Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
Viviennen76 #439 üzenetére
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
-
consono
nagyúr
válasz
Viviennen76 #437 üzenetére
Biztosítás nincs rá?
-
consono
nagyúr
válasz
menyus05 #382 üzenetére
Érdekes ez, de én pont azt érzem, hogy idén nem érte el az ingerküszöbömet a változás az 5 -> 6 viszonylatban. A kamera eddig is jó volt arra, hogy social media oldalakra postoljak vele, ha akarok, én meg nem fotós vagyok, hogy a nagyobb képméreten kívül sokat észrevegyek a változásból
De nem csak én vagyok így vele, az asszony nem hajlandó lecserélni az S21-ét, mert mindenre elég neki így 3-4 év után is. De az előző S10-e is még mindig megy a lányomnál, ő sem elégedetlen. Sőt, örül, hogy nem péklapát méretű telefonja van... Meglepő módon még az S10 akksija is jól bírja, mármint kibír 1 napot az isSzóval már elcsúszott nagyon az 1-2 évenkénti telefon csere is, érzik is a gyártók a zsebükön...
-
consono
nagyúr
válasz
Viviennen76 #363 üzenetére
Ez nekem eddig kimaradt
-
consono
nagyúr
válasz
Viviennen76 #359 üzenetére
Milyen kártya az, ami villog? Tudsz adni egy linket? Nekem az 5-öshöz való ilyen tokom van, ahhoz kétféle "kártya", vagy inkább betét volt, azok váltják is a külső kijelzőn a témát.
-
consono
nagyúr
válasz
kbadam83 #351 üzenetére
Próbáld változtatni a Telefon/ 3 pötty/Beállítások/Tükrözési beállításokban a kapcsolókat (az utolsó az elvileg, nekem az szürke, mert a "Hívás megszakítása a telefon becsukásával" be van kapcsolva, de ennek ellenére kihangosít, ha a kinti képernyőn veszem fel. Ha te hívás közben akarod becsukni és átmenni kihangosításra, akkor szerintem itt tudod átkapcsolni.
-
consono
nagyúr
NEkem a fólia nem egész egy év után felhólyagosodott, le kellett szednem. Viszont fólia nélkül meg zseniális a kijelző, még a bump sem látszik... De már itt a csere, majd ha ráérek felteszem.
Nekem az üzemidő ~ 1nap, pont elég, nincs vele bajom.
Az meg, hogy egy Ultra nagyságú telefont könnyedén zsebre tudok vágni elég jó dologJa, nekem kinyitva is kézre esik az ujjlenyomat olvasó, de lehet, hogy csak megszoktam..
-
consono
nagyúr
válasz
Donki Hóte #326 üzenetére
ÉS meg is érkeztünk a topik címéhez
-
consono
nagyúr
válasz
Donki Hóte #313 üzenetére
Becsukva csak kihangosítva lehet telefonálni, ha ez esetleg érdekes...
-
-
consono
nagyúr
Itt a OneUI 6.1, most tölti a teló
-
consono
nagyúr
HA felteszed a Good Lockot, abban a Multistar modulban lehet némi jóságot még hozzáadni a külső képernyőhöz. Az I love Galaxy Foldable menüpontban be tudsz kapcsolni rendes launcher widgetet és így tud egy halom app kint is futni, nem csak az a pár, ami gyárilag van. Most már pl. a GPay is megy, kártya választással, stb.
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Megjött a februári frissítés.
-
consono
nagyúr
Hozzám megjött a OneUI 6 és az Android 14, most tölti le a telefon
-
consono
nagyúr
válasz
Fiktivlife #203 üzenetére
Nincs külön állítási lehetőség, amit az Always on Displaynél beállítasz, az lesz a külső képernyőn is. Legalább is úgy látom. Itt:
-
consono
nagyúr
válasz
Fiktivlife #189 üzenetére
Ha az órás képernyőt lehúzod, ott van a fényerő állító csík a kapcsolók alatt. Vagy nem erre gondoltál? Nekem autó fényerő van beállítva, felhúzza magától, ha nagyon világos van. Az AOD fényerejét nem kerestem eddig.
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz
Fiktivlife #172 üzenetére
Én teljesen elégedett vagyok azzal is, hozza, amit elvártam. Mindjárt keresek pár képet!
-
consono
nagyúr
válasz
Fiktivlife #170 üzenetére
Nálam csak működik simán a telefon, semmi gondom vele
Jobban bírja az akksi, mint az iPhone 12 Minim bírta, szóval azzal is elégedett vagyok. Mondjuk az is igaz, hogy én viszonylag keveset nyomkodom és sokat használom a külső képernyőt. Kicsit lehetne kevésbé magas kinyitva, de ez szerintem egyéni preferencia kérdése.
-
consono
nagyúr
válasz
Viviennen76 #158 üzenetére
Én is tartottam tőle egy kicsit, bár én kis akkus telefonról jövök, de teljesen jól kitart. Mondjuk amit lehet, azt a külső képernyőn intézek. Ezt is ott írom
Tényleg, vajon a screen on time-ba ezt is beleszámolja a rendszer?
-
consono
nagyúr
válasz
Viviennen76 #148 üzenetére
Vannak olyan tokok, amik a csuklót is védik, azt hiszem a gyári műbőr tok is ilyen. De több gyártónak is volt a Flip 4-hez ilyen megoldása, gondolom lesz/van most is.
-
consono
nagyúr
Én most vagyok iPhone-on, előtte hol droid volt, hol Alma, de ahogy te is írod minden hagyományos telefon unalmas. Ez a legnagyobb bajom nekem is
Mondjuk nálam annyival könnyebb az átjárás, hogy csak a telefon Apple, a Macről már leköltöztem és az órám is megy mindkét platformon. Nézegettem a 4-et is, de idén tényleg ad egy halom plusszot az 5. Megálmodom, van még rá egy hetem kb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egycsapásra kétszer használhatóbb lett a kagylótelefon – és kétszer bonyolultabb.
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.