- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
Aktív témák
-
hashpoque
tag
válasz
sinead #31530 üzenetére
Nekem is a bejövő hangminőséggel volt problémám. Kipróbáltam egy haveromét, az tökéletes volt.
Nagyon nehezen lehet megmagyarázni a hibát, amikor gariztatod, de nekem sikerült.
Jellemzője volt a torz hang, ami néha egy minimális visszhanggal párosult.Az újnak tökéletes a hangja.
-
Gizmo94
veterán
válasz
sinead #31593 üzenetére
Nem fognak kiröhögni. Nem szubjektív az.. torz az, amikor nem tiszta, nem jól hallod, zavar.
Nem azért vettél csúcstelefont, mert szenvedni akarsz vele, nem fog ott kiröhögni senki.Ha szoftveres lesz, kijavítják, ha hangszóróhiba, kicserélik.
De ha Telenoros vagy, más probléma is lehet. Jelenleg csodákat ne várj. A Telenor hálózatfejlesztései miatt, egy ideje alkalmilag szemét az egész szolgáltatása. Van,hogy minden rendben, de van úgy, hogy a beszédhang minden második hívásnál torz, a hívó hangja szakadozik, érthetetlen, kénytelen az ember kétszer-háromszor hívni valakit, mire normálisan tud beszélni és hallja is a másik felet, katasztrófa. Már reklamáltam, nem ismerik el, de negyedórás cirkusz után csak kicsikartam egy "hát, néha vannak átmeneti problémák az új rendszerrel" vallomást. -
pzstm
titán
épp ezt akartam írni, hogy egy másik böngésző (mobilból tán opera elég jó vagy már FF-nek is van, simán megoldhatja....)
szerk.:: Opera mobile-t gyorsan felraktam, és duplakatt nélkül ha cska simán kétujjas zoom-ot használok, akkor is betördeli. Szóval ez nem lehet visszatartó erő ha vásárolni akarsz
-
Gizmo94
veterán
-
muveszur
addikt
Nem rád gondoltam...hanem akik folyamatosan vélt, vagy valós hibák keresésével vannak elfoglalva...
És akkor jön ide egy leendő vevő, és azt kell kérdezni, hogy megégeti-e a fülét a telefon...
Egyértelmű, hogy nem...Jah, most nyomtam egy stability test-et, felment a végén 48 fokra, igen, melegebb volt, éreztem is, na de még azt se lehet rá mondani, hogy kellemetlen...
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest