, így nem hinném hogy megéri egyből váltani!
-
balu333
tag
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest