Hirdetés
-
IT café
Samsung Galaxy Watch ingyenes számlapok, kupon kódok, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gelbelex
őstag
válasz
gippazoid #5158 üzenetére
Szia,
hasonló szempontok fontosak nekem is... (Az időjárás kivételével, azt mobilon nézem.)
Már régóta az ALX08-as a kedvencem (mindig visszatérek, ha ki is próbálok valamit). Sok alapszín, külön színek az időre/dátumra/lépésre/pulzusra, többféle/kikapcsolható mutatók/mp-mutató,54 complication.
Nálam: áttetsző mutatók, élénk kék az idő, élénkzöld a lépésszám, piros a pulzus (elég gyors is), a többi sötétzöld, minden megfelelően látható.
Viszont lépegetős a mp-mutató, nem folyamatos. (De én pont örülök neki, az ilyen lapokon nálam valamiért nem egyenletesen megy a mutató, hanem gyorsul-lassul, rossz nézni.) -
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
gippazoid #2708 üzenetére
Mit olvasok? Kódok lenyúlása? Meg Ne lopj?
Én 36 évig úgy tudtam a lopás akkor lopás ha valaki tulajdonát annak engedélye nélkül valaki eltulajdonítja és ezzel mondjuk kárt okoz.
De ha te önszántadból publikusan kiírsz egy kódot ide a topic-ba és azt valaki felhasználja az mióta lopás?
Huha...Úgy látszik frissítenem kell a tudásomat ilyen téren mert le vagyok maradva.
Akkor az ingyen elvihető hirdetések is lopásnak számítanak ha elmegyek értük?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Nem magyar kiosztású Apple Smart Keyboard folio 12,9"
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest