- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Sweet.tv - internetes TV
- VoIP telefonálás
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- TP-LINK routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
nbukta77
addikt
Nincs vallami olyan program amibe,ha beütöm valaki email cimét akinek droidja van akkor megmutatja,hogy hol van helyileg térképen?
-
trobi28
addikt
válasz
Pszihonaranc #49291 üzenetére
A TC a legtutibb.Feltolnák Marketra azonnal megvenném.
-
Integra
titán
-
randras
veterán
válasz
rauley #49278 üzenetére
Ezt én pontosan tudom. Az én szemszögemből ez azért fontos, mert van egy létező bankszámlaszámunk egy létező banknál, egy valószínűleg kamu névvel, és gondolom egy eldobható e-mail címmel. Ha legalább az igazi neve meglenne, simán le lehet húzni az ürgét. Írtam az MKB Banknak, és a freemailnek, úgyis tanulok reggel óta, ennyi pihenő belefért.
Veszteni nincs veszteni valóm, viszont egy kamu OTP-s átutalási bizonylatot még hamisítanom kell.
-
andoneboy
tag
válasz
C.Brigante #49281 üzenetére
Én se komolyan írtam..
De a címét valaki tényleg kiszedhetné belőle
-
Integra
titán
válasz
HUTCHDB #49277 üzenetére
igen, azt megtaláltam, debugging mode-ban már látja.
látom is a belső memóriáját meg a micro sd kártyát is.
most az a bajom, hogy beraktam az új 16 gigás micro sd kártyát mellé, de a telefonból ghost commanderrel egyszerűen nem látom a micro sd kártyát.. csak a belső memóriát -
andoneboy
tag
válasz
C.Brigante #49276 üzenetére
Úgy lesz
Csak adná meg a címét
Valaki szedje már ki belőle
itt a cucc: LINK
-
rauley
tag
válasz
randras #49265 üzenetére
Igen,forszírozzák a postai utat az ilyenek,és többnyire "valamiért" nem hajlandóak postai utánvéttel küldeni semmit,a rendőr ismerősöm szerint ilyenkor azzal védekeznek,hogy az macerás nekik,meg már volt negatív tapasztalatuk az utánvéttel,meg egyéb faszságok.
A lényeg az,hogy próbálják arra rávenni a vevőt,hogy postai utat válasszanak,és azt is előre utalással. Aztán persze nem jön semmi.
De mondjuk úgyis a végén ők húzzák a rövidebbet,ha fel lesznek jelentve,úgyhogy csak ideig-óráig örülhetnek a könnyen jött lóvénak. Csak ezek sajnos akkora IQ harcosok (ahogy te is írtad) hogy ezt nem nagyon fogják fel. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Integra #49264 üzenetére
A telefonon „beállítások-> USB beállítások”-ba, kiválasztod a háttértárat, majd „beállítások -> alkalmazások -> fejlesztés” menü, bepipálod az „USB-hibakeresést”. Ezután összedugod a telefont a PC-vel, a kezeddel „lehúzod” a telefonon a fenti információs sávot. Rákattintasz az „USB csatlakoztatva” menüre, majd a „Csatolás”-ra. Ha ez megvan, akkor már a PC úgy látja a telefont, mint egy memória kártyát.
-
Kapanyél
őstag
Miért velem történik meg, hogy azt a rohadt KL1-et töltöm le, amelyik nem csatlakozik a hálózathoz?! Modemcsere, ráolvasás... szarik rám. Sima sammobile-os 3 fájlos?
Valaki belenyúlt még ebbe? -
randras
veterán
válasz
andoneboy #49268 üzenetére
Én utalom neki az összeget, kértem, hogy rakja rá a posta díját, mert annyira olcsón adja, hogy belefér. Kértem, adja fel elsőbbségivel, mert sürgős lenne. Remélem van annyi esze, hogy megadja!
Nocsak, Kovács László bankszámlaszáma már meg is van! 10300002-10559423-49010010, MKB-Bank
Márcsak 9999 próbálkozás, és költhetjük a pénzét, mibel MKB-Bank-os, tehát nem virtuális bankszámla. A netes fizetéshez pedig elég az uccsó 4 számjegy.
-
zseko
veterán
válasz
rauley #49251 üzenetére
Ezek arra apellálnak,hogy akad olyan,akinek messze van találkahely,ezért elutalja a lóvét előre,aztán persze nem jön semmi.
Ismerősöm konzolon csereberél játékokat. Megveszi/elcseréli - kijátsza - eladja/elcseréli. Belefutott egy gyerekbe aki messze volt, és nem küldte az ígért cserejátékot, aztán mikor rá lett szólva, csak arcoskodott, 'gyertek le, úgysem találtok meg balf...ok' meg ilyenek. Hát mi lementünk páran...
cca. ~280km volt oda-vissza. Nem jött haza (5-6 órát vártunk, gondolom megtudta), így irány a rendőrség és fel lett jelentve. Elég sok embert átvert, 10-20-30- jóval több összeggel, ám mivel csak fórumos nicknév volt csak róla, nem ment utána senki. Amíg ismerősöm nagy nehezen, de meg nem találta. Több néven és több címen is "ügyködött", a legtöbb az valamelyik - mint telefonáláskor kiderült az egészről semmit nem tudó - ismerőse volt.
-
randras
veterán
válasz
andoneboy #49260 üzenetére
"Helló! Érdekelne a telefon, megvan még? Üdv, András."
"igen megvan még"
"Oké! Tudnánk valamikor találkozni személyesen? XVI. kerületi vagyok! Üdv, András."
"perpill nem mert én dolgozok és fehérgyarmaton. postai uton esetleg?"
IQ kábé nulla, rögtön a tárgyra tér. Ha ez sem egyértelmű neked, akkor semmi sem lesz az!
-
Integra
titán
rádugom usb-n a laptopra a telefont, miért nem tudom látja a telefont?
a htc-nél ez sima ügy, kiválasztom disk drive-ként és kész. mit kell a samunál csinálni??? -
zeroo5ux
aktív tag
-
rauley
tag
válasz
andoneboy #49254 üzenetére
Na,akkor gondolom fater is tud mesélni érdekes történeteket.
Ja,azért nézd meg,ha úgyis arra jársz,aztán majd írd meg a tapasztalatokat mindenképpen.Mindenesetre a dobozon, a telón az akksi alatt,és a *#06#-el előhozott IMEI-ket egyeztesd össze,mindegyik ugyanaz legyen,garilevél legyen jól kitöltve,ugyanarra az IMEI-re,az üzlet (ezek szerint MediaMarkt) bélyegzőjével,dátumokat egyeztesd a hirdetés szövegéhez képest,mi igaz az 1 hónapos telóról. Vétel csak adásvételivel,személyi igazolványokkal igazolva a személyazonosságot. A legkisebb gyanúra hagyd a bizniszt inkább.
Bár mondom,szerintem eddig sajnos el sem fogtok jutni... -
kriszpowa
tag
Sziasztok.
Az miért van, hogy csomó játékból állandóan kilépked a teló? Néha hibaüzenet nélkül csak fogja magát és úgy lép ki, néha meg hibával áll le. Eléggé idegesítő, és rendes marketben letöltött játékokkal is ezt műveli
XXXKI4 2.3.6 van rajta.
Másik: hogy tudok feltenni egy fájlos romot? (nem főzött)
-
rauley
tag
válasz
andoneboy #49223 üzenetére
Én fogadok veled,hogy kamu lesz ez!
Ha neadjisten Express-es vagy más ingyenes oldalon lévő hirdetés,akkor pedig még valószínűbb!
Ezek arra apellálnak,hogy akad olyan,akinek messze van találkahely,ezért elutalja a lóvét előre,aztán persze nem jön semmi. A sok érdeklődőből ilyenkor általában akad legalább egy,aki így tesz,mert el van húzva a mézesmadzag.. Van rendőr ismerősöm,ő sok ilyet tudna mesélni.
A személyes találkákra meg egyszerűen nem mennek el az ilyenek,még ha le van beszélve,akkor sem. -
rauley
tag
válasz
visionbp #49197 üzenetére
Én sem tudtam eltüntetni a sima LPB-ről a szoftverfrissítés ikonját,de feltettem egy ICS remix resurrection LPB-t,és azzal semmi bajom,sőt van pár extra benne,ami a simában nincs,jobban tetszik ez.
A simánál pl utáltam,hogy gyenge wifi jelnél folyton fel akart kúszni 3G-re,annak ellenére,hogy nincs 3G előfizetésem (így elég sokba lett volna a mutatvány),és annak ellenére,hogy előzetesen kikapcsoltam az adatkapcsolatot! Bekapcsolta magának a rohadt!
Minden romnál ezzel kezdek,adatkapcsolat ki! Itthon és a munkahelyen meg van wifi,az elég is. -
zseko
veterán
válasz
Richard! #49208 üzenetére
Nekem 500 megás van, de ha nem lenne a wifi bőven kevés lenne
Csak a TuneIn közel 600 megát forgalmazott
Ha a tömörítés nem lenne, akkor az OperaMini is 3-400 körül járna, és a Youtube-ot még nem is nagyon használom, így is beleugrik néha 90-100 megába
GoogleMaps szintén használ azért jócskán, bár annál le lehet szedni térképrészleteket és offline-ban használni. Havi 1.5-2G nagyjából megvan
-
rauley
tag
válasz
Menthirist #49101 üzenetére
szerkesztve
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
klevente #49229 üzenetére
még mielőtt a sok "segítőkész" ember miatt elsiklanánk a kérdéseken válaszolok.
még nincs, ha lesz itt találod meg:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1154278
surgery: sokan használják az illusion romot: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20520714
checkromot: http://checkrom.com/
én criskelo-t használok: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1168836mindegyikbe van magyar nyelv
-
Richard!
addikt
Nna pelyhes kukik fejezzétek be!!!!!!lécci
úgy alle zusammen -
xpike
tag
segítsetek, én vhol a 3 fájlos ODIN firmware frissítésnél lemaradtam.
Letöltöttem most a I9100XWLA4-t.
Amiben volt egy "I9100XWLA4_I9100XXKI4_I9100MOTLA1_HOME.tar.md5" és egy "SS_DL.dll"Mi a teendő?
köszi szépen, s elnézést az amatör kérdésért
-
klevente
tag
Xxlpb-re van jkay?
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
C.Brigante #49202 üzenetére
1hónapos 2év gyári garanciával? jó lesz az 100+ nak is.
Menthirist: az is érdekes hogy itt az 1 év alatt egy két embernek égett be a képernyő.
amit meg az a srác ír nagy marhaság, a HTC azért tért át amoledről SLCD-re mert a Samsung nem tudott annyit legyártani amennyire a HTC-nek szüksége lett volna. -
andoneboy
tag
válasz
Rotate #49207 üzenetére
elméletileg gyárilag független..
ez a hírdetés szövege:
elado a képen látható SAMSUNG GALAXY S2-es készülékem. gyári kártyafüggetlen és a fólia is rajta van még! garancia 23 hónap. minden tartózékával együtt. a készülék 1 hónapos szinte 0-perces. csere érdekel és postai úton is megoldható -
rizso
addikt
válasz
andoneboy #49203 üzenetére
Expresszen és a hasonló ingyenes oldalakon szoktak ilyesmi hirdetések lenni. Ha ott meghirdetek valamit, akkor állandóan jönnek a "Dear Seller..." kezdetű emailek. Ezek azt akarják, hogy elküldd nekik előre a terméket, és majd jön a pénzed ha megkapták, csak győzd kivárni. Illetve ugyanezek hirdetnek is reálisan alacsony áron.
Ha patent SGSII-t akarsz, akkor azoknak az ára 90k-tól indul, de inkább 100k fölött lesz... -
surgery
senior tag
Üdv én is most léptem be az sgs 2 táborba milyen romot tegyek fel ami magyar és jó az üzemideje illetve stabil?
-
válasz
knyitogato #49214 üzenetére
nekem ugyan nem kell bizonygatni, nem én akarom megvenni!
mellesleg adtam már el én is aránylag olcsón néhány telefonomat, attól függetlenül, hogy kifogástalan állapotban voltak, minden tartozékukkal, rendes garival...stb! néha szóvá is tették néhányan, de senki sem panaszkodott, főleg a vevő nem! -
72mviktor
senior tag
válasz
C.Brigante #49006 üzenetére
Pit mindenre jó...hát még a pitbull
-
R2D20208
addikt
Hali ! Pl ezt : Illusion 1.8.0
ChangeLog Illusion-xT
1.8.0:
New Samsung's base XWLA4 2.3.6.
Optimized all apk's with 0 compression level, more performance and stability
Modified theme and improves to new base.
New modem LPB.
Modded base to make Jkay working with new base
Modified Services.jar led on sms/mms
Minor tweaks.
Zipalign -
xpike
tag
sziasztok
Lemaradtam kicsit a custom rom helyzettel, jelenleg ezzel rendelkezem:
XWKK5; TurkbeyRom V29 ; Siyah v2.3 kernelMilyen csomagot ajánlanátok mostanában ha a gyorsaság az első szempont, stabilítás a második ?
köszi szépen a tippeket
-
Richard!
addikt
válasz
the radish #49205 üzenetére
ezért kell 500 megás csomag hozzá
nekem eddig a fél év alatt kétszer fogyott el! pedig megy rajt az adatforgalom 1000rel.msn,facebook,böngészés,widgetek,zene letöltés,youtube
-
the radish
senior tag
Reggel egy kicsit pórul jártam. 100 Mb-os csomagom van, ami általában elég szokott lenni, de utána sem kell fizetni, csak lecsökkenti a sebességet.
5.30--kor felébredtem, nem bírtam visszaaludni, bekapcsoltam a wifit és a tuneIn radion keresztül hallgattam az egyik adót. Közben visszaaludtam (fülemben a dugókkal), majd arra ébredtem, hogy elnémult a készülék.
7.00-kor aktív lett a reggeli beállítás, amikor néma üzemmód, no wifi, stb. beállítás lép életbe az éjszakait követően ás 8.00-ig így is marad. Én meg "alusz" tovább....
Igen ám, de délelőtt észrevettem, hogy a drága eddig ma elfogyasztott 36 Mb adatot.
Hát a tuneIn addig mobilhálózaton töltötte az adatot, amíg az android assistant ki nem lőtte, mint háttérben futót...Szóval így jártam, és csak egy élménybeszámoló lett volna.
Üdv,
radish
-
kungzi
veterán
Ha minden jol megy akkor mar kedden vagy szerdan en is sgs2 tulaj leszek. Meglesz megis ra a penzem ebben a honapban.
-
andoneboy
tag
válasz
C.Brigante #49202 üzenetére
de személyesen fogom megnézni
nem postás zsákbamacska
-
tomi6600
tag
Erre valaki?
Aktív témák
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest