Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
madcon
tag
Sziasztok!
Hogyan kell ezzel a szerkentyűvel kézírást betanítani?
Egyáltalán tud ilyet, mert azt már megtaláltam, hogy a kézírás beállításai, de hol tudok kézírást bele bevinni??
Köszönöm -
[DE2JAY]
senior tag
Sziasztok, olyan problémám van, hogy a stock böngésző (2.2.1 DOC) semmit nem hajlandó letölteni. Mert hogy neki semmi sem támogatott tartalom. Ez normális? (bocs ha már volt kérdés, de nem tudom hogy keressek rá)
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
odium
aktív tag
válasz HUTCHDB #32294 üzenetére
Mivel meguntam a sokadik telefon után a másolgatásokat, meg a "névjegyek egyik része a simen, a másik a telefonon" játékot, bementem párszor a helyi Voda üzletbe és addig csaptam az asztalt/siránkoztam felváltva, amíg nem kaptam egy 500 tárhelyes kártyát.
Attól függetlenül a gmail-ben is fent vannak a névjegyek, sőt MyPhoneExplorer-el készítettem aranyos kis vcf-eket amiket szépen lementettem. Nem árt több lábon állni....... -
odium
aktív tag
válasz tariattila #32208 üzenetére
Aztán ha valami oknál fogva behal az ember telefonja, és gyorsan be kéne dobni a sim-et egy régi vacakba, hogy tudj telefonálni, na akkor szinkronizáld le a névjegyeidet
HUTCHDB: Vajon, hogy fér az én kártyámra 500 név?
-
telenit
csendes tag
Sziasztok/Üdv MINDENKINEK!!!
Fél éve SGS tulaj vagyok eddig folyamatosan olvasgattam/böngésztem a fórumon de mióta a t-s frissitést feltették a telefonomra van 1 azaz 1 gondom, ami előtte nem így működött: ha a kütyüt felteszem töltőre akkor is képernyő kimélő üzemmódba áll a beállított idő után.Vagyis lesötétít.viszont így vezetés közben nem tudom a navit használni...
Segíthetnétek, hol tudnám beállítani, hogyha külső tápról működik akkor hagyja békén a kijelzőt!!! Mert 2.1 alatt ez így működött...
Segítségeteket előre is KÖSZÖNÖM!!![ Módosította: #65675776 ]
@L
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ForRedGlory #32287 üzenetére
neked továbbra sem működik az 3G Auto On Off program?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
g0dl
addikt
GPS
Azt vettem észre, hogy néha nem akar semmit találni (mondjuk épületen belül), akkor a wifi bekapcsolása szinte azonnal segít, noha 3G-n ugyanúgy lekérhetné az aGPS adatokat.
Ez miért van, illetve mit lehet tenni azért, hogy ne kelljen neki wifi. -
ForRedGlory
félisten
válasz vitezlejszlo #32285 üzenetére
"Illetve olyan widget, ami a 2G-3G kozti valtast egy erintesre megcsinalja? Olyat talaltam, ami a beallitasokba visz be, es kezzel kell atbokni, de nekem az kene, ami magatol valt, nekem csak nyomkodni kell, hogy 2G vagy 3G.."
Ilyen nincs sajnos.
SzlobiG: ne tegyél Rá semmit, használd úgy
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Feltettem a 2.2.1-es romot és azon agyalok belakjam-e ezt vagy vmi moddolt romot rátegyek.
Mondjatok vmit, de sejtem a válaszokat.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz verser233 #32266 üzenetére
Es olyan programot tudtok-e, ami kompletten kikapcsolja az adatforgalmat, ha alszik a telefon?
Illetve olyan widget, ami a 2G-3G kozti valtast egy erintesre megcsinalja? Olyat talaltam, ami a beallitasokba visz be, es kezzel kell atbokni, de nekem az kene, ami magatol valt, nekem csak nyomkodni kell, hogy 2G vagy 3G..
Koszi
VL
-
leroyclub
senior tag
Nekem valamiért nem szinkronizálja a névjegyeket. SIM kártyáról másoltam a telefonba a neveket. A fiók szinkronizálás be is van kapcsolva, de a GMAIL webes felületén nem látom a telefonon lévö kontaktokat.... :S
-
Deeday
senior tag
-
Bilux
veterán
Hát ezért nem értem én se mi a franc van...
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
Akkor nem tudom mi a gyík van nálam csak a google oldalak nem jönnek be... se a kereső se a levelező se a youtube..
-
Watson25
tag
Sziasztok!Olyan programot keresek,amit ha bekapcsolok és valaki elemeli vagy megnyomkodja a telcsit akkor elkezd riasztani.
-
Bilux
veterán
Nálatok sem megy a google? Se gmail le van halva vagy 20 perce...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz verser233 #32266 üzenetére
tudomásom szerint a vodán kívüli másik két szolgáltató kiépítette még anno az EDGE hálózatát, vagyis amikor még nem volt 3g, akkor EDGE volt a leggyorsabb.
ebben a programban nem lehet állítani semmit.
a 3 ikonos widgetjét tedd ki, és mindhárom "gomb" legyen bekapcsolva (zöld állapot) és már működik is.
nálam legalább is így megy, annyi különbséggel ( ahogy írtam ), hogy nálam az adatforgalom nem elég a szinkronizáláshoz.
szerintem, egyszerűen meggyőződhetsz róla egy sebességmérő programmal, vagyis, amikor kikapcsolt állapotban van (mármint a 3G, mert manuálisan ebben a programban is ki tudod lőni ), akkor mennyi adatforgalmad van.
ha van elegendő a szinkronizáláshoz örülsz, ha nincs, akkor törlöd a programot" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
verser233
senior tag
válasz HUTCHDB #32265 üzenetére
hmmm, érdekes nem vagyok vodás. Jó, tehát a telefont átállítom 3g-re, igaz? Aztán beaktiválom a programot és ennyi? (Már letöröltem a progit a telefonról, szóval nem tudom most hirtelen, hogy kell-e esetleg még valami)
Van egy ilyen komment: "Love the idea but disables all data when in standby/lock - Would be awesome if still allowed 2g data thru when locked."
Na, nekem pont így viselkedett.
Szerintem valamit elcseszhettem, bár más beállítást tényleg nem találtam
[ Szerkesztve ]
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz verser233 #32264 üzenetére
ez EDGE-re vált, kivéve a vodafone (amelynek én is előfizetője vagyok), ott csak sima 2G-re, ahol viszont szó szerint 0-a az adatforgalom.
én azt ajánlom, hogy próbáld ki, működnie kell." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
verser233
senior tag
válasz HUTCHDB #32263 üzenetére
HUTCHDB, igen, köszi. Erre a programra gondoltam akkor, amikor azt írtam, hogy lekapcsolt kijelzőnél az adatforgalmat is lekapcsolja, kijelző felkapcsolásnál meg bekapcsolja.
Azonban én ebben a programban, nem találtam olyan lehetőséget, hogy bekapcsolt kijelzőnél 3g legyen, lekapcsolt kiejlzőnél meg EDGE.
Hol találom ezt a funkciót benne?
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #32261 üzenetére
Na, csak úgy mondom, hogy nekem 18%-ot úgy merült, hogy másfél órát neteztem wifin (+ ugye fél óra rádió)
Meizu MX3 32GB
-
ForRedGlory
félisten
válasz B.Ricsike #32253 üzenetére
"Vagy az is lehet, hogy a te telefonod már a Darky-n kívül nem szeret mást"
Na ez lehet, kicsit nagyok voltak az elvárások, hogy mindenki isteníti Docot, aztán Nekem egy kalap kaka, és nagyon visszafogtam magam. Pedig nem vagyok hülye a rom frissítéshez, szépen legyalultam mindent, factory reset, alap 2.2.1-es rom, majd rá Doc... Még külön feltettem (hiába azt főztem bele...) a ZSJPE modemet, meg JPA drivert, aztán ez lett a vége. Híg fos...
Ha már Isten, ezt találtam:
Nagyon jó, tud magyarul is, sok extra funkcióval. Régóta vadásztam egy normális magyar nyelvű Bibliára
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #32248 üzenetére
Az nem lehet, hogy belefőztél egy csomó nem kellő f@szságot? Mert ha jó tudom, első főzetedbe került egy pár... (nem tom azóta változott-e)
Nem lehet, hogy azok merítik?Nekem 1 óra 15 perc alatt ment: kijelző, wifi (közben fél óra FM rádió) úgy, hogy mióta levettem a töltőről, folyamatosan nyomkodom, azaz össz üzemidő = amennyit ment a kijelző (neteztem)
Na, ezalatt esett 15%-ot...[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
verser233
senior tag
válasz rankesz #32255 üzenetére
Mondjuk ez is érdekes, mert én akármilyen rom-ot tettem fel rá, éjszaka nem merült egyetlen százalékot sem, pedig általában nem szoktam kilődösni a progikat, csak a wifit kapcsolom le. Ja és persze repülő mód be.
-
titán
Ezt olvastad? Az a buta százalékos kijelzés semmit nem ér. Valamint az aksi merülésében fontos tényező a helyszín, hiszen ha közel vagy a toronyhoz, akkor kevésbé merül.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
rankesz
veterán
Nem tudom hogy csinálod, nekem Doc 7.5 kitchen rom van rajta, és éjszaka max 2%
Vagy a kerneleddel, van valami gáz, vagy megfelelő wipe elmaradt, de lehet egyéb anomália is. Mondjuk én mielőtt lefekszek kilövöm a futó programokat.Nem védem a Doc romokat, mert ha akkora fan lennék akkor nem a 7.5 lenne még mindig rajta, de nem biztos hogy mindig a rom a szar.
-
verser233
senior tag
Amúgy ennek a Darky odinos verziónak mi az értelme?
-
B.Ricsike
őstag
Nem értem, hogy tud ennyire más lenni mindenkinél a DOC-os üzemidő :S. Nekem most van 20%on a töltöttség. 3nap 18óra 43perc után. A kijelzö 4óra 26percet ment. Volt benne wifi elég sok. Kevés telefonálás, kevés 3g, illetve nagyon sok játék. Ezek mellett ez szerintem elég jó üzemidönek számít.
De lehet felrakok egy uj Darky-t, és megnézem hasonló körülmények között az hogy bírja.
Vagy azis lehet, hogy a te telefonod már a Darky-n kívül nem szeret mást
[ Szerkesztve ]
-
Deadzone41
őstag
Udv! Jelenleg jpy rom van a telomon voodoo lagfixel. Hallottam hogy egyes kernelekkel tovabb gyorsul a telefon es javul a hangminosege. Ti melyilet aljanjatok? Elotte wipolni lell a telot vagy siman ra lehet huzni erre is?
-
iwtss
tag
Sziasztok!
A Doc konyhaban a themes ful mit takar ? -
davidsz
senior tag
3 gombos menü (recovery)
Advanced SpeedMod ULK features / Tweak options / Misc Battery tweaksEzzel a beállítással, amióta tegnap megcsináltam, azóta 15%-esett az akku.
Wifi megy reggel óta és nyomkodtam. - amíg ez nem volt bekapcsolva, addíg én is pánikoltam.ForRedGlory: ezt, amit írtam megpróbáltad?
[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #31981 üzenetére
Ez a DOC továbbra is szar akku időben.. Hihetetlen... egy éjszaka alatt 18%-ot esett, amit még lenyelnék, ha nem EDGE lett volna beállítva...
Alig várom hogy visszamenjek Pestre, és teszem is vissza Darkyt. Kész ez a rom, sokkal szarabb mint Darky üzemidőben (is). Bocs a fanoktól, de ez van....
Még azt sem lehet mondani hogy van fent olyan program, ami esetleg zabálhatja, mert nincs fent semmi sem pár játékon kívül. Eszem megáll komolyan... -
davidsz
senior tag
Tegnap bekapcsoltam a tweeket, mert az maradt ki (elfelejtettem, hogy kell romfelrakás után).
Tegnap reggel vettem le töltőről. 56%-nál délután kapcsoltam be a tweeket. Este 48%-nál tettem le. Ma reggel 46%-ról indultam. Most vagyok 41%-on. A Tweak működik úgy néz ki.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
titán
Megy ám az aksi Voodoo...
Azt azért meg kell érteni, hogy a töltöttségi szint csak egy durva becslés. Tegnap ugyanannyi idő alatt, ugyanolyan körülmények között éjjel 21%-t, ma 4%-t merült a telefon. És igen, ugyanúgy nem gyári töltőről, hanem usbről töltöttem.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
verser233
senior tag
Véletlenül közületek nem ismer esetleg olyan programot amivel meg lehet azt csinálni, hogy amikor be van kapcsolva a kijelző akkor 3g-t használjon de amikor a kijelző lekapcsol (tehát amikor már nem használom a telefont) akkor edge-re váltson?
Mert olyan progi létezik ami azt csinálja, hogy kijelző bekapcsoláskor bekapcsolja a mobilnetet és amikor lekapcsol a kijelző akkor a mobilnet is lekapcsolódik................
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Tegnap láttam megint sokan panaszkodtak, hogy hamar lemerül a telójuk, meg valaki felhozta a juice defender program. Nos, én már egyszer itt örömködtem, hogy hétfőn reggel levettem töltőről és szerda du. 1 körül merültem le, úgy hogy időnként 3g bekapcsolva, zene, wifi marketből töltögetés stb.
Vasárnap óta Darky 9.1-et használok és ha jól emlékszem hétfőn raktam fel a Juice defendert. Érdekes dolog de úgy tűnik nekem bevált ez a program, holott se az acer s100-on se a spican semmit nem segített de itt az sgs-nél úgy tűnik nagyon hasznos.
Viszont azt el kell mondanom, hogy azt már észrevettem, hogy ha usb-ről töltöm, vagy nem a gyári samsung töltőjével - akkor lényegesen hamarabb lemerül!
Ugye szerda délután feltettem itt az irodába tölteni, de nem samsung töltőt használtam hanem Nokiát. Meló után lehúztam és elindultam haza. Kis marketolás útközben meg zene és valami 75%-on állt az akksi, estére meg 50%-on, úgyhogy éjszakára ismét felraktam tölteni akkor már a gyári töltőjét használtam. Csütörtök reggel lehúztam és most jelen pillanatban 76%on állok, úgy hogy tegnap volt egy kis beszélgetés, edge hazafelé, 40 perc zene, este marketolás, böngészés stb..... ma reggel megint még egy kicsit wifiztem vele reggel 5 perc telefonbeszélgetés.
Szóval én nem igazán értem én ezt az egészet, mert amióta DArky 9.1-et használom azóta ilyen eredményeim vannak, kivéve ha más töltést használok. A Juice Defender nem tudom mennyiben segít, de hogy nem meríti jobban nekem a telefont az is biztos.
Szóval, akiknek nagyon merül: Ti mindig a saját gyári töltőjével töltitek, és úgy merül le hamar?
Mondjuk az is igaz, hogy mielőtt a Darky-t feltettem volna: JPU re-partion, factory reset, wipe, JPY odinnal, factory reset, majd ez a mostani JS3 firmware odinnal, factory reset, wipe, kernel csere, modem csere és utána a Darky, majd arra megint kernelcsere és modem csere. Lehet, hogy 1-2 lépés tök felesleges volt, de én így csináltam most és úgy tűnik nálam bevált.
Amióta 2.2.1-re váltottam ez az első eset, hogy nem 1 vagy 1,5 napot bír hanem ennél jóval többet.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
ok! A JPA driver felkerült de az alap "problémámat" ez mégsem oldotta meg
Vagy lehetetlent szeretnék? -
muveszur
addikt
válasz tariattila #32237 üzenetére
Az fazsa... És nem lehetne kideríteni, hol tárolja a
telefon... Délután utánanézek:-) -
twine
veterán
Srácok! Nincs valami megoldás arra hogy ha egyszer a készülék csatlakozott wlamilyen Wi-fi-hez utánna ne keresgéljen "másodpercenként"? Elmebetegségnek tartom, bár látom a pozitív oldalát is...de nekem az most épp nem hiányzik! Program, beállítás, "ráolvasás",kézrátétel vagy bármi?
-
rvgy75
aktív tag
Darky 9.2 [link]
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
muveszur
addikt
Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy ha nekem van egy Gmailes címtáram egy csomó névvel, és szinkronizálom a névjegyzéket Facebookkal is, a megegyező emberek gmailes és facebookos contactját összecsatolom, akkor a csatolást megjegyezze, és romfrissítés után ne kelljen újra csatolni az összeset?
-
Lall
veterán
válasz mfranky #32229 üzenetére
Vááááá. Honnan vetted? Mennyi pénzért vesztegetik? Jók rá a Galaxy S romok? Kéne!
Nem jók rá a Galaxy S romok. azt sikerült megnéznem. De csak kéne!
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
mfranky
őstag
Sikerült végre a párosítás, köszi
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
Zolesz007
őstag
válasz mfranky #32227 üzenetére
Én arra tippelek, hogy a fülesed még az előző párosított eszközt ismeri. nyomd hosszan rajta a hívás indítás gombját(ha van ilyen rajta) vagy nézd meg a kézikönyvét. Utána már meg kell hogy találja a telefon. Ja és pipáld be, hogy látható legyen. Amúgy ez az Armani telefon igaz?
Fold 5
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Froyo 2.2 -essel használom az aláírásomnál lévő készüléket, van valakinek ötlete a Sennheiser MM200-as bluetooth headset-et hogy tudom összehozni vele, sehogy sem látja, meg sem találja...
Üdv
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
twine
veterán
válasz ForRedGlory #32223 üzenetére
"ott van az 1-es hozzászólásban minden"
mint ahogyan az APNdroid is azt ki írta, nem tudod?
BR4D: feltételezem 2.1el vásárolta, amiben ha jól emlékszem még ez az opció nem elérhető[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Bvhajni #32221 üzenetére
Töröld egyszerűen az APN beállításokat, ne tegyél ezért fel feleslegesen programot. Én nem bíznék azokban, jobb a tuti
Beállítás -> vezeték nélküli és hálózati beállítások -> mobilhálózatok -> hozzáférési pont neve: kiválasztod amelyiket törölni akarod, majd bal alsó érintő gomb, és "hozzáférési pont törlése". Ezt bármikor visszaállíthatod, ott van az 1-es hozzászólásban minden hozzá.
-
Bvhajni
csendes tag
Kedves Mindenki!
Én is egy galaxy tulaj vagyok, akinek ez az 1.androidos okos telefonja és nagyon nem értek még hozzá! Az első fontos dolog amit szeretnék rajta beállítani az az, hogy a 3g/gprs ne tudjon csatlakozni a netre csak wi-firől, mert wi-fi van elérhető nálam,de az előfizumban adatforgalom meg nincs!
A kérdés: van egy program a netről amit ha letöltök, akkor nem engedélyezi a 3g/gprs kapcsolatot csak a wi-fit, ha jól tudom a neve apn on off. Ezt meg is találtam, viszont mikor akarom telepíteni, akkor kiírja, hogy rendszerezközök beállítása hozzáférésinév írása..de ezzel nem tudok mit kezdeni és nem engedi letölteni a progamot!
Légyszi segítsetek!!Nem akarok hatalmas számlát a 3g net miatt!! -
twine
veterán
válasz gyurczy #32216 üzenetére
fázom tőle hogy nem....szerintem épp az akksi miatt lett vastagabb a készülék!
tariattila:ezt benéztem: azt hittem 0,6.cm-el azaz 6mm-el lett vastagabb...de ennek tükrében igazad lehet a 6mm meg elég erőss "hízás" volna.... annyira nem gondoltam át ezt a post-ot[ Szerkesztve ]
-
gyurczy
őstag
válasz tariattila #32215 üzenetére
Ha a doboz ugyan az, akkor a bikább aksi is jó lehet az SGS-hez?
-
tariattila
veterán
http://mobilarena.hu/hir/galaxy_sl_sc-lcd_kijelzo_es_ti_omap3_processzor.html
ezt láttátok?
no ez az i9003... ennek a szoftverei vannak samfirmen a galaxy s táblázatában...
nem a nexus s... az i9020... -
CHIPman
nagyúr
válasz tariattila #32203 üzenetére
Hát fail, recoveryben nem látja a partíciókat, viszont ha visszarakom a régi kernelt, simán megy minden. Lehet, hogy megcsinálom RFS-re az összes partíciót, és utána ráküldöm CM7-et.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Oppenheimer
nagyúr
Gondoltam Heavy Gunnerezek egy kicsit a WC-n. Hát nem jött össze, mert 2 pálya után lefagyott a telefonom. . Nektek milyen gyakran fordul elő fagyás?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
ForRedGlory
félisten
Egy kis off: Honeycomb in action
Nem semmi lesz az biztos... még egy videjó...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tariattila #32208 üzenetére
szinkronizálva van nekem is a telefonom lol, de ami a sim-en van, az nem megy át a gmail-re... azért olyan hülye nem vagyok, hogy gmail nélkül használjam a telefont, de köszi szépen
theiron: jól mondod.
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz HUTCHDB #32205 üzenetére
arról nem is beszélve, hogy több tel.szám, cím, email cím, kép stb... rendelhető egy névhez...
ha pedig PC-n veszek fel új emailcímet vagy bármilyen adatot az egyből a telón van...
ezt nem is értem, hogy nem sikít a különbség a simes őskorszaki rendszerhez képest...B.W: szinkronizáld a jelenlegi telefonodat a gmaileddel... és kész is...
Más: jövőhéten jön az Xears TDIII wood füles... majd reportolom...
de hétvégén PH-s teszt is lesz róla (pont az lesz az enyém)[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
hogy mindíg megszívom ezt az akkukijelzést... épp töltöm a telót 24% erre írja egy progi h indítsam újra a telefont... ok erre újraindítás után már 64%on tölt.
gondolom nulláról 20 perc alatt nem tölt fel 64%ra ebből újabb akku kalibrálás lesz? bár már tudom mit szeret modern kombat 2 kb 3 órán át
Jah elvesztés vagy ellopás esetére telefon megkeresős lezárós üzengetős progi: SeekDroid érdekes ötlet és működik is...
update: ha kikapcsolva elkezdem tölteni akkor is kb fél fölött van úgyhogy megint nem jó valami...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
CHIPman
nagyúr
Teszem a CM7-et.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
muveszur
addikt
válasz Raikkönen001 #32198 üzenetére
Szia!
Rakd repülőüzemmódba a telefont, engedélyezd a wifit és indítsd el a játékot. Vagy pedig keress olyan verziót, ami tartalmazza a data fájlokat is.
BR4D: A Simre mennyi nevet tehetsz? Mi van, ha változik a telefonod? Egy névhez tudsz két telefonszámot rendelni? Egy névhez tudsz más adatot rendelni? Tudsz egy névhez képet csatolni? Na ugye hogy nem.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest